Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
761
Cevap
65796
Tıklama
15
Öne Çıkarma
Cevap: Amazon Olayı Hakkında Açıklama ve Tartışma Ana Konusu (20. sayfa)
A
7 yıl
Çavuş

Merhaba DonanımHaber bir siteden ötesidir.

Türkiye için bir değerdir.
Mevcut hitiniz ve geçmişiniz bunun kanıtıdır.
Siz sıradan bir forum sitesi değilsiniz.

sponsorlu link olur, direk ürün satışı olur, affiliate linki olur.
Her türlü kazancı elde etmek en doğal hakkınız.

Burada konu bunun gizli kapaklı yapılmaya çalışmasındır.


Güven kaybetmek çok kötü bir şey.
Daha şeffaf bir şekilde belkide uzun vadede çok daha yüksek ve sürdürülebilir bir kazanç elde edebilirdiniz.



M
7 yıl
Yüzbaşı

Yonetici kadrosunun temel ozelligi: yöneticilerde asla olmamasi gereken tahammulsuzluk.

Hepsini toplamis paket halinde hizmete sunmuslar.



Biraz acik goruslu, nezaket sahibi insanlar olun. Agababamiz gibi davranmayi birakin.

Paşa hazretleri bizi yabancilara satmakla tehdit bile etti.



Bir digeri cikti vitaminsizler dedi. İnsanoglu bin dusunup bir konusmali. Ama sahibimiz bile yangina korukle gitti.



Lafi cok uzatmadan son sozumu soyluyim:

"Siz askerde cok dayak yersiniz haa".



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

`
7 yıl
Yarbay

Yonetime tek bisey soracam



Refli linkler kalkti mi ? Kalkmadiysa bu isten kazanc vardir.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Teğmen

Vallahi forumda bir sürü anti-donanımhaber üyesi varmış onu görmüş oldu(k). Sizin batmanızı isteyen çok rakibiniz varmış demek çok ileridesiniz ki kimse sizi çekemiyor. Yorumları gördükçe gülüyorum :D adamlar ciddi ciddi üstümüzden hırsızlık bilmem ne yazmış. Acayip çok troll hesap var. Üstünüze çok fena oynuyorlar. Gelen geçen herkes ayrıca konuyu azcık bilen bile foruma düşman edilmeye çalışılmış. Bence bu bir ders olmalı ve bundan sonra asla forumdakilerle bir iletişim dahi kurulmamalı yazılanlara cevap verilmemeli. Şu hale bak :D Komedi ya :D... Çoğu mesaj direk forumun batmasına yok olmasına yönelik. Bazıları aradan yazılar yazmış ama alenen saldırı yapan çok olmuş :D. Buradan yöneticilere bol sabır selamet diliyorum işiniz zor düşman çok...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
7 yıl
Yarbay

Amazon paylaşımıyla ilgili yeni bir konu açılmış: https://forum.donanimhaber.com/dh-amazon-alisveris-konusu-urun-paylasimi--128118508

Konuyu açan kişi Amazon Efsane, yeni hesap ama eski nicki Amazon Temsilcisi olarak görünüyor. Bu konunun linkini paylaşan Mühendis Murat olduğu için soruyorum; Amazon Efsane, Mühendis Murat'ın yeni kullanıcı adı mı? Eğer öyleyse neden farklı bir kullanıcı adıyla farklı bir Amazon link paylaşım konusu açıldı? Amazon Efsane, firma yetkilisi olarak görünüyor, hangi firmanın yetkilisi çünkü sanki Amazon'un firma yetkilisiymiş gibi bir imaj oluşturulmak istenmiş ama çok büyük ihtimalle DH'nin firma yetkilisi?



H
7 yıl
Yüzbaşı

Millet sanki şirket ortağıda gelirleri merak ediyor . Geliri merak eden bu forumun ayakta durması için yapılan gideride merak etmesi gerekli . Ücretsiz böylesine geniş bir platformun ayakta kalması kendi geliştirebilmesi için tabiki gelire ihtiyacı olacaktır . Ne kadar kazanırsa kazansın bundan bir rahatsızlık duymam açıkcası. DH kazansın dahada büyüsün bizede daha iyi daha kaliteli bir ortam sağlasın temennim budur.

,


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

DH Mahkemeye veren kim olacak onu merak ediyorum.



F
7 yıl
Binbaşı

Konuyu şimdi okudum. En son eksisözlukde kanzuk sayesinde bütün mesajlarımı silmiştim ve o gün bugündür neredeyse sözlüğe bile girmiyorum. Keza orada yaşanan da benzer bir durumdu. Binlerce iyi yazar kaybettiler, ki ben o iyilerden değilim ama binlerce de benim gibi üyeyi kaybettiler. Milyonlarca entry silindi. Gözüm gibi baktığım başlıkları bile devrettim. Forumda yaşanan bu durumu görünce de şunu düşündüm kendi kendime. Çok bir şey değilim. Foruma mükemmel katkılar vermedim ama iyi bir forum kullanıcısıyım. Fırsat olunca çözümler ve fikir vermek için el atıyorum konulara. Sürekli çökmesine, sayfaların geç açılmasına rağmen inat etmiştim başka forumları okumuyordum bile. Seve seve de linkleri tıklardım eğer "reklamları ve linkleri tıklamanız bizi daha iyi çalışma koşullarına taşıyabilir bla bla" gibi bir yazı görseydim. Ama her zaman arkadan çevirilen işlere tepkili olmuşumdur. Eleştiri yaptığı, karşı çıktığı için banlanan üyelerin hesapları iade edilip, özür dilenene dek bu konuya ve donanımhaber'e güvenemeyeceğim. Çünkü belli ki forum yetkilileri ve modaretörler tarafından haksız bir kıyım yapılmış, şimdi farkına varılıp özür dilenmiş, öyleyse uzaklaştırmalar bu kargaşada yaşanmış ve gidenler suçsuz yere gönderilmiştir. Yakışmadı.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeShah -- 2 Ağustos 2017; 18:0:25 >

S
7 yıl
Yarbay

dh para kazansin, konuyu acan guncelleyen emek veren arkadas referansli link koyarak gelir elde etsin ama kimseye haber vermeden diger kullanicilarin bulup verdigi linklere otomatik referans ek le ne mez. konunun basinda adam gibi yazarsin, burada paylasilan linklere sitemizin referanslari eklenir kabul ediyorsaniz paylasin denir olur biter.

allah kitap diyip sonra siradan kullanicinin emegi uzerinden para kazanilamaz.



bir diger nokta ise referansli linklerden yapilan alisverislerin referans sahibi tarafindan gorulebiliyor olmasidir. Boyle bir sey varsa amazonda bu konuda sucludur, benim verdigim siparis bana ozel kalmalidir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hayaletx
A
7 yıl
General
Konu Sahibi

Sizin siparişinizi kimse görüntüleyemez. Böyle bir şey söz konusu bile değil.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @suicide
S
7 yıl
Yüzbaşı

Donanımhaber gibi büyük bir foruma kesinlikle yakışmayan etik olmayan bir olay yapılmış. Referanslar üzerinden site elbette gelir sağlayabilir ancak bunu gizli kapaklı yapmamalı kullanıcılarına bunu bilgilendirmeliydi. Hele hele asla yapılamaz bunu yapana uyarı veririm siteden uzaklaştırırım deyip de bu işi sayfayı yönetenlerin kendisinin yapıyor olması ancak güç zehirlenmesi ile açıklanabilir. Bu forum da insanlar bilgisi dahilinde olsa bu duruma karşı çıkmazlardı. Umarım konu kısa sürede çözüme ulaşır ve artık bu işler şeffaf bir şekilde yürütülür. Forum üyelerinin sarsılan güvenini kazanmakta atılacak somut adımlardan geçer.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Teğmen

nereden erişebildi o zaman o günki paylaştığı resim neyin nesi




Bu mesajda bahsedilenler: @ahmet.
G
7 yıl
General

Kesinlikle hayır bu şuna benziyor tv reklamı Amazon verdi diye Türkiye'ye ürünleri kapatır mı ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EmberTheLeader
P
7 yıl
Yüzbaşı

Konuya uzagim ama referans sistemlerinde olay bu sekilde isler. Hangi alisveristen ne kadar komisyon aldiginiz gosterilir.



Bir de sadece Turkiyedeki yasalara bakmissiniz. Amazon gibi sitelerde alisveris yaparken ve programlarina katilirken onlarin sozlesmelerini ve kanunlarini kabul ediyorsunuz ki bir tane eksik gedik bulamazsiniz. Avukatlari Amazon aleyhine hicbir sey birakmaz.



Amazona dava acip kazanmaniz zor forum uyeleri ama amazonun ve sizlerin dhye tazminat davasi acip sirketi iflas ettirmesi oldukca kolay. Sanirim yasa disi bircok sey islenmis ve uzun surelerce buradan kazanc elde edilmis.



Amazona dava acmayi linklerin yonlendirilmeli olmasi seklinde acabilirsiniz. Ama kazanamazsiniz



Sizin alisveris istatistiklerinizi alip kullanirlar fakat isim olarak sizin bilgilerinizi hicbir yerde belirtemezler.



Ben boyle biliyorum. Yanlisim varsa duzeltirsiniz.


Yukaridaki arkadasa soyluyorum. Bizim ulkemizden bir kisinin hicbir firsattan yararlanamayacagina dair ibareler bulunduran siteler var. (İrkci sanabilirsiniz.) O kadar cok somuruyorsunuz ki adamlar iflas edecek duruma gelip alisverisi kapatiyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patatos -- 2 Ağustos 2017; 18:11:48 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ahmet.
S
7 yıl
Yarbay

Boş yapmayın artık. Gördük ne olduğunu hepimiz. Eyyorlamam artık.



R
7 yıl
Binbaşı

Donanımhaber bu kafayla yönetilmeye devam ederse bikaç seneye kaybolur gider. Koskoca Dh demeyin. İçerik olarak her geçen gün zayıflıyor. Bilgi olayı tamamen bitti gibi birşey. Çoluk cocugun csbleri kurtarmaz burayı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
7 yıl
Yüzbaşı

ben burada olay ilk ortaya ciktiginda neden gerceklerin saklandigi ve kivirma aciklamalar yapildigiyla ilgili bir yanit goremedim..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl
Yarbay

açıklamalar doyurucu değil forumun tadı kaçtı artık



P
7 yıl
Yarbay

Admin'e msj at kullanıcı adını komple datebase den silebiliyorlar ne mesajın kalıyor ne de konuların.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Resurrectionn
D
7 yıl
Yüzbaşı

kimsenin siparişini görmüyoruz diyorlar. peki paylaşılan o skechers ayakkabı alışveriş listesi neydi?