E

Yarbay
08 Nisan 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
2156 (Bu ay: 6)
Gönderiler Hakkında
E
2 ay
SNEAKS UP internet sitesi tarafından mağdur edildim. nereye şikayet edebilirim.
arkadaşlar ben bu ayakkabı firması tarafından mağdur edildim. 4000 tl değerinde bir ayakkabı aldım. ocak ayın 4 dünde aldıgım ürünü hiç bir gerekce yokken 2 gün sonra iptal etmişler. ve şikayetvar.com a baktıgımda 12. aydan beri birçok müşteriye bunu yapmışlar. ne para iadesi alabilmiş insanlar nede başka bir işlem.


bana yol yöntem gösterin. devlete bu durumu nerden şikayet edebilirim. birazcık bakındım ama çok karmaşık yapmışlar. sanki devlette şikayet etmiyin dercesine karışık olmuş.
E
3 ay
Gençler VANS ayakkabılar nasıl? Rahat mı? sağlam mı?
arkadaşlar orjinal VANS ayakkabı giyen arkadaşlar. bu ayakkabılar nasıldır dayanıklımıdır? bi skechers kadar olmasada rahatmıdır? bide alttaki model nasıl ben bunu begendim. fikrinizi alayim .



https://www.vans.com.tr/ultrarange-exo-mte-1-ayakkabi_130540
E
3 ay
Trendyol da Satış yapanınız varmı?
mağaza da veya evden satış yapanınız varmı arkadaşlar. ben yeniyim 1 haftalık daha sormak istediğim bazı şeyler var. mümkünse eğer.
E
6 ay
ligi pc den izlemek icin paket alıcam hiç bilmiyorum. lütfen bi bakın.
sevgivi renk daşlar. fenerbahce nin bu 10 15 yıl onceki günlerini hatırlatan güzel futbolu icin. şike olayları başladığı gün bıraktığım ligi izleme serivenüme geri dönüyorum.
dolandırılmak kazıklanmak istemiyorum. sadece feneri değil. tüm ligi seyredicem. nerden almalıyım. yardım ederseniz sevinirim.
E
6 ay
içerik bildirimi almak istemiyorum nerden iptal edebilirim ?
sayın yöneticiler, modlar
ben altta paylaştığım bildirimleri telefonuma veya saatime gelmesini kapatmak istiyorum. normal bildirimler de sorun yok. ozel mesajdır alıntıdır bunlar guzel ama bu içerik bildirimleride gelmeye başladı. bunu nasıl kapata bilirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
E
6 ay
EA Games Preparing Sorunu
arkadaşlar bu nedir böyle ya. 40 yılın başı bi bf 1 i yükliyim dedim.oyunu indirmiyor. preparing yazısı dönüp duruyor. nette araştırdım millet de perişan olmuş. cok sorun yaşıyan var. nasıl oyun indircem ben ea dan.oyun kütüphanemde var.
E
9 ay
açlık kan şekerimi 100 ün altına düşüremiyorum. 100 normal mi?
arkadaşlar 3 ay önce şeker hastası olduğum belirlendi. şekerim 276 cıkmıştı. yogun bir şeker hastalığı tedavisine başladık. ilaç alıyorum sağlıklı besleniyorum şekeri ve tatlıyı hayatımdan tamamen cıkarttım. günde 15 bin adım yogun tempo yürüyüş yapıyorum. değerlerim cok hızlı düştü. en son gazide bir doktora en son değerlerimi gösterdim süper gidiyorsun. böyle gidersen şeker haplarını keseriz dedi. ama 100 altına düşmek istedim. bazı insanların 88 90 larda geziyormuş (şeker hastası olmayan) benim yaşım 41 . belkide yaşımın gereği bukadar düşüyordur diye düşünüyorum. fkirleriniz önemli.
E
10 ay
gençler 2 spor ayakkabı arasında kaldım hangisi güzel?
E
10 ay
gençler Nike ayakkabı netten nerden alınır? nerede piyasadan uygun bulabilirim?
Arkadaşlar , Gençler nike yürüyüş ayakkabısı alıcam ama daha önce hiç netten almadım. hangi siteyi takip etmeliyim? sizler bilirsiniz? piyasadan aşağıda nerelerde bulabilirim? yardımcı olursanız sevinirim saygılar.
E
geçen yıl
arkadaşlar instagram dan anlıyan bi bakabilirmi?
arkadaşlar takip ettiğim birisi vardı. engellemiş beni. yeni üyelik aldım yeni mail le beraber cıkmıyor.ama başkasının hesabından bakınca cıkıyor. nasıl cıkıcam ben bu işin içinden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.