Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
35
Cevap
942
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Apple üst yönetimde ayrılık: Apple Watch ve iPhone'un tasarımı değişebilir (2. sayfa)
S
2 yıl
Binbaşı

bende hem apple hem huawei mevcut.
evet gerçekten 7-10 gün arası dayanıyor.
biri ekranlı saat.
Diğeri akıllı saat .




Bu mesajda bahsedilenler: @SEHZADE63
G
2 yıl
Yüzbaşı

Ne gibi değişiklikler olabilir ki?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oktayakgoz
O
2 yıl
Yarbay

Appledan beklemiyorum ekran altı kamera olabilir. Başka ne olur ben bilmiyorum ama hiç olmaz ise kamera tasarımı değişsin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elmanınbüyüsü
G
2 yıl
Yüzbaşı

Apple her sene tasarım değiştiren bir firma değil. Bana kalırsa doğrusu da Apple’ın yaptığı. Nitekim son yıllarda Samsung da böyle yapıyor.

Ekran altı kamera tasarım açısından ufak bir değişiklik bence. Ki Apple her sene olmasa da bu tarz ufak değişiklikler yapıyor.

iPhone X ile XS aynı tasarıma sahipti. iPhone 11 ile arka kamera tasarımı değişti. iPhone 12 ile oval tasarımdan düz kenarlı tasarıma geçildi. Telefonların boyu biraz uzadı. iPhone 13 ile çentik hissedilir şekilde küçüldü. Düz modellerde arka kamera dizilimi değişti. iPhone 14 ile çentik gitti Dynamic Island geldi. iPhone 15 ile ekran çerçeveleri inceldi, paslanmaz çelik kasadan titanyum kasaya geçildi, kenarlar biraz yumuşatıldı.

Tam boy ekrana geçildiğinden beri neredeyse her sene tasarımda bir şeyler değişmiş. Telefonlarda tasarımda çok büyük ne değişiklik yapılabilir benim aklıma bir şey gelmiyor.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oktayakgoz
İ
2 yıl
Yarbay

Üf baydı şu beddualar şirketlere vs.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @SEHZADE63
S
2 yıl
Yarbay

bedualar bayicagina amin diyip geç,bi faydan olsun bi etkin olsun...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @AMC
O
2 yıl
Yarbay

Haklısın ama tasarımcı olmak bunu gerektirmez mi. Ben bu soruya cevap verebilecek olsam tasarımcı olurdum. 😀



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Elmanınbüyüsü
M
2 yıl
Yarbay

Tasarımları gayet güzel ve göze hoş geliyor. Güzel bulmamanın sebebi Apple’a olan nefretinden kaynaklanıyor. Bu da senin tarafsızca değerlendirme yapmanı engelliyor. Her yorumunda bunu görebilmek mümkün. Durum bundan ibaret.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Xtrud
C
2 yıl
Yarbay

İPhone'lar artik tasarım olarak zarif ve ince değil. Diğer ürünleri hala çok iyi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 12 Aralık 2023; 13:1:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Jingles
M
2 yıl
Yarbay

Pro serileri için konuşursak öyle. Arkadan dürbün gibi çıkan o kameralar konusunda doğru. Lakin iPhone 15 gayet hoş ve kibar. Yalnız şöyle bir durum da var. Kamera sensörleri büyüdükçe zaten bu durum kaçınılmaz bir hale geliyor. Bakın 1 inç sensör kullanan cihazlarda devasa bir kamera adası var. Kaba görünse de bu işin doğası kanunu budur. O sensör zaten kendi başına devasa bir yapıda. Hal böyleyken incelik beklememek gerek.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Aralık 2023; 13:8:23 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Cirrus-
C
2 yıl
Yarbay

Kamera çıkıntısını azalttılar ama bu sefer de kasayı kalınlaştırdılar. Apple silikon kılıfla beraber 14 Pro'dan biraz daha kalın(14 Pro'da da aynı kılıf). Kılıfı bile kalın. Yine başa döndük.

Düz 15 yine kabul edilebilir ama o da 12 inceliğinde olsa süper olurdu.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 12 Aralık 2023; 23:0:51 >

X
2 yıl
Yarbay

Güzelliğin ve estetiğin göreceli olmadığını bilemeyecek kadar zekisin. Tarafsızlık değerlendirme muhabbeti yapacak en son kişisin burada. Durum bundan ibaret. Yoksa asimetrik kamera tasarımını beğenecek ucuz güzellik algısına sahip olmandan değil.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr. Jingles
M
2 yıl
Yarbay

Apple’ın tasarımlarının taklit edilmesinden belli zaten beğenilip beğenilmediği. Xiaomisi Samsungu Huaweisi hepsi taklit ediyorsa demek ki bir şeyler doğru olduğu için taklit ediliyor. Bana tarafsızlıktan bahsedecek son kişisin şu forumda. Senin bir kez olsun Apple’ın iyi olduğu bir yanı söyleyip Android’i eleştirdiğini yazdığın bir şey görmedim. İşin gücün yok şu forumda 7/24 Apple haterlığı yapıyorsun. Android de kullanıyorum iOS da. Senin gibi Android ile gözünü açmış ve Android’den başka bir şey görmemiş biri değilim. Nerede Apple haberi olsa gelip boş boş mesaj atıyorsun. Gerçi takdir ediyorum kendi çapında misyonlar edinmişsin kendine. Engel atmışsın kıyamam. Sana cevap yazamayacağım anlamına gelmiyor. Herkes de görüyor burada bil diye söylüyorum.

Ben gayet objektifimdir. Aşağıda görüldüğü gibi.
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 12 Aralık 2023; 15:32:11 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Yüzbaşı

Bu da doğru. :)



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @oktayakgoz
C
2 yıl
Yüzbaşı

Tasarım olarak 4 serisine dönmesi, şirketin verdiği en iyi karardı. Bu köşeli hatlar çok yakışıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C. S -- 13 Aralık 2023; 7:7:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
2 yıl
Binbaşı

Şahsen Pro modellerdeki dürbün gibi kameraları ve düz modellerin çapraz kamera dizilimini her ikisini de çok klas buluyorum farkını belli ediyorlar. Umarım 12 ile gelen düz kenarları uzun yıllar değiştirmezler 11 ve öncesi oval kenarları beğenmiyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 13 Aralık 2023; 10:43:3 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.