G

Yarbay
03 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
819 (Bu ay: 17)
Gönderiler Hakkında
G
6 yıl
Ankara Üstün Otogazda Lpg Taktırdıktan Sonra Yaşadığım ve Devam Eden Problemler
Arkadaşlar merhaba, aracım 2004 Otantik 1.6 115 bg atmosferik motorlu benzinli bir araç. Araç hep benzinli kullanılmış, satın aldığımda da hiç lpg takılmadığı, benzinli olduğu için tercih ettik. Aracı satın aldıktan 3 ay sonra Lpg taktırmaya karar verdik, bu araç için de en uygun seçeneğin Atiker olacağına karar verdik fiyatından dolayı ve Atiker servisi aramaya başladık Ankarada.

Üstün Otogaz Distribütör olduğu için Ankara Ostimde bulunan yerde karar kıldık. Aracıma Sıralı Sistem Atiker Gold takıldı, montaj aynı gün tamamlandı. Arkasından aşağıda bahsedeceğim sıkıntılar baş gösterdi.

Lpg takıldıktan sonra aracın arka tarafından lıkır lıkır sesler gelmeye başladı, biraz araştırdığımda ses yapan şeyin lpg şamandırası olduğunu öğrendim.

Yine Lpg takıldıktan sonra araç klima açık iken, vites düşürmeleri ve debriyaja basma sonrası stop etmeye başladı, öyle ki araç 70 ile 80 ile 50 ile vs ile giderken vites küçültmek için debrijaya basar basmaz istop ediyor hareket halinde, hareket halinde aracı tekrar çalıştırıyorum start stopa basarak.
G
6 yıl
Urfaya Giderseniz Balikligoldeki Isletmelere Gitmeyin.
Merhaba arkadaslar, bu Balikligolun etrafinda cay bahceleri var, burada hem cay icebiliyorsunuz, hem de yemek yiyebiliyorsunuz.Ben Ankaraliyim, gecen sene Urfaya 1 gunlugune yolumuz dusmustu, 4 kisi yemek yemistik, 60 TL hesap gelmisti, Urfadan ayrildiktan 5 gun sonra hesap ekstrelerini incelerken hesaptan 125 TL cekildigini gordum, ilk olarak yasadigim olaysiz olay budur.

Bu sene yine yolumuz Urfaya dustu kisa sureli olarak, dun yasadigim olay cok daha cirkindi, 4 arkadas Balikligolun etrafindaki isletmede oturup cay icip sohbet edecegiz, garson oturdugumuz masadan bizi burasi aile yeri, burada oturmayin diyerek kaldirdi, halbuki oturdugumuz yerde herhangi bir tabela yok, ayrica burasi acikhava bir isletme.

Garson, hosgeldiniz, kusura bakmayin cumlelerini kullanmaktan zaten cok uzak, musteriye karsi son derece saygisizca, ve ahlaksizca bir tavir sergiledi.
Urfaya yolunuz duserse Urfali insanlarla muhatap olmamanizi tavsiye ederim, konusmalarindan hicbir sey anlasilmiyor, insanlari kaba ve sehre gelen yerli turist rahat edemiyor, ayrica yerli turiste kazik atma pesindeler.

Benim tavsiyem Urfayi ziyaret edilecek yerler arasindan cikarmaniz olacaktir, gelirseniz de Balikli goldeki isletmeleri kullanmamaya calisin, fiyatlar hem pahali, yemeklerde kalitesiz, hem de garsonlarin cirkin ve ahlaksizca tavirlariyla karsilasirsiniz.

Mumkun oldugu kadar da Urfanin insaniyla muhatap olmamaya calismanizi tavsiye ederim, bir Ankarali olarak buradan son derece olumsuz dusuncelerle ayriliyorum.

Cevredeki Maras, Antep gibi illere ise gonul rahatligiyla gidebilirsiniz, bu yerler nezih ve temiz, bu illerde bu durumlarla karsilasmazsiniz, tatilinizi yapar, donersiniz, ama Urfaya bosuna yorulmanizi tavsiye etmem sira geceleri haricinde.
G
7 yıl
Firmaların Hazır Sistem Satışları, Süreç, Sağlamlık, Teslimat Hakkında Bilgi Paylaşımı
http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dca1050ti-asus-ryzen-5-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu405152

Asus Geforce 1050ti Phoenix ekran kartı, Asus B350M-K Prime Anakart, Amd Ryzen 5 1400 işlemci, Corsair 8gb Vengeance Lpx DDR4 2400 mhz cl14 ram, Seagate 1 tb 64 mb 7200 rpm harddisk, CoolerMaster 500W 80 güç kaynağı gibi özellikleri var

Bu ürünün bu sabah ödemesini yaptim, bakalim kaç gunde gelecek, nasıl gelecek, buradan paylaşırım sizlerle
.

Şimdi sizlere sormak istediğim bu bilgisayar kargodan geldikten sonra kurulum falan yapılacak mi, bilginiz var mı ?

Bir diğer sorum Windows 10 64 bit Home işletim sistemi mi satın almalıyım ya da Windows 10 64 bit Pro işletim sistemi mi almalıyım?

Windows 10 u nereden ucuza hesaplı bulabilirim, teşekkürler.
G
8 yıl
187 DOĞALGAZ HATTINI ARAMAYIN
01/01/2017 tarihinde ikamet ettiğim adresdeki arıza için 187 Doğalgaz Arızayı aradım, sayaçta gaz olduğunu, doğalgazımızın olmadığını ilettim. Acil müdahale ekibinden gelen arkadaş; beni çağırmamanız gerekiyor, burada kontrol yazıyor dedi, küçük bir araştırma sonrasında kontrol yazısının kart tekrar takıp çıkarıldığında ya da Maltepe’de bulunan Başkent Doğalgaz’da kolaylıkla düzeltilebileceğini öğrendim, gelen arkadaş bu işlemlerin hiçbirini yapmadan ve gerekli hatırlatmaları yapmadan TALEBİM OLMADIĞI halde eve girmek istedi, sonrasında da; evde baca uygunluk raporu yok dedi ve sayacı mühürledi gitti.

Bunun üzerine hem 187’yi, hem 444 64 29 no.lu numaraları aradım; havanın soğuk ve karlı olduğu, ailemle beraber kaldığımı, gece -10 derece olacağını, sıcak suyun, ocağın, kaloriferin doğalgaza bağlı olduğunu, eksiklerimi bir iki gün içinde gidereceğimi, verilen süre içinde eksiklikler giderilmezse, kombiyi mevzuata uygun hale getirmezsem mühürlenebileceğini söyledim ve gazın verilmesini talep ettim. Ama yardımcı olunmadı.

Bunun dışında 187’yi aradığımda gece gazımın bittiğini, basıncın düştüğünü, kartta gaz olduğunu söyleyerek yardımcı olmaları için aradım, KAÇAK TEHLİKESİ VAR, EVİME GELİN, KAÇAĞI TESPİT EDİN DİYE DEĞİL, kaldı ki 15 yıldır kullanım yapılmaktadır, bu şekilde kullanım mevzuata uygun olmayabilir, ancak bunun da vatandaşı mağdur etmeden yapılması gerekir, tatil günü mühür vurularak değil.

Arkadaşlar şu anda evimizde gaz yok, gaz vermiyorlar, buz gibi soğukta oturuyoruz, ne sıcak su kullanabiliyoruz, ne ocağı, ne de petekler yanıyor, proje onaylama gibi durumlar yoksa evinize kesinlikle 187’den gelen ekibi almayın, işlemlerini dışarda halletsinler, zaten yardımcı olmak için değil, açık aramaya geliyorlar,mühürleyip gidiyorlar, eksikliklerin giderilmesi için süre de vermiyorlar,

Ben mağdur oldum, siz olmayın.





DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.