Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2173
Cevap
84038
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (3. sayfa)
D
10 yıl
Yarbay

Sistem gereksinimlerine bak.

Sonra da Pc satışları neden az oloyor diyorlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
10 yıl
Teğmen

Ezio ilk çıktığında Altair i istiyoruz diyorlardı insanlar. Halkımız yeniliğe gerçekten kapalı:)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

P
10 yıl
Yarbay

Sıstem ıhtıyacları kafa karıstırıyor Farcry 4 full ayar da onerılen ekran kartı bu oyunda mınumum sıstem ıhtıyaclarında yazılmıs. Yenı konsolların ıslemcı - ram - ozellıkle ekran kartını dusundugunuz zaman pc de nıye bu kadar ucuyorlar anlamak zor. Oyunun Nvıdıa ıcın hazırlanmıs vıdeosunu ızledım Tessellation ozellıgı eklenmıs. Bazı oyunlarda 10 - 30 fps arası dususlere sebeb olan sıstem canavarı.. Bazı oyunlarda farkını anlamazken bazı oyunlarda ınanılmaz fark edıyor.. Ubısoftun ozellıkle watchdogs dakı optımızasyon facıasını dusunursek ondan daha yogun bır sehır kalabalıgı - Daha buyuk bır sehır ve ek olarak daha ıyı gorsellerle sıstemlerın anasını aglatacagı kesın. 5 ay once aldıgım GTX 770 4gb o.c. (gtx 780 performansına yakın) full ayar oynayacagımdan emın degılım. Bu arada gorev ıcabı 2 Dunya savasına gıtmesı Eyfel kulesını gostermesı zekıce dusunulmus bır hareket. Sımdı sen koskoca Parıs'ı modellıyorsun bulundugu cag ıtıbarıyla Eyfel henuz ınsaat edılmemıs.. bır sekılde Eyfel kulesını gostermek ıcın 2 Dunya teması eklıyorsun harbı zekı adamlar Optımızasyon ve sıstem ıhtıyacları konusunda 2014 - 2015 en rısklı 2 oyundan bırı. Dıgerı GTA5 Bu oyunları atlatırsak 2016 kadar rahatız



S
10 yıl
Yarbay

hocam siz de haklısınız ama bu gelişmeler ülkemiz için iyi değil bence. sonuçta akk denen bir illet varken ve bir oyun 30-50 gb aralığındayken 1 ay içinde orijinal de olsa korsan da olsa 2 oyundan fazla indirilemeyeceği anlamına geliyor ki ben 150-200 liraya akk olmayan iyi bir internet paketi kullanacak olsam açıkça ifade edeyim hiçbir online olmayan oyunu orijinal almam internete o kadar ödesem gider tüm içeriği korsan kullanırım. kutulu oyunların fiyatı da bu haldeyken 50 gb oyun bizim neyimize



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hasomen
D
10 yıl
Yüzbaşı

O kartı istemesinin iki nedeni olabilir.

1-Oyunda çok fazla NPC var bundan dolayı güçlü bir ekran kartı istiyor. Bi de Amd'de en az 8 çekirdekli işlemci istedi.Bana bu göre bu ütopik bir olaydır.

2-Oyunda 0 yazıyla sıfır optimizasyonla yapılmış olmalı ki,bunu Watch Dogs'ta gördük;ama Nvidia ekran kartı olanlar için Nvidia mutlaka bir güncelleme yapacaktır bu oyun için.

Ek olarak o sistem gereksinimlerin alayı yalan olabilir.Biliyoruz ki Shadow of Mordor'da ultra ayarlarda akıcı oynamak için 6 gb gibi ütopik ekran kartı istemişti.Sonradan anlaşıldı ki 2 gb vram ekran kartı olanlar bile o oyunu ultrada akıcı bir şekilde oynamaya başarmıştı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @isbara alp
T
10 yıl
Yarbay

Gerek grafikler gerekse oynanış ve hikaye akışı bakımından oyun serinin zirvesine çıkmış,ubisoft open world action çıtasını en yükseğe çıkarmayı başarıyor. .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
10 yıl
Yarbay

Frame skipler , stutterlar , fps iyi olma derecesine gelse dahi hitch-hiking dediğimiz oynarken oyunun hıçkırması (oyun anlık olarak takılıyor ve kıyafetlerin fizikleri falan birde uçuşuyor) , pop-up problemleri (ilerideki nesne ve insanların beklenen aralıkta oluşmaması pat diye yanınızda insanların düşüvermesi) tonlarca glitch-bug ... 720p , 900p, 1080p fark etmeksizin , 24'ten 60'a kadar bütün Hz değerlerini denememe rağmen, low , high, ultra dinlemeksizin bu problemler var. Oyun bildiğiniz boğum boğum boğuluyor. Yazılım özürlü ve sakat olduğu buram buram kokuyor.

660ti 2gb Zotac AMP! , 16 gb ddr3 1600mhz bellek, fx8350 4.0 ghz ...

4 stüdyo , 4 yıldır geliştiriyordu sözüm ona ... O değil tamam PC'de optimizasyon kötü , tamam Ubisoft Kiev falan fistan, ya konsollar ? Konsollarda stutter, takılma falan yok ancak onlarda 20-30 fps arasında 900p'de gidip geliyor.

Yanlız şimididen söyleyeyim konsolda oyun mediumdur lowdur diyenler feci yanılıyor. Oyunu low'a çekince bildiğin AC 1'den daha kötü oluyor görseller. İnanılmaz bir görsel farklılık olmasına rağmen performansta tek tık değişmiyor. Orta ayar yok gibi bir şey zaten. Her şey ya low ya high, ya açılabiliyor yada kapatılabiliyor.

Yani oyunun konsol versiyonu 900p High civarında. Birde şu fps'yi sabitlerlerse benim ps4'ün GTA V öncesi tozunu atma zamanı gelmiş olur.

Beterini beteri olur mu dedik, Dead Rising 3 , Evil Within, Watch Dogs derken bildiğin hepsini 10'a katlamış bir optimizasyon katili var karşımızda. Yılın en kötü portu olma ünvanı kendilerinde şu anda. Yanlız metacritic PC kullanıcı puanlarını tahmin bile etmek istemiyorum 2. Ghost vakası olabilir 1.5 ortalama falan.



G
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Cheat Code Central – 4.4/5
Eurogamer – 7/10
Gamespot – 7/10
Joystiq – 2.5/5
IGN – 7.8/10
Polygon 6.5/10


Oyun patladı! para verip almayın bu oyunu, oyun oynancak seviyede değil bırak pcyi konsolda bile kasıyor oyun.

Benim anlamadığım Ubisoft milyar dolarlık şirket nasıl yapamaz optimize olayını? olmuyorsa bu sistemlerle zorlama abi poligon sayısını %5 düşür meydanda 200 npc olmasın 150 npc olsun.

Niye düşürsün ki adam Nvidia ile anlaşma yapıyor, millet sistemim yetmiyor sanıp sistem güncellemesine teşvik etmeye çalışıyorlar. BSC dahil her haber sitesinde yok Nvidia ile beraber şu teknolojiyi geliştirdik, yok efendim kıl tüy daha net bak bak çok lazım zaten...

Bugün gidip vatandan 9xx serisi bir ekran kartı aldığın zaman, sana ubisoftun son balonlarından hangisini veiyim diyor, şimdi bi düşünelim..

1.300 tl bi kart aldığın zaman bunun belli bir kısmı ubisoft a gitse geri kalanımı nvidia cukkalasa e daha ne olsun allah bereket versin. Ne uğraşacaklar bu şekilde anlaşmalarla 2 tarafta kazanıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 11 Kasım 2014; 19:49:07 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

Bu saatten sonra Pc'sinde Gtx 980'den aşağı kartı olan, adam gibi oyun oynayamayacak gibi görünüyor. Onu da seneye minimuma yazar ubisoft



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
10 yıl
Yarbay

H
10 yıl
Binbaşı

Biraz oyun içi resimlerle konuşalım derim.Ubisoft yine harika berbat bir iş çıkarmış.

3GB R9 280x O.C edilmiş ekran kartı ile tamamen full ayarlarda yarılmış evler ve bozuk ev kaplamaları ile nefis bir oyun yapmışlar.Tebrik ederim kendilerini.


Not : Bu oyunu Ubisoft aklı sıra Nvidia ile ortak yapmış ee bizde Amd Radeon kullanıyoruz o yüzden böyle gölge ve adamın saçıbaşı normalmiş.Yabancı forumlardaki yorumlarda ayrı güzel.O zaman Amd kartı olanlar oynayamaz diye not düşsünler boşa para vermeyelim.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 12 Kasım 2014; 16:04:57 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Oyun kaynaklı hatalar başka, sistem yetersizliğinden kaynaklı sorunlar başka. Yüksek sistem gereksinimleri, önerilen sistemlerde bile akıcılıkta sorunlar oluşması ayrı mesele. Optimizasyon sorumları zaten AC serisinin makus talihi. Bu demek değil ki oyun yine kötü olmuş, hiçbir sistemde oynanmıyor.


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Jakoß
R
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Oyun kaynaklı hatalar başka, sistem yetersizliğinden kaynaklı sorunlar başka. Yüksek sistem gereksinimleri, önerilen sistemlerde bile akıcılıkta sorunlar oluşması ayrı mesele. Optimizasyon sorumları zaten AC serisinin makus talihi. Bu demek değil ki oyun yine kötü olmuş, hiçbir sistemde oynanmıyor.

" önerilen sistemlerde bile akıcılıkta sorunlar oluşması " dediğiniz şeyi " Oyun kaynaklı hatalar " oluşturur

buda bence ubisoft denen firmanın vizyonu ile alakalı





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 12 Kasım 2014; 19:58:36 >

Ü
10 yıl
Yarbay

Oyunun ölçeklenidimeside değişmiş sanırım,binalar insanlar etraftaki objeler felan daha büyük ve gerçeğe yakın duruyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
10 yıl
Yüzbaşı

Oyunu 2 saat kadar deneme fırsatım oldu.Herkeste mi böyle bilmiyorum ama Fxaa,Txaa'dan çok daha iyi bir sonuç veriyor.Tırtıklanmalar Fxaa'da daha az oluyor.

Oyunu i5 4670k +gtx 770 4gb oc ile oynadım.

1920*1080p
Gölgeler dahil her şey ultra
Bloom açık
Anti aliasing ise Fxaa
Vsync açık 45-60fps. (Ara sahnelerde fps düşmeleri oluyor.) (Her şey aynıyken Txaa açtığımda 29-45 fps)

Bu arada saç ve elbise fiziklerinde sıkıntılar var.Kaplamalar ve gölgeler geç geliyor.Bu da oyun zevkini baltalıyor.Umarım düzeltirler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
10 yıl
Yüzbaşı

allahın meksikalısı benden 2 kat ucuza alıyorsa o oyunu ben o oyuna para vermem arkadaş


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ÖmerI
H
10 yıl
Binbaşı

@inyourmind

hocam ayaları kapatınca tabii bişeyler hallolacaktır da niye kapatıyoruz? Olay orda zaten.Ekran kartına 2bintl verip 4gb R9 290x alacaksın ama Ubisoft kartı beğenmediği için onu bunu kapatıp oyun oynacaksın.İşte insanların forumlarda tepkisi bu.Bunun üstünde tartışıyolar ve kızıyorlar.

Şuan oyun Nvidia destekli olduğu halde Nvidia kanadı kartlarda da büyük sorunlar yaşanıyor.Ubisoft bu sefer ne yapmaya çalışmış anlaşılır gibi değil.Eğer Abd'de yaşayan bir zat olsaydım kesinlikle mahkemeye verirdim.Davanın konusu belli;oyun öncesi Ubisoft'un önerilen sistemini kurup oyunu pre-orderla almak ama çıktığında oynayamamak.Bu da işte tüketiciyi kandırmaya giriyor ki,konsol kullananlarda pek tabii mahkemeye gidebilir aynı durum orda da geçerli.Bu yapılmalı çünkü Ubisoft kantarın topuzunu iyi kaçırdı.Bu kaçıncı vakası.Burda açacağın dava konuya alakasız kalacağından bir sonuç elde edemezsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 13 Kasım 2014; 17:32:09 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ü
10 yıl
Yarbay

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Processor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 (2 GB VRAM)
Hard Drive: 50 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card with latest drivers
Additional Notes: Windows-compatible keyboard and mouse required, optional controller

Recommended:
OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required)
Processor: Intel Core i7-3770 @ 3.4 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz or better
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon R9 290X (3 GB VRAM)
Hard Drive: 50 GB available space


Heriflerdeki pişkinliğe bak,en aşağı İ5-fx8 ve GTX 680-HD970 istoyrlar....
Minimum tavsiye ettikleri kartlar vatan'da 1000TL ve ona yakın fiyatlarda satılıyor...Birde üstüne üstlük bu ekran kartlarına sahip olsanız bile kasmayacağı ne malum...

Heriflerin amacı üsttüzey ekran kartı sattırmak mı yoksa bize oyun mu oynatmak anlamadım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI


"Verdiği grafiğe göre daha yüksek fps vermesi gerekirdi" bunu bende söyledim aynende öyle duruyor.. Amaçları yeni GTX900 serisini sattırmak, açık ve net.



iyi de arkadaşım millet 970-980 ile adam gibi oynayamıyor ki o kartları olmayanlar gidip alsın 900serisi kart. fanboyluk yapmıyorum demişsin ama yapıyorsun oyunu grafik ve performans olarak neresinden tutarsan elinde kalıyor. zorlamanın alemi yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
10 yıl
Yüzbaşı