Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
7
Cevap
1717
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Alfa Romeo Tonale Türkiye Fiyatı 1.4 milyon TL
M
4 yıl (881 mesaj)
Yüzbaşı

1.3 milyona vw troc,
1 milyona 2008,
1.4 milyona Tucson & Sportage ilanlarının olduğu ortamda Fiyat uygun gözüktü ama galerici de bunu alıp 1.7 - 1.8 milyona kitkeyecegi için böyle ülkenin izzet-i irfanını sevesim geliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1.3 milyona vw troc,
1 milyona 2008,
1.4 milyona Tucson & Sportage ilanlarının olduğu ortamda Fiyat uygun gözüktü ama galerici de bunu alıp 1.7 - 1.8 milyona kitkeyecegi i...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Mokali Amca - 4 yıl +7 ▲
B
4 yıl (12781 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

ShiftDeleteNet’in haberine göre TR fiyatı 1.4 milyon TL olarak belirlenmiş.

“Kaputun altına baktığımızda ise 1.3 (275 HP), 1.5 (130 HP ve 160 HP), 1.6 ve 2.0 (256 HP) şeklinde 4 farklı motor ve 6 ile 9 ileri otomatik olmak üzere 2 farklı şanzıman seçeneğine sahip olduğunu görüyoruz. Ayrıca 1.3 L hacimli motorun PHEV (plug-in hybrid) desteğiyle birlikte geldiğini ve bu sayede 2.0 L’lik modelden daha güçlü olduğunu belirtelim.
PHEV tipi elektrikli motorlar, 15.5 kW’lık bataryalar ile birlikte geliyor. Bu sayede aracı yalnızca elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz. Fakat tam dolu bir şekilde yalnızca şehir içi yetecek kadar, 60 kilometrelik bir menzil sunuyor. Ayrıca 7.5 kW şarj desteği ile 2.5 saatte 0’dan 100’e dolum gerçekleştirebiliyorsunuz.
Buna ek olarak, Tonale’nin teknolojik donanımlarına baktığımızda ise adaptif hız sabitleyici ve acil durum freni gibi özelliklere ek olarak opsiyonel olarak 2. seviye otonom sürüşü de pakete dahil edebilirsiniz. Ayrıca kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto gibi özellikleri de 10,25 inçlik multimedya ekranından kontrol edebilirsiniz. Baz modelinin ise fiyatının 1 milyon 399 bin TL olarak açıklandığını söyleyelim.”

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl (1067 mesaj)
Yüzbaşı

Çok güzel araç ancak yine hayal yine hayal bizim gibi maaşlı çalışanlara...



T
4 yıl (76518 mesaj)
Yarbay

Bugatti Veyron'un 1.5-2 milyon TL oldugu donemlerden geldigimiz doneme bak.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl (12781 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Gittiğimiz yer de pek hayırlı değil maalesef…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
M
4 yıl (15602 mesaj)
Yarbay

M
4 yıl (881 mesaj)
Yüzbaşı

C sınıfı, düşük hacim Hybrid seçenekleri de var.

Stelvio'da en düşük motor 2.0



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Meticulous
U
4 yıl (8081 mesaj)
Binbaşı

yuh gider 2 togg alirim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.