Tam olarak ne değişmesi gerekiyor peki hocam, robotun içindeki bir parça mı bu yoksa mop ünitesinin kendisi mi değişmesi gerekiyor ve öneriniz ne olur.
IDC'nin 2024 yılı 4. Çeyrek Küresel Akıllı Ev Cihazları Pazarı Üç Aylık Takip Raporu yayımlandı.
2024 yılında robot süpürge kategorisinde 2023 yılına göre %11,2'lik bir artışla toplam 20,6 milyon ünite dağıtıldı.
Gelir 9,31 milyar dolara ulaşırken bu cihazların ortalama maliyeti de %7,6'lık bir artışla 452 dolar oldu ve bu da tüketicilerin üst düzey modelleri tercih ettiğini gösteriyor.
Ancak raporda dikkat çeken en önemli nokta, Roborock markasının bir önceki yıla kıyasla sevkiyatlarda %20,7'lik bir artışla dünya çapındaki birim satışların %16'sını yakalaması ve pazar gelirinin %22,3'lük payına sahip olması.
Roborock firmasının bu başarısı Çin ve Amerika Birleşik Devletleri'nde devam eden genişlemenin yanı sıra Almanya, Fransa, Güney Kore ve İskandinav bölgesi dahil olmak üzere uluslararası pazarlardaki popülerlik patlamasından kaynaklandı.
Sıralamada Ecovacs az farkla ikinci, Xiaomi alt markaları toplamı üçüncü, Dreame ise dördüncülüğe yerleşti.
Ülkemize orijinal batarya ithalatı yok, piyasadakilerin tamamı yerli üretimdir. Basında habere konu olan hemen tüm batarya patlama, yanma vs sorunlarında orijinal ürün mevcuttur. Bilirkişi olarak katıldığımız dava dosyalarında genel olarak sıvı teması, kurcalanma veya benzeri müdahaleler ile karşılaşmaktayız. Hepsirobot olarak biz de 2009 yılından bu yana batarya üretimi yapmaktayız, bilgilerinize sunarız.
Uzun zamandır kullandığım 1c modeli sol teker arızası veriyordu bir süredir. Kapatıp açınca düzeliyordu ancak artık tamamen çalışmamaya başladı. Yedek parçayı nereden temin edebilirim acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @Hepsirobot