Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
681
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Afyon Valiliği, Iraklı şahısa ruhsat verilmediği için CHP'li Belediye Başkanının ifadesini istedi.
L
4 ay
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Afyon Valiliği, ‘Iraklı şahsın evrakları tam olmasına rağmen ruhsat vermediği gerekçesiyle’ CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın ifadesini istedi.

https://x.com/ajans_muhbir/status/1798617939601694997?t=fSuVZe6ws64T-hzlf-bP6g&s=19

Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal:

“Benden önceki AK Partili Belediye Başkanı ruhsat yönetmeliğine uygun olduğu halde tekel bayilere ruhsat vermedi

Onunla ilgili hiçbir soruşturma açılmadı, benim burada kanunu uyguladığım halde ifadem alınıyor.”





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 6 Haziran 2024; 12:9:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Helal olsun başkan, sen kanunu uygula. arap seviciliğini kanunun üstünde tutanlara aldırma.
Yoruma Git
coolman06 - 4 ay +9
BOP projesi Anadolu şubesi yine şaşırtmıyor.
Yoruma Git
Yorumun Devamı UzmanAga - 4 ay +7
Tekirdağ'ın aslanı x2yk ozkank kardeşim yine Avrupa'nın foncularının hoşuna gidecek sözler etmiş
Yoruma Git
Colda - 4 ay +5
C
4 ay
Binbaşı

Helal olsun başkan, sen kanunu uygula. arap seviciliğini kanunun üstünde tutanlara aldırma.



O
4 ay
Yarbay

Burcu başkanım bunlara su bile vermez ;))



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
4 ay
Yarbay

İşgal kuvveti misin Valilik mi belli değil.



0
4 ay
Teğmen

Burada ana sorun Iraklı şahsın evrakları tam olmasına rağmen kelimesi.

Kaçak ile mücadele et ruhsatsız olanları mühürle ceza kes yaptırım yap ama sen Evrakları tam olan devletin kanununa kuralına kitabına uygun davranan birine keyfi belge vermemek nedir !

Adam Mülteci desen değil sığınmacı desen değil Arap desen değil. Iraklı Kürt ve Türkiye'de çalışma oturma izni olan birine keyfi belge vermemek suçtur zaten.

Burada sözde muhalifler gene neyi savunuyor belli değil...


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
4 ay
Teğmen

BOP projesi Anadolu şubesi yine şaşırtmıyor.

Ayrıca bu işten bir şey çıkmaz Belediye kanunlara uygun olarak yetkisini kullanmış beğenmiyorlarsa monarşiye geçsinler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 6 Haziran 2024; 14:20:47 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2
4 ay
Yarbay

evrakları eksik ve ruhsatı yok diye müsade edilmemiş. Diyorlar ama kim doğru söylüyor bilmiyorum. Ama birde şöyle bir gerçek var. Mesela manisa kula da migrosta bira almak istedim. Aradım bulamadım. Kasaya sordum. Maalesef belediye başkanı müsade etmiyor bira satımına dedi.kasadaki bayan. Şimdi diyemezsiniz ki migros un kağıtları belgeleri eksik!!! belediye başkanlarının bazı şeylerde karar verme hakları var. Sayın Özkan arkadaş. Anadoluda çoğu yerde ben bira alacak yer bulamıyorum. Ne yapalım alışkanlık. Ben yurt dışında büyüdüm okudum. Şarapsız birasız yemek yiyemem. Dersenez burası müslüman ülke. O zaman kanunları değiştirin. Türkiye Cumhuriyeti yerine Türkite İslam birliği ülkesi yapın. Zaten o zaman Türkiye ye gelip oturmam. Kanunları bana uymuyor diye. Ama şimdi. Cumhuriyetle yönetilen laik bir ülkeyiz ama bir bira alacağın zaman çoğu yerde sorun yaşıyorsun. Bilmem anlatabildim mi


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
0
4 ay
Teğmen

Bak elin Irak lısı bile evraklarım tam bana ruhrat vermiyorlar diye şikayet edebiliyorsa Migros gibi kurumsal bir kurum benim evraklarım tam bira sattırmıyorlar diye şikayet edebilir tutan engelleyen yok. Ama şahsi fikrim Migros daha fazla ürün satmak için bira satmıyor olabilir. Muhafazakar insanlarda Alkol satılan yerden alışveriş yapmama alışkanlığı vardır. Daha ucuzda olsa gidip Migrostan almazlar sırf Alkol satıyor diye onu önlemek için Migros Alkol satmıyor olabilir. Veya yeni düzenleme var alkol ruhsatları için yok camilere şu kadar mesafede olacak yok çevresinde ilk okul olmayacak vb gibi. ( Eskiden alınan Ruhsatlarda böyle bir şey yok lakin yeni almak istediğinde bakıyorlar diye biliyorum. )

Yoksa kim olursa olsun hangi parti olursa olsun Kanun kural kitap neyse onu uygulamak zorunda. Belediye başkanları biz farkında değiliz ama bir nevi DEVLET MEMURUDUR ve KAMU GÖREVİ YAPARLAR. Ve Kamu görevlisi keyfi iş yapamaz. Yapmamalıdır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 10 Haziran 2024; 22:36:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @2000watts
7
4 ay
Onbaşı

Burcu Köksal gerekeni söylemiş. 2019'da eski Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, tekel bayisi açmak isteyen ve tüm hazırlıklarını yapan 8 esnafa 'Ben buna imza atamam, bu vebaldir. Adam senden alkol alır, gider kaza yapar, ben bunun vebaline giremem' dediğinde neden ifadesi alınmadı.

Sen neyi savunuyorsun onu anlamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 10 Haziran 2024; 18:23:2 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
0
4 ay
Teğmen

Savunması bu mu şimdi CHP'li ismin ? Amaa abiii bak AKP'de yaptı bu mu yani !!!

Böyle bir şey varsa neden şikayetçi olmamışlar tutan engelleyen mi varmış ? Elin Iraklısı kadar kafası çalışmıyor mu bu izin alamayan dükkanların tekellerin. Keşke şikayet etselermişte görseydik ifadeye çağırılıyor mu çağrılmıyor mu belediye başkanı...

CHP yönetiminin şu anlayıştan kurtulması lazım. Sözde AKP'ye alternatifler yaa hani AKP'den farklılar yaa hani AKP'nin yaptığı yanlışları yapmayacaklar yaa !!! Ama misli ile yapıp amaa ABİ AKP'de 10 sene önce şunu yaptı 20 sene önce bunu yaptı diyerek CHP'nin yaptıkları doğru olmuyor şunu anlayın artık.




Bu mesajda bahsedilenler: @7-Quaresma
C
4 ay
Yarbay

Bu özkan gibilerin tipik davranışı bu. Akp yapınca ne olursa olsun savunuyorlar, "cehape şöyle böyle" diyorlar ama muhalefete laf edince kendi yaptıklarını, savunmalarını hatırlatırlatınca "hemen akp diyorsunuz, kaliteli muhalefet istiyoruz" diyorlar.

Bunları kimse yemiyor, akpye zarar verdiklerini akp bile anladı artık ama bunlar hala aynı partizanlıkları yapıyorlar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @7-Quaresma
C
4 ay
Binbaşı

Tekirdağ'ın aslanı x2yk ozkank kardeşim yine Avrupa'nın foncularının hoşuna gidecek sözler etmiş



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 ay
Yarbay

Şu konuda bile aykırı sesler yükseldikçe adam olmayız…



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
0
4 ay
Teğmen

Harbi KANUN BELLİ YASA BELLİ Belediyenin yetkisi görevi belli. Bu konularda bile uzlaşamamak veya keyfi hareket etmek nedir.

Bunu savunan arkadaşlar yarın başka bir belediyede ben Kürt olana ruhsat vermiyorum ben Arap olana vermiyorum Yok DEM partili belediye ben Türk olana vermiyorum öbürü Ben Yunan'a kızdım vermiyorum diğeri canım sıkıldı ben Almanlara ruhsat veremyecem diğeri ben Rus'a kızdım vermiyorum diye ortaya çıkarsa ne diyeceksiniz nasıl güzelleyeceksiniz çok merak ediyorum.

Devletin kuralları belli şartları belli ruhsat almak için bu şartları sağlayan insana belediye ruhsat vermeli. Bunu keyfiyete döndürürsek işimiz var. Haa şartlarla ilgili bir derdin sıkıntın varsada iktidar olursan şartları değiştirirsin olur biter. Ama belediyelerde keyfiyet büyük sıkıntı.




Bu mesajda bahsedilenler: @Cem_Alim
C
4 ay
Yarbay

Rissin milyar dolar veriyor...




Bu mesajda bahsedilenler: @OverClocKing
C
4 ay
Yarbay

Anayasaya bile uymayanlara bir şey demeyenler kalkmış kanundan bahsediyor. Sonuna kadar dirensin, vermesinler o kim her ne ise, gitsin ülkesinde açsın ne açıyorsa.



E
4 ay
Binbaşı

YUKARDAKİ APTALIKLA GEÇİNMEKTE ISRAR EDENLERDEN BİRİSİ ... BELEDİYE BAŞKANLARI DEVLET MEMURUDUR DEMİŞ . ZIRTAPOZ LUKTA TEZSİZ DOKTORA YAPMIŞ CAHİLCE GEZENLERE ZATEN LAF BİLE ETMEM AMA DAHA KAMU NUN VE MENSUPLARININ 657 NİN BİR DAİRE BAŞKANI ŞEF ŞUBE MÜDÜRÜ VS. STATÜSÜNÜN VE GÖREVLERİNİ BİLMEYEN KAMU KURUMUNUN BIRAK İÇİNE GİREBİLMEYİ ÖNÜNDEN GEÇMİŞ OLMAYI YADA İŞİ GEREĞİ ZİYARET ETMİŞ OLABİLECEĞİ VARSAYIMINI BİLE APTALCA BULUYORUM .. CAHİL ŞAHISLARIN ETTİĞİ LAFLARA ARTIK BİR TARAFIMLA GÜLÜYORUM .

GİTSİN DEVLET MEMURLARI KANUNUNU BİR OKUSUN BURDA ELALEME FORUM AHALİSİNE 70 SÜLALESİNE HALA KENDİNİ İLKOKUL BEBESİ GİBİ KENDİNİ REZİL ETMESİN . DAHA VALİ KAYMAKAM İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ VS . İLE BELEDİYE BAŞKANININ GÖREV FARKLILIKLARI YADA İL ÖZEL İDARESİ GİBİ KURUMLARIN NE İŞE YARADIĞI NE İÇİN VAROLDUĞUNU BİLMEYEN CAHİLLİĞİN ZIRTAPOZLUĞUNUN DOKTORASINI TEZSİZ YAPMIŞ CAHİLLER . BELEDİYE BAŞKANLARI 5393 SAYILI BELEDİYELER KANUNUNA TABİDİR . FAKAT MERKEZ TAŞRA HİYERARŞİSİNE TABİ BAKANLIKLAR KAMU KURUMLARI MENSUPLARI , ÖZLÜK HAKLARINDAN TUTUN GÖREVLERİNE EMEKLİLİKLERİNE KADAR 657 SAYILI DEVLET MEMURU KANUNLARINA TABİDİR . BAZI ZIPIRLAR GELMİŞ BELEDİYE BAŞKANI DEVLET MEMURUDUR DEMİŞ . ADAM YANİ RADİKAL ŞEKİLDE YENİ BİR KANUN ÇIKARMIŞ MECLİSTEN ÇIKMIŞ VE RESMİ GAZETEDE YAYINLANMIŞ HELAL OLSUN .. BU TİP YAKINDA KENDİ KAFASINA GÖRE YÖNETMELİK DE ÇIKARIR Kİ ARTIK OKUMAYAN KAMU KURUMU KALMAZ HİZAYA GELMEK İÇİN..

ŞU LAFIMI ÇİZGİYLE ÇEKİYORUM Kİ YEREL YERİNDEN YÖNETİMLERDE SEÇİLMİŞ KİŞİLER DEVLET MEMURU DEĞİLDİR . MİSAL BELEDİYE BAŞKANLARI SINAV YADA MÜLAKATLA İŞE ALINMAZ , BELEDİYE BAŞKANI GİBİ KİŞİLER KAMU GÖREVLİSİDİR SEÇİMLE BAŞA GELİRLER . YEREL YERİNDEN YÖNETİMLERİN ÖZEL BÜTÇELERİ VARDIR MERKEZİ YÖNETİMDEN EMİR ALMAZLAR EN AZINDAN KLASİK DİREKT MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATINDAN OLUŞAN KURUMLARDAN FARKLIDIR . BAKANLIKLAR GİBİ .... BÖYLE CAHİLLERİ HALA NASIL FORUMDA TUTUP BURAYI KÜMESE ÇEVİRİYORLAR ANLAMIYORUM FORUM İYİCE VİZYONU VE MİSYONUNDAN ÇIKTI FIRLADI GİDİYOR Kİ SOKAK BEBELERİNİN MEKANI HALİNE GELDİ .

BELEDİYE BAŞKANI ADI ÜSTÜNDE YEREL YERİNDEN YÖNETİM BAŞKANIDIR VE DEVLET MEMUR DEĞİLDİR BU BİR . BU ZIPIR ŞAHISA BUNDAN 2 3 SENE ÖNCE ZATEN AĞZININ PAYINI VERMİŞTİM CAHİL GELMİŞ DEVLET KURUMLARINDA KANTİN İHALELERİNİ TÜZEL KİŞİLER ALABİLİR DİYE VARSAYIMLARDA BULUNMUŞTUR Kİ YİNE BİR TARAFIMDA GÜLÜYORUM .......... BU TİP BİLGİSİ OLMADAN FİKİR BEYAN ETME VE KENDİNİ REZİL ETMEDE ÜSTAT KIVAMINA GELMİŞ . Kİ ZANNIMCA 30 YAŞINDA BİLE DEĞİL ÇÜNKÜ TEK VASFI BURDA GELİP LAF EBELİĞİ YAPMAK HAKLI YADA HAKSIZ OLSUN . KÜLTÜR SEVİYESİ KENDİ YAĞINDA KAVRULMUŞ YANMIŞ CILKI ÇIKMIŞ BURSA İSKENDERİ TADINDA ..................HALA BİR HALT BİLMEYEN VE CAHİLLİK LUGATINDAN EKSİK OLMAYAN APTAL SAPTAL BEYANLARI İLE KENDİNİ REZİL ETMEYE DEVAM EDEN TİPLERE SİZ DE CEVAP VERMEYİN NE LAF ETTİĞİNİN FARKINDA DEĞİL BÖYLE KÜLTÜRSÜZLERLE DOLU BİR FORUMDA DAHA DA CEVAP YAZMAYACAĞIM ÇÜNKÜ BİLGİSİ OLMADAN ABUK SUBUK FİKİRLER İDDİA EDİYOR .

FORUM YÖNETİCİLERİ BÖYLE TİPLERİ DAHA FORUMDA TUTARSA BURASI BİLGİ BİRİKİM SAHİBİ İNSANLARIN NEZİHÇE PAYLAŞIM YAPABİLECEĞİ YER HARİCİNDE ÇOLUK ÇOCUK BAHÇESİNE DÖNECEK Kİ DÖNMÜŞ .

HA KONUYA İTHAFEN YUKARDAKİ GEREKSİZ MUHALEFETLERE TEK SÖZÜM İŞYERİ AÇMA VE ÇALIŞMA RUHSATI NEREDEN ALINIYOR BİR BAKSINLAR . KİM VERİYOR HANGİ KURUM VERİYOR . BU RUHSAT VERİLMEDEN DÜKKAN YADA İŞLETME AÇILABİLİR Mİ AÇILAMAZMI . BİR ALLAHIN KULU DA BUNLARI BİLMİYOR YADA BAHSETMEMİŞ

İşyeri Açılması ve Ruhsat Talebinin Reddi Kararlarının İptali (kulacoglu.av.tr) AL ARAP SEVDALILARI BUNU DA BİR OKUSUN . İHALE İLANI YAYINLAMAKTA SERBEST BİR KURUM GİBİ MİSAL RUHSATI BELGELER TAM OLSA BİLE KEYFİ REDDEDEBİLİR Kİ İDARİ MAHKEMELERE ŞİKAYET EDİLEBİLİR . BENCE BELEDİYE BAŞKANI ÖRNEK Mİ EMSAL Mİ BİR KARARA İMZA ATMIŞ VE TİRAJİKOMİK TARAFIN UĞRAŞILACAK ONCA CİDDİ MESELE VARKEN VE MAHKEMELERİN HALLEDEBİLECEĞİ BİR İŞ İÇİN, EN KÖTÜSÜ DE BİR KİŞİ İÇİN VALİLİK DİREKT İFADEYE ÇAĞIRMIŞ ...

İNSANLAR NE DÜŞÜNECEK BU KONU HAKKINDA . SADECE SORUYORUM

AÇIKLAMAYI ANLAMAYANLAR YADA ANLAMAMAKTA DİRETEN İSYAN EDENLER İÇİMN AÇIKLAYALIM . RUHSAT İÇİN BELEDİYEYE BAŞVURULUR BELEDİYE ONAYLAR YADA REDDEDER . VE KİŞİ MAĞDUR OLDUĞUNU BİR DİLEKÇE İLE BELİRTİP İDARİ MAHKEMELERE BAŞVURUR Kİ BUNLARIN KARARLARI BİLE İSTİNAFA TABİDİR . YANİ KANUNUN ŞÖYLE BÖYLE BELİRLİ BİR PERİYODDA ÇÖZEBİLECEĞİ BİR İŞ İÇİN VALİLİK DE DEVREYE GİRİYOR . KİMSENİN GÖREV VE YETKİLERİNE LAFIMIZ YOK SADECE OLAYI AÇIKLIYORUM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 10 Haziran 2024; 23:23:0 >

0
4 ay
Teğmen

Bu arada konu ile ilgili Dezenformasyonla Mücadele merkezide bir Twit atmış.


Ruhsat isteyen kişi bir Türk ile evliymiş ve 15 yıldır Türkiye'de yaşıyormuş. Üstüne ikamet iznide varmış. İddiaları uzun ve hakkını aramak için şikayetçi olmuş yakında nedir ne değildr ayrıntılar çıkar. Adam kim olursa olsun eksik evrağı varsa Ruhsat flan verilmesin sonuna kadar desteklerim ama evrakları tam her şey yasal ise belediye başkanı Ruhsat vermek zorunda çocuk oyuncağı mı bu işler. Adam haksızsa veya eksik evrağı varsa o evrakları tamamalamadan ruhsat flan alamaz tamamda keyfi hareket etmek sıkıntı

< Resime gitmek için tıklayın >


https://x.com/dmmiletisim/status/1799123732440482192


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 ay
Binbaşı

Yukarda cevabını verdim gerekenine bro , hala gelmiş zırvalayan tiplere direkt muhatap bile değilim . adam usul erkan bilmiyor abuk subuk yuvarlak laflarla geçiştirip müphem şeyler ortaya koymaya çabalıyor .
belediye ruhsatı verir de vermez de , şikayeti varsa dilekçe ile idari mahkemeye bildirir gerekirse avukat ve mahkeme harcı parasını öder mahkeme sonuçlanana kadar ondan sonra ne yaparsa yapar . işin ilginç tarafı idari mahkemede çözülebilecek işi hemde en uzun orta vadede çözülebilecek iş için valilik belediye başkanını ifadeye çağırıyor . ilginç olan kısmı bu .

davayı bekler sonuçlanınca eğr yargı açmasında sakınca görmüyorsa bildirir . valilik ifadeye çağırıyor ?

işin hafifletici tarafı sadece ifadeye çağrılmış . çünkü buradaki bazı zatlar bilsin belediye başkanı hakkında kim yada kimler soruşturma açabilir internetten öğrensinler bilmiyorlarsa

Burdan gereksiz PROPAGANDA YAPMASINLAR . . KADIN SUÇLU YADA GÜNAH KEÇİSİ İLAN ETMEDEN ÖNCE .. NOKTTTAAA





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 10 Haziran 2024; 23:36:20 >


Bu mesajda bahsedilenler: @captain_turkiye
B
4 ay
Yüzbaşı

o sekiz kisi neden sikayet etmemis diyorsun ya piskince?!! siraci bozaci misali sikayet etse daha beter edecekler elemanlari! bunu sen de biliyorsun ama kulak arkasi yapiyorsun bilerek!

duzeltme: bu arada esi Turk degil, Turk vatandasi imis!


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.