Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
120
Cevap
20592
Tıklama
75
Öne Çıkarma
Cevap: ENPARA öpmeye başlıyor!.. Enpara.com üzerinden kredi çekecekler mutlaka okusun!!! (6. sayfa)
B
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

İş'te Üniversiteli Aidatsız Kredi Kartı kullanıyordum hocam. Maximum normalde ama aidatsız diye hiçbir kampanyaya dahil etmediler beni. O kadar fırsatlar, indirimler, masrafsız bilmemneler falan oldu hepsinde Aidatsız karta geçersiz dediler.



Hiçbir işime yaramıyordu bende kapadım. Ziraat'in üniversite kredisi için verdiği kart var onu kullanıcam bir süre zaten ikiside aynı gözümde. Ama günlük kullanım için kart almam lazım. Enpara düşünüyordum, Spotify falan hep hoşuma giden güzel kampanyalar, eft, havale derdide yok. Son günlerde bu tarz olaylar çok arttı, birde karttan izinsiz işlem konuları görüyorum enpara hakkında o yüzden başvurasım gitti en parayada.

Maximiles al

Bizde maximum ve maximileslar var

Annemin maasi is bankasinda oldugu icin hicbir zaman aidat almadilar

Emekli maasini tasiyinca ikramiyede verdiler

Maximileslar her kampanyaya dahil oluyor

Yaptigin her alisveris ile maximil birikiyor , vergi hava parasi cart curt hic birsey odemiyorsun ucuslarda maximilin varsa

Ben kampanyalari fazla takip etmesemde bayagi yararli oldu bana maximileslar genel anlamda



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: imax1

Enpara da haklı, neticede bura Türkiye ...

Burda Ya banka bizi öper, ya devlet bankayı öper , sonuçta hepsi bizi öper :))

Hay agziniza saglik ;)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yarbay

2 yıldır enpara kullanan bir insanın benden daha çok savunacak bir kişi yoktur.Fakat bu sigorta olayı ve kredi faizlerinin diğer bankalara oranla yükseltmesi insanı çileden çıkardı.

QNB olduktan sonra bu değişikliğe gitmesi gerçekten savunulacak yanı yok Yakında kredi kartı çıkacak ve alacağım Ben o kadar fazla kullanırım ki Ekpara bile tanımlandı ancak kredi konusunda bir an önce bu sorunları çözmesi gerekir zaten kredi çekmemizin nedeni sigorta ıvır zıvır masrafı olmaması ben 4 ay önce kredi çektim ve ödüyorum ben çekerken sigorta felan masrafı yoktu şimdi baktığımda yeni uygulamaya geçilmiş bu şekilde devam ederse enpara kendi ayağına sıkacaktır.

Zaten 6 ay Ayın enparalı olanlara ek kampanyalar yapıyorlardı ölücüler yüzünden bu kampanyayı bu şekilde yaptılar anlıyorum fakat kredi konusunda kesinlikle bankaya katılmıyorum!



N
8 yıl
Yarbay

Ekpara diğer bankalardaki adı Artı para ücretsiz nakit çekebilirsiniz bir dahaki ayın başına kadar geri yatırmazsanız 10-15 TL ücret kesiyor faiz.




Bu mesajda bahsedilenler: @biroltr
C
8 yıl
Yarbay

Banka olmasa bu ülkede hic kimsenin ne evi ne arabası ne isi olur. Hicbir bilgi sahibi olmadan saçma sapan yorumlar yapanlar biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yorum yapın. Faiz oranları o ülkeden enflasyona paralel olarak belirlenir. Keşke bİzim ülkemizdede %2-3 luk oranlar olsa ama enflasyonun %10 larda olduğu bir yerde faizin düşmesi imkansız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yüzbaşı

ne ödeyeceğini baştan görüyorsun ve diğer bankalarla karşılaştırma şansın var.
biri öpüyorsa hepsi öpüyordur.

ama geçen hafta 500tl eksi bakiyeden çektim
3 gün sonra ödedim
1.11tl faiz ücreti ödedim bu benim için bedava bir rakam.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Binbaşı

Enpara'yı biraz daha öv,yağla balla.işin yoksa belki sana iş verir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NEVERDIES
G
8 yıl
Yarbay

Konuyu gorunce aklimangeldi ben bunlardan gecen yaz form doldurup kart mi istediydim hesap mi istediydim kuryeyle eve gelcekti guya nolduki o is ustumuze sirket felan acmis olmasalar bari



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yarbay

Borcu neden akrabalarına kalsın sen yasaları biliyor musun?

Eğer Sigorta yapılmamış ise neden yapılmadığına bakılıyor eğer banka suçlu ise tüketici lehine sonuçlanıyor ayrıca adamın çocuklarına bırakacak mal varlığı yoksa reddi miras yapılabiliyor bu borçlarda uçuyor.

Düşük bedellerde sigorta yapılmasına karşıyım.




Bu mesajda bahsedilenler: @classlord
S
8 yıl
Yarbay

Psn de 75tl alışveriş yaptığında %50 sini geri karta iade ediyor di ye açmıştım sonra psn iadesi kalktı ayın enparalısı olayı geldi. Şimdi kullanıyorum ama bankamatik kartı olarak arada fatura ödüyorum. Kredi olayına hiç bakmadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
8 yıl
Teğmen

cepteteb ve enpara kullaniyorum, benim acimdan cepteteb daha avantajli.



B
8 yıl
Teğmen

Hayırdır kardeş? annenin finansbank'ta hissesi felan mı var? veya kızkardeşinin? veya babanın ???

ancak böyle olursa bu denli savulunabilirde o yüzden sordum. yanlış anlama yani



S
8 yıl
Yarbay

Cry more baby...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @nihilist76
D
8 yıl
Yarbay

Almassın olur biter ne bu tantana



F
8 yıl
Yarbay

Finansbank Katar'a geçince bir çok kaleme ücret getirdi. Yani eski Finansbank olmaktan çıktı. Zamanla Enpara'nın da bundan etkilenmemesi düşünülemezdi tabiki.

Eskiden faturalarımı Cardfinansla öderdim. Kredi kartıyla öderken her hangi bir ücret ve komisyon alınmıyordu. Ta ki QNB olana kadar. Geçen sene ocak ayıydı ücret almaya başladılar. Aradım sordum müşteri hizmetlerine. Eskiden böyle bir ücret alınmıyordu dedim. Evet dediler eskiden alınmıyordu ama artık fatura başına ücret alınacak. Benim için Cardfinansın tek artısı buydu eğer ücret alınacaksa ben de kartımı kapatıp bu zamana kadar aldığınız Kart Aidatlarının iadesi için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım dedim ve başvurdum da. Cardfinansı kapattım tüm borçlarını ödedim.

Tüketici Hakem Heyetine başvuru yaparken de yokuş yaptılar. Bu zamana kadar (6-7yıl) Kart Aidatı olan tüm ekstrelerimi istiyorum dedim. Ekstre başına 10TL ücret çıkar dediler. Yani lanet olsun kalsın diyip vazgeçirmek istiyorlar. Olsun dedim istiyorum tüm ektrelerimi. Bu ekstrelerle THH'ye başvuru yaptım. Yaklaşık 5-6 ay sonra cevap geldi ve 175TL Kart Aidatımı iade aldım. Bunu iade alırken bile 2 kere git gel yaptım bankaya. Onda bile yokuş yaptılar. Ama sonuçta söke söke aldım paramı.

Steam kampanyası bittiğinden beri Enpara benim için atıl durumda. Kendi kullandığım bankanın ATM'si olmadığı yerde Enpara ATM'si varsa Enpara hesabına atıp oradan masrafsız eft yapıyorum. Tüm işlevselliği bu.



H
8 yıl
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



Denedim ve sonuc bu cikiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
F
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

1000 lira 2 taksit nedir arkadaşım :s

Yaz bakalım oraya 30bin 48 ay bak bakalım ne çıkıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @HanRa
F
8 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Bu işlemin yanlızca enparaya özel olduğunu mu düşünüyorsun?

Bütün bankaların ek hesap faiz işletim ücretleri hemen hemen aynı 1,84...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sadistica
H
8 yıl
Binbaşı

Mevcut zaten ben deneme amacli ss koydum. 1.43 ve 1.49 yuksek oranlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NitroNos
I
7 yıl
Yarbay

Konuyu horrtlatıcam ama enpara sigorta kesintisini gün içinde bi alıyor bi almıyor sistemdemi hata var ne iş??



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >