A

Teğmen
17 Ekim 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Üretim hattındaki aracın hangi ülkeye gideceği bellimidir?
Son zamanlarda bayiiden yeni araç alanların da ,kaportadan veya arızadan dolayı şikayetlerinin olduğunu,araç değişimi talep ettiklerini çokca duyuyoruz.Acaba,ufak imalat sorunu olan araçlar bizim gibi ülkelere gönderiliyor olabilir mi? sonuçta gümrükte kalite kontrolü yapılmıyor.Belki, fiyatı da daha uygun tutuluyordur.Bilgisi olan var mı acaba?
A
7 yıl
Türkcell 4.5g sim kart değişimi ücretli mi?
Akşam,TİM' e değişim için gittiğimde 22 tl ücreti var denildi.Yıl sonuna kadar ücretsiz olduğunu duymuştum.(ellerinde de kalmamış zaten)Bilgisi olan var mı acaba?
A
8 yıl
Hayaldi.Gerçek olmuş.
Geçen hafta çocuğun telefonunu Samsung servise verdim(samsung s4).Hiçbir mazeret olmaksızın alındı.Nezih bir ortamda hızlı bir şekilde işlemlerim tamamlandı.4 gün sonra telefonunuz hazır diye mesaj geldi.Bir gün sonra memnuniyet anketi.Bugün telefonu 1dk. da teslim aldım.Ana kart değişmiş.Garantinin bitmesine 1 hafta kalmıştı.Teşekkürler Samsung.Sanırım birşeyler değişiyor.
Geniuslar yoktu ama Samsungellalar da gerekli ilgiyi gösteriyor.
A
9 yıl
Actifry satın alıp pişman olan var mı?
Actifry satın alıp pişman olan var mı?Uzunca bir süredir ,satın almakta en çok kararsız kaldığım
Ürün.Yurt içi ve dışı yüzlerce yorum okudum.Özellikle çalışma süresi ve sesi konusunda kullanan arkadaşların tecrübeleri nasıl acaba.Bu fiyata değer mi?.Şimdiden teşekkürler
A
10 yıl
Amatör bisikletçiler genelde neden..........
Amatör bisikletçiler( istisnalar hariç)genelde neden kilolu,yüzü gürbüz ve hatta göbekli olurlar.Devamlı bisiklet sürerek spor yapan kişinin mantıken zayıf veya fit olması gerekmez mi?
A
10 yıl
13.5 kg ağırlık, şehir bisikleti için nasıldır?
13.5 kg ağırlık, şehir bisikleti için nasıldır?piyasadaki en hafif şehir bisikletleri hangileridir?Şimdiden teşekkür ederim.
A
11 yıl
firewall şartmı?
Norton antivirüs kullanıyorum ,ayrıca firewall programı gerekirmi?,öyleyse tavsiyeniz lütfen
A
11 yıl
Profilo bd3057 w3sn
Arkadaşlar,profilo bd3057 w3sn model buzdolabı satın almayı düşünüyorum.Kullanan veya fikri olan yorumda bulunursa memnun olurum.yen ibir model olduğundan internetde kullanıcı yorumu bulamadım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.