S

Yarbay
17 Aralık 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
903 (Bu ay: 17)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
Cafe için sistem
Bi tanidik 7 tane kasa topliyacak,itopya ile görüşmüş sanirim 14700f anakart gigabayt h150m 16 gb ram 4060ti 8 gb kart şeklinde 49.500 fiyat vermiş.
Sinerji 52k 78003xd sistem var 12 gb 4070 ti var yada super. Gaming gen baktim işlemci yok 7500f sistemler var. Tabi telefonla görüşmek fiyat almak lazim ama cafe olunca hangi işlemci veya kartli sisteme yönelsem dogru olur.Fikir alayim dedim 7500f ne kadar dayanir 7800x3d alsam kaç yil götürür yada itopyanin intel uyar mi.? Sonuc olarak cafe olucaği içi update olayi olmaz 3-5 yil belkide 10 yil..koltuk monitör klavye mause vs alinicak kisacasi bütçe 500k dayanir gibime geliyor..Son olarak akrabam az bucuk anlarsin kasa topliyicam dedi bende 7800x3d yönelttim,hazir sistem olarak 4070ti super 62k buldum ama anakart wifi sivi sogutmali ram 2*16 şeklinde özelleştirdim 70k dayandi..Cıkarım da yok kafa yorucam yada keyfi keder yardimci olayim dedim
S
5 ay
Pc anliyanlar içeri
Arkadaşlar iyi günler,sizlerden ricam şu Sketchup lumion Photoshop render programlarinda anlayan biri cevap verirse sevinirim,kardeşim de laptop var zamaninda almiştik ama kaldirmiyor artik yeni sistem topliyacaz,sanirsam bu programlar ekran kartina yük biniyor.İşlemci ve ekran karti olarak kararsiz kaldik,baktigim hazir sistemlerde 60k 4070ti 12 gb 192 bit ve işlemci olarak 7700x var sanirim,45k 7500f ve 4070ti var ne yapicagimizi şaşirdik...Abim pc mühendisi ama ona kalsa intel diyor fiyatlar ucuyor banada ryzen mantikli cvp verirseniz sevinirim..
< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 ay
Euronet
Bu firma nasildir kullanan varmi acaba.?bilgi verirse sevinirim.!!
S
2 yıl
Mi 11 pro
Mi 11 ultra alinir mi.? 15k fiyat cekti yurtdşi cihazina bu cihazdan bilgis haberi kullancisi fikri olan varmi.? Değer mi.? Alicak olan agabeyim alma diyom alicam diyor.İphone sevmem elimi sürmem diyor anroidciyim kamerasi vs cezbediyormuş.Ne diyorsunuz.? Zoom kamerasi cezbrtmiş ultraydi sanirim pro değil
S
3 yıl
8 plus batarya
4 yildir kullandigim plus bataryasindna ötürü 1 yil veya 2 yil önce batarya değişimi için kvk değişim oldu,tekrar geldim bataryami değiştirmek amacli ama kendileri yasadan dolayi yurtdişi cihazlarin batarya yada herhangi bir değişim onarimin olmasi için belge veya fatura gerektirdigini söyluyor ucretli dahi değişim onarim yapilmiyor.?ne yapmak lazim
S
3 yıl
Bu marka nasildir.??
Arkadaşlar kardeşim mimarlik için isteyip durdu agabeyimde şunu aldi ona masa üstü toplaticaktim taşimasi zor cizim yapiyorum render yapiyorum diyince laptop bakiyodu agabeyimde bilg mühendisi bunu gördü bunu almiş oldu yorumlarida yok fikir alabilirmiyim.??
< Resime gitmek için tıklayın >
S
3 yıl
Arkadaşlar bakarmisiniz laptop aldik da.!
< Resime gitmek için tıklayın >
Arkadaşşar bu sistrmi aldik daha dogrusu abim aldi kardeşime kendisi mimar render için bu marka nasil bilmiyorum baş agritirmi sizce.??
S
4 yıl
Render tavsiyesi.! Acil.!
Arkadaşlar kardeşim mimar, cizim filan yapiyor,2 yil önce lenovo i7 işlemcili m650x sanirim hatirlamiyorum ekran kartli 8gb ram var laptop mevcut ama yetersiz geliyor.Hata veriyormuş,Bnmde fx 8150 işlemcili 16gb ram ve rx 560 kartli sistemim mevcut bi ara verim dedim olmadi diyor.?? Masa üstü topliyalim diyorum yaninda taşimam lazim cizim yapmam lazim masa üstü işimi görmez diyor.? Arkadaşlar render için ekran karti işlemci önemi büyük, Bnm masa üstü fx işlemcili 8150 ekran karti yükseltsem iş görür mü.? Yoksa laptop mu alalim yardimci olun.????
S
4 yıl
Wifi repeater acil
Arkadaşlar elimde cinden alinma wifi repeater var komşudan kablolu cekip wfi bagladim laptop için ama nete girmiyor bazen netsiz kaliyom herhalde modemde kaynakli diyip modeme giriş yapip kapatip acilinca düzeliyor şimdi wifi ayari yani security type ne olmali.?? Komşuda netimde sorum bar arada kapaniyor netim gidiyor diyip duruyor ama bilmiyoki bnm kapattigimi:))) şimdi ne yapmam lazim bu wifi cihazinda uprate güncellemeside yok varsada ben bulamadim cihaz bu
Güncelik ne olmali wep mi wpa mi wpa2 mi.?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
Su tahliyesi su damlatmasi
Arkadaşlar tesisati 25lik borudan 32 lik yaptim bar verdim ama düşme gözlemledim tekrar bastim yine düşmüş az önce fark ettim su tahliye su damlatiyor sanirsam öküzler fazla basinc vermişler bar dijital oldugu için kafalarina göre yükseltmişler su akitmiş ordan sizce servismi cagirayim .? Daha 5 yil garantisi var.?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.