K

Yarbay
29 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
776 (Bu ay: 18)
Gönderiler Hakkında
K
7 yıl
galaxy c7 vs g4
Telefonda öncelik olarak fotoğraf kalitesi ve şarj süresi bu ikisine önem veren birisi olarak hangisini tercih etmesem bilemedim ve konuyu açtım.4 yıldır g2 kullanıyorum bu arada ve ekranı çatladığı için değiştirmek istiyorum.G2'de en çok muzdarip olduğum konulardan birisi gece fotoğraf çekimlerinin aşırı patates olmasıydı bu yüzden gündüz çekimi olduğu kadar gece çekimi de iyi bir telefon almak istiyorum bu sefer ve desteğinizi bekliyorum.
K
8 yıl
2016-2017 sezonu şampiyonu galatasaray
Şimdiden hayırlı olsun,herşey eskiye döndü yine.Beşiktaş sezona gazla başladı,derbide tokadı yiyip şampiyonluktan kopacaktır.
K
8 yıl
Milli takımın gol atamadan turnuvayı bitirecek olması
hırvatistan ve ispanya mağlubiyeti çek cumhuriyeti ile 0-0 berabere kalıp gol atamadan turnuvayı bitirecek olduğumuz gerçeğini görmüş olduk 45 dakikada.
K
8 yıl
Zayıflar taş olur diye spor salonundan sevgili yaptım 2 yıldır zayıflamadı :(
İnternette zayıflayıp güzelleşen kızlar gibi olur dedim 2 yıldır ayırlamıyorumda kızdan beyler nolur yardım edin nişanlanacaz yakında yaw bir yol bir çare gösterin bana.
K
9 yıl
Şarkının ismini bulursam kız arkadaşım olacak yardım :(
Kardeşlerim buluştuğumuzda çalan şarkının ismini hatırlarsan bana değer verdiğini anlarım dedi kız,piyano çalıyordu şarkıda are you ready for this ready for this sonrada everyday everday tek hatırladıklarım bunlar yardım etse etse konudışı eder bana
K
9 yıl
sow\u0027da gittiğine göre bu sezon gol atacak adam sayısı 2\u0027ye düştü
Bu sistemde fernandao ve rvp dışında gol atacak adam kalmadı,duran toplarda zaten bu sezon tehlike bile yaratamıyoruz.Kanatlarda oynayan adamlar diego ve nani ikiside şu anda formsuz gol yollarında.Orta sahaya gelecek olursak meireles,topal,ozan,josef hepsini toplasan bu sezon 8 gol bile atamazlar,savunmada oynayan oyuncular zaten gol atan oyuncular değil özellikle kjaer savunma yapar gibi vuruyor kornerlerde falan rakip kaleye topu gol atacağını sanmıyorum,birde diego kullandığı için ba,alves kim oynarsa onlarında gol atacağını düşünmüyorum.

Şimdi markovic geliyormuş bu adamda sezonda 5-6 gol atan adam,allah korusun fernandao yada rvp'den birisine bişey olsa yemin ederim bu takımda gol atmayı bırak kaleye etkili falan şut çeken adam bile yok sonumuz hayır olsun.
K
9 yıl
Alper-Salih-Ozan fizikleri karşılaştırmalı
K
9 yıl
%100 onaylı kız arkadaş için gereken 4 elementi açıklıyorum
Evet gençler iyi geceler 4-5 yıldır konu dışına neredeyse girmiyor sayılırdım,bu gece uzun aradan sonra girdim ve bu konuyu açayım dedim.Kız arkadaşı olmayan ve olmasını isteyen bir çok üye var konudışında ve kız arkadaş elde etmeniz için yardımcı olacağım daha doğrusu farkında olmadığınız elementleri vereceğim size.Daha fazla lafı uzatmadan 4 elemente geçelim ve ekliyeyim bu elementlerin sıralaması rasgele yazılmıştır hiçbiri diğerinden önemli değildir.

1. element boy
2. element para
3. element tip=yakışıklılık
4. elementimiz çene=kızlarla konuşmayı bilmek

Evet bu 4 element kızlar konusunda işinize yarayacak elementler ve hiçbiri tek başına işe yaramayan elementler.En az 2 elementi bir araya getirmeniz gerekiyor ve buradaki çoğu kişinin elinde tek element var bunu biliyorum.

Şimdi bir örneklerle açayım konuyu yakışıklılık mesela,sadece yakışıklı olan birisini düşünün boyu uzun değil atıyorum 1.60 .1.70 arası ,zenginde değil yada adamda çene yok.Bu adamın kız arkadaş bulma ihtimali yok değil ama aşırı düşük durumda.Boyunu uzatamayacağına göre geriye 2 durum kalıyor ya parası olacak yada çenesi olacak.Boyu kısa yakışıklı olan ve kızları götüren tanıdıklarınız vardır illaki bu adamların ya zengin yada deli gibi çenesi olan adamlar olduğunu sizde onaylayacaksınızdır.Yada çene konusuna gelirsek mesela kızları düşürmek için çene gerek der herkes değil mi,bu bile tek başına yetmeyen bir elementtir 1.70 boyunda,yakışıklı olmayan ve zengin olmayan birisinin istediği kadar çene döksün kız düşürme ihtimali yok değildir ama düşüktür,genelde geveze yada boş muhabbet olarak tanımlanırlar en az 1.90 boyunda sevgilim olsun diyen kızlar tarafından.

Yani bu elementlerden birisine sahipseniz yanına diğer elementi koymanız gerekiyor bu hayatta, herhalde yoktur burada bende 2 element var yinede kız yok diyen mesela boy+para var ama kız yok yada çene+tip,tip+boy var ama düşüremiyorum diyen.
K
9 yıl
Scout konusunda ülke olarak 20 yıl geriden geldiğimizi gösteren tablo
K
9 yıl
Dost kazığı-nemesis modu riotun çıkardığı en kötü moddur
Aksini kimse söyleyemez,hayatımda gördüğüm en aptalca mod hatta,aram mapinde olsa belki iyi olabilirdi ama bu mapde bildiğin sıkıcı,zevksiz iğrenç bir mod.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.