Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 5 misafir, 3 mobil kullanıcı
4948
Cevap
487475
Tıklama
29
Öne Çıkarma
Cevap: 2019 Yeni Peugeot 508 (56. sayfa)
U
5 yıl (244 mesaj)
Teğmen

.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuaydin -- 27 Nisan 2021; 0:38:52 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @disclosure
G
5 yıl (3048 mesaj)
Yarbay

Cam tavan sorunu benden yaşıyorum. Aracın 2.sahibiyim ilk sahibünde değişmiş su anda ise cam tavan kapalıyken ses geliyor çok. Yaptılar serviste ama yine başladı.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
5 yıl (3962 mesaj)
Yarbay

Geçmiş olsun dostum. Yenisinde tekrarlamaz umarım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Şirokko
U
5 yıl (244 mesaj)
Teğmen

Allure paket tavan dosemesi acik renk
Perdesi de ona göredir
Yani size allure tavani gelmis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @DH Specialist
R
5 yıl (352 mesaj)
Teğmen

Hocam ankara da bana bu civarda yakın fiyat verdi. Eskisehirden yaptırdıktan sonra. Plakalık için uğradım servise. Bakımdan konu açılınca dedim ben yaptırdım 1000 TL ye. Böyle fark niye oluyor dedim. Aciklama su: pejo ankarada iyi satıyor insanlarda bakıma mecbur geliyor ama küçük yerler daha rekabetçi fiyat veriyor dedi hem bakımda hem satışta. O yüzden ben eskisehirden vazgeçmem artık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronalldowen -- 29 Mayıs 2021; 22:29:16 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @alrem2510
D
5 yıl (1178 mesaj)
Binbaşı

Benimde aracın maşallahı var o zaman. 1 yılı geçkindir sunroof’u çok sık kullanmama rağmen hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşayan arkadaşlar, acaba çok yüksek hızlarda sunroof’u açıp kapatıyor musunuz?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
5 yıl (31 mesaj)
Onbaşı

Arkadaşlar herkese merhabalar,

Bende 2 hafta önce 2020 model 1.5 Dizel Allure donanım ile aranıza katıldım. 2 Haftadır aracımı gerçekten büyük zevk ile kullanıyorum beklentilerim üzerinde bir performans ile karşılaştım desem yalan olmaz. Araç ile ilgili birkaç sorum olacak.

*Anahtar cebimdeyken araca yaklaşınca açıyor bu konuda sıkıntı yok fakat aracı stop edip çıktığımda araçtan uzaklaşınca kendi kendine kapılar kilitlenmiyor ? Bu özellik yok mu araçta veya bir yerden ayarlardan mı yapılıyor çözemedim açıkçası.

*İkinci sorum ise ses ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz en iyi performansı hangi ses ayarında alabilirim ( focal ses sistemi yok aracımda ) ?

*Aracına yazılım yaptıran arkadaşlar var mı varsa nasıl sonuç aldı değer mi değmez mi hangi gizli özellikler açılıyor bunlarla ilgili sorularımı cevaplarsanız sevinirim. İyi günler dilerim



K
5 yıl (166 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: vampirelf

passatci ve superbci tayfa var. Hepsi 508i görünce hastası oluyir ama 508 almamak icin hepsinin tek sebebi 1. araçlarının makam aracı sanilarak polisin durdurmadiklarini idda etmeleri.
2. 508 in zamana göre daha az deger kazanması
yani degeri artmadıkça kaybeden biz oluyoruz almayan gene almıyor

Alıntıları Göster
Hocam 508 pahalı kalıyor passata göre 1.6 puretech allure(business a göre daha dolu biliyorum) 420 lerde ve burunlarından kıl aldırmıyor bayiiler passat 1.5 Tsi business 358 teklif aldım ve pazarlıklıksız(2 side cam tavan sız)

508 fiyatı alalı 1 ay oluyor güncel fiyat alan var mıdır acaba dizel benzinli allure için



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
5 yıl (1178 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ronalldowen

yok sayın hocam. hızdan değil bu mesele. mekanizma tam kapanmada sorun çıkartıyor. model 2020 mi sizin. 21 ise değiştirmiş olabilirler.
Yok hocam 2020 benimki. Bir seneden fazladır aktifte kullanıyorum sunroof’u. Şans işi işte. Aman benimkine nazar değmesin 😅
Tabi kulaktan dolma bilgiler bendeki. Araç yüksek hızlarda ilken sunroof açık kalır yada açılıp kapanırsa sıkıntı çıkar denmişti. Belki diye sordum. Umarım bir an önce hallolur sizinki.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ronalldowen
O
5 yıl (2575 mesaj)
Binbaşı

merhaba arkadaşlar 508 gt line kırmızı aracımı 508 gt ile değiştirmek istiyorum ilgilenen olursa saygılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl (33 mesaj)
Onbaşı

508 225 bg gt model aracımla bugün düzcede depoyu fulledim sonra anadolu otobanından istanbul kartala geçip oradan tekrar anadolu otobanından izmite geçip cevre yolundan muğla milasa geldim. izmir istanbul otobanını ve köprüyü kullanmadım. yollar normal yoğunluktaydı çok boş da değil çok sıkışıkta değildi.tam milasta benzin iyice bitti kırmızı benzin lambası yanıyordu ve 50 km daha gösteriyordu .eko modda hız sabitleyici ile çevre yollarında 110'a , otobanda 120'ye sabitledim. tek depoyla toplam 930 km yol gelmişim,toplam 56.5 lt yakmış .ortalama 100km de 6lt yakmış. eko modda kalkışlarda biraz ağır kalksa da hızlanması fena değil. sakin bir şekilde bir yere ulaşmak için gayet yeterli. bu araç için bu yakıt tüketimini gayet başarılı buldum.hem performanslı hemde ekonomik tarzda kullanılabilir. gt modeli olanlara uzun yolda eko modu kullanmalarını tavsiye ederim. bi kez deneyin benzin bitmiyor resmen. my peugeot uygulama ekran görüntüleride aşağıdadır.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



G
5 yıl (819 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Şirokko

Araç sürüş ekranı son güncellemesini yükleyen oldu mu?
Evet hocam. Lakin görülür, hissedilir bir fark yok.



D
5 yıl (82 mesaj)
Çavuş

https://www.youtube.com/watch?v=mnij25IZl6Y
ben yaptırmadım ama yapılabiliyo sanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizakr -- 11 Ağustos 2021; 19:25:6 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @aerius123
U
5 yıl (244 mesaj)
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: denizakr

2019 modet gt 20 bin km oldu. daha en ufak sıkıntısını yaşamadım. haftasonu bi arkadaşım geldi, bmw yi satıp bunu alınca çok eleştirmişti. 3 gün gezdik, sordum ne düşünüyosun diye, çok beğendim, anlattığın kadar varmış dedi. bu aracı alanlar genelde beğeniyor, almayanların bi kısmı ise enterasan bir şekilde yollardaki 208, 2008, 3008 , 508 in teknolojik ve tasarımsal başarısına rağmen hala peugeotun hiçbir zaman iyi bir araç yapamayacağına inanıyor. bizim insanımız sevdiği şeyi neden sevdiğini bilmez sevmediğini ise neden sevmediğini bilmez, öyle hissedince doğru olduguna inanır .sorsan çoğu insan tork nedir , beygir nedir , güç nedir hız nedir, aralarındaki bağlantı nedir, tork devir eğrisi nedir veriler nasıl analiz edilir, tork konvertör nedir dsg nedir nasıl çalışır, valvetronic vanos nedir, kendi aracının motor ve donanım özellikleri nedir bilmez ama bildiği az bir bilgiyle herşeye hakim olduğuna inanır. kullandığı aracın kullanma klavuzunu bile okumaz. boşverin başkalarını kendiniz araştırın, bizzat bikaç kez kullanmaya çalışın sonra kararınızı kendiniz verin. inanın kendi araştırarak elde ettiğiniz bilgilerden sonra etrafta dolanan çoğu bilginin çöp oldugunu göreceksiniz. her aracın forumunda kullanıcılar neler neler eleştiriyo, mükemmel araç yoktur. subjektif olarak bazı insanlar bazı problemleri büyük olarak görür bazılarıda küçük olarak. kimisi 1.6 benzinli ve yakıt tüketimi muadillerine göre düşük olan 225beygir 300torklu arabayı çok sever kimisi sadece peugeot markasına takılır ve daha iyi olduğu iddia edilen bir markanın daha güçsüz aracını daha pahalıya tercih eder. önemli olan söylenen şeylerin ne kadar doğru ve sizin ve araçın diğer özellikleri ve ücreti karşısında ne kadar önemli olduğudur.
Enfes bir yorum olmus..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
5 yıl (33 mesaj)
Onbaşı

gt de geri viteste aynaların aşağı dönmesi mevcut. menü ayarlarından ayarlanıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >




Bu mesajda bahsedilenler: @Haldun72
G
5 yıl (54 mesaj)
Çavuş

Merhaba bendeki araç sizinki ile aynı. Ben de samsung telefonu şarj ederken aynı aşırı ısınmayı yaşıyorum.
Servis şarj ünitesi çalıştığı için herhangi bir işlem yapacağını sanmam ama yine de bir danışın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aerius123
H
5 yıl (5 mesaj)
Er

Herkese merhaba öncelikle

Agustos ayı başında oğlum için Peugeot 508 prime paket aldık.
Jantlar bildiğiniz üzere 16inch
Kendisi 18 inch jant almak istiyor
Orjinal olanlarının yanısıra dışardan jant bakıyor.
508 için orjinal jant değerlerini bulduk
Bizim takıldığımız nokta jantın göbeğindeki ofset değeri ve jant göbeği çapı.
Orjinalinde 18 inch için ofset değeri ET 44 olarak gözükmekte ve göbek çapı 65,1 mm.

Öfset değeri küçüldükçe jant göbeği biraz daha içeri giriyor. Örneğin ET 35 olunca yaklaşık 10 mm içeride oluyor jant göbeği, bu bir sıkıntı yaratırmı?
Diğer sorum dışarıda satılan jantların göbek çapı daha büyük , bunun içinde jantın göbeğine bilezik yerleştiriliyormuş ki jant arabanın poryasına tam otursun diye.Genel kaide böyleymiş. Bu sağlıklımı?

Jant değiştirken başka ( bijon mesafesi ve jant genişliği dışında) nelere dikkat etmeliyiz?

Tavsiye edeceğiniz jantcılar varmı?

Cevaplar için şimdiden teşekürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
5 yıl (409 mesaj)
Yüzbaşı

Selamlar herkese, aracımı alalı bir aydan biraz fazla oldu, oldukça uzun bir kullanım şansımda oldu, hem şehir içi hem şehirler arası.
Bu süreçte aracın ilk bir yıl bakımınıda yaptırdım, bakım sırasında belirttiğim için cam tavanında kontrol ettiler, yağladıklarını söylediler, daha önce bahsettiğim ses kalmadı.
Ayrıca bakımdan sonra diğer dikkatimi çeken hususta rüzgar seside azaldı nedenini bilemiyorum.
Arabadan gerçekten inanılmaz derecede memnunum, iyiki geçmişim 508e.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @aerius123
M
5 yıl (182 mesaj)
Teğmen

2020 model 508 imi 8 aydir kullaniyorum.
İlk bakimini 15bin km de servisinde yaptirdim ( yakit, klima vs)
Bakimdan sonra klima sogutmuyor.
Agustosun ortasinda 42° iken disari klimayi 18 e alip 2 tık fan aciyordum 5-10 dk da soguyordu iceriyi fakat suan disarisi 26-27 derece 16 ya aliyorum 4 tık fan aciyorum yarim saatte anca sogutuyor.
Servise tekrar goturdum bu sekilde anlattim. Araç disarisinin sicakligini algiliyor ona gore ufluyor sorun olmadigini soyledi.
Dun gene ankaradan sakaryaya geldim 24-25 derece disari hic sogutmuyor arka taraf hele hiç.
Garantisi oldugu icin baska bi servise de goturmek istemiyorum.
Bu tarz sorun yasayan oldu mu napmak lazim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
5 yıl (84 mesaj)
Onbaşı

Arkadaşlar selamlar. 2019 model 1.5 dizel allure paket 508 aracı pazartesi günü alacağım. Birkac sorum olacak:

17 inch jantla konfor/yol tutuş dengesi nasıldır?

Aracin yol ve rüzgar ses yalıtımı nasildir? 160-200 km/h gibi yuksek hizlardaki arac dengesi ve ses yalıtımı, ic huzuru nasildir? Bu konularda çelişkili ifadeler var, kimi çıtasız cam oldugu için yalıtım kötü derken, sinan koc ve abisi passat’tan iyi bulmustu.

Yakit tüketimi nasildir? Uzun yol ve sehir ici?

Kronik sorunu var mi? Elektronik aksamda sıkıntı çıkarır diyen cok cikiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >