Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
2369
Tıklama
7
Öne Çıkarma
General Mobile Phoenix 5G tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
P
9 ay
Yüzbaşı

Fiyat konusunda olmamış arkadaşlar, neyi olmuş? Realme GT2 bu telefondan malzemesindeki vidasına varana kadar her konuda misli misli üstünlük sağlarken çok daha ucuz fiyattan satılıyor. Samsung Galaxy A54 bu telefondan her anlamda üstünken daha ucuz fiyata satılıyor. İyi misiniz siz? Neyi uygun bu Hindistan çakması telefonun fiyatı? Kendinize gelin.




Fiyat konusunda olmamış arkadaşlar, neyi olmuş? Realme GT2 bu telefondan malzemesindeki vidasına varana kadar her konuda misli misli üstünlük sağlarken çok daha ucuz fiyattan satıl...
Yoruma Git
Yorumun Devamı pilamimarsu - 9 ay +52
Hala batmamaları şaşırtıcı
Yoruma Git
Xtrud - 9 ay +34
Copy + paste yerli ve milli markamız.


Yoruma Git
Yorumun Devamı damn2u - 9 ay +30
X
9 ay
Binbaşı

Hala batmamaları şaşırtıcı



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

D
9 ay
Yarbay

U
9 ay
Yüzbaşı

Bu Firma garanti servisi anlayışını değiştirmediği sürece hiçbir zaman iyi marka haline gelemez, yıllarca kendiliğinden ekran kenarları sararan telefonlara (Gm 4) sıvı teması veya kılcal çizikleri göstererek bu çiziklerden ekran sararmış diyecek kadar yüzsüz bir servis anlayışı, pes!!! bende Türk Telekom bayisi olarak GM markasını satmayı bırakmıştım.




W
9 ay
Yarbay

Fiyat 10-12 bin civarında olsa iş yapar. Çünkü bu fiyat bandında daha iyi telefonlar var.




C
9 ay
Çavuş

16 bin tl’yi yerim daha iyi




S
9 ay
Yarbay

11 bin liraya Galaxy A34 5G alırım daha iyi



X
9 ay
Yarbay

Lava Agni 2 cihaz marka basmışlar. Şu çirkin logo ne zaman değişecek acaba ben merdivenaltıyım diye bağırıyor





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xloud -- 15 Ağustos 2023; 20:49:34 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
9 ay
Yarbay

Allah için, ilk GM Discovery iyiydi. Türkiye’de ilk ulaşılabilir ve performanslı akıllı telefonu çıkarmış ve çok sevilmişti, evet o da Çinli bir firmanın telefonuna logo basılmış haliydi ama olmayan bir şey getirmişti.

Ardında General Mobile Elite ile işleri eline yüzüne bulaştırdı. Gionee Elife E7 gibi fiyatına göre muhteşem, çıktığı dönemde Android’in en hızlısı (dünyanın ilk Snapdragon 800 işlemcili cihazı) olan amiral gemisi düzeyinde bir telefonu almış, oldukça uyguna Türkiye’ye sunmuş fakat üzerine rezil bir yazılım atarak cihazı mahvetmişti.

Yazılımdaki beceriksizliğinin farkına varan GM, sonrasında Android One platformunu denedi, güya platformun amacı uygun telefonlarda her yeni Android versiyonunu neredeyse çıkar çıkmaz almaktı, GM Android One telefonlar ise yeni Android versiyonunu ya diğer telefonların hepsinden sonra aldı, ya da hiç almadı, hiç almayanlar daha şanslıydı çünkü alanlar binbir sorun ile uğraştı.

Sonrasında yerli üretim düşük kaliteli cihazlar ile devam edildi sürekli…

Şimdi tekrar yurtdışından telefon alıp üstüne logo basmaya başlamış, bunu da yeniden doğumu simgeleyen Phoenix ismiyle yapmış, hayır yani sen Türkiye’ye satış yapıyorsun, Anka ve hatta Zümrüdüanka versen ismini ölür müsün? Ama yoook… Havalı olacak ya; “Phoenix”…

Sonuç? Snapdragon 778’den güçsüz bir işlemci. Kavisli ama koruması belli olmayan bir ekran, kavisli ekranlar zaten hassas, koruma yoksa daha ilk düşürmede paramparça olacak, bir ton masraf. Kamerasında ise OIS bile yok.

Unutulmamalı ki bu cihaz Hindistan’da vergi dahil 7000 TL’ya satılıyor. Yani öyle zannedildiği gibi ucuz filan da değil. Oradaki vergiyi düşmeden bile getirip TR’deki vergiyi eklesen 14.000 TL ediyor ki Hindistan’daki vergi düşülecektir de.

Kısaca, mesele sadece performans filan olsa gider diğer cihazlara da bakarım ama benim bu fiyatta alacağım telefon bir bütün paket olarak o fiyatlardaki en iyisi olduğunu düşündüğüm Nothing Phone (1) olurdu. Gerçi o da biraz yükselmiş ama bence değer. Ya da mesele uygun fiyatlı 5G telefon ise gider çok daha uyguna Redmi Note 12 Pro 5G alırım.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

A
9 ay
Yarbay
Konu Sahibi


Ülkemizin yerli telefon üreticilerinden General Mobile, teknik özellikleriyle ve tasarımıyla dikkat çeken General Mobile Phoenix 5G modelini duyurdu. Peki yeni yeni akıllı telefon neler sunuyor? İşte General Mobile Phoenix 5G özellikleri ve fiyatı.



General Mobile Phoenix 5G neler sunuyor?



GM Phoenix 5G, ön bölümde 120Hz yenileme hızı ve FHD+ çözünürlük sunan 6,78 inç LTPO AMOLED ekran ile geliyor. Ayrıca bu panel, 950 nit parlaklığa sahip ve güvenlik yöntemi olarak ekran altı parmak izi sensörü içeriyor. 




General Mobile Phoenix 5G, kutusundan 8+8GB RAM ve 256GB depolama ile eşleştirilen MediaTek Dimensity 7050 işlemci ile çıkacak. 6nm üretim teknolojisine sahip olan bu işlemci, 2 adet 2.26GHz Cortex-A78 ve 6 adet 2GHz Cortex-A55 çekirdeklerinden güç alıyor. Grafik ve oyun tabanlı yüklerde ise Mali-G68 MC4 GPU konumlandırılmış. 



Cihazın arka bölümünde ise, 200MP çözünürlüklü Matrix kamera8MP geniş açı, 2MP makro ve 2MP derinlik sensörleri bulunuyor. Yapay zekâ ile desteklenen Matrix ana kamera, QPDAF, EIS, f/1.88 diyafram ve dört faz algılamalı otomatik netleme özelliğine sahip. Ön bölümde ise, görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri için 16MP sensöre yer verilmiş.



Ayrıca Bkz.Xiaomi Redmi K60 Ultra tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



General Mobile Phoenix 5G, Android 13 ve 66W hızlı şarj destekli 4.700mAh pil paketi ile destekleniyor. Böylelikle kullanıcılara 15 dakikada 0'dan 50'ye şarj fırsatı sunulmuş. Şirketin açıklamasına göre General Mobile Phoenix 5G, an itibarıyla ön siparişa açıldı ve 16.499 TL karşılığında satın alınabiliyor. 31 Ağustos tarihinde ise mağazalardaki yerini alacak. Ayrıca akıllı telefonun lansmana özel GM Pods 3 Pro kablosuz kulaklık hediyesi ile geldiğini hatırlatalım.



General Mobile Phoenix 5G özellikleri




  • Ekran: 6.78 inç, LTPO AMOLED, FHD+, 120Hz, 950 nit parlaklık

  • İşlemci: MediaTek Dimensity 7050

  • RAM: 8+8GB

  • Depolama: 256 GB

  • Arka Kamera: f/1.88, EIS, 200MP Matrix kamera (birincil), 8MP geniş açı, 2MP makro, 2MP derinlik

  • Ön Kamera: 16MP

  • Pil: 4.700 mAh (66W hızlı şarj)

  • Bağlantı: 5G, Wi-Fi, Bluetooth 5.3, USB Type-C

  • İşletim sistemi: Android 13



 Haberi Portalda Gör

E
9 ay
Yüzbaşı

Hindistan'da satılan telefonu GM logosuyla yeniden satıyorlar. Hindistan'da 21.9K Rupi yani yaklaşık 7000?ye satılıyor. Taş atmadan kolu yormadan güzel bir teşvik de alarak kârlı iş




W
9 ay
Binbaşı

Android + General Mobile = Tırto




S
9 ay
Onbaşı

şimdiye kadar olmadı olmaz da android one tabanlı cihazlara güncelleme veremeyen bir firma buna neyin güncellemesini verebilir





Bu mesajda bahsedilenler: @sniper23
S
9 ay
Yarbay

Ana kamera onda 50mp gorunuyor ama sirf bu sebeple custom tasarim yapacaklarini sanmam. Gm yalanci 200 cikarsa sasirmam
İslemci dimensity 1080'in yeniden isimlendirmesi diye biliyorum. 6bin daha ucuza a34 8/128 (ayni islemci), ozellikleri uyusmasa da daha guven verici.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xloud
A
9 ay
Yüzbaşı

5G modeli özellik bakımından fena değil ama General Mobile güncelleme konusunda verdiği sözleri tutan bir firma değil o yüzden almadan önce düşünmek lazım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
9 ay
Yarbay

bu telefonun neresi yerli..allah bilir ne teşvikleri indiragandi yapıyorldır...o değil karsılıgında ne adam gibi ürün ne yazılım desteği nede duzgun servisleri var..sahsen bu kadar parayı bu tur bir telefona vereceğime ikinci el bi iphone alırım daha iyi




S
9 ay
Yüzbaşı

Çöp



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
9 ay
Binbaşı

bir de monster ve casperimiz var



Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @damn2u
H
9 ay
Yarbay

acaba şarj girişi kaç gün dayanır :)




S
9 ay
Yüzbaşı

Gm savunucuları damlamış.

Çöp oğlu çöp telefonu, telefonlarda %200 vergi ve imei kayıt ücretinin 20000 + seneye ekleyeceğimiz sıfırları bize kitleyenleri savunacak kadar düşmeyin:



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >