Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
48
Cevap
3517
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Hell Let Loose (ÇIKTI) [ANA KONU] (3. sayfa)
T
2 yıl
Binbaşı

T
2 yıl
Binbaşı

T
2 yıl
Binbaşı

B
7 ay
Yarbay

Oyunun potansiyeli varmış ama oyunda micro stutter sorunu var. Bir de yenileme hızı için ayar yapmak gerekiyor not defteriyle, oyun 60 fps kilitli varsayılan ayarlarda.



A
7 ay
Yüzbaşı

PC Game Pass üzerinden oynayan var mı? Varsa hata devam ediyor mu hala?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
7 ay
Yarbay

Hangi hata? Ben game pass'ten oynuyorum ama stutter oluyor çok fazla. Ekran kartı kullanımı çok dalgalı ve düşük oyunda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alperkurt
A
6 ay
Yüzbaşı

Serverlar dolu olmadığı halde, server full hatası.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Black_Wolf14
B
6 ay
Yarbay

Ben de karşılaştım bu hataya ama sıralama yaparak girdim bazı sunuculara. Ping yüksek ama; listede 55 ms gözüküyor mesela giriyorsun sunucuya 90 ms.




Bu mesajda bahsedilenler: @alperkurt
A
6 ay
Yüzbaşı

şu gün itibariyle girebiliyorum oyunlara. Herhangi bir server hatası vermiyor.



X
6 ay
Yarbay

Game Pass'e geldiği için yarım saat denedim. 1km koş öl sonra bunu tekrarla oyunu imiş. Taktiksel & rol yapma & similasyon kafası ağır FPS'ler bana göre değil sanırım...



D
5 ay
Yarbay

Aslında, oyunun dikkat ve taktik gerektiren yapısı sorun değil, tamda istediğim şey. Ancak ben bu ve squad oyununda ki zoraki takım olma olayını sevmiyorum. Sorun takım olarak oynamak değil , karakter seçiminin kısıtlı olması. İllaha oyunun önceden belirlediği belirli sayıdaki sınıflardan seçmek zorundasın. Hele takım olayına rütbe falanda girince, kendini orgeneral sanan veletlerden oyun oynanmaz hale geliyor.
Bu oyunu da gamepass vasıtasıyla bir denedim, denemez olaydım, oyuna girmek bile işkence. Yok sadece rusça, yoks adece fransızca. Yok 30 level altı o server da oynayamaz. Girdin diyelim roller kapılmış falan. Bu tür oyunlar belirli bir kitleye hitap edip ne yükselip ne alçalıp belli bir seviyede sönüp gidiyorlar.

GErçekçilik falan deniliyorda, Tarkov yapısı ve serbestliği ile bu oyuna 5 basar. Aldığın karakterden duracağın noktaya kadar sana söylenen oyunda da ne akdar taktik yapılır yada eğlenilebilir bende soru işareti.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.