Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
53
Cevap
12405
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Cevap: XBOX Ultimate Pass Ucuza alma (24 Ay) (3. sayfa)
G
3 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar aklıma takılan son bir soru var bağışlayın
Xbox live gold üyeliği konsoldan 3 aylık olanlardan 4 kere alıp(3-6-9-12)12 aylık alıp daha sonra gamepass ultimate olarak çevirebilirmiyim?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Yüzbaşı

???



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
3 yıl
Teğmen

Kafam çok karıştı 3 senelik live gold alıp sonrasında 45 tl game pass ultimate satın aldığım zaman ea play üyeliğinede mi sahip oluyorum yoksa harici olarak ea play üyeliğide mi almam gerekiyor aşağıdaki görselde ultimate game pass alınınca ea play üyeliğide içerir yazdığı için takıldım açıkçası
< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
H
3 yıl
Binbaşı

Buraya bakabilirsiniz hocam

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/136257743#136257743



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sadr1985
U
3 yıl
Binbaşı

Halihazırda 5 Mayısta Gamepass Ultimate üyeliğim sona eriyor. Üyeliğim dolmadan üzerine 12 aylık dijital xbox gold kodu(269tl) veya ea access 12 aylık (65tl) girsem yine de xbox ultimate gold olarak uzar mı?



S
3 yıl
Yüzbaşı

hocam hala bu sistemle 24 ay game pass alınabiliyor mu. güncel midir acaba


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
3 yıl
Onbaşı

Discord sunucumuz hızla büyümeye devam ediyor sizlerde tanışıp oyunlar oynayıp sohbet edebileceğiniz eğlenceli keyifli vakitler geçirebileceğiniz discord sunucumuza davetlisiniz özellikle forza gta 5 Sea of thieves gibi öne çıkan oyunlarda oyun arkadaşı bulabileceğiniz bir ortam genel olarak tüm oyunlarımız mevcut bildiğiniz üzere Sea of thieves ekipçe oynandığında aşırı zevkli olan oyunlardan biri Sea of thieves için filolar oluşturmayı düşünüyoruz sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız filo dediğimiz 5 gemi aynı Server a girip oyun oynamak bilenleriniz vardır böyle birşey mümkündür sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız iyi oyunlar desteğiniz için teşekkürler 160 kişilik bir aile olduk
Xbox Türkiye discord server 👇🎮🎧🟢⛵️eksilerimiz artılarımızı öneriler kısmında söylemeyi unutmayın !eksiklerimiz ve kusurlarımız olabilir 😉

https://discord.com/invite/STTXmvQ8Y5



1
3 yıl
Yarbay

müşteri hizmetlerinden 13 ay 240 TL'ye üyelik aldım, live gold'u ultimate 'a çevirmek yoluyla.

3 defa 65'er liraya livegold müşteri temsilcisi vasıtasıyla alıyorsunuz, gamepass ultimate'ı da sonra siz alıyorsunuz 45'e.

müşteri temsilcisi işlemleri hallediyor.

şu anda 1 yıllık netten kod alıp çevirmekten uyguna geliyor.



B
2 yıl
Er

Acana hala mümkün mü ? 36 ay yapabiliyor muyuz ?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @samgoli82
B
2 yıl
Er

Günümüzde hala aktif midir? 7 ay olmuş ama



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @zysistem
F
2 yıl
Teğmen

Merhaba, bu yöntem 1 aylık gamepass ultimate bittikten sonra uygulansa da işe yarar mı? Siz hiç bu şekilde denediniz mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
2 yıl
Binbaşı

Bende seninle aynı durumdayım, araştırdığım kadarıyla 14 günden fazla Gamepass kullanılmış hesaplarda örneğin 12 aylık Gold satın aldın üzerine 1 aylık Ultimate ekledin, 13 ay Ultimate olarak kullanamıyorsun, 12 ay olarak tanımlanıyor.

12+1 toplamda 13 ay olarak Ultimate kullanmak istiyorsan yeni hesap açman gerekiyor, haliyle yeni hesap açınca oyunlardaki ilerlemelerine erişemiyorsun diye biliyorum.

Onunda çözümü varmış sanırım orjinal mesajı bulamıyorum ama okuduğum kadarıyla Xbox uygulamasına yeni hesabımızla, Microsoft Store uygulamasına eski hesabımızla giriş yapınca eski başarılarımıza ulaşabiliyormuşuz.

Emin değilim, ay sonuna doğru Ultimate üyeliğim bitecek, bu konuyla ilgili kesin bilgisi olan bir arkadaş mesajı alıntılayarak cevaplarsa sevinirim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @f1enginesound
F
2 yıl
Teğmen

Anladım hocam en garanti yöntem yeni hesap gibi duruyor. Halihazırda oynadığım oyunları bitirip yeni hesap açarak bu işlemi uygulayacağım.
Yanıt için teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @diemcizone
E
2 yıl
Onbaşı

Herkes sormuş ama net bir cevap yok galiba, var olan üyeliği iptal ettikten sonra , mevcut ultimate planı devam ediyorsa bile, Live Gold Paketlerini tanımlayabiliyor muyuz? Yoksa tamamen üyeliğin süresinin bitmesini mi beklemek gerekiyor.



L
2 yıl
Yarbay

Alaman gerek yok Ultimate olunca ea üyeliğin de oluyor... Ben geçen hafta 2.5 yıllık Gold liveyi Ultimate çevirdim ea üyeliğim de oluştu



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sadr1985
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.