Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
216
Cevap
101548
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Emin Otomotiv Sistemi Nasıl Güvenlimidir? (2. sayfa)
F
14 yıl
Yarbay

@superhead

O zaman paramı aldım deme arabamı aldım haciz koydular taksitlerin tamamını ödediğimde son taksitte bile şirket batsa arabamı elimden alırlar de.

Şirket garanti ise devlet güvencesi olacak oun yapamıyorsa bankadan teminat mektubu verecek bu kadar basit.

Kendisine geldiğinde parası garantide olacak ama milletin parası garantide olmayacak nasıl iş bu ???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
10 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Faiz haram deyip emekli maaşı yemek. Herkese her anlayışa saygım var ama faiz neden haram bana bunu bir Allahın kulu açıklayamadı ya ona yanıyorum.

her gün önünden geçtiğiniz camii ye girip hocaya sordunuz mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
10 yıl
Binbaşı

Bankadaki mevduata bile belli miktara kadar devlet güvencesi var. Yeni off shore, titan, bankerzede yada fadilzede olmayacağınız ne malum. Kim garanti verebilir? Japon yeni ile kredi çeken uyaniklarin bile ayakları tavana geldi.Zaten bu ülkede en çok ve kolay mutedeyyin kesim kaziklaniyor ve bunu da maalesef yahudilerin ticaret taktiklerini kopyalayan inançlı kesimden olduğunu iddia edenler yapıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Yarbay

Emin Evim'den uzak durun. Ne ev ne araba alınır.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Emin Evim'den uzak durun. Ne ev ne araba alınır.

arkadaşım ev de aldı araba da aldı onlarda. sorun yaşamadı. alan çok insan tanıyorum. ben almam, korkarım o başka.



L
8 yıl
Binbaşı

Ben bu sistemden evimi aldım. Şimdi araba için girdin. Gelecek ay nasipse aracımı alacağım. Bir çok tanıdığım evini aldı. Hiç problem yaşayan duymadım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr


Eminevim-Eminotomotiv


https://www.sikayetvar.com/eminevim-eminotomotiv-teslimat-gunu-gelince-degisiyorlar

inanmayın bu üçkağıtçılara, hile hurda..


Adam taksitlerini gec odemis,parasini gününde istiyor,dolandirici bence konuyu acmis olanlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Onuda sordum.eger erken cikarsa diger kullanıcılara gec ciktigi icin bir miktar fazla odeme yapiyorsunuz dediler.ev icin 3 4bin oynuyor ki kira geliri olarak bunu amorti edersiniz.erkendende evi almış olursunuz.arabayi bilmiyorum da yinede faizden uygun olacagi kesin.para kazanmayacak kişi bu ise girmez zaten bedavaya çalışılır mi?bankalar soygunculuk yApmasa emin evimi emin otoyu kim napsin?

Aynı miktarda kredi için önce bankalara, sonra eminevime gidip maliyeti hesaplayın. Banka kredisi kullandığında ilk günden itibaren kendi evinde oturuyosun yani evin fiyatı artmış vs muhabbetlere girmiyorsun. Sadece organizasyon ücreti ödemiyosun eminevime. Mininum 50-60 bin (130 bin için) fazla ödeme yapıyosun ve bu ödeme kiradakilere gitmiyo emin ol.oturduk müdürle hesap yaptık. Böyle bi açık çıktı, herkes fazla ödeme yapıyo, bu para nerde diye sorduğumda, yok kıvırmalar, yok on yıl kirada kalsan şu kadar yapar, bu işte karlısın vs. Sen cebine şu kadar para atıyon dediğinde beyin yanıyo tabi hemen faiz haram, viz dindarız. Göz göre göre ayakta dikiyon insanları, bu helal mı peki? Kredi kullansan geri ödeme daha az alıyo, yemişim faizi, en azından ne kadar girdiğini biliyon :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Onceden soyleyeyim sistemi falan incelemedim. Ama burada okuduklarim hosuma gitmedi.

En temizi cebindeki parayla arabani almak.

Bu adamlar para kazanmiyor olsalar bu isi yapmazlar.

Banka kredisinden daha mantikli olabilir bu arada, ben zaten ona da karsiyim.


İllaki para kazanıyolar babasının hayrına bu işi yapacak halleri yok ya.



S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light


quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Yüzde yüz güvenilir bir şirkettir tavsiye ederim.

ben 20.000 tl lik bi arabaya yazıldım vadesi geldiğinde para olarak almak istediğimi bildirdim ve tam vadesinde paramı aldım şimdi taksitleri ödemeye devam ediyorum.

Soruların varsa cevaplayabilirim.



Adamlardan para aldınız ve taksitleri ödemeye devam ediyorsunuz öylemi ?
(1)
Onu geçiniz lütfen ..

Bu adamlar ile daha önce görüştüm kendilerini çok ama çok garanti bir şirket gibi görüyor ve yaptıkları kampanyalarda vs. kendilerini KESİNLİKLE riske etmeden oynuyorlar.
(2)
Bu adamlar hiç kimseye vadesi gelince parayı vermez arkadaşım. (Araçta verse evde verse ipin ucu onlarda olacak şekilde satılamaz kaydı olur.) (3)

Belirlenen grup diyeceğim ama aslında grup falanda yok gruba katılan 3-5 kişinin devamını kendileri tamamlayarak sanal bir grup oluşturuyor sonrada sadece tek taraflı kazanca dayalı ve kesinlikle kaybedenin kendileri olmayacağı(4) çark işlemeye başlıyor.

Bu sistemde evi veya arabası ilk başlarda çıkanlar son aya kadar olan ödemelerinde kendilerinden sonraki kişilere her ay kira yardımı yaptıklarından dolayı her ne hikmetse hangi gruba yazılırsanız yazılın arabanız yada eviniz ilk 10 hafta içinde size çıkıyor ve sonunda toplamda en KALIN ödemeyi yaparak banka faizini kat kat aşacak şekilde SÖZDE FAİZSİZ olarak istediğiniz eve yada arabaya kavuşuyorsunuz.(5)


Adamlar ile yaptığım Tel görüşmesinde yaptığım hesaplar sonucu banka faizinden uyguna gelen ve aslında onların işin gelmeyen çekiliş ortası teslim sistemi ile 120 bin TL lik bir gruba girmek istediğimi söyledim ve nasıl olduysa 1 hafta içinde benim ödeme planıma uygun şekildeki 120 kişiyi toplayıp grubu oluşturuverdiler ve beni görüşmeye çağırdılar.

Kendilerine hesaplarımı yaptığımı ve bu sisteme kayıt olmak istediğimi ve söz ettikleri TEMİNAT ın neden ibaret olduğunu sorduğumda bana ''Size şirket senedi verelim.'' dediler.

Bende şirket senedi yerine yaptığım her 5 ödemenin sonunda Bankadan teminat mektubu vermelerini istedim.

Benim bu isteğimden sonra işin rengi birden değişti ve biz size güvenip koskoca evi üzerinize yapıyoruzda (Sanki satılamaz kaydı koymuyorlarmış gibi) siz yılların firması EMİN ŞİRKETLER GRUBUNA güvenmiyormusunuzda bilmemnede bilmemne demeye başladılar.

Bende valla bu millet zamanında Saadet zinciride İhlas holdingide bilmemnesinide gördü ve siz yarın iflas bildirseniz neyinizi alıcam diyerek oradan ayrıldım.



Bu ve bunun gibi sadece kendilerinin düşünen tek taraflı zihniyetler ile uğraşmayın arkadaşlar, paranızı kendini biriktirin evinizi arabanızı alın güle gülede kullanın ..

(6)


1- Evet paramı aldım ve taksitlerimi ödemeye devam ediyorum
2- Sen yaptığın işlerde kendini riske ediyomusun
3-O adamlar herkese vadesi gelince parayı veriyor arkadaşım. bi arkadaşım var oda aldı parasını ve şimdi arabasınıda aldı mis gibi biniyor. ve elbette borcu bitene kadar senin arabana satılamaz koyuyor bundan neden rahatsız oluyosunki adam elbette kendini garantiye alacak.
4- Sen bir şirket kur ve kaybedenin kendin olacağı şekilde ayarlama yap (bunu akıl kabul ediyomu?)
5- Bu dediğiniz sadece ev kampanyasında geçerli araba kampanyasında öyle bişey yok taksit kaç lira ile başladıysa o lira ile bitiyor sadece katılım payını ödüyorsunuz e onuda adam illaki alması lazım okadar eleman çalıştırıyor vergi veriyor masraf yapıyor dimi
6- bu dediğini yapabiliyosan zaten bu sistemde ne işin var.



S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hmfz-000


quote:

Orijinalden alıntı: superhead


quote:

Orijinalden alıntı: hmfz-000

yıllardan beri var olan bi firma,ama bu şekilde araba almak ne kadar mantıklı?sanırım sistem şu şekilde işliyo:mesela 50 kişilik grup oluşturuyorlar,ve o 50 kişiden topladıkları aylık taksitlerle 1 araç alıp çekilişle teslim ediyorlar,ama aracı liste fiyatı üzerinden satıyorlar ve borcunuz bitene kadar gelen zamların tamamı yansıtılıyo borcunuza.bu gün bazı bayiler liste fiyatlarından ciddi oranda indirim yapıyorlar,siz o şansınızı kaybetmiş olursunuz .


Hocam güzel söylüyorsunda benim örneğimde olduğu gibi kampanyalarını beğenmezsen arkadaş ben paramı alacağım diyosun ve gayet güzelde alıyosun sonra koy paranı cebine istediğin bayiye git.


sen de kendine göre haklı olabilirsin,ama şimdi inceledim para iadesini 3 ila 6 ay arasında yapıyorlarmış,katılım bedeli de zararın olur.ben olsam onlara taksit ödeyeceyime imkanlarım dahilinde gider her ay altın alırım.ayrıca konuyu açan arkadaş ikinci el düşünüyorum demiş,ama o nasıl oluyor acaba,şimdi ben gittim aracı beğendim,dedim ki 24 ay vadeli ödemek istiyorum,aracı bana vade ortasında teslim edecekler,ne yani o aracı 12 ay elde mi tutacaklar,öyle değilse vade ortasında nası bi araç teslim edecekler bana.yanlış anlaşılmasın firma güvenirliliği hakkında lafım yok ,yıllardır ismini duyuduğm bi firma,dolandırıcı olsalar bu kadar zamandır var olamazlardı.bana bu şekilde araba almak mantıklı gelmiyo,ama başkalarına mantıklı gelebilir,ona lafım yok.


hocam sen ikinci el olayını kafana takma. zaten ikinci el oto olarak elinde her markadan bikaç araç oluyor ama onunda ya motor seçeneği sana uymaz ya da donanım seviyesi sana uymaz onun için baştan ben vadesi gelince teslimatı para olarak almak istiyorum diyosun ve vadesi gelince paranı cebine koyup istediğin arabayı alıyosun bu kadar basit.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

@superhead

O zaman paramı aldım deme arabamı aldım haciz koydular taksitlerin tamamını ödediğimde son taksitte bile şirket batsa arabamı elimden alırlar de.

Şirket garanti ise devlet güvencesi olacak oun yapamıyorsa bankadan teminat mektubu verecek bu kadar basit.

Kendisine geldiğinde parası garantide olacak ama milletin parası garantide olmayacak nasıl iş bu ???



yoo paramı aldım henüz yeni bi araba almadım para banka hesabımda duruyor.

hacizli araba mevzusuna gelince değeri 5-6 binlira olan şimdiki arcıma satılamaz konuldu. yani senin dediğin gibi bişey olsa olmaz ama hadi oldu diyelim paranın tümü asla gitmeyecek bilmeden konuşuyosun.

Ha güvenmiyosan bu işe girmezsin bu işler birazda güven meselesi.

edit:harf hatası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 11 Ekim 2010; 23:27:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Bu arada buradaki mesajımdan sonra adamları aradım. 2.el sorumlusu ile görüştüm.

Miktar ne olursa olsun bize lazım olan paranın kdv si cartı curtu dahil %5.9 katılım payı aldıklarını söylediler.(Faiz demiyorlar katılım payıymış)

Mesela ben dedimki 20.000 lira lazım 2. el bir araç alacağım.5.000 tl de peşinat vereceğim dedim.

Adam kabaca hesap yaptı.1.180 tl katılım ücreti alıyor. Ben ayda 2.000 vereceğim dedim.10 ay vade oluyor.Peşinat verdiğimden dolayı ilk 4 ay içinde bana 20.000 tl verebileceklerini söylediler.

Böyle bişeyler.İyi gibi görünüyor ama bilemiyorum...


Zaten şuan bankaların ihtiyaç kredisini kullanarak 20 bin tl yi hiç peşinatsız çekip 12 ayda 21 bin-21 500 tl arasında ödeyebiliyorsun..

Bu sisteme gerek var mı yok mu?

4 ay beklemeye, araca haciz koydurmaya gerek var mı yok mu?

İyi araştırın bence


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali


quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Bu arada buradaki mesajımdan sonra adamları aradım. 2.el sorumlusu ile görüştüm.

Miktar ne olursa olsun bize lazım olan paranın kdv si cartı curtu dahil %5.9 katılım payı aldıklarını söylediler.(Faiz demiyorlar katılım payıymış)

Mesela ben dedimki 20.000 lira lazım 2. el bir araç alacağım.5.000 tl de peşinat vereceğim dedim.

Adam kabaca hesap yaptı.1.180 tl katılım ücreti alıyor. Ben ayda 2.000 vereceğim dedim.10 ay vade oluyor.Peşinat verdiğimden dolayı ilk 4 ay içinde bana 20.000 tl verebileceklerini söylediler.

Böyle bişeyler.İyi gibi görünüyor ama bilemiyorum...


Zaten şuan bankaların ihtiyaç kredisini kullanarak 20 bin tl yi hiç peşinatsız çekip 12 ayda 21 bin-21 500 tl arasında ödeyebiliyorsun..

Bu sisteme gerek var mı yok mu?

4 ay beklemeye, araca haciz koydurmaya gerek var mı yok mu?

İyi araştırın bence

20bin çekip 1000-1500 geri ödemeli hangi banka kredi veriyor söylermisn hocam


imkansız.

10.000 tl ye bile 1500 tl faiz alıyolar

Ayrıca 1 lira bile faiz alsalar o işe girmem faiz haramdır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
14 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali


quote:

Orijinalden alıntı: DH-ALEMDAR

quote:

Orijinalden alıntı: greenman

Bu arada buradaki mesajımdan sonra adamları aradım. 2.el sorumlusu ile görüştüm.

Miktar ne olursa olsun bize lazım olan paranın kdv si cartı curtu dahil %5.9 katılım payı aldıklarını söylediler.(Faiz demiyorlar katılım payıymış)

Mesela ben dedimki 20.000 lira lazım 2. el bir araç alacağım.5.000 tl de peşinat vereceğim dedim.

Adam kabaca hesap yaptı.1.180 tl katılım ücreti alıyor. Ben ayda 2.000 vereceğim dedim.10 ay vade oluyor.Peşinat verdiğimden dolayı ilk 4 ay içinde bana 20.000 tl verebileceklerini söylediler.

Böyle bişeyler.İyi gibi görünüyor ama bilemiyorum...


Zaten şuan bankaların ihtiyaç kredisini kullanarak 20 bin tl yi hiç peşinatsız çekip 12 ayda 21 bin-21 500 tl arasında ödeyebiliyorsun..

Bu sisteme gerek var mı yok mu?

4 ay beklemeye, araca haciz koydurmaya gerek var mı yok mu?

İyi araştırın bence

20bin çekip 1000-1500 geri ödemeli hangi banka kredi veriyor söylermisn hocam


imkansız.

10.000 tl ye bile 1500 tl faiz alıyolar

Ayrıca 1 lira bile faiz alsalar o işe girmem faiz haramdır.

+1903 Bende aynı fikirdeyim o yüzden seneye kismetse eminotoya gireceğim.5ay geç alırım ama faizsiz alırım içim rahat binerim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
14 yıl
Yüzbaşı

vade farkıyla faiz aynı şey değildir..
ticaret ile faiz de aynı şey değildir..
tabi konunun yeri de burası değildir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: airea

Bankadan taşıt kredisi almaktan ne farkı var anlamadım...




quote:



arkadaşlar

bu sistem zaten faizli bankalardan kredi kullanmak istemeyen insanların talebine istinaden kurulmuş bir şirkettir.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dökümcübaba -- 11 Kasım 2010; 16:16:40 >

H
13 yıl
Er

Bir yenilik 3 aşamada toplum tarafından kazanılır
1. yenilikle dalga geçilir
2. şiddetle karşı çıkılır.
3. kabul edilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Teğmen

Eminotomotiv beni bin bir türlü vaatler ve imkan kolaylıklarıyla inandırdı ve ben de üye oldum,olmaz olaydım. Teslimat gününe kadar her şey çok iyiydi. Ödemelerimi zevkle yapıyordum. Teslimat günü geldiğinde ise külfetli bir vekaletname imzalatmak istedikleri yetmiyormuş gibi iki kefil, bir de senet istediler.Üstelik kefillerin de meumur olması şartmış.Herkesin bir memur tanıdığı-akrabasının olması şart mı,ya da mukadder diye bir şey mi var.Üstüne üstelik de bunlar en başta imzalanan sözleşmede ifade edilmemiş şeyler...

Vekaletnameyi noter abartılı buldu ve onayı reddetti. Ödeme zamanı gelmemiş olsa dahi hacize razıyım şeklinde-herkes aynı vekaletnameyi kendilerinin sitesinde de bulabilirler- koyunluğa razı olurcasına bir vekaletname. Üstelik belirtilmiş bir meblağ da yoktu üzerinde.Vekaletnamenin daha açık bir şekilde yeniden düzenlenmesi teklifimi ise reddettiler.

Halbuki o zamana kadarki ödemelerimin hiç birisinin bir güvencesi yoktu. Ben onlara bana yapacakları ödemeden fazla ödeme yapmıştım halbuki. Kendilerini müşteriden daha çok güvene almaya çalışan bir kurumun ismi nasıl emin olabilir. Ucu açık bir vekaletnameyle neler yapılmaz ki..

Paramı kullanmış olup psikolojimi bozdular. Yatırmış olduğum para geri gelecek -normalde teslimat zamanım geçti ama bir ay sonrasına ödeme yapabileceklerini söylediler-ama benim gibi on kişiden böyle yapsalar bedavadan döner sermaye oluşur. Paramı bu tür bir iş ile değerlendirmeyip o zaman altına yatırsaydım bana benim paramın üstüne -borçolarak -verecekleri paranın 2/3 sini kazanabilirdim.

İnançlı,muhafazakar,faiz belasından uzak durmak isteyen insanların okuduğu gazete-dergilere ilanlar vererek reklamlar yapan bir şirketin mağduru olmak da ayrıyeten üzen bir durum.Ben mağdur oldum kardeşlerim mağdur olmasın.

İşte eminotomotiv böyle birşey sizi önce üye yaparlar,sonra yeni şeylerle karşılaşır,mahvolursunuz.

diskriminant=0

30 Ağustos 2010 18:44
Başkalarının da canı yanmaması için bu konuyu güncel tutmaya çalışacağım.Emin otomotivle ilgili şikayet edilecek konular sineye çekildiği için hakkında pek bir şey bilinmiyor.

diskriminant=0

31 Ağustos 2010 00:22
evet arkadaşlar emin otomotiv malesefki böyle bi kuruluş...dikkatli olmanızı tavsiye ederim..hatta hiç tavsiye etmem

mathematick10

31 Ağustos 2010 13:18
gnclll

sdream007

2 Eylül 2010 14:43
bende ev aldım...çok memnunum...allah razı olsun emin evimden...bence inançlı diye sanki bilerek suçlanıyormuş gibi geldi bana....

ibocey

3 Eylül 2010 12:51
bende nasipse paramı alacağım ilgi alakaları çok iyi

alan dostlarda hizmetlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlar.

68aksa

5 Eylül 2010 16:51
bende ev aldım...çok memnunum...allah razı olsun emin evimden...bence inançlı diye sanki bilerek suçlanıyormuş gibi geldi bana....

-----------------------------------------------------------

İnançlı diyerek bilerek suçlama mı?"ben de ev aldım...." cümlesi ve takip edenleri de okunursa ya eminotomotiv ailesindensin ya da avukatları...

Ben teslimat alacağım ay içerisinde teslimatımı alma günümden 10 gün sonra üyeliğimi iptal ettirdim.Enayimiydim acaba.Neden teslimat günüm geçtiği halde teslimatımdan feragat(!) ettim.Teslimatımı alamadım da ondan.Adamlar tam bir oyalamaca içinde.Beni üye yaparken faizsizliğinden ve ödeme kolaylıklarından bahsedip peşimde koşanlar teslimat günüm gelmiş arayıp sormuyorlardı bile.Sonradan memur kefili ve okusanız dudağınızı uçuklatacak teslimiyette bir vekaletname istediler. Üstelik gerekli evrakları adresime göndermek yerine mail atmakla yetindiler.Teslimat zamanıma kadar yaptığım ödemeler işlerine geliyordu ve teslimattan sonra onlardan borç almış gibi bir durum hasıl olacaktı ki üyelikten vazgeçmek istemem karşısında hiç umursamadılar bile.Üstelik birikmiş param üzerinden kesecekleri üyelik ücreti(600 lira) de yanlarına kar kalacaktı.Paramı istediğimde ise 1 ay(ilk önce 3-4 ay dediler ama,ısrarlarımızla 1 aya geldiler) gibi bir zaman dilimi gösterdiler.Teslimat zamanım gelmiş geçmiş ben onlardan sadece ödediğim parayı istiyorum,girmiş olduğum sistem ücretini değil...Teslimatım zamaınında bana hangi parayı vereceklerdi o zaman merak ediyorum...Hakkımı asla helal etmiyorum.

Burada kara propaganda yapıyor da değilim.Eğer ben sisitemle ilgili bir usulsüzlük bulsaydım kesinlikle üye olamzdım.Ama sineye çekmeler ,basit gönül alma çalışmaları ve mücadele isteksizliği/yorgunlukları bu tür organizasyonları kapalı hale getirip mağdurlar doğmasına neden oluyor.

Herkesin yine de kendi bileceği iş.Parnızla rezil olup hayal kırıklıkları yaşamak istiyorsanız bu macera tam size göre...

diskriminant=0

5 Eylül 2010 18:28
paran varsa gidip malını peşin paranla alacan yoksa oturcan aşşağı biriktirmeye devam... bu gibi işlere hiç bulaşmayacaksın...

el.san.z.e.ö.

5 Eylül 2010 21:30
kesinlikle bulaşmayın.

nodaih

8 Eylül 2010 15:21
faizden kaçarken emin otomotivin altında kalmaktan korkuyor insan

elbette harika bir dayanışma pratiği

yaptıkları şeyi herkes yapabilir ama

güvenilir bir arkadaş grubunuz varsa tamamdır

ben de birara ilgilendim araba almak için

ama güven vermedi bana

içime sinmedi

yeteri kadar şeffaf değiller bence

web sitelerinde örnek bir ödeme cetvel örneği vb yok

telefonunuzu istiyorlar

veren arkadaşlar pişman

defalarca arayıp telefonla pazarlamaya çalışıyorlarmış

emin otomotiv alt yapısını güçlendirebilirse

alternatif bir kredi enstrümanı yaratabilir

bu haliyle çok cazip değil

riskli görünüyor

iyi düşünmek lazım

ssllmn

12 Eylül 2010 13:04
gncl

diskriminant=0

18 Eylül 2010 08:57
gncell

diskriminant=0

4 Şubat 2011 18:00
faizsiz ve vade farksız olarak insanların ev ve araba sahibi olmasını sağlayan saygın bir kuruluşun bu kadar acımasız bir şekilde eleştirilmesini DOĞRU bulmuyorum..ayrıca kefillerin memur olması gerekmiyor..

kosemm

27 Şubat 2011 13:16
Konuyu güncel tutmaya çalışmıştım bir aralar.Uzun bir aradan sonra hortlatmak zorunda kaldım:)

Bu cevaptan önce yazan kosemm nickli arkadaş iddia ediyorum eminotomotiv çalışanıdır.Üyelik tarihinin tazeliği şüphemi kuvvetlendiriyor...

kim ne derse desin başımdan geçenleri fazlasıyla değil belki de eksiğiyle anlatmaya çalıştım...

Hem zengin olan istediğini kimseye boyun eğmeden alabilir,eminotomotivin yaptığıysa fakirin ümidinden beslenmek,...

İsteyene belge gönderebilirm...kosemmin dediği gibi bir acımasızca saldırı yok...İç yüz deşifresi var...Kefillerin memur olmaması gerekmiyor sözü koca bir yalan,ısrarla kefillerin MEMUR olası gerektiği söylendi bana...

diskriminant=0

27 Şubat 2011 13:37
ne kadar para yatırdın...bır de gerı alabıldın mı paranı..

ayrıca sıstem benım bıldıgım kadınların yaptıgı altın gunu gıbı..ornegın araba almak ısteyen 10 kısıyı bır grup halıne getırıyorlar her ay bırıne araba alıyorlar..sen kac para yatırıyorsan o kadarlık araba alıyorsun veyahut o kadarlık ev alıyorsun..

bana sorarsanız ben gırmem oyle bır ışe..para bırıktıreceksem her ay bırıptırıp gıdıp alırım..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

yapmayın etneyin kardeşim saadet zinciri gibi bir uzantı bu,yarın öbürgün ihlas gibi bir gümler bizim gibi parayı almak için 25 sene beklersiniz.

Yok hocam oyle bi sistem degil bu... o tur olaylarda sana cok fazla sey vaad ediyolar burada ise sadece sinin istegin ev mi istiyosun kardesim buyur sana ev sartlarda bu arabami buyur aba.

Sana demiyorlarki bi tanidiginida getir ordan sana kar verelim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.