Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
90
Cevap
4102
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Call of Duty Black Ops 7 | 14 Kasım 2025 (2. sayfa)
R
3 ay
Yarbay

Call of Duty Black Ops 7'den yeni ve kısa bir teaser paylaşıldı

https://x.com/demarkegaming/status/1936114767116058748



R
3 ay
Yarbay



Call of Duty Datamine, Fortnite'a Benzer Görsel Adım Sesi Göstergesinin Gelebileceğini Açıkladı

https://x.com/InsiderGamingIG/status/1940754861072830852





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Temmuz 2025; 18:0:48 >

T
2 ay
Yarbay

Bu sefer utandırırlar bizi İnşallah. Demoyu heyecanla bekliyorum.



D
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

19 Ağustos'ta oyunun detaylı tanıtımı yapılacak hocam. Orada belli olur.




Bu mesajda bahsedilenler: @kabune
G
geçen ay
Yarbay

Ben Modern Warfare 4 ü bekliyorum. BF6 veya Cod Black Ops 7 ikisini de almam. Belki Black Ops 7 çıktığında DMZ modu gelirse Warzone a açar onu oynarım arada, bir de Delta Force a girerim arada Modern Warfare 4 çıkana kadar kendimi böyle oyalarım 1 sene boyunca arada sırada da açar single player oyunlara girer keyfime bakarım ağam. Battlefield ve Black Ops serisi bende yok. Ben COD Modern Warfare ciyim. Birde Monitörü mü güncellemem lazım para biriktirmem lazım 1080P PC Monitörünü kullanıyorum Playstation 6 dan önce Monitör ayarlamam lazım güzel bir Monitör.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 11 Ağustos 2025; 21:48:23 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
geçen ay
Yüzbaşı

Cod un gözünü seveyim. Her hali bile keyif veriyor, oynatıyor kendini. 4 günlük bf betasından sonra bugün bops 6 ya girdim,biraz oynadım. Bf betasından daha fazla keyif aldım. Uzun yıllardır hem bf ci hem cod cuyum , ama cod niyeyse daha keyif veriyor bana.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 12 Ağustos 2025; 2:26:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
geçen ay
Yüzbaşı

Bela değil betası olacaktı. Sizin yorumunuzu okuyunca farkettim , yanlış yazmışım.
Bf2 den beri bf oynarım. Hem bf ci hem cod cuyum. Bf betası güzel, eksik ve zayıf yönlerş var tabii ki, ama nedense eski bf lerden aldığım keyfi alamıyorym artık, hala bir şeyler eksik oyunda. Ayrıca bf simülasyon değil , coda göre gerçekcilği daha fazla, ama bir sim değil. Simcade diyebiliriz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kun0s -- 12 Ağustos 2025; 2:40:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ronaldo-9
A
geçen ay
Yarbay

Call of Duty: Black Ops 7 - Official 'The Guild: Together, We Won't Fear Tomorrow' Trailer


https://www.youtube.com/watch?v=EDun9xGz7Zk



R
geçen ay
Yarbay

Ön siparişe açılmış.

< Resime gitmek için tıklayın >



D
geçen ay
Yarbay
Konu Sahibi

Mw1 gibi gelse keşke, son yıllardaki en iyi cod oyunu

https://www.youtube.com/watch?si=BYxvzCogd-lGwxY_&v=JpEx4M5C8qE&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GalacticHope
G
geçen ay
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Doom
L
geçen ay
Yarbay

Hahahahahahahhah hmmmmmmmmm oki doki kolonya ister misin?




Bu mesajda bahsedilenler: @GalacticHope
G
4 hafta
Yarbay

7 ekim doğum günüm :d


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Itadakimasu
I
4 hafta
Yüzbaşı

BO6 itibaren bende ön sipariş ile almıyorum artık. Gamepass'te oynuyorum. Eşim hediye olarak alacaktı aslında ama ben istemedim. Sevdiğim X markadan oduncu gömlek alirsin dedim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
4 hafta
Yarbay

Seninde doğum günün kutlu olsun bilader şimdiden



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Itadakimasu
I
4 hafta
Yüzbaşı

2026'da MW4, 2027'de ise Sledgehammer'ın COD'u gelecek diye biliyorum. MW4 ile birlikte tamamen yeni motora ve yeni nesile odaklanacaklar diye haber vardı.

Muhtemelen MW4, MW (2019) gibi kaliteli bir COD oyunu olur. Bu sene aslında Sledgehammer'ın oyunu gelmesi lazımdı. En son 2021'de Vanguard'ı yapmışlardı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Metal Head
İ
4 hafta
Yarbay

Cronus zen mi ne onu kullanıyorlar tiktok da çok gördüm otomatik aim alıyor analogu bile kullanmadan vuruyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 hafta
Yarbay

Sony de bitiyor aslında böyle bir alete izin vermeyecek
Mw19 iyiydi onun warzone da güzeldi oyun sonrasında modern warfare 2 çıktı 3 çıktı hepsini aldım oyun daha kötüye gitti mw 19 sonra
Artık almıyorum cod oyunu birde o şeyleri görünce iyice soğudum ya l2 baş r2 ile ateş et analog kullanma kendi vuruyor zaten böyle saçmalık mı olur
Black ops zaten hiç iyi değil bana göre tabi seven yine alır oynar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 hafta
Yüzbaşı

Battlefield'a kill odaklı bakılmaz hocam, çok takılma ona. BF takım oyunudur. Görevini layıkıyla yaparsan 5-10 kill'le de 1. oluyorsun. Sen bireysel oynamaya daha yatkın olabilirsin, o zaman CoD'dan şaşma. Ben de şov amaçlı söylemiyorum CoD, BF ikisinde de iyiyimdir. Tek bir oyuna bağlı kalıp kendimi kısıtlamam. El, beyin koordinasyonu iyi olan adam her oyunun üstesinden gelir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 28 Ağustos 2025; 16:11:28 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @İsseMiyake
B
4 hafta
Yarbay

2005 yılında çıkan Call of Duty 2'den beri bu seriyi Multiplayer oynuyorum, son 3 oyundur da düzenli olarak neredeyse her akşam ekip ile giriyoruz.

Black Ops 6 ile birlikte artık haritalar küçüldü, oyun hız arttı, aim assist dengesi değişti, sabit meta silahlar devam etti. Kısacası bir savaş oyunundan rekabetçi bir e-spor oyununa evrildi.

Diğer yandan da fortnite'vari skinler ve hilenin önüne geçilememesi, sbmm dengesizliği çoğunluğa mesafe koydurdu diye düşünüyorum.

BO7 ile de gelecek teması çok fazla cezbetmiyor, yine oynanış olarak BO6'nın devamı gibi hissettirecektir. Bu yönden tanıdığım herkes en azından MW4'ü daha hevesle bekliyor.

Ben de açıkçası BF6'da doğru ayarları da bulduğumda oyundan çok keyif aldım. Toplam Beta'ya 70 saate yakın zaman harcamışım.

Ancak tek başına yeterli değil. Büyük kaotik atmosferde daha bireysel bırakan bir oyun, S&D gibi ekip içi iletişim ve konum/harita bilgisi isteyen modlara ve bu modları kaldıracak yapıya sahip bir oyun değil.

Her iki oyunu da satın aldım, ikisine de eşit şans vermeyi planlıyorum ki birinde atmosfer ve diğerinde oynanış yönünden iyi hissedebilelim. BO7 betasını da merakla bekliyoruz, bakalım önyargıları kırabilecek mi.