Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
309
Cevap
12969
Tıklama
159
Öne Çıkarma
Cevap: ASUS Servis Rezaletleri (ANA KONU) (15. sayfa)
G
2 yıl
Yüzbaşı

Asus Strix Gtx 1080 kartımın ledleri yanmıyor diye servise göndermiştim. Led'i düzeltip geriye kalan her şeyi bozmuşlardı, kart geldiğinde her yerinde termal macun izleri vardı ve çizik vardı bir kaç yerinde. 60-65 dereceyi geçmeyen kart servis sonrası 80 dereceden aşağısını görmüyordu. O zaman satıp kurtulmuştum karttan ama bugün yine Asus bir ekran kartı almak zorunda kaldım, daha ucuzunu bulamadım.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Y
2 yıl
Yüzbaşı

K
2 yıl
Yarbay

THH sonucu geldi, Asus Prime B450M K anakartım için sıvı teması raporu için başvurdum, henüz tebliğat gelmedi ama kararın olumsuz olduğunu öğrendim. Zamanla anakartta oksitlenme olmuş ise bunu kullanıcıya itelemekte nedir? Zaten sağlam çalışır durumda anakartımı servise teslim ettim /çalışmayan 2 usb port sebebiyle), pelt bir şekilde geri aldım. THH bu kepazeliğe çanak tutuyor. Vaktim olsa mahkemeye verirdim ama midem bulandı, hakkımı helal etmiyorum. İnşallah THH nin mantıklı bir açıklaması vardır. Bekliyorum.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
2 yıl
Yüzbaşı

Bugün asus tan eda hanım aradı. Servis pointin ne kadar rezil olduğunu anlattım. bu konudan da bahsettim. İlgileneceğim falan dedi. Bende dedim hep öyle yapiyorsunuz ama bir netice alamadığımı söyledim.
17 ekimde yine islemci pinleri yamuk gelen anakarti video çekerek ince hesaba gönderdim. Özge hanım bizzat kendim takip edeceğim dedi.
4 defa oldu bu seferde ayni şekilde gelirse vazgeçeceğim. yeni anakart alacağım temmuz ayından beri bekliyorum.
Bütün sosyal hesaplardan ürünlerin altına sorununuzu yazın geçte olsa dönüş yapıyorlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Eda hanım kim Özge hanım kim? (Departman?)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @efsane_300
M
2 yıl
Yüzbaşı

umurlarında olmaz eda hanım ayşe fatma hanım sadece personel.




Bu mesajda bahsedilenler: @efsane_300
R
2 yıl
Yarbay

Malesef benim anakarta bilirkişi sorun yok diye rapor vermiş, zaten anlamıştım böyle olacağını adam benden tüm sistemi ve monitörü istedi bende sadece anakartı verebilirim dedim önce sistemi alacağını varsayarak 15 gün filan sürer diyen adam sonra 1 hafta sonra anakartı alırsın demişti, adamın elinde işlemci bile yoktu am4 uyumlu nerden bulacam okul açılmadan diye bana soruyordu.



R
2 yıl
Yarbay

Hakkaten öyle bilirkişi benden monitör istedi(büyük olasılıkla elinde monitöe bile yok zaten am 4 işlemci yok dedi) anakart arızası için başka söze gerek yok zaten, forumdan rastgele 3-4 kişi seçsem bu adamdan bilgilidir büyük olasılıkla, sürekli çelişkili şeyler söyleyince ben anladım zaten olumsuz yazacağını(tüm sistemi ver 15 gün test edecem vermeyince haftaya alırsın anakartı,bi ara evine geleyim bende yok am4 işlemci vs sen göster dedi bende kabul ettim hatta ama gelmedi tabi vs vs).




Bu mesajda bahsedilenler: @Korgeneral
F
2 yıl
Yüzbaşı

Ben forumda çeşitli yerlerde yazdım. Görmeyen varsa benim Asus rog X670E-E anakartıma görüntü gelmeme sorunundan sadece 1 haftada iade kararı çıktı ve para iadesi oldu. Servisten memnun kalan bir tek ben varım galiba.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
2 yıl
Yarbay

sizin konunuzu diğer amd konusundan da takip ettim.aslında bu asus dan sikayet konularından sonra sizin olayınız olmuştu. asus firmanın kulağını biraz çekmiş. bu şikayetleri görüyorlarmış ama cevap verilmiyormuş. belkide hicbir sorun yok deyip sıfır anakartın üstünde cizik kırık işlem görmüş anakartı da göndere bilirlerdi size.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @freqX
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Vesile olduysak ne mutlu :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Esnaf_TV
R
2 yıl
Yarbay

Ben zaten anakarttan ümidi baştan kesip msı almıştım çok daha memnun kaldım, yalnız sanırım asus,msi ve giganın da servisi aynıymış bozulsa vs garantisi yokmuş gibi olduğunu düşüneceğim, thh'ye başvursan onda da gördüm ki elinde işlemci bile olmayan meslek lisesi hocalarına veriliyor bilirkişilik, malesef tüketicinin yanında olmuyor çoğunlukta verilen kararlar.

Ama msı tavsiye ederim asustan çok daha stabil çalışıyor ikisi de b450 çipsetti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @efsane_300
X
2 yıl
Binbaşı

Koptum lan bu ne



S
2 yıl
Yarbay

Para iadesi gayet makul bir çözüm olsa da ülkemizdeki çok yüksek enflasyon yüzünden pek de iyi bir seçenek olarak kalmıyor. Diyelim 50 bin TL'ye Asus rtx 4090 aldınız 1 sene sonra bozuldu ve kur ve enflasyon yüzünden. kart 1 senede fiyat olarak ikiye katladı ve 100 bin TL oldu 50 bin₺ ile aynı kartı almak imkansız hale geliyor. Kart fiyatlarının aşırı uçtuğu bir dönemde elimizde kart yok para iadesi yapacağız diyen firmalar oldu ben çok şikayet okudum bu konuda. Adam çırpınıyor ben o parayı ne yapayım bana ekran kartı lazım verecekleri parayla ekran kartı almam imkansız diyorlardı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @freqX
E
2 yıl
Yüzbaşı

Asusun geçmişe yönelik eski işlemci fanlarina desteği var. Ben costum sıvı soğutma kullaniyorum. Msi anakart icimden geçmiyor değil ama msi yada gigabyte alırsam cpu bloğu da değiştirmem gerekecek. nereden bakarsan 2 bin masraf çıkacak. Anakarta şuan sözde dayanıklılık testi uygulanıyor. Z690 g almayı düşünüyorum.
Maalesef 3 büyüklere aynı servis bozuntusu bakiyor. Thh'ye başvuru yaptım. Ama sonuçlanması 6 aydan fazla sürecek ve çokta ümidim yok. hakem heyeti ne kadar bilgi o ayrı bir konu.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @redoracle
R
2 yıl
Yarbay

Bu adamın cevabını globale taşımak lazım dinsizin hakkından imansız gelirmiş, zaten bu konular çoğaldıkça bilinç artıcaktır daha az kişi tercih edecektir, kendi ayaklarına sıkıyorlar, çok mu zor bir teknik servis açmak adam gibi işleyecek hale getirecek.

Hayır bir de şimdi togg çıkacakmış e onunda servisi yerli adamlar olacak ve kalitesini de az çok tahmin edebiliyorum vestel venüs örneği ortadayken.

Valla amazon.de bu konularda çok iyi inventustaki gibi suçu bana atmayıp ürün sizde kalsın paranızı iade ediyoruz dediler yani resim vidyo filanda atmadım işlemci soğutucusunda eksik parça vardı bu yüzden paramı iade etttiler anında defalarca aradılar üzgün olduklarını söylediler insan yerine koydular ama inventusta direkt bunu sen yaptın dediler sanki 20 yıldır bu işlerle ilgilenmiyormuşum gibi sanki daha önce hiç cpu soketi vidası sökmemişim gibi davrandılar benim o vidayı o halde anakarta montelemem mümkün değil zaten anlayan birisi anlardı ard niyet başka şey.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Birisi youtube yorumunda konu linkini paylaşabilir mi



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @redoracle