D

Yarbay
05 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
240 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
D
4 yıl
Xiaomi sim kart problemi
Arkadaşlar merhaba mi5 cep telefonu sim kart sinyal problemi başlattı. Durum şu şekilde, sim kartı görüyor ancak arama yada mesaj atmıyor. Sim kart başka telefonda çalışıyor sorun telefonda. Bilgisi olan var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >
D
4 yıl
Migros tan alınan ,Xiaomi garantisi Evofone hakkında.
Arkadaşlar merhaba yaşadığım sıkıntının detayı aşağıdaki linkte bulunmakla birlikte kısaca özetliyorum.Bir yıl önce migrostan aldığım red mi note 7 telefonum yağmurlu havada sıvı teması sonucu arızalandı. Ekran karardı ancak telefon çalışmaya devame tti .Hemen eve geçtim ve pili çıkartmak için arka kapağı açmaya çalıştım ancak kapağı çatlattım. Bunun üzerine başka bir şey yapmadan evafone ile iletişime geçerek telefonu kargoladım. Bugün arayan bir firma çalışanı telefona müdehale dahi etmek için önce arka kapağın ücreti olan 200 tl yi göndermemi istedi. Bende toplam maliyeti öğrenmek istedim. o konuda kesinlikle bilgi vermedi. Bende kapağı ya tamir etmeyin yada en son tamir edin ben yinede ücretini bileyim yine ödeme yaparım dedim.Ve 200 tl yi göndermediğim durumda cihaza hiç müdahale etmeden iade edecekleri söyledi ve kapattı.Şimdi ben burada çözüm aramak amacıyla yazmıyorum açıkçası.(onu gerekli yerlerle paylaşıyorum) Artık memleketin her yerini sarmış bu kalitesizlik bu arsızlık bu hak hukuk bilmezlik bıktırdı beni.Sözüm ona suya dayanıklı diye bir telefon alıyorsun yağmurlu havada 1 dk konuştun diye elinde kalıyor. Garantisi batsın parasıyla tamir ettireyim diyorsun ona da koşul getiriyorlar. Ben şu gün internette en pahalı satan eyrde 70 tl fiyatı olan bir kapağa daha cihaza müdehale etmeden, bana ne masraf çıkartacağını bilmeden 200 tl isteyen bir firmaya güvenerek ileride çıkacak masraflar için kumar oynamak zorunda mıyım? Tüm bu saçmalıklarla uğraşmak sitelerde hak aramak zorunda mıyım..Bu gereksiz,tatsız konuya çözüm bulup bulamadığımı ilerde de paylaşacağım. Bakalım memlekette tüketici yararına bir şey elde edilebiliyor mu.Not: Şikayet linki :https://www.sikayetvar.com/evofone/evofone-telefonu-tamir-etmek-icin-kosul-sunmasi
D
4 yıl
Rx 580 fps drop sorunu kasa soğutma ilişkisi
Arkadaşlar merhaba rx 580 ekran kartlı yeni bir sistem topladım. Sistem diğer özellikleri adata su630 ssd r5 2600 işlemci 8 gb ram.
Bİr kaç oyunda belli bir süreden sonra fps drop yaşandığından oyun oynanmaz durumda. Evde farklı bir pc de olduğu için bütün parlaları test etme şansım oldu ve nihayi sorunun rx 580 in 85c ısının üzerine çıktığında olduğu netleşti.
Aynı ekran kartını soğutması iyi kasada 80c üstüne çıkartamadığımızdan sorun yok.

Şimdi soru şu rx 580 in 85c üstüne çıktığında drop yaşaması normal mi? KArt değiştirilmeli mi. Kasaya mu bir çözüm bulunmalı.

teşekkürler.
D
6 yıl
TV+ DAN SONRA
Arkadaşlar Superonline ı kapattırıyorum .Haliyle TV+ aboneliğimi de sonlandıracağım.İnternet 100 mps AKK sız ORsi den alacağım. TV ise bağımsız olarak bir çözüm bulmam lazım.
En önemli kriter geri sarma özelliği olması lazım. Varmıdır önerisi olan ?
D
6 yıl
Superonline dan Turknete geçiş hakkında
ARkadaşlar mevcut 100 mb 100gb sonrası 24 e düşen superonline tarifem bu ay bitti. Baktım doğru düzgün bir paket yok superonline da. Turknet ise VDSL ile tahmini 24 mb hız görünüyor. VDSL hakkında çok fikrim yok .Superonline fiber i bırakıp sizce geçmelimiyim. Fiyat makul .Bu arada oyun / ping benim için önemli.
D
6 yıl
Buz dolabı aşırı sısınan bölüm hakkında
Arkadaşlar vestel nfky640 ex marka buzdolabı aldık. Bugün kuruldu. Derin dondurucu ve normal bölme arasındaki plastik kısım çok ısınıyor. Yani 10 saniye elinizi tutasanız dayanamıyrosuunz. Bu dolapta böyle ısı normal midir ? Yoksa temelli alışverişten vazgeçeceğim. DÜnde kapısı çöizik model geldi. onu göndermiştim.
D
6 yıl
Windows 10 logon ekranın da kalmasi
Arkadaslar dun bir güncelleme yapti windows. Akabinde gelen log on ekraninda herzamanki sifremi giriyorum kabul etmiyor .windows hesabimi kurtardım.yeni sifre olusturdum yine kabul etmiyor. bence sebebi ekranda interneti gostermemesi. Baglanti isaretinin yaninda carpi var. Yani windows internete giremediginden benim sifremi algılamıyor olabilir. Bağlantılarda hic bir sorun yok. Ne sifirlaya biliyorum ne komut sistemiyle girebiliyorum.Her denememde bana Windows sifremi soruyor ve onuda kabul etmiyor. Çözüm onerisi olan varmi?
D
6 yıl
Google üyelik ödülleri hakkinda
Arkadaşlar aşağıdaki resimde belirtilen husus doğrumu dolandırıcılık mi?
< Resime gitmek için tıklayın >
D
6 yıl
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 600W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA
İki ay kadar önce Power ın yanması sonucu eskimiş olan Termal Take pc kasasınıda değiştireyim dedim ve Cooler Master ın bu ürününü aldım.
Alırken 80 sertifikalı power ı olması ve görünüşü özelliklede markasına olan güvenim sonucu aldım. Bu başlığı açma amacımda SAKIN SİZ ALMAYIN sebeplidir.

1-) Kırmızı ledleri kapatamıyrosunuz.
2-) Kasa nın soğutması inanılmaz derecede kötü .Bu en büyük sorunu. Zaten ön kapağını bu sebeple tak çıkar yapmışlar. Oyun oynarken ön kapağı çıkarmadığımda ekran kartım 85C ye kadar çıkıyor. Açarsam düşüyor biraz. Ancak açıkken dahi eski kasa kadar iyi değil.

3-) Ön tarafta bulunan 3 fanda öyle çok sessiz fanlar değiller. Bİr uğultu söz konusu. Heleki kapağıda hep açmak zorunda olduğun uzdan ses dahada artıyor. Çok mu sesli hayır. Sessiz bir kasamı oda değil.

Ben birazda acele ile gittim Vatan bilgisayardan aldım , oradaki yorumlarda mükemelle soğutma falan gibi yorumlar var birazda o yanılttı beni. Oradaki 5/5 not verenler ya sahte kullanıcılar ya da ömürlerinde ilk defa pc kullanan insanlar.

Özetle içerisinde oyuncu donanımı olan hiçbir Pc için bu kasayı düşünmeyin. HA sadece internette gezecekseniz ozaman sorun yok .Tabi o sönmeyen led ler rahatsız etmesse..



< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
6 yıl
Creative T3 elektrik arızası
Arkadaşlar bugün PC kapalıyken altını çiziyorum kapalıyken iki kez patlama sesi geldi.VE bir anda oda duman doldu. Pc nin bağlı olduğu prize ait sigorta atmıştı ben hemen fişi çektim. Ağır bir yanık kokusu sardı evi. KAsayı açtım power dan hala duman çıkıyordu .Ve sanki içine yağ dökülmüş gibi bir sıvı akıyordu ama koyu kıvamlı bir sıvı. Neyse power gitti belliydi diğer parçalar yandımı diye kontrolettim gözle görülür bişe yoktu. Power alamak için vatana gittim ve kasamda eski olduğu için aşağıdaki ürünü aldım. GEldim sistemi kurdum sorun yok .Ancak yeni farkettim T3 hoparlörde çalışmıyor . Ne ses var nede bir tepki . İçini açtım ve devre kartının resmini çektim ekliyorum. T3 den ehrhangi bir koku gelmedi şuanda gelmiyor . Ama power saatler geçmesine rağmen hala kokuyor. Şimdi bu devre kartı sizce normal mi? buradaki erimiş gibi görülen sıvılarda burada bir yanma olduğunu mu gösteriyor ?

Arada lambalar hafif pırpırlıyordu halada arada yapıyor komple evin elektriğinde mi bir sorun var anlamadım ?

Ne yapmam lazım konu hakkında bilgisi olan elektirikçi vs varmıdır aramızda..

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.