Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5597
Cevap
73813
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: 2026 Dünya Kupası | Ana Konu (7. sayfa)
X
3 ay (30011 mesaj)
Yarbay

Eğer müslüman bir ülkeyi hipnozie etmek isterseniz, elinizi semaya açmanız ve filistin bayrağı paylaşmanız yeterli. Ardından ne yaptığınızın önemi yok.

Bu çocuk 18. yaş günü partisine sırf insanları eğlendirsin diye akondroplazi sendromu olan cüce bireyleri şaklaban gibi oynatmış, kendini dünyanın tepesinde gören şımarık birisi.

< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @YOURMOVE
X
3 ay (30011 mesaj)
Yarbay

Engelli veya sendroma insanları ucube gibi partide oynatmak, bunlar üzerinden eğlenmeyi seçmek aklı selim her insan için etik ve ahlak dışıdır.

Bu ehli müslim arkadaş bu davranışını "gayet normal" olarak görüyor ki bunu yapıyor. Henüz 18 yaşında bu şımarıklık karaktersel sıkıntıları olduğuna işaret.

Benim eleştirim kameralar karşısında müslümanım şovu yapılmasında, ama arkaplanda ne mankenler ile zina eyliyor medyada sürekli gündemde.




Bu mesajda bahsedilenler: @Clint Sexwood
J
3 ay (14852 mesaj)
Yarbay

Beyler kabul etmek gerekiyor

Messi en büyük olduğunu gösterdi



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

X
3 ay (30011 mesaj)
Yarbay

Araştırmadan atılmış manüplatif bir mesaj. Ne yaparsanız yapın bu adamı aşağı çekemezsiniz.

2010 -- Messi o sezon 53 maçta 47 gol 12 asist gibi hayvani bir istatistik yapmış. Sneijder iyi sezon geçirmesine rağmen Serie A'da bile sezonun oyuncusu seçilememiş. Iniesta dünya kupası almasına rağmen sezonun çoğunu sakat geçirmiş, tek golü var o da finalde.

2011 -- Ronaldo Messi'den sadece 1 gol fazla atmasına karşın Messi 6 asist daha fazla yapmış. 53 gol 24 asist, takvimde toplam 60 golü var. La Liga ve Şampiyonlar ligi şampiyonluğu kazandı, üstelik yarı finalde Ronaldolu Madrid'i madara ederek.

2012 -- Messi bu yıl tam 91 gol atarak insanlık dışı bir rekor kırdı. Sezonu ise 73 gol 29 asist ile tamamladı. Bu tarihin en büyük bireysel rekorlarından biriydi.

2019 -- Messi o sene 51 gol 22 asist ile oynayarak Avrupa'da altın ayakkabı, lig şampiyonluğu ve ŞL'de yarı final yaptı. Liverpool oyuncuları ayrı ayrı iyiydi ama yine bireysel performanstan kazandı.

2021 -- Messi Arjantin ile tam 28 sene sonra ilk kez Copa America kazanıyor. Turnuvanın en iyi oyuncusu, gol ve asist kralı oluyor. Sezon takviminde yine Avrupanın en üretken oyunucusu oldu. Lewa evet çok gol attı ama Polonya ile EURO 2021 gruplarından bile çıkamadı.

2023 -- Messi tam 36 yıl sonra Arjantin'e dünya kupasını kazanıyor. Turnuvanın en iyi oyuncusu, gruplar, son 16, çeyrek, yarı final ve finalde gol atan tarihteki tek oyuncu oldu. Gelmiş geçmiş en iyi bireysel dünya kupası performanslarından birini sergiledi.

2026 -- evet yolda, kanırta kanırta alacak yine GOAT


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @-BraveHeart-
D
3 ay (3691 mesaj)
Binbaşı

Pepsiye de world cup yok. Yamin Lamal cüce dans ettitrmeyi seviyor ;)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

-
3 ay (15933 mesaj)
Yarbay

Dakika 6 tehlikeli yerden serbest vuruşu yedi hakem ispanyanın az önce aynısı için Arjantin lehine faul verdi. Mide bulandırmaya devam ediyorlar



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
3 ay (55295 mesaj)
Yarbay

Penalti kullanirken goruruz anca



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Darius Widdershins
H
3 ay (1930 mesaj)
Binbaşı

Güneş çarpmış gibi dolanıyor. 2 adim bile baskı kurmuyor. Bütün gücünu top geldiginde kullanabiliyor demekki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Darius Widdershins
M
3 ay (2089 mesaj)
Yüzbaşı

ispanyadan 2. yahudi sürgünü elhamra kararnamesi için izliyoruz.

Haydi ispanyam yolla şu yahudileri dünya kupasından sürgüne.



G
3 ay (7587 mesaj)
Binbaşı

Köyüne dön Pepsi!



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
3 ay (55295 mesaj)
Yarbay

SKANDAL !!! TRT HALF TIME SHOW'U VERMIYOR!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 ay (3893 mesaj)
Binbaşı

https://www.youtube.com/live/2PllrfRGzzg?si=z2vdmH9QIuWxJV1o alın izleyin arkadaşlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
3 ay (55295 mesaj)
Yarbay

Cezayir,Avusturya,Ürdün,YESIL BURUN ADALARI,MISIR,ISVICRE ile oynadi.. bi tek San Marino eksik..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 ay (31676 mesaj)
Yarbay

Şu alex baena denen elemanın çıkması lazım, nico williams girerse arjantinin sağ beki zayıf ordan gidip zorlamaları lazım.



H
3 ay (1930 mesaj)
Binbaşı

Başka ülkede ornegi var mi bu iki kanaldan bi oraya atla bi buraya. Dümdüz verecen yorum katmayacan. Arsivlerdeki 80lerde bile öyle. Geriye dogru bile gidemiyor trt.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 ay (2089 mesaj)
Yüzbaşı

İspanya ince ince doğranıyor. Yamalın ayağını kopardılar hala oyna devam diyor hakem.



D
3 ay (55295 mesaj)
Yarbay

Gercekten Hakemlerin Arjantin nin rakiplerini ince ince dogruyor. Gormemek icin inasin KÖR OLMASI GEREK



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
3 ay (6163 mesaj)
Çavuş

Mısır maçında sırf adamlar arap diye yarım akıllı futbolseverlerimiz göremedi olayı. Son 16’dan bu yana tüm takdir haklarını arjantinden yana kullanıyor hakemler. İnfantino, trump, netenyahu açıkça destekliyor. Kura ağacı zaten komedi. Eşleşmeleri messi ayarlasa araya bi almanya hollanda falan atar. Ürdün cezayir mısır yeşil burun falan nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @devmanetihad
G
3 ay (15624 mesaj)
Yarbay

Onun bunun çocuğu. Hala itiraz ediyor.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

C
3 ay (6105 mesaj)
Yüzbaşı