Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
59
Cevap
4264
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Dev korsan film şebekesine operasyon (4. sayfa)
A
4 yıl
Yarbay

Bir şeyin var olmasının bir sebebi olması ve o sebebin menfi bir şey olması o var olan şeyi meşrulaştırmaz. Tespitiniz doğru fakat burada bağlam dışı.




Bu mesajda bahsedilenler: @alito
B
4 yıl
Binbaşı

Tarantino'nun eski filmlerini izleyemeseydim buyuk ihtimalle film kültürüm oluşmayacaktı ve son iki filminde sinemaya gösterimin ilk gününden gitmeyecektim. Korsan filmlerin ilginc sekilde film sektörünü büyüttüğünü düşünüyorum. Cekilen filmlerin karlılık oranlarına bakarsınız cogu film maliyetinin 2 3 katı hasılat elde ediyor. Film ve oyun hasılatlarını kötü yönde etkileseydi bu durum bir yolunu bulup korsanın kökünü kazırlardı buna eminim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Yarbay

neden fakir orda da fakir değil mi? gelişmiş ülkedeler diye adamları bir eli yağda bir eli balda mı sanıyorsunuz?




Bu mesajda bahsedilenler: @Reaper87
B
2 yıl
Onbaşı

Benim adam (George) Kökeni Mersin'e dayanıyor bu arada Bundan 4 sene önce antalyada ailesi ben kardeşim Sadecebluray 2. Admini tatil yapmıştık neyse will Kıbrıs'a tatile gidiyor ailesi ile havalimanında paket ediyorlar 2 sene yattı çıktı ABD de detayı çok var komik ama uzun geçen telefonla görüştüm olay şu Blu-ray leri temin eden Will en son yine film getiriyor (Temin ediyor) Sparks a veriyor nedendir bilinmez sparks Ahmad filmi orijinal kutusu ile eBay da satışa çıkarıyor: ) korsan rakipleri görüyor FBIa ihbar ediyorlar oradan patlak veriyor yoksa yakalanmalari imkansızdı salaklık silsilesi kendisi İngiliz taksici lisansını geri almaya çalışıyor Baba derim ona harbi Baba adam korsan sektörünün Babasıydı ( mesela birdman filmi tr de sinemaya girmeden bana Türkçe dublaj Blu-ray ini temin etmişti açmıştım sitede) onların film operasyonlarida film gibidir Amerika'da dagitimcilarin depolarına gelen filmi Amerikalı taksici arkadaşı ile temin eder takside laptop ile Blu-ray discin koruması kırılır rar dosyası olarak sunucusuna gönderilir oradan sparks önce 720 1080 ripler piyasaya yayar film 2. Sınıf ise drone tagini kullanırlardı yada geckos . Blu-ray discide belirli 1 yada 2 site alır düşük hız ile torrent üzerinden 2.3 güne bitecek şekilde acarlardi. "SadeceBluray Admini ArchangeL®"





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babas69 -- 7 Temmuz 2022; 6:33:46 >


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.