W

Yarbay
03 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
306 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
W
3 yıl
denemeyücük
asfasdasdsa
W
3 yıl
Cyberpunk 2077 PC kutulu
Uzun zamandır beklediğim ve merak ettiğim bir konuydu, sonunda D&R'a gelmiş.
Kutuda zaten disk yok sadece indirmek için key ve bir kaç promosyon tadında ürünler var.

Fiyatı ise 400 tl.
Witcher 3 te ki gibi bir güzellik olmamış, Cd Media (Cd projekt redle alakası yok) yine çakmış geçmiş.

https://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Cyberpunk-2077/Oyunlar/RPG-Role-Playing-Games-/urunno=0001893220001

ek: zaten disk kullanan kalmadı da depolama amacıyla kullanılan çiplerin ÇÖP fiyatına düştüğü şu günlerde oyunu 64gblık -sadece okunabilir- bir sd karta vs. yazıp göndermekte zor değil. en azından downloaddan hızlı olur.
ek2:
< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
XBOX Series SLX sızdırıldı!
Xbox Series S'ten sonra gelen bilgiler başka bir modelin olduğunu daha gösteriyordu. Yeni modelin adının ne olacağı merak konusuyken görselleri hekır okan tarafından maykrosoft heklenerek sızdırıldı ve yeni modelin adının Xbox Series SLX olacağı kesinleşti. İşte o görüntü:

< Resime gitmek için tıklayın >
W
4 yıl
Mesut Çevik Bit miş
W
5 yıl
COD MW Açık Beta ar*pça Sorunu
battle.net te oyunun varsayılan dili ve tek dil seçimi ar*pça arkadaşlar
20 saat kadar öncesinden itiberan redditte 5-6 tane bununla alakalı konu açılmasına rağmen de düzeltmişler.

oyunda pkklı teröristlerin ana karakter olarak ortadoğuda yer alan urzikstan adını verdikleri yalandan ülkede özgürlük savaşçısı olarak lanse edileceklerinide biliyoruz.

bütün bunlar ortadayken bu adamlara paza kazandıracak arkadaşlara tekrardan düşünmelerini öneriyorum. betayıda indirmeye başlayamadım bu ar*pça saçmalığı yüzünden.

edit: konu hakkında mesajlarımı modernwarfare subredditte silip banladılar, bende sinir oldum cimere şikayet ettim oyunu. hem ülkeme hakaret edeceksin ar*pça yapıp, hem terörist propagandası yapacaksın üstüne birde para kazanaksın. bassınlar cezayı şirkete hiç değilse para ülkede kalsın.
W
6 yıl
otobüs eğlence sistemlerine film seçen kişiyim
Trakya-Anadolu bölgesinde çalışan otobüslerden birinde koltuk yatırmadan dolayı bir tartışma çıkmış tahminime göre yatan koltukta seçtiğim güzide filmerden birisi izleniyordu ve yolcunun da film zevki bozulduğu için tepkili olduğunu nazlandığını düşünüyorum
W
6 yıl
dh telefon numarası [yardım]
iyi akşamlar konu dışı

vakti zamanında dh ye hesap onaylatmak için bir tel numarası vermişim galiba. Şimdi 2. ele ilan açacağım son 4 hanesini hatırlamadığım için açamıyorum

nasıl değiştiririz ne ederiz var mıdır bilgisi olan ?
W
7 yıl
TURKCELL SÜPERONLINE SAHTEKARLIĞI
Hemen sahtekarlıklarını anlatayım:

AKK'yi geçtikten sonra hızınız 3 mbps oluyor (steam olsun, youtube olsun) FAKAT SPEEDTEST HARİÇ! Speedteste girip test yaptığınızda AKK siz hatta modeminize gelen tüm hız şeklinde görünüyor! akk geçmiş 16 mbpslik internetle 18lik speedtest çıkabiliyor tabiki gerçek kullanımda ancak 16.5 felan görebiliyorsunuz. akkliyken zaten 3.

aylardır metrolarda felan reklamlarını gördükçe sinir oluyordum aha şimdi forumda da aynı reklamı gördüm. DH BURASI GARDAŞ YEMEZLER!!!

aha şimdi faturayı ödeyeceğiz gene... maaş yatsın bakalım. bunlarda reklama devam.
W
7 yıl
x550jk ses seviyesi sorunu (windows 10)
merhaba arkadaşlar

windows 8 ile kullandığım bu laptopa 10 yükledikten sonra ses seviyesinde ve kulaklık girişinde saçmalıklar oldu.

asıl sorun:
ne zaman hoparlör ses çalmayı durdursa seviyesi yükseliyor ama bilgisayarda seviye aynı görünüyor sonra tekrar aynı seviyeye ayarlarsanız(mesela fare tam 50 de seste tam 50 de ama ses yüksek çıkıyor tıklıyorsunuz ses 50 de olması gerektiği seviyeye düşüyor) ses olması gerektiği seviyeye geliyor.

örneğin youtubeden video izlerken bilgisayarın ses seviyesini sağ alt köşeden yada fn + f tuşları ile ayarlıyorum. sonra videoyu durdurup tekrar devam ettirdiğimde seviyeler halen aynı şekilde kalıyor fakat bilgisayarın verdiği ses ciddi biçimde yükseliyor, seviyeyi mesela 32 den 34e artırdığımda ses düşüyor ve 34 te olması gerektiği hale geliyor geri 32 ye aldığımda ise olması gerektiği gibi daha düşük bir ses fakat videoyu tekrar dururup açarsam tekrardan çok yüksek ses geliyor.

kulaklık durumu ise kulaklık takılı iken ekranı aşağıya katlayarak bilgisayarı beklemeye alıyorum kulaklığı çıkartıp geri açıyorum ve bilgisayar kulaklık takılı sanıyor ve hoparlörden ses vermiyor.
W
8 yıl
ehliyet gelmedi
normalde sınava 2015 te girdim fakat türkiyede olmadığım için gidip alamadım. geçen hafta evrakları tamamlayıp verdim bu sefer yeni tip ehliyet olacak, artık ptt getiriyor dediler fakat hala gelmedi (pasaport bile 2 günde geliyor).
internetten gördüğüm kadarıyla 1 ay dolupta gelmeyenler, geçiçi belgenin süresi bitip ceza yiyenler bile var. fakat ben yine yurtdışına çıkacağım. bu durumda benim ehliyet ne olacak ? evdekilere vereceklermi evde yoksak 1 yıl ptt demi bekleyecek? bence postane kaybeder o ehliyeti sıfırdanmı para verip alacağım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.