Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 9 misafir, 4 mobil kullanıcı
26083
Cevap
1817960
Tıklama
88
Öne Çıkarma
Cevap: ★ Xiaomi Mi 9T ★ Ana Konu ★ MIUI 12.1 - ANDROID 11 ★ -İLK MESAJI OKUYUN LÜTFEN!!- (422. sayfa)
1
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: lawyer25

Ekranla ilgili her şeyi aynı yaptım hocam. Sonuç şaşırtıcı derecede farklı. Arkadaştaki cihazın beyazları omo beyazı gibiyken benimki tursil beyazı gibiydi :))
Amoled ekranların alayı beyazları tam beyaz olarak veremiyor. Kardeşim de redmi note 7 var onunla kıyaslayınca bende ki 9T de aynı şekilde beyazlar bariz sarımtırak.

Ayrıca Pro modelde samsung amoled panel kullanılıyor. Xiaomi resmi sitesinde de panel bilgisi samsung şeklinde. 9T de ise panel bilgisi yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
6 yıl
Yarbay

Fikrinize katılıyorum lakin, herkes siz ya da ben gibi düşünmüyor. Bir telefon alıp 4-5 sene kullanan insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla.. Bu sebeple o günün en güçlü olanını almak ömür açısından daha mantıklı olur kanaatimce.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Arisaka
F
6 yıl
Yüzbaşı

Beyler bu mu note 8 pro mu sizce?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
6 yıl
Yarbay

Cevap 1 sayfa geride bi zahmet göz gezdirin.




Bu mesajda bahsedilenler: @farukayaz
W
6 yıl
Yüzbaşı

Ben de aynı durumdayım. Note 8 pro nun işlemcisi uzun vadede sorun olur diyorlar ama kamerası ve bataryası beni kendine çekiyor. Mi 9t ise amoled ekranı ve çentiksiz tasarımıyla kendine çekiyor. Ayrıca sar değeri note 8 pro ya göre daha düşük.

Fikir edinmek için çoğu kişiye sordum ancak ne istediğine bağlı deyip duruyorlar. Ben sürekli oyun oynayan biri değilim ancak sürekli telefon değiştiren biri de değilim. Şu anki cihanızım iPhone 6 ve yıllardır kullandım. Uzun vadede iş görecek olan mi 9t gibi ama ön kamerası da bozulur diye düşünmüyor değil insan.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
E
6 yıl
Yarbay

Aynı paraya her zaman serisi tercih edilir. Bu aynı Mercedes E serisi, Bmw 5 serisi gibidir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @winneras
F
6 yıl
Yüzbaşı

Ekside face id icin kamera acilmasini beklemek biraz yavaslatiyor ekrandan touch id de normal touch id den daha yavas gibi yorum yapilmis. Bu konudaki yorumunuz nedir?

Bir de pop up kamerasinin dayanikligi nedir hocam dusup kirilma durumuna karsi vs?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @PearBear
A
6 yıl
Binbaşı

https://dontkillmyapp.com/xiaomi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
6 yıl
Yarbay

Hangi ayarda kullanıyorsunuz ekranınızı?

Bu arada şu sıralar sanırım en aktif telefon konusu mi 9t. 400 dolara 90hz sd 855+ li 50watt şarjlı realme x2 pro gelince tahtından eder gibi ama. < Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

W
6 yıl
Yüzbaşı

Hocam peki kamera ve amoled ekran konusunda ne düşünüyorsunuz? Amoled ekran sararıyor diyorlar. Kamerası da video çekiminde takılma ve kasma yapıyormuş. Çok kararsız kaldım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @efebora06
A
6 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar mi9t cihazımda android 10 u heyecanla bekliyorum, ne zaman gelir bilen var mı?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yüzbaşı

Ben de 9T ile 9 Lite arasındayim. Lite modeli daha zarif bir telefon ve ön kamerası begeniliyor. Zaten çok oyun oynayan biri değilim ama multimedya uygulama çok kullanırım ve tabii pil de önemli. Ama hangi daha uzun götürür sorusunun cevabı 9T gibi duruyor.

Lite modeli hakkında bilgisi olan var mı? İkisinide kullanan...



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
6 yıl
Yarbay

Bende 5v 2a genelde şarj ederim cihazlarımı.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

E
6 yıl
Yarbay

Kamera ve video konusu tamamen YAZILIMSAL ve düzelme ihtimali oldukça yüksek. Telefon çıkalı ne kadar oldu ki sararsın ? Samsung dan kalma tamirci ağzı ile söylenmiş söz sararma sözü. Sen dolar kuru bu durumda iken cihazı al kullan hocam...




Bu mesajda bahsedilenler: @winneras
S
6 yıl
Yüzbaşı

10 gün içinde gelecek



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Alpostros
L
6 yıl
Yarbay

Valla hocam dediğim gibi cihazların ikisi de pro modeli. Aynı anda aynı yerden satın alındı. Renk ve hafıza dışında bi fark yok. Ama paneller kesinlikle aynı değil.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawyer25 -- 20 Ekim 2019; 2:29:10 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Arisaka @AİGUN
X
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: efebora06

Hiç bir markanın LİTE serisi alınmaz, güncellemede vs sıkıntı çekersiniz. Şu an bu fiyat bandında alınacak TEK cihaz 9T hocam.

Redmi serisi vs düşünmeyin sakın onların kasası plastikdir. Onlar tek android güncellemesi alır. Mesela Note 8 /Pro android 9 ile çıktı, şurada 1 ay sonra android 10 alır ve android 11 i görmez. Ama 9T android 11'i çok rahat görür.
Neye göre bunu diyorsun, mi 4 w 3 gb ram 16 gb hafıza kullandım yani babam kullandı hala çalışır kaç sene iş yaptı bize ve 7 aylık almıştım neyseeee piyasaya çıkışı android 4,4 olarak çıkıyor ve 5 6 7 alıyor üstüne 8 'i de oem custom rom olarak yapanlar var resmi değil ama yazılımcılar tarafından çıkarılan ve 8 kullanılan model var. Yetmedi kendimde mi 5 var 1 sene oldu olacak alalı android 9 'u almadı almayacak ama 8 'e kadar aldı şuan çatır çatır en güncel 8 olarak kullanıyorum 5 'le mi çıktı kaçla çıktı bilmiyorum ama 5 6 7 8 'i almışsa nasıl almazmış redmi 'ler şimdi diyeceksin seninkiler mi serisi bunlar ben redmi diyorum diye, yeter mi yetmez arkadaşıma note 5 pro aldık çatır çatır kaç tane güncelleme aldı üstüne sürüm aldı hala da alıyor yeter mi babama şimdi yeni redmi note 7 aldım 8 'le geldi yetmedi 9 'u aldı ha 10 mu 11 mi çatır çatır da alacak. O yüzden neye göre yazdın anlayamadım. Xiaomi birçok ürününe tüm ürün gamına desteğini her zaman veriyor anlayacağın yani zaten o yüzden Xiaomi oldu ya.



X
6 yıl
Yarbay

Mi 9t, Mi 9t Pro ve Mi 8 için imei repair durumu ne alemde. Yani çift sim aktif yapabiliniyor mu yoksa hala tek sim olarak mı repair oluyor. Bilgilendirebilirseniz sevinirim.



K
6 yıl
Binbaşı

Aynı tip telefon kullanıcısıyız, telefonu genel olarak konuşmak için, ama arada ihtiyaç olduğunda fotoğraf, müzik vb. multimedia işleri için kullanıyoruz ve bizi uzun yıllar idare etsin istiyoruz. (Şu an 2012 model Motorola Razr Max kullanıyorum hala) Ben de tam Mi 9T ya da 9T Pro arasında gidip gelirken ama pop-up kamera acaba ileride sorun çıkarır mı diye tereddüt edip almak konusunda ağırdan alırken, Oppo K5 (alt markası Realme X2) modelini gördüm. Bu model(ler) Mi 9T ile birçok özellik aynı, işlemci Snap 730G, ekran Süperamoled, hızlı şarj vb. gibi aslında bizim için hayati önem taşımayan bazı artıları var ama asıl önemli olan kamerasının damla çentik içinde olması. Tanıtımı yapıldı ve Aralık 2019 gibi piyasaya sürüleceğinden bahsediliyor. Ben Oppo K5 veya akrabası Realme X2 modellerini beklemeye karar verdim. O modellere de bir bakın isterseniz, fikriniz olur diye yazmak istedim.

Mi 9T, Oppo K5, Realme X2 karşılaştırma linkihttps://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9738&idPhone2=9907&idPhone3=9879


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @winneras
W
6 yıl
Yüzbaşı

Hocam güzel telefon ama fiyatı mi 9t ile benzer olacağını sanmıyorum. Özellikleri hemen hemen aynı sadece oppo nun ekranı daha güzel ama kamerası daha düşük geldi gözüme. Peki oppo nun servis ağı nasıl?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @kyibe