Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 1 mobil kullanıcı
23411
Cevap
588054
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (920. sayfa)
A
4 yıl
Yüzbaşı

ben de sizin mesajınızı görünce bi girip bakayım dedim. bende de aynı şekilde olmuş. dün baktığımda yoktu. hatta konumu çin yapmayı düşünmüştüm.




Bu mesajda bahsedilenler: @mithrandir2001
E
4 yıl
Yarbay

Bugün her sabah olduğu gibi mutfağı 1c ile sil komutu veriyorken baktım, mutfak sarıya boyanmış ve temizlik izleri görünmeye başlamış. Darısı diğer odalara. ☺️
< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
4 yıl
Onbaşı

Bu durum sanırım normal bı durum. Benim cihazımda da aynı durum var. Tahminim cihaz serverla modemle sürekli iletişim halinde olduğu için bu işlemler için epey enerji harcıyor.

Benim mop proda başka bir sorunum var. Son zamanlarda şarj standına giderken birkaç kere yanaşıp standa dokunsa bile yanasmaya devam edip standı itiyor ve ayrılıp tekrar yanasmaya çalışıyor. Bunu birkaç kere yaşadım. Standın ve robotun şarj ile alakalı kısımlarını bezle sildigimde düzeliyor gibi geldi. Ama sorunu tam tespit edemedim. Fikri olan var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @emre_bayam
O
4 yıl
Onbaşı

Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mijia Vacuum Mop Pro kullanıcısıyım ve bir sıkıntı yaşıyorum.

Olay şu, planlanmış temizlik (scheduled cleanup) ile belirli saatlerde belli odaları temizlemesi için görevler atadım fakat ara sıra kafayı yiyor ve belirlenmiş odayı yapmak yerine tüm evi temizliğe geçiyor.

Daha önce de ufak tefek problemler yaşadım ve çözdüm ama bu problemi her zaman yaşamadığım için sorunu direk şu sebepten yaşıyorum diyemiyorum.

Wi-fi bağlantısında kopma yok, elektrik kesintisi vs yok ve her zaman evine dön seçeneği ile kendi evine döner yani kaldırıp evine bıraktığım yok ama yaklaşık 2 - 3 günde bir bu sorunu yaşıyorum.

Evet sizce bu neden olur, var mı böyle bir sorunu olan?



M
4 yıl
Onbaşı

Bende haritayı bölmeden önce birkaç gün boyunca mihome uygulaması açılıyordu, fakat harita ekrana gelmiyordu. Sunuculardan kaynaklı bir problem galiba veya alet haritayı bölebilmik için baya vakit harcıyor galiba. Herkese hayırlı olsun.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @eozen81
M
4 yıl
Onbaşı

Sağolun Ali hocam, sonunda halloldu. Geç olsun da güç olmasın.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot
H
4 yıl
Yarbay

Ben 1c yi banggood'dan almistim. Henuz bir guncelleme yok bende. Benimle ayni durumda olup ta güncelleme alan var mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Ben 1c yi banggood'dan almistim. Henuz bir guncelleme yok bende. Benimle ayni durumda olup ta güncelleme alan var mi?
bende oradan aldım ancak son fw güncellemesinden sonra cihaz sapıttı. Şarj olmuyor. Docka park edip geri çıkıyor sürekli aynı döngü içinde. Charging sesini duymuyorum. Kendi kendine açılıp kapanıyor. Bir haller oldu. Resetlemek falan işe yaramadı. Servis yolları görünüyor heralde.



C
4 yıl
Onbaşı

İyi akşamlar arkadaşlar, S5 max alalı 8-9 ay oldu ve memnunuz. Bir tanidigimiz da almak istiyor, suan nereden almayi tavsiye edersiniz ? Ekayonline hala en güvenilir yer mi ? Gruba özel indirim var mı ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.



İ
4 yıl
Çavuş

Bende almak istiyorum, şu an aklımdan geçen Amazondan almak ama fiyatlar çok artmış geçen haftaya göre bile 200-300 TL fazla.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Çavuş

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop var.

-Harita çıkarmanın ikinci temizliğinde çaprazlama hareket etmesi normal mi?

- Harita çıkarma sırasında veya sonra sehpa gibi eşyaların yer değiştirmesi soruna yol açar mı?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Onbaşı

Bende mop pro var, harita çıkartma için köşeleri temizle seçeneği kullanılıyor, öyle odaların ortasına girmeden kenarlardan gidip bitiriyor.

Haritayı çıkarırken olabildiğinde eşyaları kaldırıp duvar kenarlarını boş bıraktım, şuan bi yerde eşya varsa etrafından dolaşıyor yoksa giriyor temizliyor ama ilk harita çıkarırken eşyayı almazsanız orayı duvar olarak görüp bir daha da girmiyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @metilfenidat
J
4 yıl
Yarbay

merhabalar. Mija 1C sahibiyim.

Elimde yedek parçaları bulunsun istiyorum. Acelem de yok gelmesi konusunda.

Nereden ne sipariş edeceğim konusunda kafam çok karıştı. Xiaominin model düzeneği çok karışık geldi.

Nereden sipariş etmemi önerirsiniz acaba? tam takım istiyorum aslında. Filtredir fırçadır yan fırçadır hatta mop bile olabilir. Düzenli kullandığımdan fiyatlar oynayıp durmadan alayım diyorum.

Şimdiden çok teşekkürler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
4 yıl
Çavuş

Viomi V2 cihazım son temizliklerde kayıt yapmıyor. Temizlik bittikten sonra son yapılan temizliklere girdiğimde, bir kayıt göremiyorum.

Temizlik yapıyorken programa girildiğinde normalde yapılan yerleri mor bir çizgiyle gösterir. Bu da görünmüyor. Yalnızca programa girdikten sonraki hareketlere ait çizgi ekranda görünmeye başlıyor. Öncesi yok.

Bir de 3-4 oda seçip gönderiyorum, kafasına göre 1 tanesini yapmadan geri dönüyor.

Benzer bir sorun yaşayan var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
4 yıl
Çavuş

Ama 3 temizlikten sonra haritayı çıkarıyor. Bunun gerekçesi ne acaba?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ola42
K
4 yıl
Teğmen

MiHome uygulamasının kullanımı ve haritalama işlemleri ile ilgili videom

Videoyu izlemek için tıklayınız



D
4 yıl
Yarbay

1C birkaç gündür kayıtlı haritayı göstermiyordu.
Dün haritayı sıfırladım.
2-3 temizlik sonrası yeni haritayı oluşturdu ve oda ayırma seçeneği kendiliğinden aktif oldu.

Sırada ki özellik mop pro’da ki gibi “sadece mop” atma olmalı.

1T paspası siparişi geçeceğim. Unutmaz isem bir süre sonra sonuçları yazarım :)


< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

J
4 yıl
Yarbay

Sanırım tax free olan ödemeyi seçmem gerekiyor değil mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @eozen81
H
4 yıl
Yarbay

Çok hızlı gelmiş, iyi günlerde kullanınız.




Bu mesajda bahsedilenler: @eozen81