Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
92
Cevap
2782
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cumhurbaşkanı Erdoğan yerli otomobilin CEO'sunu açıkladı
G
6 yıl
Teğmen

seçimler yaklaştı ya uberden girdi yerli otodan çıktı haftaya uzay mekiği tanıtır


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Özel şirketin ceo sunu cumhurbaşkanı niye açıklıyor arkadaş. Bu adam bosch da yönetici bosch ürünler de tr de üretiliyor ama maşallah bir dolap 4-5-6bin gidiyor. Vestel a...
Yoruma Git
Yorumun Devamı SertyAdams - 6 yıl +26
16 yılda ceosunu anca belirledi bir de seçim arifesinde. Koltuk sevdalılarının hala bu konudaki samimiyetine güvenen varsa yazıklar olsun.
Yoruma Git
khanstern - 6 yıl +8
1
6 yıl
Yarbay

Yerli otomobil ceo'muz göklerde.



T
6 yıl
Binbaşı

Vatanımız milletimize hayırlı olsun...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
6 yıl
Binbaşı

CEO ismi yerine bi şase, bi motor bi kapı göreydik iyiydi, logosu da olsa o da kabul. Tekelci bir Ar-Ge desteği ArGe olamaz, birilerine peşkeş çekmekten öteye gidemez. Tübitak ben yapıcam dedi, 2017 2018 2019 denildi olmadı. IHA larda olduğu gibi çok farklı sayıdaki firmalara farklı projelerde (eşit koşullarda) destek olunup sonuçları beklenmeliydi.

Ayrıca madem parti adayı / Cumhurbaşkanı reklamı yapıyorsunuz diğer parti ve Cumhurbaşkanlarına da yer veriniz, onların da açıkladığı CEO lar, yöneticiler vardır belki :) TRT moduna girmeyiniz. Hiçbir siyasi düşüncem yok, tarafsız bilime yönelmiş biri olarak söylüyorum.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yüzbaşı

+9 seçim haberi



D
6 yıl
Yarbay

Ne olur işin sonu bilmem ama ÜNİVERSİTE olarak görmedikleri ODTÜ mezunu birini bu işin başına geçirdiler.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Binbaşı

Perşembe açıklayacaktı güya. 10 sözünden 11'i yalan




F
6 yıl
Yarbay

Kurulan şirketin adı nedir? Bütçe nedir arge planlaması nedir? AKP'nin söylediği hiçbir şeye inanmayın. Herşeyini dışarıdan alıp burada birleştirecekler. Zarar etse bile milletin sırtına yıkacaklar. Onlar da seçim malzemesi olarak yararlanacak bundan. bu işler şirket kurarak olur. Devlet fon oluşturur. Bu yerli otomobilin incelemesini yapan bir bilirkişi raporu var mı? Bağımsız bir kuruluş var mı süreci takip eden? Hiçbiri yok. Bu sitenin bir haber sitesi olduğunu sanırdım. Dedikodu ve söylenti sitesi değil.




S
6 yıl
Yarbay

Özel şirketin ceo sunu cumhurbaşkanı niye açıklıyor arkadaş. Bu adam bosch da yönetici bosch ürünler de tr de üretiliyor ama maşallah bir dolap 4-5-6bin gidiyor. Vestel arçelik beko vs. ürettiği ürün belli kalitesi belli ama fiyatı maşallah kol gibi. Akp tekrar gelirse araba yapılır ama satış garantisi verirler tedbirinide ithal aracın fiyatını yükselterek alırlar sen bende yerli araba ucuz deriz. Golf olmuş 180bin yerli araba çıkınca 250 olur artık alıp kenara koymak lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
D
6 yıl
Binbaşı

Muhalif kafalar iyiden iyiye sıyırmaya başladı artık. Reis ne dedi de yapmadı ki bugüne kadar. Hepsi olacak siz çatlasanızda çemkirsenizde olacak. Kanal İstanbul’da olacak, Nükleer santrallerde olacak, TFX’de olacak, 3. Havaalanıda olacak, şehir hastaneleride bitecek, diğer tüm projelerde yapılacak Allah’ın izniyle. Bunu durdurmaya ne incesi ne kalını ne akşeneri nede hapisten çıkarın diye yalvardıkları terörist selhonun gücü yeter. Siz çöp yığınlarının, pislikten geçilmeyen hastanelerin, sanayağ ve benzin kuyruklarının hayalini kuradurun biz çocuklarımızın geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz. Sizi gidi gulu gulu dansçıları sizi :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

A
6 yıl
Yüzbaşı

Şu adamın ceo olması bizim için çok güzel bir fırsat neyi çekemiyorsunuz kardeşim neyin derdindesiniz niye kabullenmiyorsunuz adam gibi gavur mu otomobil yapıyor kime yapıyor kimin ülkesine yarar sağlıyor niye hayırlı olsun demek bu kadar zor derdiniz ne sizler mi ceo olmak istiyordunuz? Yemin ediyorum bu hizmetlerin yüzde 1 ini cehape yapsa 40 gün davulla duyururdunuz kadınlara ahlaksız teklif yapan ince bisiklete bindi diye bile konu açan sizler bu yerli otomobille ilgili birşey yapsa forumun halini düşünemiyorum.. hoş kendisi de dahil bu zihniyet yapmaya değil yıkmaya yönelik. Biri köprüleri yıkar biri külliyeyi biri de arabayı çağ dışı olarak görür. Sanki kendileri uzay aracını makam araçları yapmışlar onla gidiyorlar.. haaa doğru demogoji yapmayı iyi biliyorlar çok para harcamıyoz oraya buraya özel araçla helikopterle gitmiyoz deyip havalimanında ikisi bir özel jetle karşılaşıyorlar. Bunlar var ya başa geçsin yemin ediyorum 5 sene de 25 yıl geri gideriz nato mermer nato kafa 90 yıldır hiç mi değişmez arkadaş Allahım sen bizi koru..



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
6 yıl
Yarbay

ses geliyor bi yerlerden :) Adam bosch un kapısında temizlikçi olmayacak haliyle laf söylüyor,eleştiriyor sırf kininden..



B
6 yıl
Yarbay

Sayın Mehmet Gürcan Karakaş büyük bir olayın altına elini koymuştur. Vezir de olabilir, rezil de. Allah utandırmasın. Başarılar dilerim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
6 yıl
Yarbay

Genç muhalifler rahatsız.
Bu kafalar olduğu sürece yerli otomobil yapmak mucize olur.
Tuvalete gitmek dışında bir şey üretmeyenler karalamaktan haz alıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
6 yıl
Yarbay

6-7 yıldır yerli araba muhabbeti dönüyor, ceo daha yeni belli oldu, ortada başka bişey yok. Tabi ufukta seçim olmasa ceo da belli olmayacaktı.



Çöpe giden 40 milyon euroyu çabuk unutmuşsunuz, bizim cebimizden çıkan paralardı onlar, ordan burdan aldıkları arabalara kamuflaj geçirip yerli araba diye yutturmaya çalıştılar, yemeyince bu bi hataydı 40 milyon euro çöp oldu diye geçiştirdiler...



Genç muhalifler falan diyerek millete laf atacağınıza biraz kendinize bakın, biraz eleştiri yapın objektif olmaya çalışın.

Bu ülkeye zarar veren genç muhalifler değil, sizin gibi gerçeği söylemeye korkan, koşulsuz şartsız körü körüne hükümeti destekleyen, sorgulamayan, gerçeği aramayan insanlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sistemli adam
M
6 yıl
Onbaşı

kendisine başarılar diler,ülkemiz için hayırlı olmasını dileriz.Umarız en kısa süre içerisinde yerli uçakların,jetlerin yapımınada başlanır.Saygılarımızla




U
6 yıl
Yarbay

midemiz kaldırmıyo bıktırdın be pinokyo



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
6 yıl
Yüzbaşı

Eleştirilere rağmen ben bu yerli otomobil konusunda karamsar değilim. Bu 5 şirketten önce de bu mevzuyu takip ediyordum. O zaman da ilk prototip 2019 deniyordu. 2019 da prototipin çıkmama gibi bir durumu olursa o zaman olumsuz bakarım. Şimdiden insanları eleştirerek bezdirmenin alemi yok.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

C
6 yıl
Çavuş

Diğerleri Cumhurbaşkanı değil Aday ayrıca diğerlernini hiç bir vaadi yok, yerli arabayı kapatmak onu bunu satmak dışında. Eğer herhangi bir icraat gösterirlerse neden burada yayınlamasınlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @yimmasabi
K
6 yıl
Yarbay

16 yılda ceosunu anca belirledi bir de seçim arifesinde. Koltuk sevdalılarının hala bu konudaki samimiyetine güvenen varsa yazıklar olsun.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 2 Haziran 2018; 8:50:0 >