Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
155
Cevap
25387
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: 6999 TL HUAWEI MateBook D16/Ryzen 5 4600H/512GB NVMe/16.1 IPS/1.74kg/15 Dk Şarj 2 Saat Kullan (3. sayfa)
M
3 yıl
Çavuş

Bakalım siparişlerimizi verdik. Macbook air m1 ile bu cihaz arasında çok gittim geldim. Dolar 8.30 u görünce iki cihazı da aldım. Huaweiden memnun kalırsam maci ya iade eder ya da satarım kapalı kutu. Umarım pt teknoloji ve huawei siparişleri iptal etmez



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
3 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Ee iptal et.

Bu arada ürünün şarj süresi ile ilgili bilgi bulamadım. Heryerde 15 dk ile 2 saat kullan çıkıyor. Tam doluyken kaç saat kullanılabilecek acaba?

Kendim cevap vereyim; Google çeviri

"MateBook D 16, 56 Wh çıkarılamayan bir pile sahiptir. "Ofis" modunda (tarayıcı, anlık mesajlaşma programları, birkaç görüntülü görüşme ve ortalama parlaklık seviyesine sahip belgeleri düzenleme) 7 saat benim için çalıştı. Yük altında - aktif video izleme ve bilgisayar oyunları ile - üç saat içinde boşaldı. Üretici, yalnızca video oynatıcı etkinse, tek bir şarjın 9,5 saat sürmesi gerektiğini iddia ediyor."

Alıntıları Göster
Bende matebook14 var hocam. Aynı işlemci ve 16 gb ram 512 ssd versiyonu. Canlı derslerde kullanıyorum. Sabah 8.30 dan başlayıp 8 canlı dersi çıkarıyor. Son canlı ders ise 13.40 da bitiyor. 5 buçuk saat diyebilirim



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Onbaşı

Hopi'de %5 paracık kampanyası devam ediyorsa, almayı düşünen arkadaşlar onu da değerlendirebilir



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
3 yıl
Yarbay

Bir matebook x pro kullanıcısı olarak tavsiye ederim, fiyatı da şu an için bayağı uygun. 1-2 gün içinde heralde 8-9 bin bandına doğru gelir dolar sayesinde.



S
3 yıl
Yarbay

Fırsat için teşekkürler. 1 tane aldım.



M
3 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar bu cihazdaki işlemci intelde hangi işlemciye denk geliyor?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Teğmen

Monster Abra A5 V16.6.3 15.6 bilgisayarı ile konudaki bilgisayar arasında kaldım en son dizüstü bilgisayarımı 8 sene önce almıştım bilgisayar piyasasından uzak kaldığım için danışmak istedim fikir verebilecek kimse var mıdır ?


https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487664&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yüzbaşı

M
3 yıl
Binbaşı

Huawei D16’da harici ekran kartı yok. Oyun odakli bilgisayar kullanacaksaniz ekran kartlı bir laptop tercih edin. Monster daha iyi bir tercih olacaktır. Tasinabilirlik on plandaysa D16 alabilirsiniz, uzerinde muhtemelen RX Vega 6 dahili ekran karti mevcut. Cogu isinizi gorecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @abdulrezakbinberrak
A
3 yıl
Teğmen

Tavsiyeniz için teşekkür ederim tabiri caiz ise klasmanları farklıymış çoğu zaman masaüstü gibi kullanacağım götürüp getirmekte sıkıntı yaşamam sanırım ufak bir şehirde yaşıyorum tercihimi monster olarak kullanacağım



V
3 yıl
Yarbay

J
3 yıl
Yüzbaşı

Genelde video edit Photoshop çizim ağırlıklı fakat arada zaman geçirmek için son çıkan oyunları orta performansta da olsa oynatır mı? Bilgi verirseniz sevinirim



A
3 yıl
Yarbay

Mate D15'de ram upgrade yapılamıyordu anakarta entegre olduğundan, muhtemelen bunda da aynısıdır. O yüzden alırken 8-16 gb ram olayına dikkat edin arkadaşlar.



U
3 yıl
Yarbay

Bunu alana kadar m1 air alınır



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yüzbaşı

ben 16" mac'den, m1 air'a geçtim, ekran farkı 500 den 400 nit parlaklık seviyesine indi, şunu anladım 400 nit tam ideal sınırmış, daha azını alacakken bir canlı bakmakta fayda var. Bir tane kardeşime alacaktım ama incelemelerde ekran silik duruyor gibi geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

10750h
Hocam şirket laptopum yenilendi. 10750H olarak teslim edildi fakat ekran kartı GTX1650Ti olarak geldi. Böylesine güçlü işlemci olan kasada ekran kartı olmaması yazık olmuş olur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
3 yıl
Yarbay

Bu ince, şık ve hafif bir laptop isteyen ama aynı zamanda işlemci gücünden de feragat etmek istemeyen kişiler için tasarlanmış bir laptop.

Kalın kasalı 10750H işlemcili laptoplarla karşılaştırmak doğru değil. Kasa kalın ve ağır olacaksa harici ekran kartı olmalı zaten.

Bu ince kasadaki 4600H, oyuncu laptoplardaki 10750H'lerden daha iyi performansa sahip. Bu bilgisayarı tercih edecek kişilerin istediği de bu zaten.

Yine de bu fiyatlara çıkmışken 16gb versiyonu alınmalı bence. 8000 liraya çıkınca da Macbook Air işin içine giriyor tabi ve ekran büyüklüğü konusu sorun değilse Air daha güzel bir cihaz tabii ki. 8gb ram yeterli oluyor MacOS'da.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @melmur
H
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum ama bir sorum olacak . İnternette film falan izlerken fanın çalışmasını istemiyorum . Monster aldım boşta bile susmak bilmedi. Lanet olsun oyununa oyun moyun istemiyorum sadece sessiz çalışan bir cihaz istiyorum bu cihaz bunu bana sunabilir mi?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
3 yıl
Binbaşı

İnternette cogu kisi sessiz calistigini soylemis, bazilari da isindigini soylemis. Ben cok ses cikarcagini dusunmuyorum. Ama hic ses olmasin diyorsaniz 8.899’a M1 Macbook Air alın, cihazda fan yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hidensa
H
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam endişem aslında yeni çıkması çünkü işlemcisi H serisinden ses yapar mı diye korkuyorum . Bilirsiniz H serisi pperformanslı bir işlemci .


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @VgrooveR