Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
2420
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Yeni Toyota Supra'nın yanlışlıkla resmi tanıtım videosu paylaşıldı (2. sayfa)
H
5 yıl
Yüzbaşı

Adamlar canim o guzelim efsaneyi rezil etmis cikarma abi yapma o hep hayalimizde o eski efsane hali ile kalsin

Su hale bak kargaya donmus kepaze olmus




E
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: TIME

supra budur
< Resime gitmek için tıklayın >
Resimdeki Supra ''sik2jz'' yutuptan bakabilirsiniz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
5 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 

Toyota Supra efsanesinin geri dönmesine çok az bir süre kaldı. 14 Ocak Pazartesi günü tanıtılması beklenen araç şimdiye dek pek çok sızıntı ve teaser görseliyle karşımıza çıktı. Toyota Meksika ekibi ise yeni Supra’ya şimdiye kadarki en iyi bakışımızı sağlayan bir hataya imza attı. Gerçekten bir kaza mı yoksa bir pr çalışması mı bilinmez ama, ekibin Twitter hesabı üzerinden yanlışlıkla yeni Toyota Supra’nın resmi tanıtım videosu paylaşıldı.
 

Tahmin edebileceğiniz üzere video kısa sürede ortadan kaldırıldı. Fakat son derece hızlı davranan Jalopnik, söz konusu videodan ekran görüntüleri alarak yeni Supra’yı tanıtıma günler kala net bir şekilde görmemizi sağladı. Toyota FT-1 konseptinden esinlenen tasarımıyla geri dönen Supra efsanesi, kaslı yapısı, şık grafiklere sahip stop lambaları, belirgin spoiler’ı ve çift egzoz çıkışına ev sahipliği yapan difüzörü ile dikkat çekiyor.

 

BMW'nin 8 ileri otomatiğini ve altyapısını kullanacak 

Yeni Toyota Supra’nın teknik detayları henüz net olmasa da, BMW’nin 8 ileri otomatiğini, motorunu ve altyapısını kullanacağı biliniyor. 3.0 litrelik sıralı altı silindirli ünitenin yeni Supra’da 340 beygir güç üreteceği söyleniyor. Aynı ünite Z4 M40i modelinde 387 beygir güç ve 500 Nm tork üretiyor. Bu değerler aracın 0-100 km/s hızlanmasını 4.4 saniyede tamamlamasına imkan veriyor. Toyota ayrıca yeni Supra’nın yol tutuşu konusunda sınıfının en iyisi olacağını iddia ediyor.

 
 

Yeni Toyota Supra’nın dünya prömiyerini 14 Ocak Pazartesi günü kapılarını açacak Detroit Otomobil Fuarı’nda yapması bekleniyor. Vakti geldiğinde tüm detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

 
 

 Haberi Portalda Gör

C
5 yıl
Yarbay

Toyota Meksika: "Kuzenim atmış"




B
5 yıl
Yarbay

ben bu tarz otomobilleri olumlu karşılıyorum. hep aynı kutu gibi tasarımlardan sonra renk oluyorlar. scirocco, s2000, rcz, supra, z4 vs. güzel arabalar.

yalnız bu yanlışlık olayı da yeni geldi herhalde. habire sızan sızıyor zaten yetmedi yanlışlıkla atmaya başladılar. yakında yanlışlıkla lansman da yaparlar.




R
5 yıl
Yarbay

gecen supra gordum vişne rengi arabanın hiç 94 model gibi hali yok ulan o araba 74 model olsa bile binerim dedim yeni kasası fazla kötü olmuş
brz yeni kasası gibi duruyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
5 yıl
Binbaşı

Her şey değişiyor.




G
5 yıl
Yüzbaşı

Bu bildiğin yeni kasa gt86 olmuş. Ne suprası.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

U
5 yıl
Yarbay

R
5 yıl
Yarbay

benim gördüğüm yapılı degildi ilk defa öyle gördüm hic bişey yok tu ustude çamur içindeydi :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Uza -00-
W
5 yıl
Yüzbaşı

herkesin nostalji aşkı depreşmiş ama araba gayet güzel duruyor, zaten alamayacağımız için yolda gördüğümüzde gözümüz gönlümüz açılsın yeter bence.



J
5 yıl
Yarbay

kesin yanlışlıkladır. bildiğin rx7 olmuş bu.



E
5 yıl
Yarbay

Bmw motoru ile supra falan olmaz o motor çabuk çürür. gtr motoru koysanız direk o da olurdu.




E
5 yıl
Yarbay

Kasayı değiştirmeden eski motor ile yeiden üretip satsanız daece vitesi 8 ileri tutsanız ön stopları makyajlayıp içini lüks yapsanız yılın aracı olurdu.




K
5 yıl
Yarbay

Ben beğendim



İ
5 yıl
Yarbay

Üretimi 2002 de bitmiş bir aracın birebir aynı fiziksel görüntü ve teknik veri ile gelmesini niye düşündüğünüzü anlayamadım açıkçası.Yeni Toyota Supra.
Kaldıki ilk üretilen Supra ile son üretilen Toyota Supra bile neredeyse alakasız araçlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Ocak 2019; 14:48:53 >

H
5 yıl
Binbaşı

Bmw kendi başına güzel araçlar yapıyor ama supra gibi bir efsane JAPON aracının yapım ortağı olursa böyle sıçılır, benim olaydan anladığım Toyota ben yapmayım zaten yapılmıştı var ar-ge ile uğraşmayalım hesabında olabilir, mesela Honda nın yeni nsx efsane, zaten alımıyacaz ama bari hayallerimizdeki arabaları adam gibi yapında ekmek banalım




C
5 yıl
Yarbay

araba güzel duruyor. 4 kişilik değil heralde. bmw motoru olması kötü olmuş. nissan gtr den güçlü motor koymalılardı.




X
5 yıl
Yüzbaşı

Olum çok çirkin değil mi lan