2

Yarbay
13 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
338 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
4 ay
akbank hesabına girebilen var mı?
merhaba sabahtan beri hiç bir akbank hesabıma giremiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
2
geçen yıl
yapı kredi ile başıma gelen. crystal kart
merhaba, başıma ilginç bir olay geldi. ilginç dedim ama aslı kandırılmak.
Bende yapıkredide world eko vardi. limit artışı istedim. Bir kaç dakika sonra bir sms geldi. Crystal kartınız onaylandı 250 bin limitle ama şu anda 77000 limitli verebiliyoruz. diğer bankalardaki limitleri 15 gün içinde düşürürseniz daha sonra limitiniz yükkselecektir diye
Bende diğer bankalardaki kredikartı limitlerimi 100 bin tl düşürdüm. yani 100 bin tl ödeme yaptım. bugün tekrar yapıkrediye başvuru yaptım. Gelen cevap red. Hahaha
yuh yani bu nedir? bankaya yakışır mı kandırmak.
şimdi aklıma geldi acaba bunun depremle ilgisi olabilir mi?
2
geçen yıl
2 ülke arasındaki hastane ve doktor farkı.
Merhaba, Muğla ortaca devlet hastanesinden üroloji doktorundan randevu aldım. Doktora gittim. Mehaba doktor bey, uzun zamandır idrara çıkma konusunda sorunlarım var. O yüzden şu ilacı kullanıyorum. Fakat son bir kaç aydır karnımın sağ ve sol tarafları ağrıyor. Öksürsem bile bu ağrı çoğalıyor. Acaba idrar yollarımda bir sorun olabilir mi?
Doktor bey cevaplıyor. Çok şişmansın, zayıfla öyle gel. Hiç bir ağrın kalmaz.
Fakat doktor bey ben bir kaç aydır şişman değilim. Anamdan doğduğumdan beri şişmanım. Doktor bey kızarak. işimi bana mı öğreteceksiniz. Siz kimsiniz.
Bende o zaman biraz kızdım. Doktor bey siz burada doktorculuk yaptığınızı mı sanıyorsunuz. Neden radyo çektirme veya prostat büyümesi kontrolü yapmıyorsunuz diye sordum.
Doktor bey, çık dışarı yoksa güvenliği çağıracağım.

aradan 2 ay geçti 3 aylığına emekli olduğum Belçika ya geldim. Hemen ürolojiden randevu aldım. Bana en yakın devlet hastanesi. Zaten belçika da özel hastane yok zaten ihtiyaçda yok. Kral ile ayni gün kalp ameliyatı olmuştum başka bir hastanede.

Ürolojide durumu anlattım. Beni yatırdılar eko ile karnimi prostatı her yeri kontrol ettiler. Prostatımın normal olduğunu ama idrarımı tam olarak yapamadığımı söyledi. Bana başka randevu verdiler.
O randevuda erkek organından girip kamera ile kontro ettiler. Sonuçda bu benim bütün ağrılarımın idrar sorunumun , idrar yollarımın tıkalı olmasından meydana geldiğini söylediler. İdrarımı tam yapamadığımdan idrar yollarında irili ufaklı taşlar meydana gelmiş bu yüzden ağrı ve acı çekiyormuşum.
3. randevuda idrar yollarını temizlediler bütün sorunlarım bitti.
Yani tamam sağlık sistemimiz iyi diyoruz ama bu kadar fark olmasıda düşündürücü.
2
2 yıl
6 pakistanlı 4 nepalliyi kaçırmiş
Şimdi haberlerde duydum. Kulaklarıma inanamadım.Geldiğimiz noktaya bak. Daha geçende afganlılar başka yabancıları kaçırıp fidye istemişlerdi(hangi milletten olduğuna emin değilim) o zamanda çok şaşırıp inanamamıştım
Ne oluyoruz? Gerçekten inanılacak gibi değil. Bu ne cüret?
2
2 yıl
Ptt fiyatlar uçmuş.
Bugün Belçika a taahhütlü bir mektup yolladım. 72 tl dedi memur. Nasıl olur dedim. 2 ay evvel aynı mektubu 18 tl ye yollamıştım. Tamam zam olur ama yüzde 400 zam olur mu dedim. Devlet her şeye zam yapıyor hemde aşırı yüksek. Sonrada hayat pahalılğı nın nedenini fiyatları arttıranlara kesiyor. Ben bu işden hiç bir şey anlamadım
2
3 yıl
galatasaray ve beşiktaş futbolculardan bazıları istiklal marşı dinlerken ellerini arkaya bağlayanlar
mizah olsun diye ne yapayım. İstiklal marşı dinlerken ellerini arkaya atmışlar aynı İmamoğlu gibi. savcılar göreve!
yani gerçekten absürd bir konu.
2
4 yıl
rumlara neden camiye bayrak açtılar diye kızıyoruz
gerçekten acaba sadece ben mi şaçmalıyorum veya aklımı kaçırmışım. Yoksa aynı fransızlar gibi kendi yaptığımızı normal aynı şeyi başkası yapınca yaygarayı basıyoruz.
Evet bugün haberlerde bakan bey camiye rum bayrağı asan rumlara ateş püskürtüyordu hatta onları faşistlikle suçluyordu.
Ama biz ülkede 1 haftadır ayasofya kapatılsın veya kapatılmasın diye tartışıyoruz.Bazıları ayasofya feth edilmiştir derhal 500 sene olduğu gibi camiye çevrilsin diyorlar. Karşı gelenlerde onlarda camileri kiliseye çevirir yada ayasofya kişi başına 20 dolar döviz bırakıyor kapatılmasın diyorlar.
Şimdi biz neden rumlara camiye bayrak asıldı diye kızıyoruz. Çözemedim. Maden her ülke istediğini yapar dersek. Zaten onlarda bizim ayasofya yı camiye çevirmek istediğimiz için bu olayı provoke ediyorlar. Unutmayın onlarında böyle fanatikleri var.
Biri bana anlatsın zira ben hiç bi şey anlamadım.
2
5 yıl
Tfx target kullanan var mı?
Merhaba, finans bank ın tfx target kullananlar varmı aramızda? Ben hesap açmak istiyorum döviz al sat için.
2
5 yıl
akbank axess
ziraat bankası kredi kartı borcu kampanyasına katıldım. 10 gün sürdü kapatması. nihayet kredi kartlarım kapanmış. krediyi imzalayıp kredi kartı borçlarını ödeyeceğim.cuma günü axess kredi kartımın son ödeme günüydü. ziraat bankası müşteri temsilcisi kartın asgarisini öde dedi. geri alması belki uzun sürer dedi.. bugün akbank hesabımda olan paradan kredi kartı ekstre borcunun tamamını almış. Başına böyle elen var mı? kredi kartımın ekstresinin hep tamamını öderdim. ilk defa asgarisini ödedim. adamlar hepsini almış. yarın ziraat borcun hepsini yollayacak. tabiki kredi kartında en az 3000 tl fazla ödeme çıkacak. Acaba akbank bu parayı çabuk eri verir mi? akbank böyle yaparak müşteri kaybetmez mi?
2
6 yıl
Fransa da alış veriş sonrası 2 banka arasındaki masraf farkı.
Pazar günü Fransa da bir mağazadan 204 euroluk alış veriş yaptım. Ödemeyi 2 ye böldürerek 2 ayrı kredi kartı ile ödedim. Yani 102 euro her ödeme.
Teb bonus kartından 465 tl kesildi 102 euro için
Akbank platinum dan 480 tl kesilmiş. 102 euro için.
Neden bu fark bilen var mı?
Euro o gün 4.55 civarı
akbank 4.70 ten hesaplamış. Farka bakınız.
Teb ise 4.55 yani tam o günkü kurdan
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.