Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
4263
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Dev korsan film şebekesine operasyon (4. sayfa)
D
4 yıl
Yarbay

Emule,imesh,kazaa, torrent,e donkey ....

Asıl deep.web ciler hala ftp server kullanır...

O işleri bitirmeleri için internetin fişini çekmeleri lazım...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

İstedikleri kadar operasyon yapsınlar. Dizi film yapımcıları milyon dolarları götürüyorken iyi. Haftada 6 gün 12 saat çalışan insanlar var. Aylık kazançları bu oyuncuların, yapımcıların bir akşam yemeği dahi etmiyor. Kapitalizmin üstesiden korsan gelir.



K
4 yıl
Yarbay

Bu kadar fazla film izlememizi sağlayan korsandır...



B
2 yıl
Onbaşı

Benim adam (George) Kökeni Mersin'e dayanıyor bu arada Bundan 4 sene önce antalyada ailesi ben kardeşim Sadecebluray 2. Admini tatil yapmıştık neyse will Kıbrıs'a tatile gidiyor ailesi ile havalimanında paket ediyorlar 2 sene yattı çıktı ABD de detayı çok var komik ama uzun geçen telefonla görüştüm olay şu Blu-ray leri temin eden Will en son yine film getiriyor (Temin ediyor) Sparks a veriyor nedendir bilinmez sparks Ahmad filmi orijinal kutusu ile eBay da satışa çıkarıyor: ) korsan rakipleri görüyor FBIa ihbar ediyorlar oradan patlak veriyor yoksa yakalanmalari imkansızdı salaklık silsilesi kendisi İngiliz taksici lisansını geri almaya çalışıyor Baba derim ona harbi Baba adam korsan sektörünün Babasıydı ( mesela birdman filmi tr de sinemaya girmeden bana Türkçe dublaj Blu-ray ini temin etmişti açmıştım sitede) onların film operasyonlarida film gibidir Amerika'da dagitimcilarin depolarına gelen filmi Amerikalı taksici arkadaşı ile temin eder takside laptop ile Blu-ray discin koruması kırılır rar dosyası olarak sunucusuna gönderilir oradan sparks önce 720 1080 ripler piyasaya yayar film 2. Sınıf ise drone tagini kullanırlardı yada geckos . Blu-ray discide belirli 1 yada 2 site alır düşük hız ile torrent üzerinden 2.3 güne bitecek şekilde acarlardi. "SadeceBluray Admini ArchangeL®"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babas69 -- 7 Temmuz 2022; 6:33:46 >


D
2 yıl
Yarbay

İnternet yokken de korsan vardı.




Bu mesajda bahsedilenler: @LGatakan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.