Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 3 mobil kullanıcı
15460
Cevap
1659184
Tıklama
13
Öne Çıkarma
Cevap: EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (18. sayfa)
T
9 yıl
Yarbay

makina çalışırken ekleme yapma niye gereksiz olsun ki?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
C
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tutankenshta

makina çalışırken ekleme yapma niye gereksiz olsun ki?

Makinenin pause tuşuna basarak kapıyı anında açıp çamaşır ekleyip çıkarabiliyoruz. Bunu yapabilirken neden kapak içinde ikinci kapak olsun ki, normal kapıyı açabilmek çok daha mantıklı bence. Ayrıca 2. kapak görüşü engelliyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: windforce45

Elektrolux EWF1497CDW2 9kg çamaşır makinesini kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? En Uygun, güvenilir ve sorunsuz bir şekilde nerden temin edebilirim? Veya buna denk bir makine tavsiyeniz var mı?

emsalsiz bir ürün. öneririm.
benim kullandığım L88489FL modelinin yeni versiyonu diyebiliriz.
http://www.hepsiburada.com/electrolux-ewf1497cdw2-ultramix-a-50-9kg-1400-devir-camasir-makinesi-pm-mtelecewf1497cdw2
https://www.akakce.com/camasir-makinasi/en-ucuz-electrolux-ewf1497cdw2-fiyati,5564300.html
https://www.tekzen.com.tr/electrolux-ewf1497cdw2-a-1400-devir-9-kg-camasir-makinasi-2380911?



S
9 yıl
Yarbay

Merhaba,

O horoz lojistiği kullanmayanların uydurması :))
Bsh horozla anlaşmalı ve anlaşması gereği açarak kontrol imkaanı sağlayarak teslim ediyorlar.
Kesinlikle garanti dışı kalma durumu yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @comsat
C
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens


quote:

Orijinalden alıntı: cosef

arkadaşlar size 1 soru

Kurutmalı çamaşır makinesi alıp her yıkama sonrası kurutmasını kullanan mı akıllıca?
yoksa ayrı bir kurutma makinesi almak mı?
Sonuçta hem paradan hem yerden tasarruf söz konusu ama işlevsellik devreye giriyor

Merhaba
Yer den tasarruf doğru fakat paradan tasarruf asla :))

Kombo makinalar A sınıfı yıkar, B sınıfı kurutma yapar.
Zaten kurutma için fazla yakan makinamızda mecburi bir parti doldurup yıkadığımız çamaşırı, kapasitesi gereği ikiye bölerek kurutmanız gerekir.

İk ay makina aldığınız da ise
A+++ bir çamaşır
A++ ısı pompalı bir kurutmayı almanız çok daha kazançlı olur.

Makineyi bir defa alıp en fazla karta böldürüp 12 ayda bitireceksiniz borcunu, fakat elektrik faturasını bir önür ödeyeceğimizden konu kurutma ise iki kere düşünün derim.

@shopsiemens
çok teşekkür ederim faydalı oldu bu



O
9 yıl
Yarbay

Electrolux EWF1497CDW2 alma arifesindeyim bende. çok övülüyor bu makina. ama internette 2-3 video dışında videosu yok. büyük ihtimalle alanlar hep mutlu sanırım. geniş yükleme ağzı ve geniş tamburu cezbedici yanı. fakat tambur büyük olduğundan makina içinde alan küçülmüş ve o dar alandaki kabloların çarpma sesi sıkıntısı okudum bir yerde. onunda kabloları birbirine plastik kelepçeyle bağlayınca çözülüyormuş. umarım böyle bir sıkıntı yaşamam.




Bu mesajda bahsedilenler: @ewerpower
B
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ewerpower

arkadaşım bir şey sorayım diğer arkadaşlar gibi bende merak ediyorum bu kablo şıkışması bir kaç kişide ses yapmış siszdede bu sorun varmı.yani makina çalışma esnasında ses yapıyormu ve sıkma 1400 devirdeyken ses nasıl.

ses çok yüksek ama güçlü bir sesi var. güven veriyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
9 yıl
Binbaşı

10 senelik Profilo 0801BTR. 6kg.

İlk çıktığında çok ilgi gördü.Sonra gürültülü olduğunu duyunca millet almak istemedi ama çok sağlam makine.



A
9 yıl
Teğmen

Tereddütleri görünce tekrar yazayım dedim;
Electrolux 1497cdw2 2000tl ye alınabilecek en iyi makine.Kampanyayla 2 hafta önce 1850 ye geldi.
Yıkama bariz farketti,çok memnun kaldık.Ses konusunda bir anormallik yok.Servis çok iyiydi.(Diğer beyaz eşyalarım Bosch grubundan).



A
9 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte



Electrolux ün en üst model çamaşır makinesi olan Electrolux EWF1408WDL kullanıyorum. Bu Electrolux-AEG makinelerinin tabanı plastik ve bu durumdan dolayı rahatsız edici seviyede takırtılar geliyor. Yıkama esnasında da sık sık olmak üzere, dengeleme ve sıkma esnasında bu rahatsız edici takırtılar geliyor. Kendi makinemden çektiğim bir videoyu ekliyorum izleyin. Hafif tambur salınımlarında bile bu rahatsız edici takırtılar geliyor. Bu durumdan forumda başka şikayeti olanlarda vardı. Hatta bir kişinin makinesinin amortisörlerini ters çevirme gibi saçma bir yola başvurmuştu servis ve doğal olarak netice alamamışlardı, yine takırtılar oluyordu.









Videoyu izlemek için tıklayınız



Videonuz üzerine kendi makinemde ve komşunun bosch makinesinde belirttiğiniz hususlara dikkatlice baktım.
-Tamburun elle sallanması sonucu çıkan ses aynı şekilde Bosch'da da mevcut.Şimdiki makineler çoğunlukla böyle sanırım.
-Makinenin(1497cdw2) çalışmasında sizinki kadar ses ve dengesizlik görmedim.Gürültü seviyesi bana normal geldi,gece sessizliğinde bile.Ancak,şunu diyebilirim ki bu makine sessiz çalışmada iddalı değil zaten.Bosch grubu az farkla daha sessiz olabilir.
Her ürünün iyi ve noksan tarafları olabilir.Hangisi olursa olsun,kişinin beklentilerini karşılıyor ve fiyatını hak ediyorsa bence yeterlidir.Benim deneyimlerim bu şekilde,bu konularda özel teknik bilgisiolan biri de değilim.Her ürün alışımda değerlendirmemi marka bazında değilde ürün bazında yaparım ve karşılaştırırım. Sonuçta hiçbir marka bu işi hayrına yapmıyor.



N
9 yıl
Teğmen

Yaklaşık 4-5 aydır beyaz eşya takibindeyim. 1.5 ay sonra evleneceğim inşallah. Tamamen kişisel düşüncem fakat milletime silah çevirenleri destekleyen bazı büyük beyaz eşya markaları yerine; milli sermayeyi desteklemek tercihim sonucu özellikle vestel tercih etmek istiyorum. An itibari ile bildiğim kadarıyla en yi çamaır makinası olan VESTEL Hızlı 8914 TT Pyrojet A+++-%70 Enerji Sınıfı 8 Kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz renk mediamark da inidirmde. % adet stok kalmıştır. En uygun fiyat 1700tl ile gg de, fakat bu indirimle 1295TL+19,90kargo fiyatı vardır. Fırçasız motora sahiptir. İlgilenenlere duyrulur.
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_vestel-h%C4%B1zl%C4%B1-8914-tt-pyrojet-a-enerji-s%C4%B1n%C4%B1f%C4%B1-8-kg-1400-devir-%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makinesi-beyaz-1166940.html?etcc_med=Price+Search+Engine&utm_medium=pse&utm_source=akakce&utm_campaign=pse&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&etcc_ori=akakce.com&et_lid=99&et_cid=99&v=1.76.3





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negnem -- 16 Aralık 2016; 17:57:9 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yarbay

Bence üzerine koyup yeni makine almak daha mantıklı olur. Ortalama 1600 1700 TL civarına denk bir makine alabilirsiniz.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
9 yıl
Teğmen

Candoğan hocama katılıyorum yeni mak almak daha mantıklı sonuçta diğeri bir sürpriz daha çıkarabilir :))




Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
C
9 yıl
Yüzbaşı

http://m.akakce.com/p/?739578

Bunu aldım ben maşallah çok memnunum. Tavsiye ederim. Profilo BD3058W3VV.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @demayc
F
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: toysican

bizim makina da böyle bi arıza var ve hiç memnun değiliz.
ayrıca sıkma yaparken helikopter çalışıyor sanki.
makina da bosch way28862tr olan modeli 7 yıl garanti ile birlikte 4 bin tl ye aldık.
https://youtu.be/zHcoTJAuh4c

Evinizdeki voltajın 185 volt altına inmesinden dolayı makineniz böyle duruyor. Evinize gelen teknisyen voltaj ölçümü yaptımı. Benim evime gelen voltajda 175 volta kadar düşüyor ve hem Electrolux hemde Bosch makinem duruyor. Bosch olan voltajlar 185 voltu geçince tekrar çalışıyor. Makinenizde bir problem yok, sorun evinize gelen voltajın düşük olması.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
9 yıl
Yarbay

Voltaj her zaman aynı kalmıyor. Makineniz durduğu zaman ölçüm yapın. Özellikle iş saatleri yani sabah 08:30 ile akşam 19:00 arası voltaj genelde düşük oluyor. Makineniz tam durduğu zaman ölçüm yapın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @toysican
B
9 yıl
Yarbay

Ayrı bir Konu açmıştın ama burayı görünceye buraya yazayım dedim. :)





Arkadaşlar merhaba.

Yaklaşık 7 yıl önce Samsung WF8700LSV çamaşır makinesi aldık evlenirken. O zaman forumda beyaz eşya ile ilgili sağlam tavsiyeler veren bir arkadaş vardı. Sağolsun onun tavsiyesi ile tüm beyaz eşyalarımızı almıştık. Gerçekten de memnunuz hepsinden.



Yalnızca geçtiğiniz aylarda çamaşır makinesi farklı çalışmaya, gürültü çıkarmaya, sallanmaya başladı. Neyse, servisi çağırdım, kazan gitmiş. İçindeki kazan ve bir de dışında bir kazan oluyor imiş. Komple değişecek dedi ve 840 tl fiyat verdiler. Kredi kartı tek çekim veya nakit. Parçanın da 6 ay garantisi varmış.



Şimdi yeni bir makine mi alalım? Parçayı mı alalım karar veremedim. Yeni parça alsak 5-6 yıl daha gider dedi adam ama bilemiyorum... Yeni makine alsam ömrü 5-7 yıl mı olur gene? Servis parası olarak da 50 TL bayıldık :) Ne tavsiye edersiniz?





Not: Bu konuyu okurken, yukarıdaki mesajdan bahsettiğim nickini hatırlayamadığım arkadaşın @candoğan62 olduğunu hatırladım. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum yıllar önce ilgili bir şekilde yardım ettiği için.




Bu mesajda bahsedilenler: @candogan62
Y
8 yıl
Teğmen

bütün beyaz eşyalarımı siemens'ten aldım. zorluklarla biriktirdiğim paramı ev eşyalarımın kaliteli olması için harcadım. pişman değilim imkanı olan varsa ucuza kaçmak yerine siemens almasını tavsiye ederim. sonuçta 3 ayda bir arıza verip bıktıracak bir şey almaktansa taş gibi siemens alıp rahatına bakarsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yüzbaşı

Electrolux EWF1497CDW2 UltraMix A+++ -%50 9kg 1400 Devir Çamaşır makinesini aldım. Bugün kurulum yapıldı. 1 defa boş olarak çalıştırmaya gerek var mı?



Yoksa direk kıyafet atıp çalıştırayim mi ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
8 yıl
Onbaşı

vestel eko 9711 9 kg a+ kullanıyorum. çamaşır makinesinden memnunum tavsiye ederim. diger beyaz esyalar bosch onlardada sikinti yasamadim ama yerli uretim iyidir desteklemek lazim diye düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >