Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1383
Cevap
79198
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: Baldur's Gate III[PC ANA KONU](3 Ağustos)[Türkçe] (2. sayfa)
A
5 yıl
Yüzbaşı

https://drive.google.com/open?id=0BypdU6JXbvo8cUZFSllib3RweGc BG II - Shadows of Amn - Tam çözüm Türkçe(Bu çok eski oyunun ilk çıktığı zamanlar yazılmış bir şey hala saklarım. Burada yazılanların üstüne başka bir çok şey bulundu ama gene gayet iyi)

Bununla Shadows of Amn'den de başlayabilirsiniz direkt konu hikaye ise bence hikayesi en iyi kısım burası.

https://drive.google.com/open?id=0BypdU6JXbvo8TjQ0Rm5aSmFOcXc Bu da yeni EE'lar çıktıktan sonra BG II - EE Tam çözüm (ingilizce)




Bu mesajda bahsedilenler: @undy1ng , @RushComeBaby
U
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Kuldahar favori tema müziklerimdendir. O yüzden ost konusunda gönlüm hep icewind dale den yana.

Firmalara gelirsek larian tarafı bana biraz ciddiyetsiz geliyor. Divinity:OS serisine alışamadım, daha ciddi oyunları seviyorum, hatta ilk oyunun çevirisini yaparken oyunu sadece 2 saat filan oynamıştım. Mizahi tarafı güçlü ama adamların mizahı bana işlemedi malesef.
Bu yüzden de obsidian daha ağır basıyor bende. Larian'ın cıvık ve mizah yönelikli bir oyun yapmasından korkuyorum açıkcası. Önyargılıyım biraz Larian tarafına, bu da görüşümü etkiliyor ne yazık ki.

Ne bileyim ya BG deyince duygusal davranıyorum, elimde değil. InXile, Larian ve Obsidian üçü de bu oyunu yapabilir ama larian son terchim olurdu, benim kişisel düşüncelerim böyle. Firmalar etkileşim halinde, kişiler halen görüşüyorlar ama ne bileyim ya keşke eskisi gibi birlikte olsalarda Black Isle studios devam etse, hep birlikte yapsalar Bg3'ü. Hepsinin birbirini tamamlayan güzel yönleri var. Bir taraf daha karanlık daha gizemli devam ederken diğer taraf mizaha yöneldi filan, çıkacak oyunun eksik kalmasından korkuyorum. Umarım benim korktuğum gibi değilde güzel çıkar, endişelerim boşa çıkar.
@Miayke

Yazımda ki mizah sorunu malesef dünya genelinde olan bir sorun ve hala bunun bir ayrım olduğunu anlamakta güçlük çekiyor insanlar. Divinity dünyası ile diğer IE engine ile yapılmış oyun evrenlerinin çok farklı olduğunu hala kavrayamadı insanlar malesef. Onlara kalsa hepsi "epik, klasik grup kurup maceralara atıldığın dnd gerçekliğinde bir oyun oynayım" mantığındalar. Bu tıpkı "Bütün oyunlar Skyrim gibi olsun CDPR cyberpunk yapıyormuş, gothic, dragon age gibi serilere de ne gerek var" demek gibi bir şey. Tabi bu türde oyun yapan firma sayısı sayılı olduğu için böyle bir beklenti içine girmelerini de normal karşılıyorum bir taraftan. Bir diğer üzücü olayda malesef obsidian,inxile gibi firmaların artık microsoft çatısında olması. Yani o taraftan ümidimi kestim artık desem yeridir çünkü microsoft "poe3" gibi oyunlar yapmasına izin verir mi yoksa "The outher worlds" gibi oyunlar mı yaptırır artık zaman gösterecek. Benzer bir durum da gothic serisi için geçerli ki onu da thq nordic satın aldı üstelik kendi yaptıkları oyun motoru da dahil -) Yakında genome engine ile yapılmış bir sürü aksiyon rol yapma oyunu görürüz diye tahmin ediyorum o taraftan. Ubisoft desen ellerinde hala sakladıları bir seri var ki o da "homm ve might and magic" serisi yada EA çatısı altında ki bioware. Yani bütün seriler artık birilerinin kontrolünde desek yeridir ki larian'ın hala bağımsız olarak ayakta kalabilmesi gerçekten harika bir durum. Eğer larian da giderse oynayacak oyun bulamayacağız malesef en azından bu oyun türünde. Şimdilik yapılan açıklamalar bg3'ün son derece ciddi olacağı yönünde ki yapılan mizahlarda bg seviyesinde olacağını açıkladılar. Zaten yazar kadrosu da bunu onaylıyor desek yeridir. (wotc'den yazarların olması..vs) Özetle bu oyun hikaye örgüsü ve senaryosu gayet harika olacaktır ki larian'ın kendi yazar kadrosu senaryo yazma konusunda gerçekten harikalar. Beni korkutan taraf ise mesela şu;
http://kadeyopolis.com/portfolio

Şimdi bu arkadaş 6-7 yıldan beri CDPR'de çalışmış deneyimli biri. (En azından RED Engine için) Şimdi bu adam Divinity engine'nin geliştirilmesi için 7 aydan beri larian'da çalışıyor görünüyor. Sırf görsellik adına kendi yaptıkları sistemlerden vazgeçme ihtimalini düşündüğümde bunun kötü bir haber olduğunu varsayıyorum. Örneğin bioware'in da4'ü yeni frostbite ile yapacağını söylemesi (Anthem'in motorunun üzerine inşaa edecekler) Yani görsellik adına atılmış her bir adım bir önceki oyundan bir şeyler götürüyor ve motorun geliştirilmesi uzun zaman aldığı için saçmasapan oyunlarla karşılaşıyoruz. Umarım larian da bu yola girmez tek korkum bu şimdilik. Bethesda'nın da yıllarca oyun motorunu değiştirmemesi aynı neden çünkü onlarca mekanik ve sistem'in çöpe atılıp baştan yapılması demek kafadan 5-6 yıl. Bir de üstüne oyun geliştirmeyi eklediğinde durum daha vahim bir hal alıyor. Sonuç olarak yapımcılar unity, unreal gibi motorları kullanmaya mahkum ediliyor ki IE kodları ile yapılan oyunlarda de bunlardan biri. Umarım beklediğimiz bg3'e kavuşuruz hatta bu tür oyunlar göremeye devam ederiz diyelim.

@Aeris

Oyuna yeni başlayacak olanlar için bence harika bir kaynak olacaktır. Paylaşman çok yerinde olmuş eline sağlık.




Bu mesajda bahsedilenler: @Aeris
U
5 yıl
Yüzbaşı

Özet geçiyorum;

- Larian kendi mağrasında oyuna odaklanmış durumda. Özetle sessizliğini sürdürüyor.
- Önümüzde Gamescom ve Pax west var. Pax West'de bir BG paneli olacağı netleşti lakin bg3 tarafına ne kadar girerler orası şüpheli.

Link:https://west.paxsite.com/schedule/panel/the-tale-of-the-years-baldurs-gate-the-hells-beyond

- Larian önümüzdeki Gamescom ve Google Stadia etkinliğinde bg3'ü pas geçip "Divinity:Fallen Heroes" üstüne yoğunlaşabilir. Belkide bg3'de olduğu gibi google stadia etkinliğinde "Divinity:Fallen Heroes"un son halini gösteren yeni bir fragman bile görebiliriz. (teori)



U
5 yıl
Yüzbaşı

Larian çalışanlarından Very Games Michael bir fotoğraf paylaştı. Resimde zırh giydiğini görüyoruz ki bu şu demek oluyor. Yakında larian yeni bir video paylaşacak.

Bu video "Divinity: Fallen Heroes" da olabilir "Baldur's Gate 3" de olabilir.


< Resime gitmek için tıklayın >


Lakin Larian'ın başında ki isim olan Swen Vincke Baldur's Gate 3 videosuna atıfta bulundu. -)

İlgili video link:https://www.youtube.com/watch?v=LI4v6hC_rjM

"0.18 saniye de takım diye bağırıyor kendisi."

Bu da tweet paylaşımı;

< Resime gitmek için tıklayın >

Yani her an her şey olabilir. Gamescom, Pax West yada Google stadia'da bir şeyler göreceğimiz garanti.



U
5 yıl
Yüzbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >

Lariandan iki isim Gamescom'da bulunan DnD etkinliğine katılmış. BG3 ile ilgili ne kadar konuştular ya da konuştular mı henüz belli değil. Yakında bir video paylaşılacakmış.

Muhtemelen videonun paylaşılacağı adres; tıklayın.



U
5 yıl
Yüzbaşı

Video'nun ne olduğu meydana çıktı. Beklediğimiz gibi bir şey değil malesef.

Steam resmi Twitter hesabından bir teaser paylaştı. Aynı zamanda larian'ın paylaşımı.

https://twitter.com/steam_games/status/1172197401202806784

Swen bu seferde valve'a gidip cross save olayını nintendo'ya nasil getirdiğini anlatacağına benziyor.

Bg3 yada fallen heroes'a dair bilgi hala yok -)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 12 Eylül 2019; 20:50:34 >

U
5 yıl
Yüzbaşı

Öncelike şunun bilinmesi lazım. Larian görebildiğim kadarıyla "fan destekli" projelere artık yeşil ışık yakmış durumda lakin bunun bazı şartları var. Kontrolün tamamen larian'ın elinde olması ve gerçekten fanlar tarafından yapıldığına ikna olması lazım. Örneğin TGS 2019'da Japonca yerelleştirmeyi duyurdular/duyurcaklar. Şimdi bu proje fanlar tarafından hazırlandı lakin Steam Tartışma Grubu üzerinden yürüdü.

Link:https://steamcommunity.com/groups/dos2_jp_mod

Yani Larian bu grubu ve yamanın ilerleyişini bu şekilde gözlemliyerek izledi. Bir diğer önemli nokta da "Steam" kullanıcıları olmasından dolayı potansiyel müşterilerini de görmüş oldu. Hepsinden önemlisi de bunun bir "Fan çalışması" olduğuna ikna oldu. Bu önemli çünkü yerelleştirme maliyetleri hesaplanmasında herkes genelde Euro/dolar ikilisini kullanıyor ki malesef ülkemizde de bu durum geçerli. Örneğin bu oyun sallıyorum Cyberpunk 2077 olsun. Normalde bizim ülkemizde ki yerelleştirme maliyeti 30.000 TL olsun. Bu insanlar yapımcıya gittiğinde 30.000 euro/dolar istiyor çünkü glabol piyasa fiyatlarını kullanıyorlar. Hal böyle olunca yapımcı düşünüyor 30.000 euro/dolar vermek mantıklı mı acaba yerelleştirme yapsam kurtarır mıyım diye. Çünkü Steam satışları yerel fiyat politikası uyguladığı için yapımcı yerelleştirme maliyetinin dışında bir de steam yerel fiyat uygulaması kullanmak zorunda. Sonuç ne mi oluyor peki hadi bir bakalım..

Witcher 3 Türkiye fiyatı:https://steamdb.info/app/292030 - 10.9 Dolar'a satılıyor.(59TL) Dünya genelinde en ucuz satılan 2. ülke durumunda.
Cyberpunk 2077 Türkiye fiyatı:https://steamdb.info/app/1091500/ - 43.99 dolar'a satılıyor.(249 TL) Dünya genelinde en ucuz satılan ülkeler yerine orta seviye'de satılan bir oyun olmuş.

Şimdi eğer Cyberpunk 2077 Türkçe olarak gelmeseydi %95 ihtimalle yine en ucuz satılan ülkelerden olurduk ki bunun da fiyatı yukarıda ki linkte yazdığı üzere 29.80 dolar civarı olurdu. Yani cyberpunk 2077 resmi olarak steam'de 249 TL yerine 168 TL ile satılacaktı. Şimdi bu arada ki fark ne oyuncuya gidiyor ne de yapımcıya tamamen yerelleştirme yapan insana gidiyor.

Peki normalde ne olması lazımdı? Türk firmalar muhtemelen yapımcıya gidip şunu söylüyor. Bakın oyunu biz Türkçe yaparız ve bunun normal piyasası 30.000 euro/dolar. Biz size 20.000 euro/dolar yaparız. (20.000 Euro= 125 bin Türk Lirası) Eğer firmaya 20.000 TL deseler firma için (3.191 euro) olacağı için firmalar havada kabul eder ve belkide biz bütün çıkan oyunları Türkçe olarak görürdük. Yani burada bir şark kurnazı olma gibi bir durum mevcut ki onlara sorsan muhtemelen şöyle vergi veriyoruz şunu yapıyoruz diye ağlamaya başlarlar ki kimse kusura bakmasın. Amaç bu ülkede yerelleştirme'nin gelişimi ise bu ülke şartlarına göre fiyat istenip daha çok oyun yerelleştirme yapılarak para kazanılmalıdır. 1 oyun çevirip 3 ay yatmanın benim için hiç bir anlamı da yok izahı da olmaz..

Şimdi larian'a dönelim. Böyle bir durum var ve bu aracılardan kurtulmanın tek yolu (çünkü bunlar yine dolar/euro isteyecek) oyuncularla doğrudan iletişim halinde olmaları gereken bir platform. Bunu yapabilecekleri en iyi yerlerden biri de Steam. Japonca Fan grubu bu konuda iyi çalışmış belli ki larian bir şekilde bu yerelleşmenin "offical" olmasına onay vermiş. Larian için bir diğer avantaj da muhtemelen yorumda bulunan herkesin daha önce kendi oyunlarını oynamış mı? Ne kadar süre oynamış..vb gibi detayları da görebilmesi. Zaten steam'de malum bu tür istatistikleri (kullanıcıların bilgilerini) gösteren bir sürü site var. Onlar da bu tür araçları kullanıyorlardır.

Sonuç olarak yukarıda yazdığım "çıkmış bir oyunun" yerelleştirilmesi ile ilgili. Bg3 gibi bir oyunu elbette yerelleştirmek isterler lakin kimse hele ki geri dönüşümün imkansız olduğu Türkiye gibi bir ülke için bu risk'e girmek istemez. Larian büyük bir firma olsa olabilir diyeceğim ama çok zor gerçekten.. Peki oyuncular ne yapmalı? Farkındalık yaratmak ise amaç steam tartışma alanlarında japonlar gibi bir grup kurup oyunun çıkışından sonra yine japonlar'ın yolunu izlemek mantıklı olur. (resmi fan çalışması) Oyunun direk türkçe çıkması için malesef yerelleştirme firması şart. Bunun nedeni düşün sana bg3'ün tüm dialoglarını gönderecekler. Sen şimdi fan olup bunu sızdırsan tüm dünya ayağa kalkar yani yasal olarak karşında bir firma olması ve bir gizlilik anlaşması yapman lazım. Fanlara bu konuda güvenemezsin. Belki bir firma 20.000 TL'ye bunu yaparım der ha o zaman olur ama onu da kimse demez zaten -)

Özetle durum budur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
4 yıl
Yüzbaşı

Larian forumlarında görsel değişti. Logo'da bazı değişiklikler var.
< Resime gitmek için tıklayın >

Link:http://forums.larian.com/images/LarianCover.jpg



C
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Stadia'nın açıklamasına göre oyun 2020'de gelecekmiş. Doğru mu yanlış mı artık ay sonunda öğreniriz herhalde.

https://wccftech.com/baldurs-gate-3-and-orcs-must-die-3-are-due-in-2020-according-to-google-stadia-press-release/



U
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Aeris

Resimdeki ekrana göre önceki oyunlar gibi izometrik olacak?

< Resime gitmek için tıklayın >

Alıntıları Göster
İlk bakışta bende öyle zannettim lakin seviye editörü olma ihtimali var. Belkide game master modu bile olabilir çünkü çok ciddi bir kitle DM modunu bekliyor aynı zamanda.

Şu linki bir incele kare kare bazı sahneler hakkında biri yorumda bulunmuş.

Post 6913https://rpgcodex.net/forums/index.php?threads/baldurs-gate-iii-by-larian-studios-gameplay-reveal-on-february-27th.127856/page-277

Mesela aşağıda ki görüntüye bak. Kadının kameraya bakışı ve konuşması direk FPS açısı belki de TPS açısını gösteriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Adamlar meraktan bizi öldürecek böyle giderse





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undy1ng -- 20 Şubat 2020; 18:22:51 >

C
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Larian Studios'un merakla beklenen rol yapma oyunu bu yıl çıkacak gibi görünüyor.

Wizards of the Coast'un ana şirketi oyun ve oyuncak üreticisi Hasbro, New York Toy Fair etkinliği esnasında yaptığı açıklamada, Baldur’s Gate III'ün bu yıl Steam üzerinden erken erişime açılacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta da Google oyunun bu yıl içinde Stadia'ya geleceğini yazmıştı. Ardından Larian Studios bunu yalanlamadı, yazıya yanlışlıkla dahil edildiğini belirtti.

Baldur’s Gate III için ilk oynanış görüntüleri ve yeni detaylar 27 Şubat Perşembe Türkiye saati ile 23:30'da başlayacak PAX East 2020 panelinde paylaşılacak. Çıkış tarihi ile ilgili daha fazla detayı orada duyacağızdır.

Hasbro ayrıca yedi adet Dungeons & Dragons oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu ve 2025'e kadar her yıl birkaç tane çıkmasının planlandığını belirtti. Henüz resmi çıkış tarihi açıklanmasa da co-op aksiyon rol yapma oyunu Dungeons & Dragons: Dark Alliance'ın bu yıl çıkacağı ileri sürüldü.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Hasbro_Baldurs_Gate_III_Bu_Yil_Steamde_Erken_Erisime_Acilacak-99483.htm



U
4 yıl
Yüzbaşı

Hasbro'nun yatırımcı toplantısında 2025 yılına kadar dnd odaklı oyunlar göreceğimiz sızdı. İşin ilginç olan tarafı ciddi ciddi bg3'ün bu yıl'ın erken erişime çıkacağı netleşti gibi. Bu arada erken erişim derken diğer erken erişim oyunları gibi düşünmeyin çünkü binlerce rpg mekaniğini ve nelerin oyunda düzgün çalışıp çalışmadığını görmek/anlamak için bu test şart. Dos2'de olduğu gibi geri dönüşleri de topladıkları için oturmuş düzgün çalışan bir sistem kuracaklardır yine.

Bonus: Dikkatimi çeken şey dark alliance'ın da isminin geçmesi. Eğer dark alliance da geliştiriliyorsa (ki action rpg bu) bg3 izometrik geliyor diyebilir miyiz? [umarım öyledir -)] Bu arada dnd filmi gibi detaylar da var hadi hayırlısı..

Kaynak:https://www.belloflostsouls.net/2020/02/wizards-of-the-coast-reveals-the-next-five-years-of-dd-gaming.html



U
4 yıl
Yüzbaşı

Şimdi bugün sakin kafa ile daha iyi bir değerlendirme yazarım diye tahmin ediyorum.

İlk gün yaşadığımız olay aslında normaldi en azından bizim için. Çünkü bg'ye biraz da gönülden bağlı olduğumuz için biz hala aynı sanat tarzı, aynı görsellik, aynı combat sistemi kısacası bg2'de ki save dosyalarımızı alıp bg3'e entegre ederek maceraya devam edelim istiyorduk ama malesef olmadı. Tabi bunun en büyük nedeni bizim zamanımızın geçmiş olması :) Şunu kabul etmek lazım bugün bg3'ü yine bioware yapmış olsaydı DA'dan farksız olmazdı. Yani yine istediğimizi alamayacaktık. Bg3 zaten dnd5'e göre tasarlandı ki combat sistemi dnd5'de zaten TB desek yeridir. Owlcat bile yeni pathfinder'a TB sistemini açıklamışken bizim gibi eski oyuncuları dikkate almamalarını normal buluyorum. Kaldı ki daha önceki açıklamalarda hem wotc hem de larian tarafından bg'nin modern halini göreceğimizi biliyorduk. Yoksa larian menu tasarımını eski serilerden doğrudan da alabilirdi ki fark ettiyseniz eski bg serilerini anımsatan/hatırlatan tek bir şey bile yok. Yani tamamen bu dünya yeni jenerasyon için yeniden tasarlandı diyebiliriz. Şimdi bu gözle bg3'e baktığımda dikkatimi çeken aslında çok şey var. mesela;
https://www.vg247.com/2020/02/27/baldurs-gate-3-romance-all-companions/

Yani yeni nesil ilk kez, bizim zamanında grubumuza viconia,aerie'yi aldığımızda yaşadıklarımızın benzerini yaşayacaklar gibi duruyor. -)

Sonuç olarak biz bu oyunu ayıla bayıla oynayacağız orası kesin larian kalitesi belli zaten. Bence bu duruma alışmak gerek.



U
4 yıl
Yüzbaşı

Bonus;

Pcgamer anket açmış durumda ve şuan 25 bin kişiden fazla oy kullanmış. TB önde gidiyor lakin oranlar eşit ayarda. RTWP için hala umut var. :)

Siz oy kullanmayı ihmal etmeyin.
https://twitter.com/pcgamer/status/1233410250776162306



B
4 yıl
Yarbay

PC Gamer'in sonuclarini takacaklarini zerre ihtimal vermiyorum, sadece gaz almadan ibaret kanimca. Zira steam forumlari yikiliyor; TB aciklandigindan beri fena kutuplasmalar donmekte:https://steamcommunity.com/app/1086940/discussions/

Ayrica ufak bir nuansi hatirlatmak isterim: Owlcat TB'yi RTwP uzerinden getirecek, yani TB gelse bile oyun bastan RTwP kafasiyla tasarlanmis olacagi icin ve TB'nin sonradan getirilecegi gozetildiginde o kadar istikrarli bir mod olmama ihtimali yok sayilamaz.
Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/owlcatgames/pathfinder-wrath-of-the-righteous/posts/2755596

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 29 Şubat 2020; 23:34:30 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

U
4 yıl
Yüzbaşı

Yeni bir röportaj daha çıktı.
https://www.geek.com/games/return-of-the-king-an-interview-with-baldurs-gate-iii-producer-david-walgrave-1819466/

Onaylanan ve dikkatimi çekenler;

- Oyunun hardcore mod'u tamamen eski nesil oyunculara hitap edecek. Yeni nesil tabiri ile oyunun simülasyon tarafı -)
- bg3'de bg1 ve bg2 hatta kitapları okuyanlar için tanıdık mekanlar/karakterler göreceğimiz kesinleşti. Bu ilginç olacak sallıyorum bizlere bir sürpriz yapıp elflerin uzun yaşadığını varsayarak mesela jaheira ya da belki imoen gibi bir karakteri 3D detaylı olarak göstermeleri ve onlarla sohbet etmek keyifli olacaktır. (yılın sorusu acaba nasıl modellediler?)
- dos mekaniklerin %20-30'u diyorlar. Tüm dnd mekaniklerini sıfırdan yazıp eklemek ve bunu test etmek için erken erişim ciddi ciddi şart görünüyor.

Bonus: Frpnet'de bir özet geçmiş oyunda olacaklara dair.
https://frpnet.net/haberler/oyun-haberleri/baldurs-gate-3-oynanis-videosu-sonunda-yayinlandi

@miayke; Obsidian'ı MS satın aldı malum o yüzden poe ile uğraşacaklarını sanmıyorum ki poe'nin lisans hakları kendilerinde yani MS'ye satmadılar. Poe uzun bir uykuya dalmış olabilir ki bence gerek yok pathfinder gibi bir oyun dururken. Ona bir göz atmanı öneririm IE adına farklı bir şeyler görmek istiyorsan. Şahsım adına bence pathfinder poe'den çok çok daha iyi bir oyun.

@Miralay; Son çıkan haberlere göre oynanış yönü ciddi ciddi farklı olacak dos'a göre. Acaba menü tasarımını özellikle dos oyuncuları zorluk çekmesin diye mi böyle dizayn ettiler diye düşünmedim değil. Gerçi daha alfa sürümü ilerleyen zamanlarda değişikliğe bile gidebilirler.



X
4 yıl
Yarbay

Konsol üssü video yapmış
Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
4 yıl
Yüzbaşı

Reddit'de baya bir soruyu cevaplamışlar..

Tüm sorulan soruları ve cevapları görmek için;
https://old.reddit.com/r/IAmA/comments/fhk1u3/im_swen_vincke_creative_director_at_larian/

Yanlız şu soru harika ince bir detay;

Soru:
"will we be able to hear the spell words while casting spells in the game? (as in the old series)"

Cevap:
"Most likely cause we’ve been recording a lot of Latin lately :D ...but we weren't finished in time for the public presentation."

Bunun gibi ince ayarda düşünüyorlarsa oyunu oynarken baya ilginç nostalji hissi yaşayacağız galiba..



U
4 yıl
Yüzbaşı