S

Yarbay
16 Mart 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
454 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
6 yıl
3d parca basimi
Ankarada 3d yazici sahibi arkadaslardan ricam 3 parca bastirmam gerekiyor, yardimci olabilecek kimse var midir acaba. dukkanlarda bastirmak yerine makul bir fiyat ile her iki tarafin da isine yarasin istiyorum.
S
6 yıl
Buyuk bagaj suv onerisi?
Herkese selamlar, suan kullanmakta oldugum liftback bir aracim var. bulundugum yerde yollarin kotulugu, kisin sertligi gibi sebeplerden dolayi bir suv almayi dusunuyorum.
kriterlerim; kesinlikle dizel 1.6, maks. 3 yasinda ve 50k km de, bagaj hacmi suanki aracimdan buyuk (530lt) olmali. kesinlikle manuel olmali, otomatik stresi cekmek ya da fazladan para vermek istemiyorun. fiyat olarak 160a kadar cikabilirim duruma gore.

aklima gelen modeller x trail, crv ya da tiguan. baska fikri olan ya da bu modeller arasinda tavsiyede bulunabilecek olan var mi acaba.
S
7 yıl
Ebebek + garantipay 200tl ye 50tl bonus
Konusu acildi ise kusura bakilmasin goremedim.
ebebekten 200tl uzeri alisverislerde garantipay kullanilirsa 50tl bonus veriyormus. kayit vs. olma durumu yok sanirim sartlarda goremedim, ben alisverisi yaptim ama kazandiniz seklinde mesaj vs. gelmedi belirteyim.
6 agustosa kadar buarada.
https://www.bonus.com.tr/kampanyalar/e-bebek-e-ticaret-bonus-kampanyasi
S
8 yıl
TT 20Tl gaspı
herkese selamlar,
ayin 13 unde 00.35 de 20Tl yukledim (paket alabilmek icin). para kesildi, hak mak tanimlanmadi. gelir dedim sabah olsun diye bekledim. Gelen giden olmadi, ustune birde 00.12 de internet kullanmissiniz diyerek o anda hatta olmayan 21 tl yi cektik dediler.

telefonda kac kere kavga etsem nafile, diyelim ki kullandim neden para sifirlaninca durmuyor, niye sonradan yukledigim paradan dusuyor eksiye mi dusuyor diyorum yok diyorlar...

yuklemeyi sanal kartla yaptigimdan banka dekont veremiyor, ben bunlari nereye nasil sikayet edeyim bir fikri olan var mi acaba?
S
8 yıl
rolantide islik sesi (tdi)
1.6 tdi aracimin 15000 bakimindan sonra videodaki gibi cok tiz bir ses gelmeye basladi rolantide. servis gelin bakalim diyor ama 250 km uzaktalar, fikir verebilirseniz sevinirim.

https://www.youtube.com/watch?v=aguUCBqeeFQ&feature=youtu.be
S
9 yıl
SOL ip dağıtımını nasıl yapıyor?
bugün ddns ile uğraşırken enteresan bir durum farkettim, sol adsl bağlantısında modemin arayüzünde internet ip adresi olarak 100.75... diye bir adres yazıyor fakat whatsmyip tarzı sitelerde çıkan ip ise 212.252... vs. diye devam ediyor.
isin komik tarafi bu modem uzaktan yonetime acik olmasina ragmen ne 212li ne de 100 lu ip ile modeme superonline aginin disindan ulasilamiyor.

benim anladigim bu iss cakmasinin 212li bir (veya birkac) ipsi var ve kullanicilarin tamamina bu ip uzerinden cikis veriyor. kullanicilarida kendi uydurdugu 100lu ip ile ic agda birbirinden ayiriyor.
Velhasil bu isin dogrusu nedir, bilgisi olan var midir?

cgn kullaniyormus cakallar eski konulari kurcalayinca farkettim, siteden sikayet olusturdum bakalim duzeltecekler mi...
S
9 yıl
Cevap: Avea - Yeni Nesil Tarifeler
mükerrer mesaj.
S
9 yıl
Trafik sigortasi indirim aktarimi
Herkese selamlar, bir aracim varken ikincisini aldim ve aradan 1 ay kadar sure gecmeden eskisini sattim. sigortacima satistan sonra eski aracin trafik sigortasini iptal etmesini soyledim o da bana ben iptal edeyim sen eski sigortadaki indirim oranini (%20) yenisine aktarmak icin yeni arabayi aldigin yeri(bayiyi) ara dedi. bana sacma gelen kismi bayiyi ara demesi cunku trafik sigortasi ile bayinin bir alakasi yok, yeni sigortayi da sigortaci kendi kesti zaten. sonucta iki sigorta da ayni sirkette zaten, eski police iptal olunca ben indirimi aktarmak icin kimi aramaliyim?
S
9 yıl
ttnet bir işler mi çeviriyor (youtube)
son zamanlarda youtube da bir şeyler izlerken garip durumlar farkediyorum. örneğin hız testlerinde 12mb gibi sonuçlar almama rağmen youtube da 480p bile izleyemiyorum bazen, ve hemen arkasından aynı videoyu chrome daki zenmate ile izlemeye çalıştığımda 720p bile izleniyor...
durum 1: ttnet youtube'a erişim hızını kasten azaltıyor mu?

birde şu var, takılmadan 720p izleyebildiğim bazı zamanlarda videonun kalitesi değişmediği halde 720p görüntü sanki 240p gibi kare kare oluyor. bir süre öyle devam ediyor sonra biraz düzeliyor ve pekte 720p ye benzemiyor açıkçası. (otomatik kalite kapalı youtube da)
durum 2: acaba ttnet youtube videolarını biz kaliteyi ne seçersek seçelim belli bir bitrate ile mi izlettiriyor bize? proxyler ile bu mümkün çünkü.

yukarıda gördüklerim herkese ya da herzaman oluyor diye bir durum yok, belki kendilerince yoğun zamanlarda böyle tedbirler! alıyor olabilirler, belki fikri olan vardır diye sorayım dedim. birde gezinti.com denilen kişisel bilgi hırsızı servisleri! de internet hattı için kapalı olmasına rağmen çatır çutur çalışıyor, bir sürü aptal saptal reklam firmasına yönlendirmeler yapıyor arka planda ttnet!
S
10 yıl
PIR sensör gün ışığında çalışması hakkında
elimde aşağıdaki pir sensörlerden mevcut, çok basit bir şekilde vcc ye +, gnd ye - olacak şekilde 9v pili bağlıyorum. ve sensörün out kısmını led in + ucuna ledin - ucunu da pilin - ucuna bağlıyorum. mantık olarak sensör hareket algıladığında çıkış 0 dan 1 e geçiyor ve led yanıyor.
şimdi gelelim soruna, kapalı mekanda sıkıntı yok ama gündüz bu sistemi dışarıya koyduğumda hareket olmasa bile habire tetikleniyor ve sistem sapıtıyor. şuan sistem camın dışında sokağa bakıyor ve yanlış bir alarm yok yani gece sağlam. hassasiyet ayarını iyice kısmakta bir işe yaramadı... tr ve yabancı sitelerde de bir çözüm bulamadım açıkçası. gündüz bu sensörü dış ortamda çalıştırmak için bir püf noktası falan mı var, bilen biri aydınlatırsa sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
http://www.ebay.com/itm/301226705282?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.