Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir
11433
Cevap
901019
Tıklama
20
Öne Çıkarma
Cevap: YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (11. sayfa)
T
9 yıl
Yarbay

İçinde şu olsun, bu olsun, o olsun. Ben, olayım. Sen de ol. Fiyat ta 50000'lerde olsun. Bu araç tutar.

Fiat bugüne kadar hangi aracında bu kadar cömert davranmış.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
9 yıl
Yarbay

Freemont amerikan urunu bir araba. Ustune fiat amblemi yapistirip satiyorlar. Dodge journey arabanin orjinali.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Teğmen

C segmentinde hangi aracin dizeli 45-55 arasi?Benzinli 1.2 sembol 40bin.dizeli 50bin.Bu aracin 1.6 dizeli 70 binin altinda olmaz ve muhtemelende agzina kadar dolu olur,yalniz tasarim super olmus cok begendim..Fiati alkislarim...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @needacar
X
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

Herşey direksiyondaki tırt F logosuna bakar. Taksidede görüyorsam aynısını bitmiştir benim için.

Aynı kafayla devam, bu yüzden bom boş 4 teker galerici markaları sırf amblemleri uğruna olması gerektiğinden kat kat fazlasına satılırken ne donanımlı canavar gibi araçları aman alınmaz o markamı tü kaka diye incelemiyoruz bile



X
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy


quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

Boşuna araca b..k atmayın.Bu araç uygun fiyatla satılırsa ne astra kalır ne focus.Beğenmediğiniz linea bile yıllardır satış lideri.

Cok satis rakami yakalayan arac iyi mi oluyor?

Ne astra kalirmis ne focus peh.

Fiat astra ve focus kalitesine gelebilmek icin cok calismasi gerekiyor.

Dandik malzemelerle uygun fiyata cok satis yapmak basarili demek degil. Piyasada volvo mercedes bmw bir cok araca gore cok az satiyor. Bu ne demek oluyor? Linea cikti ne volvo kaldi ne bmw kaldi vs mi diyecegiZ?

Bence herkes adamın demek istediğini anladı ama isi kaliteye vurmaya çalışıyor. Mesajında bu arac cok iyi bile dememis

Yine çok satacaktır dese neyse. Ne diye focus'a astra'ya laf atıyor. Ne yönden astra ile focusla kıyaslama yapmış?

Kalite açısından yaptıysa adım gibi eminim daha kaliteli olması imkansız.

Satış rakamları açısından yaptıysa satış rakamı hiçbir şey ifade etmiyor.

Lineyı bilmemde Fiat Bravoyu istediğin astra yada focusla kıyaslayabiliriz bu kadar fanboy olmayın arkadaş çıkmamış araba için kalite kavgası yapıyorsunuz. B segmenti linea için markayı bitirdiniz hemen bu ne fiat düşmanlığıdır.

Symbol ile lagunanın kalitesi birmi ???

Fiesta ile mondeonun kalitesi birmi ???

Polo ile passat aynı kalitedemi ???

Önündeki markaya bakarak içine binmeden bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok


Bu mesaja 2 cevap geldi.
.
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

9 ileri ZF + 1.6 Multijet 120hp, 300nm tork = 54.000TL gibi bir rakamdan satışa çıkarsa tutar.

kaportasız motor+şanzımana talipsiniz heralde



U
9 yıl
Binbaşı

Fiat bu sene malı vurdu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

Yahu ne 70i , iyi misiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

fiat ticari araç önceliği olan bir firma filo satışlarıyla pazarda lider konumda denilecek kadar ilerdeler ama bir tenekeyi aile otomobili bazında değerlendirmeye katarsanız linea ancak sondan satış lideri olur sanırım bu yeni araç ncaptan yarım yıldız alır yoksa linea gibi bunuda itelemesinler yerli halkımıza

Bu araca euro n-cap ta yarım yıldız alır diyorsan bence sen otomobiller hakkında hiç yorum yapma.301 bile 3 yıldız aldı.



D
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

İsmi Türk ismi olmalıydı, mitolojideki Yunan gölünün ismi değil!

Hoş, ordular İlk Hedefiniz AKDENİZ'dir ileri diyen Mustafa Kemal Atatürk , İZMİR'i hedef gösteriyordu. Ne kadar büyük bir lider verdiği mesaja bakın.

O mesajı şimdiki öküzler mandalar anlayamaz ...

Yani Fiat kendince jest yapmış aslında ama bir Türk milliyetçisine hakaret bu.

Ege bir Yunan gölü değildir.
Ege bir Türk gölü de değildir.
Binaenaleyh Ege bir göl değildir.

Ege Denizi balıklarındır



D
9 yıl
Binbaşı

Turkiyede uretiliyor diye otv yi kaldirsalar
Yikarlar fiyat bayilerini



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: OxygenM3

Açık söylüyorumki fiat antisempatizanı olarak(sırf lineanın tipinden ve motor sesinden dolayı) cidden görünüşe bakılınca iyi iş çıkarmışlar umarım motoru 1.3 multijet gibi çalışmıyordur çünkü nezaman mahalleden bir motor sesi duysam galiba bu bir linea diye balkona fırlamaya başladım artık paranoya olucam

Önemli olan sesi değil işlevi hocam. Motor sağlam bir motor sonuçta, 1 milyon kilometreyi gören bir motordan bahsediyoruz, azıcık ses çıkarmak onun da hakkı.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

Akılları Sıra Lineayi Geliştirdiler Ama Flu. Gene 2 Ye Katlar.

Aegea nın linea ile alakası yok linea avrupada stmadı bile bu araba satacak hoş fluence ta satmıyor avrupada

Önce aegea gelsin bi içine otur teat et ondab sonra karar ver kim kimi ikiye katlıyor, aa yibe şahin çıkarmışlardiye afaki konuşmayalım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yüzbaşı

Sanırım arabanın geliştirilmesinde yerli yatırım büyük en azından kısmen de olsa yerli sayılır.. Fiat 500 L aldıktan sonra ikinci el fiata ön yargım kırıldı diyebilirim.. Araçta istediğim her şey var sayılır ve genelde ön yargılı binen bir çok arkadaş arabayı çok beğendi, fiyatı, özelliklerini kaça aldığımı soruyorlar.. Ben arabanın staion wagon otomatik dizelini merak ediyorum.. İnşallah dışı gibi kullanışı da güzel olur..



A
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

1. boyut genişlik yükseklik uzunluk bagaj hacmi
2. motor
3. donanım

1-bu aracın ölçü olarak C segmenti olmasına engel var mi? 2-benzinli ve dizel motor seçeneği var mi? Yeni aegea da otomatik vites seçeneği geliyor mu? 3-donanımla segmentin ne alakası var? Sandero B segmentse rio clio vs. Donanım olarak C segment mi? Duster suv ise nissan qq hangi segment?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
9 yıl
Yarbay

Bugün Hürriyet AegeA haberi yapmış. Haberdeki videoda (1:10) aracın adaptif sis farı olduğunu fark ettim. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30178687.asp

Bende Youtube'tan bir kaç video izledim. Bu videoda basit teknik detay verilmiş https://www.youtube.com/watch?v=vMrBUPnA57Y

Burada ki videoda SW modeli var. SW modeli sedan modeline göre daha albenili olmuş https://www.youtube.com/watch?v=HVwfByBlEHE

95 ve 120 beygirlik multijet motor seçenekleriyle beraber 2 adet benzinli motor seçeneği olacakmış. Benzinli modellerin LPG için uygun olacağını ve bu hedeflenerek üretilecektir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Binbaşı

Bugün fiat bayisinde gördüm biraz inceledim. Aracın dış tasarımı güzel, ben buradayım diyor. Özellikle siyahlı jantlar bence çok yakışmış. Sedan olmasının hakkını veriyor, arka tarafta kocaman bir bagajı var.

İçine girmeden kapı kolları dikkatimi çekti, metalik gri renkte ve diğer bazı fiat modellerindeki gibi kalitesiz hissi uyandırmıyor.

Aracın ön yaşam alanı ferah ve geniş. aynı şeyi arka taraf için söyleyemeyeceğim. Arka yolcu koltuğunda 180 boyla rahat oturamadım ve kafam tavana değiyordu. Diz mesafesi ise tam sınırda gibi. 170 civarı boyu olanlar rahat eder 180 ve üzeri için arka tarafta yolculuk etmek rahat olmayabilir.

Aracın şoför kısmı bence en iyi kısmı. Baş ve diz mesafesi iyi ve yüksekliği ayarlanabilir koltuk ile kendiniz için rahat pozisyonu bulabiliyorsunuz. Ön tarafta bana garip gelen şey direksiyonun büyüklüğüydü. Baya büyük bir direksiyonu var aracın.

Malzemesi genel olarak linea ve puntodan daha iyi gibi göründü bana. Ancak segmentindeki diğer araçlara bakıldığında malzeme kalitesini ortalama olarak değerlendirebilirim.


Fiyat olarak 1.6 dizel lounge donanımı 65 civarı gelse bence makul olurdu.

Son olarak çektiğim birkaç resim:




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 13 Ekim 2015; 5:14:49 >

C
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.


quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Hocam yan dikiz aynalarında sinyal lambası olması elbette şart değil. Son 3-5 yıla kadar böyle bir ayrıntı yoktu ancak yan dikiz aynalarına konan ilave sinyal lambaları göze hoş gelmiyor mu, farklılık yaratmıyor mu?.

Bahsettiğiniz Opel modelinde olmaması diğer arabalar için bir gösterge midir? Opel o modeline koymuyorsa kendi eksikliğidir. Bu mantıkla gündüz ledleride gerekli değildir.

Göze hoş gelmediği doğrudur hocam o konuda haklısınız.

Aslında ön far çerçevesine gündüz ledi uygulaması, yan dikiz aynalarına sinyal lambası eklenmesi aracın üretimi esnasında çok maliyetli bir şey değil ancak araç albenisi artırmak adına çok önemli.

Belki bir satış politikası olabilir, bilemiyorum. Belki bir iki sene sonra bu modeli makyajlarken bunları ekleyecektir veya 120 hp ve otomatik modele farklılık yaratmak adına bu saydıklarımı koyabilir. Sonuçta bu modeli üretip, satacak kişiler profosyonel kişiler ve elbette bu işi bizden daha iyi biliyorlardır. Biz burada aramızda sohbet ediyoruz sadece.



I
9 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: manisa_tr

Mercedesin yanından bile geçemem.
acı ama gerçek. biraz daha üst sınıfları ağzıma bile anmıyorum. 2010 model üzeri en ucuz alman arabası c sınıfı bir opel astra kullanıcısı bile, sanmam ki agea magea ya binsin para verip de. üstelik çok ucuz da denenemez bu araçlar. urban 120 hp dizel için 73 falan para verecen. o fiyata adam gider yine dizel focus alır, astra alır. 75 e dizel golf alır.

Urban 120 hp aracın fiyatı şu anda 65.400.. 73 nerden çıktı?
Şu anda 65.000e alınabilecek bütün dizel araçları sıralayalım bir, Egea'dan daha fazlasını sunabilecek çıkar mı..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 19 Ekim 2015; 14:29:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Carsever

Accent Blue falan 70bin oluyor da Egea olunca niye tepki çekiyor anlamadım.

Fiatı savunmuyorum ama herkes istediği yerden görüyor. Sanki piyasada diğer modeller bedavada Clio 4 en boşu 40.000 tl olmuş, golf,focus c segmenti 100.000 tl'ye dayanmış burada fiatın fiyatlarını eleştiriyoruz