K

Teğmen
09 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
172 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Çamaşır makinesinde vınlama??? - Yardım
Merhaba, 1.5 yıldır kullandığımız çamaşır makinesinin son birkaç yıkamada arka planda bir vınlama sesi başladı. Problemin ne olduğu konusunda yardımlarınızı bekliyorum.






K
3 yıl
Doğalgazın Geçen senenin Beş katı Fiyatına Çıkmış olması
Yakında ısınma masrafları başlayacak… Bu sene gelecek faturalar şimdiden kabusa dönüştü,
K
3 yıl
Açıklandı
Girin bakın bakalım
K
3 yıl
İç Mimarlık
2021 TYT Yerleştirme tercihlerinde İç Mimarlık yazanlar?
K
3 yıl
Neden yeni tartışma konularının pek çoğu iki grubun karşılıklı atışması, kavgası, ağız dalaşı gibi?
Örneğin aşı olanlar, olmayanlar… Ya da TOGG hakkındaki başlıklar… Kendi sebeplerini açıklayıp, karşı tarafın görüşlerini dinlemek, farklı düşünüyorsa kendi görüşlerini açıklamak varken, neden tüm konular en hafif tabiriyle ağız dalaşına dönüşüyor?
K
3 yıl
KKTC’ye verilen Saray Sürprizi Hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yapacak başka işimiz yokmuş, ülke güllük gülistan gibi bir ortam varmışçasına yapılan saray müjdesi hakkında düşünceleriniz nedir? Şahsen ben şaşırtmaktan öte oldukça anlamsızca buluyorum bu yapılanı…
K
4 yıl
Babam Alzheimer
Merhaba Herkese iyi bayramlar... Ailem ayrı bir şehirde, annem babam yaşlı insanlar.. Annem ben uzaktayken söylemek istememiş, bayrama yanlarına gelince öğrendim. Alzheimer başlangıcı var babamda.. Uzun yıllardır şeker hastası ve diyete vs hiçbir zaman dikkat etmedi. Zamanla gözleri durumdan etkilendi ve görme duyusunu neredeyse tamamen yitirdi. Ama bu durum gerçekten herşeyin üstüne tüy dikti. Uyku düzeni karışmış, gündüz uyuyor, gece ayakta kimseyi uyutmuyor. İlaçlarını içmiyor. İçermeye çalışıyorsun içtim diyor. Tuvaletini bile düzgün göremez durumda.. Yakınları bu durumda olanlardan öneriler ve tavsiyeleri bekliyorum.
K
5 yıl
Ankastre tavsiyeleri - Önerileri
Herkese Merhaba
Bir süredir ankastrr ocak fırın ve davlumbaz arayışına girdim. Herbirinin işini iyi yapması en temel arayışım...
Davlumbaz için Teka Tvt 60.1https://www.akakce.com/davlumbaz/en-ucuz-teka-tvt-60-1-beyaz-duvar-tipi-fiyati,444571254.html
Özellikleri itibariyle hoşuma gidiyor. Sessiz ve güçlü çekişe sahip görünüyor kağıt üzerinde..
Ocak için yine Teka Ocak Ex 60.1 4G Aı Al Cıhttps://www.starwoodyapimarket.com/teka-ocak-ex-601-4g-ai-al-ci veya Electrolux EGS6436SX. düşünüyorum.https://www.electrolux.com.tr/kitchen/cooking/hobs/gas-hob/egs6436sx/ Burada temel tercih nedeni pişirme alanının geniş olması ve cam yüzey düşünmüyoum. Teka nın malzeme kalitesi konusunda olumsuz yazanlardan ötürü kararsız kaldım.
Fırın da ayrı bir dert... Beko nun Afd 14400 modeli varhttps://www.beko.com.tr/ankastre-firinlar/afd-14400-ss-ankastre-firinlar?gclid=CjwKCAiAx_DwBRAfEiwA3vwZYtmvkC-6YSG6OCDJA6Mf9W_8YaFdZCAiB70yBIRWKw9oOS6DVbHv6xoCEqYQAvD_BwE ama Electrolux un Buharlı fırınlarından da olabilir. Öneri ve tavsiyelerinize açığım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.