Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
627
Cevap
91046
Tıklama
0
Öne Çıkarma
YENİ LANCER 1.5 TESTİM 1.8 İZLENİMLERİM (FOTOĞRAFLAR)
S
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese merhaba,
Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren köpek balığı ismini kendine lakap edinmiş Yeni Lancer’ın tüm modellerini detaylı inceleme ve test etme olanağı buldum. İzlenimlerimi aktarmak istiyorum.


Test aracım 1.5 inform modeliydi. Henüz 68 km’de yeni kokusu üzerinde sıfır bir araçtı. Bej renkli ve bej iç döşemeliydi. Aracı test ederken görevli arkadaş bizimle gelmedi. Araç yaklaşık bir saat kadar bende kaldı…



Abisine ilk kez bu kadar benziyor.
Yıllardır Lancer abisi sayılan Evo kasasına benzer bir kasayla piyasaya sürülüyordu. Öyle ki Lancer araçlar bazı işlemler sonunda birer Evo kopyası olabiliyorlardı. Bu kez body kit ve Evo’ya has birkaç detay hariç neredeyse aynı kasa kullanılmış. Aracın boyu bir önceki kasasına göre 35mm uzayarak 4570mm’ye çıkmış. Genişliğide 45mm artarak 1760mm olan aracın yüksekliği 1490mm. Özellikle tasarımı ile dikkat çeken Lancer burun yapısı sebebi ile Türkiye’de “Köpek Balığı” ismini aldı. Arkaya doğru yükselen ve kısa bir bagaj yapısına sahip Lancer’ın kaslı bir yapıya sahip olduğu söylenebilir. Ön kaput açıldığında 1.5 litrelik motorun etrafında büyük boşluklar görmek insanı şaşırtabilir. Sanırım bu Lancer’ın aslında Evo olarak tasarlanmasında yatıyor. Aynı kaputun altı Evo modelinde o kadar dolu ki Mitsubishi mühendisleri aküyü bagaja koymuşlar. Cüsseli yapıya rağmen 400 litre olan bagaj hacmi sınıfının biraz gerisinde kalıyor. 205/60/16 lastiklerle beraber inform donanımında kapak jant sunulurken İnvite modelinde alaşım jantlar veriliyor. 1.8 litrelik araçta ise 215/45/18 lastikler görünüm adına araca çok şey katıyor…

< Resime gitmek için tıklayın >
Atik yapısı trafikte dikkat çeken araçlardan biri olmasını sağlıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
İlk bakışta Alfa modellerine benzeyen arka kısım heybetli duruyor.

Motoru tanıdık.
Yeni Lancer’larda kullanılan 1.5 litrelik motor Mitsubishi ve Daimlerchrysler ortaklığıyla geliştirilen değişken subap teknolojine sahip motor daha önce Mitsubishi Colt ve Smart Forfour’da da kullanılmış. 6000 devirde 109 hp güç ve 4250 devirde 143nm tork üreten motor 1.6 litrelik motorlardan geri kalmıyor. Manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerine sahip. 1250 kglık araca standart aile aracı performansını verebilen motordan daha fazlasını bekleyenler 1.8 litre hacimli olanı seçmeliler. Yine 6000 devirde 143 hp güç ve 4250 devirde 178 nm tork veren 1,8 litrelik motor yalnızca İnvecs III CVT spor modlu şanzıman ile birlikte tercih edilebiliyor. Motorlar ve araçların teknik verileri aşağıda…

< Resime gitmek için tıklayın >


İç mekan.
Lancer’ın iç mekanı hep sade ve basit bulunmuştur. Ben bunu yine Evo ile aynı iç mekana sahip olmasına bağlıyorum. Evo’nun sportif ruhunda göze batmayan kokpit söz konusu aile aracı Lancer olduğunda basit gelebiliyor. Kokpit sade olmakla birlikte sonra derece ergonomik hava kumandalarına ulaşım son derece rahat ve kullanımı oldukça rahat. 1.5 motorlardaki kokpitte konsolda boylu boyunca uzanan alüminyum görünümlü malzeme kokpiti renklendiren tek şey. 1.8 litrelik versiyonda ise bu malzeme yerini karbon kaplamaya benzer bir malzemeye bırakmış aynı malzeme kapılara kadar uzanıyor hatta havalandırma kumandalarının düğmeleri de bu malzeme ile kaplanmış.
Aynı düğme kumandasına birden fazla özellik verildiği içinde bolca düğmeden ve kumandadan uzak. Örneğin havalandırma yön tuşunun ortasına bastığınızda arka cam buğu çözücü devreye giriyor. Yine fan hızı ayarlama düğmesinin ortasına basıldığında klima devreye giriyor…
İç mekanda bariz işçilik kusurları göremedim. Kokpitteki parçaların bağlantı yerleri gayet net ve aralıklar homojen. Genel olarak sert plastik kullanılan kokpit eleştirilere maruz kalsa da çok kötü olduğunu söylemek için biraz acımasız olmak gerekir. Yalnız kapılardaki cam açma butonlarının bulunduğu kısmın bir önceki kasa Lancer’a göre bile daha kötü olduğunu söyleyebilirim...
Direksiyonuna geçildiğinde oldukça ferah bir otomobil olan Lancer’ın görüş açısından problemi bulunmuyor. İç mekan insanı boğmuyor. Bej ve siyah iç mekan seçeneklerine sahip Lancer’da bej iç döşeme kesinlikle tercihim oldurdu…
Arka koltuklarda diz ve baş mesafesi beklediğim gibiydi. 184 boyuma rağmen oldukça rahat bir şekilde yolculuk yapılabileceğini vaad ediyor. Arka koltuklarda bulunan 2 adet bardaklık ve aynı zamanda kol dayama uzun yolculuklarda rahat ettirecektir. Sert yapılı koltuklar daha şık olabilirmiş ancak yinede yeterli.

Test ettiğim model İnform modelinin iç mekanı açık bej renkliydi.
< Resime gitmek için tıklayın >
Sade ama herşey yerli yerinde.

< Resime gitmek için tıklayın >
Göstergelerde oldukça sade ve aynı zamanda sportif tasarlanmış. Redline 6500 rpm'de başlıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bagaj 400 litre ayrıyetten bagajdaki Sub'ı istiyorsanız İntense modeline bakmalısınız.


Sürüş ve konfor
Mitsubishi Yeni Lancer’da son zamanlarda oldukça yaygınlaşan buton marşa yer vermemiş. Aracı çalıştırmak için kullandığınız anahtar aynı zamanda bagajı açıp camlarıda kapatabiliyor.
Ele iyi oturan elektirk destekli hidrolik direksiyon oldukça yumuşak. Debriyaj pedalıda yine çok rahat ancak vites geçişleri beni biraz dumura uğrattı. Neredeyse kendi geçecek kadar yumuşak vites geçişlerine sahip bir önceki nesil Lancer aracımdan sonra Yeni Lancer’ın vites geçişlerinin oldukça sert ve kemikli yapısını biraz yadırgadım. Herhalde viteste aracın sportif yapısına uygun olarak seçilmiş. İlk kalkışta ve yüksek devirlerde kendini gösterebilen araç sürücüsünü fazla yoracak bir araca benzemiyor. Ekonomi oranlı uzun seçilmiş şanzıman oranları ara hızlanmaların sadece standartları yakalamasına izin veriyor. Lancer’dan daha çok şey bekliyorsanız aracı devirli kullanabilirsiniz. Devirli kullanımdaki motor sesi ve motorun devirlenme sırasında içeri gelen tınlama çok kişinin hoşuna gidecektir.
Büyük devir saati sayesinde motorun devirlenmesini çok rahat izleyebiliyorsunuz. Yine kilometre saati okunaklı. Bu ikisinin arasında ise yol bilgisayarı bulunuyor. Yol bilgisayarında 2 tane günlük km sayacı toplam gidilen yol, menzil, yakıt göstergesi, ortalama yol, ortalama tüketim gibi verileri takip edebilmek mümkün. Anlık tüketim miktarı ise ortalama tüketim ile aynı ekranda veriliyor. Ancak bar olarak tasarlanmış. Detaylı veriler yerine “5”, “10”, “20” ve “…” şeklinde sıralanan kısımda hareket eden digital bar anlık tüketimi detaylı değilde yaklaşık olarak gösteriyor.
Baz donanımda verilen 4 hoparlörlü mp3 çalabilen müzik sisteminden çok şey beklememek lazım. Üst kısımda bir ekranda müzik sistemi bilgilerini görebiliyorsunuz. Ekran gayet okunaklı ancak biraz daha büyük olmasını yeğlerdim. İsteğe bağlı olarak 6 hoparlör ve cd changerda alabiliyorsunuz. 9 hoparlörlü 950 wattlık Rockford Fostgate müzik sistemi ise 1.8 litrelik donanımla birlikte sunuluyor.
Yüksek hızlarda direksiyonda beklediğim sertliği bulamadım. Frenler ise son derece hoşuma gitti çok yumuşak ve dozlaması çok rahat olan frenler aracı rahatlıkla dizginliyor. Yol tutuş açısından fazla zorlama imkanım olmadı ancak gözlemlediğim kadarı ile araç dönüşlerde gayet stabil. ASTC ve üstün yol tutuşa rağmen Lancer’ı yoldan çıkarmakta ısrarcı olursanız ilk önce arkası kayacaktır.
Ses yalıtımı konusunda fazla şey söyleyemeyeceğim çünkü aracı sürekli asfaltta kullandım. Motor sesini kabinde duyabiliyorsunuz ancak rahatsız edici olmadığını söyleyebilirim. Süspansiyon sistemi yo tutuşa göre sert değil. Outlet Center’a gittiğimde tümsek ve çukurlardan geçerken darbeleri gayet iyi emdiğini ve sessiz çalıştığını söyleyebilirim.
Bu arada sık şerit değiştirmeyi sevenler için konfor modlu sinyaller gayet rahat olacak. Sinyal koluna dokunduğunuzda 3 kez sinyal verip otomatik olarak kapanıyor.
Son olarak klimasına değinmeden geçmek istemiyorum. Klima tam anlamıyla üşüttü gerçekten çok soğuk hava üflüyordu. Hasta yapabilir dikkat etmek lazım.

< Resime gitmek için tıklayın >
Müzik sistemi görünüm olarak tüm modellerde aynı ancak 1.8 intense donanımında Rockford imzalı.

< Resime gitmek için tıklayın >
Havandırma kumandalarının çevresi 1.8 intense modelinde konsoldaki malzemeden kaplanmış.

< Resime gitmek için tıklayın >
Krom detaylara sahip olmak isteyenler İnvite ya da İntense donanımını tercih etmeli.

Bu fotoğraf 1.8 İntense modelinden vites değiştirilebilinen kulakçıklar fotoğrafta görülebiliyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Müzik sistemine direksiyondan müdahale edebilmek isteyenlerde İnvite ya da İntense donanımını tercih etmeli. Deri direksiyon oldukça şık görünüyor.


Donanım ve güvenlik
Tüm Lancer modellerinde 9 hava yastığı standart olarak sunuluyor. Bu sınıfta diz havayastığı dahil 9 hayastığı olması güvenlik açısından önemli bir artı.
Yine tüm Lancer’larda ABS ve EBD destekli BA fren yardımcı sistemli önlerde soğutmalı 15” arkalarda 14” disk frenler standart. (1.8 modelinde arka disklerde soğutmalı)
ASTC (aktif stabilite kontrolü ve kaymayı önleyici sistem) sistemi inform modeli hariç İnvite ve 1.8 İntense modelinde bulunuyor.
Rise sertleştirilmiş gövde yapısı isofix bağlantıları acil durumlarda kilit açıcı sistem tüm modellerde standart.
Ön amortisör kule gergisi ise sadece 1.8 intense modelinde var.


Donanım olarak İnform modelinde
Işıklandırmalı kontak yuvası, hıza duyarlı sileceklet, ön bardak tutucular, kapılarda şişe tutucular, uzaktan kumandalı kilit, konfor modlu sinyaller, klima, ön arka sıkışma önleyicili tek dokunuşla açılıp kapanabilen elektirkli camlar. Elektirkli aynalar, Orta kol dayama, 4 hoparlörlü AM/FM radyo, CD, MP3 çalar, yol bilgisayarı

İnvite modelinde İnfrorma ek olarak
Müzik sistemi kontrollü deri direksiyon, soğutmalı torpido gözü, krom hava kanalı çerçeveleri, tam otomatik klima, 6 hoparlörlü AM/FM radyo, CD, MP3 çalar, bluetooth handsfree araç kiti (direksiyondan kumandalı ve ses kontrollü),

1.8 intense donanımda hepsine ek olarak
18” alaşım jantlar, gövde rengi yan ve ön spoiler, ek bölmeli kol dayamalı orta konsol, geometrik kaplama ön konsol, cruise kontrol, magnezyum vites değiştirme kulakçıkları, ön sis farları, far ve yağmur sensörleri, 9 hoparlörlü 950 wattlık Rockford Fostgate müzik sistemi, mp3 player ses girişi ve orta konsolda 12v soket bulunuyor.

Yeni Lancer Sports Sedan’ın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatları;
Inform 1.5 MT 35.110 YTL
Inform 1,5 AT 37.374 YTL
Invite 1,5 MT 38.713 YTL
Invite 1,5 AT 40.981 YTL
Intense 1,8 CVT 49.900 YTL

Fiyatlarda revizyon yapıldı.
Kampanyalı fiyatlar aşağıda.
< Resime gitmek için tıklayın >


Ben aracı beğendim. Honda Civic, Toyota Corolla, Ford Focus gibi ciddi rakipleri olan Yeni Lancer'ın işi kolay değil. Ancak herşey yerli yerinde ferah iç mekan ve görüş açıları, yüksek güvenlik donanımları, dikkat çekici ve etkileyici tasarım ve sürüşü oldukça keyifli bu aracı tercih edilebilir bir araç yapıyor.




Son olarak 1.8 İntense modelinden fotoğrafları koyuyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
1.8 intense iç mekan


< Resime gitmek için tıklayın >
Arka kısımda diz mesafesi gayet yeterli.

< Resime gitmek için tıklayın >
Kapı kollarında krom kullanılmış.

< Resime gitmek için tıklayın >
Aynaların içe bakan kısmındaki tweeterlar alüminyum görünümlü ve şık.

< Resime gitmek için tıklayın >
Vites deri kaplama vites tabanı ise yine alüminyum.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Blooutooth kumandalarıda direksiyon üzerinde.

< Resime gitmek için tıklayın >
Yorumsuz.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
18" jantlar ve ince yanaklar 1.8 intense modelinde standart.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
Sis farları, krom ön ızgara ve body kit aracı çok daha çekici yapmış.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

M
16 yıl
Binbaşı

Teşekkürler paylaşım için bayağı emek harcamızsın.Eline sağlık.

Bence bu arabanın kasaya göre tekerlekler küçük kalıyor.Gözüm alt kısmına alışamadı.


Edit : İmla





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 30 Ağustos 2008; 13:44:10 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
16 yıl
Yarbay

çok güzel paylaşım hocam teşekkürler

araç çok güzel ama rakipleri de çok güçlü doğrusu dediğiniz gibi..


Bu mesaja 3 cevap geldi.
L
16 yıl
Yarbay

Paylaşım için teşekkürler
145 beygirlik bir araç ama 11 küsür saniyede 0-100..
CVT şanzıman bu kadar ağır geçişli bir şanzıman mı?


Bu mesaja 3 cevap geldi.
E
16 yıl
Teğmen

güzel çalışma sağol kardeş..alcaksan invite almak lazım bunlarda


Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
16 yıl
Yüzbaşı

Emeğinize sağlık güzel araç.



:
16 yıl
Yüzbaşı

kırmızı çok güzel görünüyor,emeğine sağlık güzel çalışma


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkür ederim.
1.8 lik 140 küsür beygirlik bir araç için her ne kadar ağırlığı 1380kg da olsa 11 küsür saniyelik 0-100 hızlanması bencede kötü bir değer sanırım bunun sebebide otomatik şanzıman...

Ne yazık ki tüketiciler için yeterli motor seçeneği yok. Oysa Mitsubishi'nin elinde yine COlt CZT'lerde kullanılan 1,5 litrelik 150 beygirlik bir motor var, Coltlarda kullanılan 1.5 litrelik dizel motor var. Keşke bu motorlarla beraber satışa sunulsaydı Lancer.

Eğer öyle olsaydı inanıyorum ki en az tercih edilen motor seçenekleri şuan satılanlar olurdu.



P
16 yıl
Yarbay

1.8 motor aynen dediğiniz gibi 0-100 ü 11 sn olması çok garip.10 sn veya 10 snin biraz altı olması gerekirdi normal şartlarda.CVT çok etkiliyor aracı gibi.
Çok detaylı inceleme olmuş elinize sağlık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: levent--

Paylaşım için teşekkürler
145 beygirlik bir araç ama 11 küsür saniyede 0-100..
CVT şanzıman bu kadar ağır geçişli bir şanzıman mı?

evet bu durum düşündürücü 1.5 te 14 saniyenin üzerinde bu şanzıman çok başarısız bence



P
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Teşekkür ederim.
1.8 lik 140 küsür beygirlik bir araç için her ne kadar ağırlığı 1380kg da olsa 11 küsür saniyelik 0-100 hızlanması bencede kötü bir değer sanırım bunun sebebide otomatik şanzıman...

Ne yazık ki tüketiciler için yeterli motor seçeneği yok. Oysa Mitsubishi'nin elinde yine COlt CZT'lerde kullanılan 1,5 litrelik 150 beygirlik bir motor var, Coltlarda kullanılan 1.5 litrelik dizel motor var. Keşke bu motorlarla beraber satışa sunulsaydı Lancer.

Eğer öyle olsaydı inanıyorum ki en az tercih edilen motor seçenekleri şuan satılanlar olurdu.

Kesinlikle katılıyorum buna czt motoru koyulsa yeter.1.8 motora fln gerek de kalmazdı.Hem de bu motordan daha seri olacağı garanti.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
16 yıl
Yarbay

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.


Bu mesaja 3 cevap geldi.
O
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.



kesinlikle katılıyorum hem plastik kalitesi hemde performans açısından zayıf kalıyor

dış görünüşüne laf yok güzel ama içerisi çok ucuz gösteriyor

neyse supremum inceleme için ellerine sağlık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl
Binbaşı

Arkadaki sub çok albelini durmuş



T
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.


yapmayın allahaşkına.

yazacak bir şey bulamıyorsanız sırf yazmak için hiç yazmayın daha iyi kanımca.

duyanda abs bile koymamışlar sanacak.

nesi "günümüz standartlarından çok uzak".

sırf hızlanması biraz kötü diyemi "günümüz standartlarının" uzağında.

9 havayastğı -abs- ebd -asr- esp -bluetooth mevcut araçta bu mu "günümüz standartlarından uzak olmak"?

kaç c segmnti araç en baz versiyonunda bile 9 havayastığı sunmakta?

ha rakiplerine göre pahalı derseniz bir şey demem. ama bu kadar donanım "günümüz standartlarından uzak olmaksa";

günümüz standartları nedir merak ettim?

ışın kalkanı- proton torpidolarımı olacaktı arabada?

hayırlı günler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Ağustos 2008; 14:33:52 >
Bu mesaja 3 cevap geldi.
C
16 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

günümüzün standartlarından çok uzak mitsubishiye yakışmayan bir model daha.

eski kasası en azından ucuzdu ve insan belki teknik olarak yeterli değil ama bu ebatlarda bu fiyata sağlamlığından süphe duyulmayacak başka az model olduğu için tercih edebiliyordu.

bu ise günümüzün pazar şartlarında tam fiyasko, nerdeyse 1 senedir piyasada olmasına rağmen trafikte görmenin mümkün olmaması da bunun açık kanıtı.


yapmayın allahaşkına.

yazacak bir şey bulamıyorsanız sırf yazmak için hiç yazmayın daha iyi kanımca.

duyanda abs bile koymamışlar sanacak.

nesi "günümüz standartlarından çok uzak".

sırf hızlanması biraz kötü diyemi "günümüz standartlarının" uzağında.

9 havayastğı -abs- ebd -asr- esp -bluetooth mevcut araçta bu mu "günümüz standartlarından uzak olmak"?

kaç c segmnti araç en baz versiyonunda bile 9 havayastığı sunmakta?

ha rakiplerine göre pahalı derseniz bir şey demem. ama bu kadar donanım "günümüz standartlarından uzak olmaksa";

günümüz standartları nedir merak ettim?

ışın kalkanı- proton torpidolarımı olacaktı arabada?

hayırlı günler.





göstergeleri ben şahsen beğenmedim fakat araç bana göre iyi fakat 1 yıl oldumu piyasaya çıkalı


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
16 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Otomobil Türkiye pazarına Şubat sonu Mart başı gibi girdi.
Mitsubishi Türkiye için 3000 adet kotası koymuştu. Konuştuğum satış şefi kendinden çok emin "doldururuz doldururuz" dedi.
Açıkçası satışlardan memnunlar.

Aracın günümüz standartlarından çok uzak olduğu görüşüne bende katılmıyorum. Ancak hangi anlamda söylendiğini bilmediğim (tasarım, motor, şanzıman, kalite, iç mekan, malzeme vs.) ve kişisel görüş olduğu için saygı duyuyorum.

Kimbilir belki önümüzdeki yıllarda farklı motor seçenekleri ile Türkiye'de olur.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
D
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Otomobil Türkiye pazarına Şubat sonu Mart başı gibi girdi.
Mitsubishi Türkiye için 3000 adet kotası koymuştu. Konuştuğum satış şefi kendinden çok emin "doldururuz doldururuz" dedi.
Açıkçası satışlardan memnunlar.

Aracın günümüz standartlarından çok uzak olduğu görüşüne bende katılmıyorum. Ancak hangi anlamda söylendiğini bilmediğim (tasarım, motor, şanzıman, kalite, iç mekan, malzeme vs.) ve kişisel görüş olduğu için saygı duyuyorum.

Kimbilir belki önümüzdeki yıllarda farklı motor seçenekleri ile Türkiye'de olur.


dizelin bu kadar iş yaptığı ülkemiz piyasasında,colttaki 1.5 dizel motorun koyulmaması hata olmuş.aynı zamanda turbo beslemeli colt czt motoru da koyulabilirmiş,TSI ve fiatların t-jetlerine rakip olarak..araba güzel de temsanın stratejisi yanlış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
.
16 yıl
Binbaşı

şu ic kalite ve dizanla rakipleriyle baş etmesi imkansız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
16 yıl
Yarbay

Güzel bir inceleme olmuş. son zamanlarda çıkan en başarılı birkaç tasarımdan biridir. bu tasarımıyla ve modifiye ye yatkın olması ile özellikle genç kesimin dikkatini çekecek gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.