D

Yarbay
28 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
3 yıl
Yeni Dacia Stepway - Clio 5
Şu anda halihazırda clio 5 rs icon otomatik aracım var 15 bin kmde . Araç güzel fakat hem arkası artık dar geliyor hemde yakıt olarak 7.5-8 litreden aşağa yakmıyor 1.0 motor istanbul trafiğinde. Yerine Dacia stepway eco-g full paket almayı düşünüyorum tek sıkıntı aklımda manuel'e geçmek siz ne düşünüyorsunuz ? Almam konusunda fikrinize ihtiyacım var. Teşekkürler.
D
3 yıl
Iphone\u0027dan geçmişte silinen telefon numarasını bulma
Yanlışlıkla silmiştim şimdi bulmam gerekiyor, sürekli de güncelleme yapıldığı için sanmıyorum geçmişe dönelik güncelleme yapsam olmayacak. Çözüm öneriniz nedir ?
D
3 yıl
2020 Hyundai i20 hangi kit ?
Merhabalar 2020 model i20 var 1.4 mpi otomatik vites en son kasanın bir altı makyajlı kasa. Hangi markayı önerirsiniz ? Ve ne kadar fiyat çıkar yardımcı olursanız sevinirim. Genelde youtube da falan BRC en uyumlu diyorlar ? Fakat size danışmak istedim.
D
4 yıl
Hem internet hem tv aboneliği olan bir paket arıyorum
Merhabalar şu an tivibu ve türk telekom 16 mb sınırsız pakedime aylık 110 lira veriyorum, bunun gibi ikisi bir arada bir ürün arıyorum fakat fiyatı daha makul ve mümkünse daha hızlı bir internet sağlayacısı öneriniz var ise yardımcı olursanız sevinirim.
D
4 yıl
400-500 bin tl\u0027niz olsa ama çalışmayı sevmeseniz ne iş yaparsınız ?
Düşünün ki bir yerden bir para geldi , ama çalışma hayatını sevmiyorsunuz. Ev,faiz,arsa,borsa,dolar,altın gibi yatırım araçlarına da sıcak bakmıyorsunuz illa iş yapmak istiyorsunuz bu ne olurdu ?

Örneğin rent-a-car işi sizi yoracak bir iş değil olabilir..
Yazılım,grafik,tasarım biliyorsunuz eviniz de bile böyle bir işi yapabilirsiniz..
E-ticaret işi nitekim başında sürekli olacağınız bir dükkan olmadığı için bilgisayarınız neredeyse orada o işi yapabilirsiniz..

Gibi,gibi..

Öneri ve fikirleriniz benim için önemli. (internet cafe&ps4-5 cafe de demeyin lütfen )
D
6 yıl
Faiz olmayan yatırım aracı?
Borsa,döviz,kripto para ,vadeli mevduat, harici parayı nasıl değerlendirirdiniz ?
D
6 yıl
Mazda Mx5 RF alınır mı ?
Uzun zamandır roadster bir araç almak istiyorum, rf olmayan modelinin test sürüşünü yaptım çok eğlenceli bir araç, bu araca sahip olan veya deneyimleyen var mı ? Fikirlerinize açığım..
D
6 yıl
Recep Tayyip Erdoğan hesabınızı ödedi
Pakistan'a turistik amaçlı giden iki kişinin hesabını Tayyip bey ödemiş, propaganda reklam alttaki gibidir;
Videoyu izlemek için tıklayınız
D
7 yıl
Bu aracın bu fiyat olması normal mi ?
Merhabalar ilandaki araç sizce bu fiyat ve bu hasar doğru olabilir mi ? Bu firma hakkında bilginiz var mı ?

Teşekkürler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016-bmw-3.20i-ed-sportline-hafiza-koltuk-full-plusfull-17.000-km-de-464485779/detay
D
8 yıl
40.000 TL \u0027ye kadar Bayan\u0027a otomatik araç tavsiye
Eşim için 40.000 tl'ye kadar otomatik vitesli, maksimum 40.000 km 'ye kadar araç arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.