M

Yarbay
23 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
901 (Bu ay: 11)
Gönderiler Hakkında
M
3 hafta
Karcher için köpük aparatı tavsiyesi
Mjjc çok pahalı, 70 dolar civarında vergi hariç. Amazon ve temu dan bu tip köpük atma aparatlarına bakıyorum ama hangisi traş köpüğü gibi köpük atar karar veremiyorum.
Bu iyi midir mesela? www.amazon.com.tr/dp/B0834PLCZK
M
2 ay
hyperx markanın teknik servisi yok mu? muhatap bulamıyorum.
HHSS1S-AA-BK/G stinger s model kulaklığımın sol tarafında ses kaybı oluyor. hyperx in contact us bölümünden form dolduruyorum. dönüş yapan yok. amazon dan almıştım. o da ilgilenmiyor. ben kime yollayacağım bu ürünü serviste onarımı veya değişimi için?
M
2 ay
bağcılar güngören sanayi sitesinde işini düzgün yapan usta arıyorum (stellantis ve vag grubu için)
2 stellantis, 1 vag grubu aracım var. güvenebileceğim işçiliğini düzgün yapan servis arıyorum. bildiğiniz ustalar varsa paylaşın lütfen. tavsiye ettiğiniz servis hem psa hem de vag servisi olmak zorunda değil.
M
2 ay
magneti marelli ile ricambi originali arasında fiyattan başka ne gibi farklar var?
ikisi de orijinal oem parça ama ricambi çok daha pahalı oluyor. kalite farkı mı var?
M
2 ay
15 yıl sonra kaputun orijinal boyası atmaya başladı. değer kaybı yaşamamak için ne yapmak lazım?
kaput tamamen orijinal. kazası yok. geçen sene boya atmaya başlamıştı. rötuş yapıp geçmiştim. dün aracı yıkarken boya iyice attı. boyatırsam kazalı muamelesi görecek. ne yapmam lazım aracın değerini düşürmemek için?


< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 ay
audi bayisine gidip A1 istesem getirtirler mi?
malum audi a1 tr'ye gelmiyor. ben yine de doğuş otoya gidip özel sipariş versem getirtirler mi acaba bir kişi için?

edit: doğuş oto esenyurt olumsuz cevap verdi. eldeki modeller için kişiye özel sipariş bile alamıyorlarmış.
M
3 ay
su eksilten arabadaki kaçağı tespit etmek için nasıl bir yol izlemeliyiz?
2010 1.4 hdi nemo aracın soğutma suyunu max çizgisine kadar dolduruyorum. 2-3 hafta sonra kontrol ettiğimde min çizgisinin altına düşmüş görüyorum. ustaya gitmeden önce fikir almak için konuyu açtım. bu gibi kaçakları nasıl tespit ediyorlar?
M
5 ay
kedinin biri sürekli aracımın motoruna giriyor, imdat!
kedinin biri her allahın günü motora giriyor. bugün kapıyı da sert kapattım binerken. bu sefer tam marşa bastığım anda pat diye bir ses geldi. kedi fırlayıp kaçtı. az daha kıyma olabilirdi. hem kediye hem araca zarar. kedi kovucu koku, kimyasal vs ne kullanabilirim acaba?
M
5 ay
içinde bulunduğumuz dönemde suv almak yerine zafira life ve muadillerini almak daha cazip oldu
bu zafira, expert ve jumpy lerin en can alıcı yanı otomobil ruhsatlı olması. şuan 1.350.000 tl zafira life elegance xl 180 hp eat 8 alınabiliyor. cam tavan falan da var. gidip pazarlık etseniz biraz daha da düşerler.

bu araçları sürmek suvlardan çok daha eğlenceli oluyor. süspansiyonları makaslı da değil. torsiyon çubuk var iyi kötü. yaşam alanı ve bagajda zaten suvlar yanından geçemez.

bu paraya tutup da suv almak pahalıya mal oluyor. özellikle avaraj performanslı motoru, kırpılmış donanımlı b-suvları almak cidden mantıksız. suva binerek prestijli gözükmek isteyen için bir şey söylenemez malesef.

istanbulda mahalle hayatı yaşayan insanlar için tek ve önemli sıkıntısı park yeri bulmak. onun dışında park sorunu olmayan ve prestijli görünme kompleksi olmayanlar için biçilmiş kaftan. bu araçları da gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
M
5 ay
pc ye format attıktan sonra bf1 de ani fps düşüşleri meydana gelmeye başladı
geçen sene bf1 oynuyordum. hiç sorun yoktu. geçen ay ssd cortladı. yenisini aldım windows 10 u kurdum. kasmayan oyun kasmaya başladı. arkadaşlarla bf1 atamaz oldum. fps gökyüzüne bakarken 95-100 civarı, önüme doğru düz bi şekilde bakarken 40-45, yoğun patlamalı 1 vs 1 savaş sahnelerinde birden 19 a düşüyor. rahat bir sahneye geçtikten sonra yeniden fsp yükseliyor. driverlar güncel. windows güç planını yüksek performansa ayarladım. v-sync i kapatınca biraz daha iyi oldu ama hala devam ediyor sorun. mediumda oynuyorum normalde ama ultrada da aynı sorun var, lowda da var anlamadım gitti. bu sorunu nasıl çözerim?

sistem:
rx 6700
i7 3770
16 gb ddr3
500 gb sata3 ssd.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.