Sigara alacak param bile kalmadı tüm paramı eskortlara yedirdim ama buna mecburdum hiçbir kız bana bakmadığı için bu yola düştüm ben bunların hiçbirini hak etmedim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
ya bazı abuk solcu tipler var eskort demiyor mesela yada hayat kadını demiyor. seks işçisi diyor. bu kadar salak bir tanım olabilir mi ya? bu kominik solcular hakkaten bayıyo adamı.
maaşı yattıktan sonra büyük bir kısmını elden geri veriyor, geceleri de taksicilik yapıyor. bir defa denk geldim kendisine on numara muhabbeti var çoğu mekana ve ortama da hakim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Crowley. -- 19 Ocak 2024; 14:59:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
_____________________________