F

Binbaşı
16 Ekim 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
Erasmus / Almanya / HafenCity Hamburg Üniversity
Arkadaşlar merhabalar. Ben erasmus sınavında bu üniversiteye yerleşmişim. Henüz sadece kazandığımı biliyorum. Önümüzdeki hafta geriye kalan işlemlere başlayacağım. Daha önce bu üniversiteyi kazanmış arkadaşlar varsa biraz bilgi sahibi olmak isterim. Mesela okulun kalacak yer konusunda yardım edip etmediği, hibe miktarı, kaç aylık bir dönemi kapsadığı. Bir de gitmeden önce tavsiyeler, özellikle maddi olarak. Hazırlıklı ve problemsiz gitmek istiyorum. Aynı zaman da ihtiyacıma göre para biriktirmek istiyorum. Teşekkürler, sevgiler.
F
9 yıl
Huawei Mediapad X1 (Phablet = Tablet / Telefon)
Arkadaşlar bir aksilik olmazsa benim elime Huawei Mediapad X1 geçicek bir hafta içerisinde. Hem fikir alışverişi yapmak hem de soruları yanıtlamak için kullanan arkadaşları bir başlık altında toplamanın doğru olacağını düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla bu alet Türkiye'de satışa sunulmadığı için forumda bir başlık yok bu konuda. Varsa da ben bulamadım en azından, bu sebeple yeni bir başlık açmak istedim.
Kullanan arkadaşlar varsa eğer kullanım içerisinde avantaj ve dezavantajları yazabilirler mi?
F
9 yıl
Icloud çıkış yapamıyorum.
Arkadaşlar bir türlü Icloud'dan çıkış yapamıyorum. Sürekli çıkış yap dedikçe apple kimliğiniz kitlendi diyor. Kimliğinizi doğrulamak için apple parolanızı sıfırlayın diyo. 3 defa sıfırladım ama hala aynı şeyi istiyor. İnternet tarayıcısı ile giriş yapınca cihaz görünmüyor. Ayrıca cihaz wifi bağlı.
F
9 yıl
Yazı yazmak, surf yapmak için hafif ve ucuz Netbook - Tablet Pc tavsiyesi
Arkadaşlar benim için taşıması kolay, en azından olabildiğince hafif ve uygun fiyatlı bir ürüne ihtiyacım var. Yazı yazmak ve internette gezinmek için kullanacağım. 1.000 Tl'yi asla geçemem. Dahili klavyesi olan tabletler de olabilir. Ne kadar uygun ve kullanışlı olursa benim için o kadar iyi.
Casper Nirvana N serisi dikkatimi çekti. O seriden veya benzer bir ürün önerisi olan olursa çok sevinirim. Ve eğer mümkünse PC benzeri bir işletim sistemi ve masaüstü düzeni rica ediyorum. Çünkü sadece ben kullanmayacağım, kullanımı kolay olursa iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
F
9 yıl
Davulcular bi baksın Zil soruları
Arkadaşlar şimdi ben Radiant Sweet hi-hat 14 ve sweet crash 16 ile sabian aa tight ride 20 kullanıyorum. 1 tane splash ekleyeceğim fakat 2. crash için aklım biraz karışık. Acaba 18 mi yoksa 16 mı olmalı? Aklımda Ion Crash Xist veya Turkish Classic var öncelik olarak. Bunlar 18-16 olabilir. Başka önerisi olan var mı acaba?
F
9 yıl
Davulculara Zil Sorusu - Mehmet Samatya mı, Agop Xist mi?
Mehmet Samatya mı, Agop Xist mi? Bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar. Bütçem sadece bunlara el veriyor. Yardım lütfen.
F
9 yıl
Sizce hangisi ? MX4 Pro - Oneplus One - Zenfone 2
Arkadaşlar üç model arasında kaldım.
MX4 Pro - Oneplus One - Zenfone 2

Zenfone 2 alırsma 4 GB ram model alıcam
Oneplus 64 GB pasaport kayıtlı alıcam
Mx4 Pro ise 32 GB modelini düşünüyorum. Benim için önemli etkenleri sayayım.

Kamera, Şarj, Güncelleme, Ses Kalitesi (Kulaklık Çıkışı Özellikle). Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum.

Daha önce Nexus 5 kullanıyordum. Nexus 6 ne yazık ki bütçeme uymuyor. Onun için bu modeller arasında kaldım.
F
9 yıl
Galatasaray Taraftarı Sosyal Medyadan Tepki gösteriyor
Gereksiz bir şekilde takımda ihtiyaç duyulmayan bölgeye yapılan anlamsız transferler ve yürütülen vizyonsuz transfer politikası için sosyal medyadan sesimizi duyuruyoruz.
#JemPauluİstemiyoruz
#DursunÖzbekİstifa
#HamzaHamzsaoğluİstifa
#CüneytTanmanistifa
F
9 yıl
Windows 10 Yükseltme üzerine bir kaç soru
Arkadaşllar şimdi bende Win 8 ile gelen PC var. Win 7 yüklemiştim. Sonra key kaybolunca direk win 8.1 yükledim malum yollar ile.
1-) Biraz önce windows key viewer ile bir key buldum. Bu bulduğum key orjinal numaramıdır? Yoksa sahtemidir?
2-) Bu eğer orjinal key ise, ben bunu format atmadan direk Win 8.1'e girsem sorun olur mu?
3-) Sadece bu key ile yükseltme hakkı alma şansım var mı? Yoksa sadece bilgisayarıma yüklüyken mi böyle bir şans veriyor.
F
10 yıl
Telefon Tavsiyesi - Satıcı Tavsiyesi (Link eklendi)
Arkadaşlar bende Aliexpress'ten telefon almak istiyorum ama bir çok satıcı sahte satıyor. Bu konuda çok tecrübem yok ve deneyimli arkadaşlar buraya hem uygun hemde güvenilir satıcıların linklerini yollasalar. Hem ilk mesaja ekler hemde fikir alışverişi yaparız.

Benim aklımda Lenovo Vibe z2, Vibe X2, Oneplus One, Meizu Mx4, Meizu Mx4 Pro, Zopo999 gibi modeller var. Belki Asus Zenfone 2. :) Herkesin yardımlarını bekliyorum. Avrupaya gönderip oradan getirtmek gibi bir şansı olanlar varsa o deneyimlerini paylaşabilirler. Hangi ülkede gümrük nasıl işliyor vs.

Bir kaç link :
Lenovo S960
Lenovo Vibe x2
Xiamio Mi4
Güvenilir bir satıcı, konuşunca yardım ediyormuş : Link
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.