Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 13 misafir, 4 mobil kullanıcı
23411
Cevap
588361
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: Xiaomi Robot Süpürge (S50, S5 Max, S6, 1S, 1C, STYJ02YM, Viomi V2 /Pro /V3) Kullanıcılar Kulübü (18. sayfa)
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam:) 5.64ün sınır olduğu söyleniyordu, düşmesi halinde daha da ineceği, sizin yorumunuzla da tutuyor. Hayırlısı olsun hepimiz için.




Bu mesajda bahsedilenler: @TinyAngel
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Güzel bir indirim kodlu yedek parça seti geldi, 70 liraya kargo vergi dahil 8 parçalık bir set, değerlendirebilirsiniz.

Konunun ilk mesajında güncelledim.



C
6 yıl
Çavuş

Merhabalar, suan baglandim roboVacuum uma:) evet bu ismi verdim:) ilk once logout yaptim. Sonra iosdan uygulamayi sildim ve appstore dan tekrar indirdim. Uygulamayi actiktan sonra sag ustte ulkeyi china sectim. Login olarak phone code vs diyordu another sign method u sectim ve mailimi sifrem ile giris yaptim. Sonra xiaominin kapagini acip iki dugmeye basili tutarak cince wifi resetting diye tahmin ettigim sesi duyana kadar bastim.. isik sondu ve sonra mavi led hafif hafif yanmaya basladi. Uygulamadan ana menuden otomatik device gelmesini bekledim ama gelmedi:( ben de add device dedim ve birsuru urun listesinden xiaomi vacuum cleaner i sectim. Sonra benden wifi adi ve sifresi istedi. (Wifi adi oto gelmisti listeye ben sadece sifreyi girdim.) . Bilgileri girdikten sonra ilerledim ve dah onceki sorumda sordugum ve asilkan88 (yeni tekiz) hocamin d atahmininin dogru oldgunu anlamami saglayan swcenek geldi. Telefondan xaomi_vacuu_xxx isimli agi secmemi ve iygulamaya geri donup baglanmami isteyen adim geldi. İos wireless ayarindan wifi aglari listesinden gordugum xiaomi_vacuum..: lu agi sectim ve baglandim. Sonra uygulamaya geri dondum. Zaten kapatmamistim. Oda secmemi isteyen adimda living room sectim ve artik masallah xiaomime baglandim. Update oldugunu ve guncelemek isteyip istemedigimi sordu. Evet dedim. Suanki vsrsiyonu ve yeni versiyon numarasini yazdi. Ok dedim. Burds sorun cikti:( hata verdi ve guncellenemiyor tekrar denemek ister misin diye sordu ama tikladim bisi olmadi:(
1) neden guncellememiyor acaba? Baglanti hatasi olabilir mi?
2) china dan turkey e donmemiz gerekiyor mu? China mainland da mi kalmamiz lazim?
3) time zone ayarlamak gerekir mi?
4) forumda birisi turkce ses dosyasi paylasmisti, token moken vs bilginiz var mi nasil yuklendigine dair?
Tesekkurler simdiden.: biraz hizlica, sicagi sicagina ve gozler kapanirken yazdim kusura bakmayin, belki faydasi olur diye dusundum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tekiz
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sorunların bir kısmını çözmenize sevindim hocam, ayrıca anlatılabilecek en detaylı şekilde anlatmışsınız gerçekten de, bundan iyisi olmazdı:)

Öncelikle güncelleme alamama konusu, bu sorun genelde cihazı MiHome'dan kaldırıp tekrar eklemekle düzeliyor. Evet biraz meşakkatli bir süreç ama bir kez yaptıysanız devamı kolay oluyor:)

Cihazın kurulumu aşamasında cihazı otomatik olarak bulup tanıması her zaman daha sağlıklı oluyor, mümkünse bunun için uğraşın elle cihaz seçmek yerine. Kendisi görürse sorunlar çok çok aza inecektir.

China Mainland bölgesinde kalın, başka bölgeye geçmeyin, bu şekilde daha sağlıklı kullanabilirsiniz.

Time zone ayarlamanız otomatik başlatma, zamanlı başlatma işlemleri için gerekli, yoksa kurduğunuz saat yerine saçma bir zamanda süpürmeye başlayabilir.

Ben ingilizce dilde kullanıyorum, Türkçe dil paketi işini denemedim ama yapan arkadaşlar var yazdığınız gibi, denenebilir bence de.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 4 Temmuz 2019; 8:51:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @coromantee
C
6 yıl
Çavuş

Dilim dondugunce karaladım bişiler , tesekkurler:=)

İki uc kez update denememe ragmen guncelleme olmamıştı. Hata aldıktan tahmini yarım saat sonra mi uygulamasını telefonumdan tekrar actım, initializing gibi bişi dedi, yuzde ilerledi yarım dakika kadar sonra açıldı uygulama. Update kısmına girdim, check dedim ve guncellemey gerek yok aygıtınız guncel dedi. Baktım version 3.3lu gibi bişi. Şuan evde degilim, bakamıyorum asıl numaraya ama yanlış hatırlamıyorsam 3.6 lı bir numaralandırmaya sahipti sanki yeni firmware update versiyonu. Update oldu mu olduysa nasıl oldu anlamadım?:(

Son versionun numarası hakkında bilginiz var mı? Bir de device i otomatik bulana kadar tekrar denemem daha iyi olacaksa deneyeyim; Gene sil kur mu yapayım yoksa uygulamadan delete device yapıp, iki tusa basıp wifi resetleyip oto gelmesini bekleyerek deneme yapmam yeterli mi acaba?

Cok tesekkurler simdiden..

Not: @TinyAngel Evet fiyatlar dusuyor masallah ama ben sanki daha fazla bekleyemeyip aman bişi olur trump bi cılgınlık yapar dolar fırlar korkusuyla alırdım herhalde.. ben sigorta dahil 1790 a almıştım:=)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tekiz
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende şu anda 3.5.0_ versiyonu görünüyor son olarak, update'leri aşama aşama alıyor olabilir, eğer bir kere aldıysanız güncelleme devamı da gelecektir. Bence silip tekrar eklemenize de gerek kalmadı şimdiden sonra.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @coromantee
G
6 yıl
Yarbay

indirimi kodunu girdikten sonra fiyat 1300 küsürlere düşüyor ancak ödeme ekranında tekrar eski fiyatına geri geliyor ve toplam 2,126 TL toplam fiyat çıkıyor. Siz nasıl 1700 küsürlere alabiliyorsunuz?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Odeme ekrani na gelmeden bir onceki ekranda kargo sigorta vs sectiginiz yerde sonuc fiyati gorebilirsiniz altta. Turkiye hizli kargoyu secip sigortayi da kaldirdiginizdan emin olun hocam



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @guitarman
G
6 yıl
Yarbay

Türkiye'ye hızlı kargo seçeneğini işaretliyorum değil mi? (ekstra bir gümrük vergisi vs. ödemiyorum)

yedek parça alınması tavsiye edilmiş. hangi parçayı hangi indirim koduyla alabilirim?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Muhakkak Türkiye Hızlı Kargo'yu seçmeni lazım hocam, bu seçenekle hiçbir vergi ödemezsiniz.

Konunun ilk mesajında paylaştığım iki adet yedek parça seti var, birisi indirim kodlu diğeri kendinden indirimli. Bir seti seçip almanızı öneririm, bu parçalar 2 yıla yakın götürür zaten.




Bu mesajda bahsedilenler: @guitarman
P
6 yıl
Çavuş

Cumartesi gunu verdiginiz kod ile 1754 liraya satin aldim. hala kargoya vermediler mesaj atiyorum. 10 temmuz diyorlar. Nasil iptal edebilirim. Yardimci olur musunuz ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
6 yıl
Teğmen

Hocam,dolarin dususu fiyati asagi cekti mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Şu anda ürünün tedarik süresinde bir uzama var, yaklaşık 5 gündür siparişler kargolanmıyor. Sanırım tedarik sıkıntısı yaşıyorlar ben öyle yorumladım bu durumu.
İptal edip tekrar sipariş verebilirsiniz ama bu sefer kargolanmasını bekleme süreniz yine uzayacaktır (şu anda 7-8 gün görünüyor)
iptal işlemi için canlı destek hattından yazabilirsiniz yardımcı olurlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @play3r
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Evet, günlük 20 lira civarı bir iniş oluyor fiyatlarda




Bu mesajda bahsedilenler: @Denetleme.1314
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tekrar hatırlatayım arkadaşlar, ürün tedarik süreci uzadı, normalde alışın aynı günü kargolanan cihazı şimdi 7-8 gün bekletip öyle kargolamaya başladılar. Ben de özelden yazan arkadaşlardan öğrendim durumu, sipariş verip de bekleyenlere özellikle duyurmak istiyorum.
Yeni sipariş verecek olanlar da bunu dikkate alırlarsa sevinirim.



A
6 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Hayırlı olsun hocam size de.
Cihazın ilk bağlantısını sağlamak için üstündeki iki tuşa aynı anda basılı tutuyorsunuz, üstündeki ışık yanıp sönmeye başladığında wifi arama moduna girdi demektir.
Manuel olarak cihaz eklemeniz daha iyi olabilir, listeden doğru cihazı seçtiğinize eminsiniz değil mi?
Teşekkürler hocam, dediğiniz gibi 2 sine aynı anda bastım, uygulamayı sıfırladım yine denedim ancak yine bulamadı. Bu arada mainland china bulunmuyor, Chima, Hong Kong china, macao Chima var. Bunları denedim bulamadı. Konum Bluetooth açık. Konum kapalıyken de aradım yok, neyi yanlış yapıyorum bilemedim. Hadi bağlamadan temizleteyim dedim, güzel ancak düzensiz temizliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Birkaç mesaj yikarıda @coromante bağlantı aşamalarıni detayli bir sekilde anlatmis, atladiginiz bir adim mi var acaba? O asamalara bakarak tekrardan deneyebilir misiniz?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atalay3650
A
6 yıl
Çavuş

27 sinde verdiğim siparişin kargo durumu aşağıdaki gibi. Eski postlara göre normalde 3 günde uçağa bindiriliyorken hala uçağa bindirilmedi. Benim gibi olanlar ne durumda acaba.

2019-06-30 00:14:03 SHENZHEN Goods Outbound (Location)
2019-06-30 00:14:03 SHENZHEN Goods Inbound (Location)
2019-06-28 09:32:16 SHIPMENT INFORMATION SUBMITTED


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tahmini haftaya hafta ici bir gun elinize gecer cihaz hocam, sizin kargo yolda çünkü şu anda



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @altcha
E
6 yıl
Onbaşı

Ben 23 haziranda vermiştim siparişi. Bugün yedek parçalar ile birlikte teslim aldım. Kargo takip düzenli çalışmıyor. Oraya güvenip hareket etmeyin. Wifi görme olayına gelince ilk başta benimki de bir süre görmedi. Tekrar açıp kapattım makineyi mihome da tekrar add device dedim, bu sefer buldu. Güncelleme olayında ise 3.3.x sürümü vardı güncelle dediğimde hatta verdi iki üç kere. Sonra normal temizliği başlattım. Az önce uygulamaya girip tekrar denediğim hızlı bir şekilde 3.5.0 versiyonuna güncelledi.

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >