G

Yarbay
20 Mart 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
732 (Bu ay: 10)
Gönderiler Hakkında
G
3 ay
Tv+ üç kişilik yer var (bulundu)
Bulundu
12 aylık üyelik, üç kişilik yer var.
kişi başı 192 TL

iletişim PM
G
geçen yıl
final cut pro lisansı
isteyen varsa, kullanılmamış bir adet final cut pro, motion ve compressor hepsi bir arada 3 bin liraya veriyorum.
ilgilenen PM atabilir.
G
5 yıl
intel Core duo 2 t5450 (eski laptop işlemci uyumluluğu)
Merhaba arkadaşlar,

12 yıllık levovo 3000 n200'ü upgrade ediyorum. SSD taktım, 4 GB ram ekledim. İşlemcisini de değiştirmek istiyorum. Bu modele uyumlu işlemci modellerini sıralayabilir misiniz?

< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
format ve yedekleme nasıl yapılır?
Merhaba arkadaşlar. Mac mini mid 2010 kullanıyorum. El Capitan yüklüydü ve cihazda bir yavaşlık vardı. High Sierra'ya yükseltim anca bu sürümde Logic Pro 9 u kullanamıyorum. Logic Pro X'e upgrare etmem gerekiyor. Fiyatı 1.400 TL. Ben mac os işletimi sistemine format atmak ve Yosemite yüklemek (veya sıfır kurulumla El Capitan) istiyorum. Ancak diğer yüklü tüm programlarımın yedeklerini alıp yeni bir işletim sistemi yüklemek istiyorum. Bu mümkün mü? Windows format ve yükleme işlerini biliyorum ancak mac os bir kere yükledim yıllar önce... bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
G
6 yıl
Oyun ağırlıklı projeksiyon tavsiyesi
Merhaba, Xbox One X ve PS4 için full hd projeksiyon arıyorum. Önceki cihazım 8 yıllık 720p Optoma hd600x'di. Bütçem fazla değil. Epson tw-5300, Optoma HD26, Optoma HD141X, BenQ W1070+ gibi modeller var. Yoğun kullanımda oyun, sonra film için fiyat performans ne tavsiye edersiniz?
G
7 yıl
windows 10 sıfır kurulum key ile
Merhaba arkadaşlar amazon.de sitesinden windows 10 product key satın aldım. elimde key var ancak nereden yükleyeceğimi bilmiyorum. Sıfırdan format atarak kurulum yapmak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
G
7 yıl
Monoblok panjurlu Pimapen PVC sakın almayın
Arkadaşlar bu pvc sistemlerinden sakın taktırmayın, ses izolasyonu o kadar kötü ki fazla işlek olmayan sokaktaki telefonla konuşan kişiyi bile 2. kattaki evinizden duyabilirsiniz. Yeni taşındığım evde bu modelden var ve durum aynen anlattığım gibi. Eski evde panjursuz pimapen pvc doğramalar vardı. Camı kapattığınızda sokaktaki sesi %90 keserdi. Şimdi anca %50 falan kesiyordur. Üstelik bu doğramalar tavandak yere kadar olan fransız balkon tipli, büyük ebatlı doğrama ve kanatlar. İlgili bayi ve pimapen genel müdürlüğünü konudan haberdar ettim aldığım cevap şu, "panjurlu olan modellerde ses izolasyonu malesef düşük"... ben de "ee madem böyle biz neden bu pvc sistemleri tercih ediyoruz? ses ve ısı izolasyonu için değil mi? 0-100 e 3 saniye de ulaşan bir otomobil yapıyoruz ama ara sıra freni tutmuyor demek gibi bir şey bu dediğiniz" dedim.

Gerçekten o kadar para veriyorsunuz ve ses izolasyonu kötü ve dahası havalar soğumaya başladığında evi ısıtma zorluğu da yaşayacağız diye tahmin ediyorum. Ayrıca ilgili bayi işi doğru düzgün yaptı mı onu da bilmiyoruz. Yarın genel müdürlükten uzman bir personel bakacak neyse ki ilgilendiler ama "bu ürün böyle" deyip geçiştirecekler.
G
7 yıl
uygun fiyata ikinci el kombi ve montaj
Merhaba arkadaşlar,

Kiracının olduğu dairede salonda bacalı bir kombi var. IGDAS bu tür kombilere artık yeni abonelik vermiyormuş. Hermetik olmak zorundaymış. Bu apartman 1-2 sene içinde kentsel dönüşümden yıkılacak. Bu nedenle sıfır kombi alırsam bu para kısa bir süre içinde boşa gidecek. Ben ikinci el uygun fiyata hem hermetik kombi hem de montajını yapacak bir yer arayışı içindeyim. Istanbul içi bu işi yapan kişi, firma tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler
G
7 yıl
intel core 2 duo\u0027nun oynatacağı oyunlar
Merhaba, 10 senelik Lenovo 3000 n200 laptop kullanıyorum. SSd hard disk takılı. Bu cihazın oynatabileceği eski oyunlar varsa merak ediyorum.

işlemci core duo 2 t5500 1.66 ghz
ram 4 gb dd2
hard disk 128 ssd
ekran kartı geforce go 7300 2GB
G
7 yıl
fifa ultimate team 17 EA sunucu hakkında
Merhaba arkadaşlar,

Ultimate team oynarken maçın ortasında EA sunucuları ile bağlantınız kesildi diyor ve maçtan sanki ayrılmışım gibi beni yenik sayıyor. 3-4 maçta bir bu sürekli olmaya başladı. 10 gündür devam ediyor. EA müşteri temsilcisini aradım 10 dakika telefonda bekledikten sonra kapattım. Böylece sürekli DNF yemiş oluyorum. Anlamıyorum bağlantım gayet iyi, lag yok, sesli chat yapabiliyorum, NAT açık... Fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.