Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 4 mobil kullanıcı
55631
Cevap
1790883
Tıklama
32
Öne Çıkarma
★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
B
12 yıl (8574 mesaj)
Yarbay

Hocam birşeyi kabul etmek lazım; Sony Microsoft'un geçen yılki pazarlama rezaletini çok güzel kullanmaya devam ediyor.

Microsoft 6-7 ay gibi gayet de uzun bir Time Exc. oyun anlaşması yapıyor, forumda çıt yok. Hatta tam tersi, "time exc. çok gereksiz, sonuçta biz de oynayacağız" deniyor. Ama beta, alfa, demo önce PS4'e gelince zannedersin Exc. oyun geliyor. "Sony'e helal olsun yav, microsofta bir aduket daha" gibi yorumları gördü bu gözler:)

Horizon 2 360'a da çıkınca, "demek ki microsoft one'a güvenmiyor aga" LBP 3 PS3'e de çıkınca "adamlara helal olsun, hala destek veriyorlar" diye uzar gider. Meşhur piksel muhabbetimiz var bir de. 1 ay öncesine kadar "FPS, aksiyon oyunları One'da 1080p çalışamaz" diyen fotoğraf makinası objektifliğinde oyun prof ları vardı bu forumda. Destiny ve BF Hardline indie oyun olduğu için, One'da 1080p olacak.

Aklı başında olanlar, konsol ve oyunlardan anlayanlar bunları yemedi/yemiyor ama, ailesine karne hediyesi aldıracak küçük arkadaşlarımızın kafası karışıyor tabii. Bilirsin, Türkiye'nin 1 numaralı karne hediyesidir playstation..

Neyse ki Kinect'siz paket ve Halo, Horizon gibi Exc. oyunlarla One'ın satışları ciddi oranda artınca, Sony'nin pazarlama politikaları mecburen değişecek. Sonunda da, böyle saçma sapan yorumlar azalacak.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mRt_007
Hocam birşeyi kabul etmek lazım; Sony Microsoft'un geçen yılki pazarlama rezaletini çok güzel kullanmaya devam ediyor.

Microsoft 6-7 ay gibi gayet de uzun bir Time Exc. oy...
Yoruma Git
Yorumun Devamı bluelabel - 12 yıl +39
4 yaşındaki kızımın xbox one sesli komutu anlamayınca seslenişi: "xbox bu aralar çok şımarıksın"
Yoruma Git
Yorumun Devamı metin134 - 12 yıl +36
M
12 yıl (489 mesaj)
Yüzbaşı

4 yaşındaki kızımın xbox one sesli komutu anlamayınca seslenişi: "xbox bu aralar çok şımarıksın"



G
11 yıl (20472 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR
2016 yılı içerisinde oyun istiyorsan Sony listesi yanında Xbox komik kalıyor ex oyun sayısında. Geçtiğimiz dönem içerisinde ex oyun arıyorsan sana 2-3 tane A kalite oyun sayabilirim Sony ex olarak. Eminim oynamamışsındır. Sony plus hizmetini yıllardır veriyor. Tomb raider dan tut Uncharted 3 E kadar çok büyük projeli oyunlar verildi. Bu hizmeti Xbox kimden aldı sanıyorsun ? Yada o Zaman'lar bu hizmeti överken Xbox ı yeriyormuyun ? İyi oyunlar Zaman'la gelir merak etme. Xbox batma arifesinde oyuncu çekmek adına veriyor bu oyunları. Verdikleri oyunda zaten ahım şahım değil. Sony e kıyasla iyi denebilir.

Arayüz olayı gayet sade ve güzel. 2 yıl leş gibi ve yavaş arayüzle insanları yedi miki. Sony arayüzü gayet hızlı ve sade.

Psn özelliklerine gelirsek game share diye bir şey duydunmu hiç ? Xo da duymamışsındır eminim. Oyun içi ekran görüntüsü almak dahi Xbox a sonradan geldi mesela. Daha psn in önde olduğu hizmetleri sayabilirim.

300.000 server olayı ise hala bunu söyleyen kaldımı merak ediyordum, kalmış demekki. O 300.000 server la Microsoft 20 milyonu kandırarak server'ına Servet kattı. Geçmiş olsun.

Sevgili kardeşim.

2013 yılında konsol forumlarını bıraktım.

2013 yılından beri ısrarla xbox bölümünde, garip yorumların içerisindesin, kime neyi ıspatlamaya çalışıyorsun bilmiyorum.
Sosyal hayatın, iş güç durumun, arkadaş durumun, bu yorumlar baz alındığında sıfıra yakın görünüyor.

Lütfen bir iş güç sahibi ol da, Xbox forumu rahat bir nefes alsın.

Zira yorumlarından gaflet aktığı gibi, bozuk türkçen ile okuyucuya da tatsızlık çıkarıyorsun.

Lütfen burayı terket.

İş bulmak, ve kendine arkadaş, dost edinmek için gerekli linkler ektedir;
www.facebook.com
www.tinder.com
http://www.iskur.gov.tr/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 6 Mart 2016; 18:42:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl (17488 mesaj)
Yarbay

Malesef reklamlarındaki ve kağıt üzerindeki ps4 ile evinizde tv sahpasının üstünde duran ps4 birbirinden 180 derece zıt durumda şuan. Allaha şükür kullandık biliyoruz...

Ben geçen nesile ps3 ile başlamış bin pişman olmuştum. Bu nesilde wNchstR'ın dediği gibi yaratılan ps4 çok güçlü tüm oyunlar 1080p, xbox güçsüz tüm oyunlar 720p, sony artık psni paralı yaptı mükemmel hizmet vericek, xbox multimedia cihazı ps4 oyun konsolu, xboxın tüm excleri pcye geliyor vs. vs. vs. algısına inanıp "niye ps4 gibi bir kosnol varken xbox alıyım?" diyerek bu nesilede ps4 ile başldım. Hatta firma şakşakçılığı yapmayıp bu durumda xboxı en çok eleştrienlerden biride bendim..

Xboxone için Garantili gelmiyor, garantisiz konsolu mu alıcam dedim, yasal olarak microsoft garantisi altında geldi... Türkiyeye önem vermiyor dedim, konsol dahil smartglass uygulamasına kadar türkçe oldu... Tüm özellikleri amerikada çalışıyor, amerika için konsol yapmışlar, o zaman amerikalılar alsın oynasın dedim, hürriyet gazetesi ve iş bankası uygulamaları konsola eklendi. Donanımı zaten düşük, zamanla fark daha çok açılır dedim dying lightda olduğu gibi tam tersi fark azalarak kapandı vs. vs. vs. Sonuçta ne oldu? Konsollar henüz piyasaya çıkmadan, kullanmadığım şeyi kağıt üzerindeki özelliklerine göre yorumlayıp eleştirdiğim için yanıldım.

Kısacası kafamda oluşan yalan yanlış muhteşem ps4, kötü xbox algısı, gün be gün çöktü. PS3'den PS4'e geçmiş olsam eşekten inip ata binmiş gibi olurdum ama normalde old-gen olan fakat altyapısıyla, yazılımıyla, gamepadin kalitesi ile ps4ün hala fersah fersah önünde olan Xbox360ı arar oldum. Zaten bir süre sonra paranızla rezil olduğunuzu farkedip lanet olsun raminede çözünürlüğünede diyecek noktaya geliyosunuz... Gelgelelim bu çözünürlük olayını tartışanların yorumlarını okuduğunuz takdirde, işin özeti istinasiz şekilde, " PS4de çözünürlük düşükse oyun yapımcısı kötü, Xboxta çözünürlük düşükse konsol kötü." "PS4'de fps düşüyorsa oyun yapımcısının başarısızlığı, Xboxta fps düşüyorsa konsolun başarısızlığı." gibi embesil bir noktaya geliyor. Görüldüğü gibi bu ortalama veya ortalama üzeri zeka seviyesinden çıkan bişey değil...

Teoriye değil, pratiğe bakmakta yarar var. O yüzden mümkünse iki konsoluda en azından 1 ay kullanmadan kesin karar varmayın... Firma şakşakçılarının gazına gelip, yaratılan veya yaratılmaya çalışılan yalan yanlış algılara kandığınız takdirde kaybeden siz olursunuz, bir başkası olmaz... En önemlisi sahip olduklarınız size sahip olmasına izin vermeyin





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 30 Aralık 2014; 5:40:37 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
W
15 yıl (11291 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Project Scorpio'nun Teknik Özellikleri Açıklandı



Digital Foundry, söz verdiği üzere Project Scorpio'yu teknik açıdan tanıttı ve resmi teknik özelliklerini de paylaştı.

6 Teraflop güce sahip olacağı belirtilen Project Scorpio'nun teknik özelliklerine baktığımızda ise 2.3GHz hızında 8 çekirdekli x86 mimarisine sahip olan bir CPU, özelleştirilmiş 40 adet üniteden oluşan 1172MHz GPU, 12GB GDDR5 bellek, 326 GB/s bellek bant genişliği ve 2,5 inch 1TB hard disk olduğunu görüyoruz.

Project Scorpio, Xbox One ve PS4 Pro teknik özellik karşılaştırmasına aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eurogamer'ın açıklamasına göre "performans olağanüstü" ve konsol 4K/60 FPS oyun oynatma kapasitesine sahip. Örneğin Forza Motorsport demosu Project Scorpio'da doğal 4K ve 60FPS oranında çalışabiliyor. Ayrıca belirtilene göre yama almış olsun veya olmasın Xbox One'daki tüm oyunlar Project Scorpio'da daha iyi çalışıyor.

Digital Foundry, Project Scorpio'nun PS4 Pro'dan daha pahalı olacağını doğruladı ve Digital Foundry'nin tahminine göre de 499 dolara mal olacak.

Daha öncesinde de Phil Spencer "Scorpio, 'premium' bir konsol olacak. Açıkçası Xbox One S'ten daha pahalıya mal olacak." demişti. Konsolun resmi fiyatı ve net çıkış tarihi muhtemelen E3 2017 Microsoft basın konferansında duyurulacak.

Project Scorpio 2017 tatil döneminde çıkış yapacak.










En Güçlü Oyun Konsolu Geliyor: Project Scorpio



Phil Spencer, Microsoft'un E3 sunumu sırasında söylenti olarak başlayan Project Scorpio'yu resmi olarak duyurdu.

Phil Spencer yaptığı açıklamada gelmiş geçmiş en güçlü konsol olacağının altını çizdi. 4K oyunculuğun mümkün olacağı bu konsolda VR teknolojisi de yüksek kalitede çalışacak. 8-core CPU ile gelecek ve 6 teraflops gücünde çalışacak Projekt Scorpio 2017 yılının sonunda oyunculara sunulacak.

Tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.







Major Nelson'un Kutu Açılım Videosu









En Modern Tasarım En İleri Teknolojiyle Bir Araya Geliyor


Xbox One daha önce hiç yaşamadığınız bir eğlence deneyimi sunuyor. Yenilikçi teknolojisinin tek rakibi iz bırakan tasarımıdır. Keskin köşeleri ve net hatları her dekoru tamamlayan şık ve modern bir konsol meydana getirir. Xbox One tepeden tırnağa her oturma odasının en önemli parçası olacak şekilde tasarlanmıştır.

Sekiz çekirdekli x86 işlemci, oyun ile en beğendiğiniz eğlence uygulamaları arasında anında ve kolayca geçiş yapmanızı sağlar. Kablonuzu veya uydu alıcınızı Xbox One konsolunuza bağlayın ve kalkışa hazırlanın. HDMI düz geçiş özelliği Xbox'ınızdan televizyon izleyebilmenizi sağlayarak, girişleri değiştirme ihtiyacını neredeyse tarih öncesinde bırakır. 8GB RAM ve 500GB sabit sürücü oyunlarınız, demolarınız, filmleriniz, uygulamalarınız, müziğiniz ve daha fazlası için size bol bol bellek sağlar. Blu-ray oynatıcıyla baş döndürücü HD kalitesinde film izleyebilir ve oyun oynayabilirsiniz.

Mimarisi türünün tek örneği

Xbox One şimdiye kadarki en gelişkin oyun konsolu ve en iyi eğlence konsolu olması amacıyla tasarlanmıştır. Bunu mümkün kılmak için benzeri görülmemiş bir iş yaptık. Dünyada ilk kez teknoloji harikası bir oyun işletim sistemi yarattık ve bunu güçlü bir Windows işletim sistemiyle kaynaştırdık. Böylece, hiçbir ödün vermeksizin bir taşla iki kuş vurabileceksiniz. Televizyon seyretmek veya oyun oynamak için girişleri değiştirmeyi boş verin gitsin. Artık oyununuzun yanı sıra hiçbir performans kaybı yaşamadan bir sürü uygulama çalıştırabilirsiniz.

Siz hazır olduğunuzda her zaman hazır

Xbox One anında uyanarak, siz başına oturduğunuzda her zaman hazır olur. Bekleme süresinin kısalması, oynama süresinin uzaması anlamına gelir.

Oradan oraya atlayın

Oyun, televizyon, müzik ve uygulamalar arasında anında ve zahmetsiz ileri geri geçiş yapabilirsiniz. Artık, bir başka uygulamaya geçmek için eğlence deneyiminizden geri adım atmanız gerekmiyor.

Zamanınızı değil, ekranınızı bölün

Eleme maçlarını seyrettiğiniz sırada Skype'ta bir arkadaşınızla sohbet etmek istediğiniz oldu mu? Snap modu ile aynı anda ikisini de yapabilirsiniz. Hem de aynı ekranda.

En üst düzey performansla oynayın

Xbox One güç ile performans arasındaki en mükemmel dengedir. Xbox One'ın devrim niteliğindeki mimarisine ek olarak CPU, GPU ve ESRAM kombinasyonu oturma odanızda bir süper bilgisayar bulundurmaya benzer. Ancak hız olmadan saf gücün hiçbir önemi yoktur. Bu nedenle, Xbox One gücünü daha verimli bir şekilde kullanarak, daha önce sahip olduğunuz hiçbir şeye benzemeyen ışık hızında deneyimler yaratır.

Yeni nesil Xbox Live

Xbox topluluğunun tek tek üyelerini bir araya getiren yeni nesil Xbox Live ile bulut ortamının gücünü açığa çıkarın. Binlerce oyuna, şarkıya, televizyon programına, filme ve spor etkinliğine bağlanmanızı da sağlar. Asıl önemlisi, zaman içinde daha da güçlenecek ölçeklenebilir bir güç kaynağı olmasıdır. Üstelik hepsi tek bir hizmet olduğundan, Xbox Live Gold üyeliğiniz hem Xbox 360 hem de Xbox One için geçerlidir.

Sizin oynamadığınız zamanlarda bile oyunlarınız devam eder

Living Games teknolojisi, siz oynamadığınız zamanlarda bile oyun dünyalarının devam etmesini sağlar. Böylece, bir sonraki oynayışınızda hangi yeni olaylarla karşılaşacağınızı asla bilemezsiniz. Üstelik, gelişmiş yapay zeka sizin gibi oynamayı öğrenebilir. Siz ortalıkta olmadığınızda bile, arkadaşlarınız gölgenize karşı oynamaya devam edebilir.

Bıraktığınız yerden devam edin

Bir oyunun ortasında maç sonuçlarına mı bakmak istiyorsunuz? Hiç sorun değil. Otomatik sürdürme özelliğiyle, oyununuz tam bıraktığınız yerde askıya alınır. Böylece anında aynı noktaya geri dönebilirsiniz. Hatta filme veya oyuna bir Xbox One'da başlayıp başka bir Xbox One'da bitirebilirsiniz.

Beklemeden oynayın

Xbox One ile, oyunlar yüklendiği sırada hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Üstelik, güncellemelerin arka planda sorunsuz bir şekilde yüklenmesi sayesinde oyunlarınız ve eğlenceniz bölünmez.

Oyunlarınız gerçek dünyayla eşitlenir

Spor oyununuzdaki oyuncu istatistiklerinin o hafta sonu alınan sonuçlara göre otomatik olarak güncellendiğini bir hayal edin. Xbox One ile artık bu mümkün. Bulut ortamının gücü sayesinde oyun dünyaları gerçek dünyayla eşitleniyor.

Tümüyle yeni Kinect ile tanışın

Kinect'i, Xbox One'ın kabiliyetlerinden en iyi şekilde yararlanacak şekilde tamamıyla yeniden tasarladık. Kinect artık daha hassas, daha esnek ve daha sezgisel. Benzersiz ses, görüş ve hareket teknolojisi oyunların ve eğlencenin daha önce hiç deneyimlemediğiniz kadar içine girmenizi sağlar. Odaya girdiğinizde otomatik olarak oturum açın. İncelikli el hareketleriyle oyunda ivme kazanın. Ya da isterseniz, en beğendiğiniz uygulamalar arasında kendi ses komutlarınızla gezinin. Yeni nesil eğlence için yepyeni bir Kinect sunuyoruz.

Real Vision

Kinect Real Vision teknolojisi, görüş alanını büyük ölçüde artırarak daha iyi bir görüş hattı sağlar. Tümüyle yeni IR kamerası karanlıkta görebilmesini sağlar. Ayrıca, gelişmiş 3D geometrisini kullanarak dengesiz durduğunuzu bile algılayabilir.

Real Motion

Kinect Real Motion teknolojisi en hafif el hareketlerini bile takip eder. Bu sayede, elinizi basitçe sıkmanız bile oyun veya uygulama üzerinde hassas bir denetim sağlar. Ayakta ya da oturuyor olmanız hiç fark etmez.

Real Voice

Kinect Real Voice teknolojisi, yepyeni çok mikrofonlu ürün grubu sayesinde asıl seslere odaklanır. Gelişmiş gürültü yalıtımı, Kinect'in kalabalık bir odada bile kimi dinlemesi gerektiğini bilmesini sağlar. Ve ilk kez, kendi sesinizi kullanarak sistemin herhangi bir yerindeyken istediğiniz Xbox One deneyimini başlatabilir ve böylece uygulamalar arasında kolaylık geçiş yapabilirsiniz.

Eşi benzeri olmayan bir hassasiyet ve konfor

En iyi oyun kumandası, 40'tan fazla teknolojik yenilikle daha da iyi bir hale geldi. Yeni Uyarım Tetikleyicileri daha gerçekçi bir deneyim için parmak ucuna hassas geri bildirimler sağlamaktadır. Daha iyi bir hassasiyet ve el konforu için kontrol çubuklarını, D-pad'i ve dış hatları modernize ettik. Kısaca ifade etmek gerekirse, şimdiye kadar yaptığımız en iyi kumandayı yaptık.

Şimdi hepsi bir arada

Xbox SmartGlass, akıllı telefonunuzu veya tabletinizi Xbox One konsolunuz ile akıllı bir biçimde etkileşen ikinci bir ekrana dönüştürür. Dokunmatik ekranınızı kullanarak gezinebilir, en sevdiğiniz filmi duraklatabilir ve geri sarabilir, televizyonunuzda Web'te dolaşmak için parmaklarınızla süpürme, kıstırma ve dokunma hareketlerini uygulayabilirsiniz. Kablosuz cihazınız, ev sevdiğiniz televizyon programları, filmler, müzikler, oyunlar ve spor faaliyetlerinin uzantısı niteliğinde bir deneyim sunduğundan, Xbox One konsolunuzun en ideal yoldaşı olur.




Teknik Özellikleri

Optik sürücü: Blu-ray/DVD
Ram: 8 GB DDR3 256Bit 2133Mhz | 32Mb eSRAM
İşlemci: Amd Jaguar 1.75Ghz 8 Çekirdekli
İşlemci L2 Bellek: 2x2Mb
Grafik İşlemci: AMD Radeon / 768 Shader / 853MHz
Sabit Disk: 500Gb
Üretim Süreci: 28 nm



Marc Whitten ve Yusuf Mehdi dashboard hakkında konuşuyor







GÜNCEL "XBOX ONE" HABERLERİ


EA Access Nedir

Videoyu izlemek için tıklayınız


Xbox One Game Pass Nedir!

Videoyu izlemek için tıklayınız








Xbox One, Eylül Ayında Türkiye'de Resmi Olarak Satışa Çıkıyor!


Bildiğiniz gibi bir önceki nesilde Xbox 360'ı resmi olarak satışta görmek için uzun yıllar boyunca beklemiştik. Fakat gelen yeni bir habere göre Microsoft, bu kez biz Türk oyuncularını çok fazla bekletmeye niyetli değil. Geçtiğimiz dakikalarda gönderilen bir basın bülteninde, Xbox One'ın resmi olarak Eylül ayında Türkiye'de satışa çıkacağı açıklandı. Bülten metnini aşağıdan okuyabilirsiniz.

Xbox One Eylül’de geliyor!
Microsoft, satış rekorları kıran Xbox One’ı Eylül ayında Türkiye dahil 26 ülkede daha pazara sunmaya hazırlanıyor

Microsoft tarihin en başarılı Xbox lansmanının ardından Xbox One’ı diğer ülkelerle buluşturmaya hazırlanıyor. Xbox One Eylül 2014’ten itibaren dünyanın Türkiye dahil 26 ülkesinde satışa çıkacak.

Xbox One’ın 26 ülkede daha piyasaya sürülmesiyle daha fazla oyun tutkununun Xbox One’ın ayrıcalıklı ve satış rekorları kıran oyunlarına erişimi olacak. Titanfall, Forza Motorsport 5, Ryse: Son of Rome ve Kinect Sports Rival gibi oyunların dışında bir sonraki Halo, Watch Dogs, Project Spark, Tom Clancy’s The Division, Sunset Overdrive, Destiny gibi bu kuşağın en fazla beklenen oyunları da sırasını bekliyor.

Xbox One lansmanının ardından oyun ve eğlence tutkunları günde ortalama 5 saatini konsol ile geçiriyor. Microsoft Titanfall’un lansmanı ve en çok beklenen Twitch yayıncılık özelliği ile Xbox Live’da daha da fazla zaman geçirilmesini bekliyor. Geçtiğimiz hafta, Xbox One’ın lansmanından bu yana Xbox Live’da en fazla oturum açılan hafta oldu.

Ürünün 26 ülkede piyasaya çıkışı ile ilgili detaylı bilgiler Nisan ayı sonunda açıklanacak.

Kaynak



Microsoft Xbox Bölümünün Başına Phil Spencer Geçti


Microsoft, Xbox departmanının başına eskiden Microsoft Studios başkan yardımcısı olan Phil Spencer'ın geçtiğini duyurdu.

Phil Spencer, Xbox Wire üzerinden topluluklara açık olarak yayınladığı mesajda "Xbox'ın kalbi topluluklarımızdır. Gerek Xbox One çıkışları gibi etkinliklerde tanıştığımız binlerce hayranımzıdan, gerekse Twitter ve Xbox Live üzerindeki oyunculardan gelen bütün yorumları takip ediyorum. Zamanlarını, yüreklerini ve paralarını bize harcayan bu hayran topluluklar beni motive ediyor. Sizler Xbox'ın başarılı olmasındaki en önemli etkensiniz ve yolculuğumuzun kalanında da sizleri dinlemeye devam edeceğiz." diyerek, kullanıcılarını görmezden gelmeyeceklerini belirtti.

Phil Spencer bütün Xbox bölümünü devir alıyor. Buna Xbox Music, Xbox Video ve Xbox Live departmanları da dahil. Xbox bölümünün pazarlama ve iş strateji departmanını Yusuf Mehdi yönetmeye devam ederken, donanım departmanını ise Mike Angiulo takip edecek. 3. parti anlaşmalarından ise Geroge Peckham sorumlu olacak.


Kaynak



Microsoft Xbox One Hatalarından Ders Aldı

Xbox markasının İngiltere Pazarlama Yöneticisi Harvey Eagle, Xbox One Titanfall Bundle duyurusundan önce yaptığı konuşmada, Microsoft'un Xbox One çıkışındaki eksiklerden dersini aldığını söyledi.

Xbox One konsolunun servislerinin, özellikle de sosyal fonksiyonlarının geliştirmeye ihtiyacı olduğunu kabul eden Eagle, "Dürüst olmak istiyorum; amaçladığımız gibi çalışmayan bazı özellikler var. Bu konularda topluluklardan bir çok geri dönüş aldık." diyor. "Mart ayında yapacağımız sistem güncellemesi özellikle party chat özelliğini geliştirecek. Artık otomatik olarak açık olacak, farklı oyunlar oynayan arkadaşlarınız ile konuşmanız mümkün olacak, arkadaş listenize daha hızlı bir şekilde ulaşabileceksiniz."

Eagle, yeni nesil güçleri arasındaki farklılıklar hakkında yorumlarda da bulundu. "Bir konuda açık konuşalım. Xbox One 1080p çözünürlükte 60 fps'i tamamen destekliyor. Forza Motorsport 5 bunun en iyi örneklerinden birisi. Oyunculara oyunlarını en iyi görüntü-oynanabilirlik ayarında sunmak, tamamen oyun yapımcılarının karar verebileceği bir durum. Artık gücü poligonlar veya piksel sayıları ile ölçemezsiniz. Bu çağın performans değerleri 3 bölümden oluşuyor. Donanım, yazılım ve bulut özelliği." açıklamasını yapan Eagle, Titanfall betasının başarısında da bunun payı olduğunu söyledi. "Titanfall betasının bu kadar başarılı olmasının en büyük sebeplerinden birisi özel sunuculardan güç almasıdır. Bu oyunun herhangi bir engel olmadan, düzgünce oynanmasını sağlar. Yeni nesilde gücün ne anlama geldiğini düşünmeniz gerekiyor."

Eagle gelecek olan yeni oyunlar hakkında da açıklamalarda bulundu. Microsoft'un konsola özel oyunların ve bağımsız oyun desteğinin öneminin farkında olduğunu söyleyen Eagle, Temmuz ayında yapılacak olan E3 oyun fuarında daha çok açıklamanın yapılacağına söz verdi. "Bazı özel oyunların duyurusunu yaptık. Bunların arasında Project Spark, Kinect Sports Rivals ve Sunset Overdrive var. Ayrıca bazıları yakında açıklanacak, bir kısmı da E3 fuarında ortaya çıkacak yeni oyunlar da yolda. E3 hakkında oldukça heyecanlıyız."
Kaynak








< Resime gitmek için tıklayın >

Donanımhaber Xbox One sahipleri olarak bu başlık altında toplanıyoruz.Sizde satın aldıysanız ekle yazmanız yeterli Gamertag'iniz varsa diğer arkadaşlarla beraber oynamak isterseniz eklemem için attığınız mesajda belirtiniz.




< Resime gitmek için tıklayın >

DH Xbox One Sahipleri

KULLANICI ADI | XBOX LIVE GAMERTAG

ParabellumTR | Gamertag: ParabellumTR

bluelabel | Gamertag: bluelabel78

Spartan 117 | Gamertag: Ashes2Bashers

Source | Gamertag: source53

Xbox One | Gamertag: PinkyDemonTR

lee byung | Gamertag: assasina7e

nucLear | Gamertag: nucLearTR

By Asphyxia | Gamertag: Asphyxia XTC

UlasAsmadili | Gamertag: UlasAsmadili

omeriyibas Gamertag: omeriyibas

OverdoLive - Gamertag: AssassinsTR

bynedim | Gamertag: Nedim Bey

bjk-eagle | Gamertag: BesiktasBY1903

phantom_coaL | Gamertag: phantomcoal

ozgurdonanimhaber | Gamertag: oz slim

WoW GOREFIEND | Gamertag: WoW GOREFIEND

WoW STORMRAGE | Gamertag: WoW STORMRAGE

saitates | Gamertag: SiyaHBeyaZzzzz

DeadZon | Gamertag: DeadZon

-The Stig- | Gamertag: Cocoloccomaya

punishersadi | Gamertag: Pundraco

mempa | Gamertag: MemPALAY34

fateeh33 | Gamertag: Bakkal nuri

senior63 | Gamertag: iseniorh

zocazola | Gamertag: Aim4head4ever

by _GoKhAn | Gamertag: gokhanext

saykokilla | Gamertag: saykokilla

maydo72 | Gamertag: TTM maydo

wNchstR | Gamertag: wN6hstR

ERc N | Gamertag: ERc N

alppla | Gamertag: alppla01

vbalikci | Gamertag: ThedeliXbox

DaR GeLiRLi | Gamertag: OrhN

Holly20 | Gamertag: Shockbey

meroboy | Gamertag: merih

Furious_tr | Gamertag: Furious_tr

E'zraK | Gamertag: eZRAKiL TR

supermanTr | Gamertag: supamanTr

MedalOfMode | Gamertag: MedalOfMode

Troller | Gamertag: Fenerbahce4EVA

bado6100 | Gamertag: bado6100

Poyri | Gamertag: PoyriS

slhsm | Gamertag: IsteSinirlendim

team1907 | Gamertag: Jetfiree1

bullytr | Gamertag: Bullytr

atsuma| Gamertag: bossatsuma

murlek | Gamertag: ChalkyMusti

scaletti | Gamertag: blghnok

burock34 | Gamertag: oldboyico

sfunder | Gamertag: sfunder2

Ahm3tt | Gamertag: ahm3t

Sebastian231 | Gamertag: Sebastian243

pazer89 | Gamertag: psikomanyak

Burak73 | Gamertag: Burakksk73

alican88 | Gamertag: alicanxbox

konsol1993 | Gamertag: mxturkeyutkan

fakcakaya | Gamertag: TR FATiH 38

TR İLKER 380 | Gamertag: TR İLKER 380

xHuNTERTuRKx | Gamertag: x HuNTER TuRK x

nuwanda87 | Gamertag: nuwanda87

Berringer | Gamertag: BeatJoven

weysex | Gamertag: ParsOne

Kehanist | Gamertag: Kehanist07

static_turk | Gamertag: sahinozturk

ademirell | Gamertag: ademirell

doğukan yoloğlu | Gamertag: HARDCOLA

FB_ArDa | Gamertag: FB ArDa

Leeroy | Gamertag: Otokrator

Biggqmerx | Gamertag: biggqmerx

Dantemike | Gamertag: TR Serdar 66

panama | Gamertag: ersan074

MISHIMA | Gamertag: orihorn

metin134 | Gamertag: metin134

SolidSnake1803 | Gamertag: SolidSnake1803

HeavyClocker | Gamertag: HeavyClocker13

Kurosaki_Ichigo | Gamertag: MechaTorque93

K@r@K@L3M | Gamertag: MucahitSim

umile | Gamertag: CastJellyFish67

mRt_007 | Gamertag: m3pHiSto V

profxxx | Gamertag: Y s F tR

relox | Gamertag: birdylan

fmforce | Gamertag: fmmforce

Dantemike | Gamertag: TR Serdar 66

sinancagri | Gamertag: CagriBey83

ozi_41 | Gamertag: ozi41TR

PlayerX | Gamertag: PlayerX TR

Shntky | Gamertag: pideci

seratsss | Gamertag: SeratsssTR

xboxlover | Gamertag: GoldenHeart2

Loukas | Gamertag: LoukasTR

Osman_58 | Gamertag: xboxosman58

AFSNKS | Gamertag: TR MoBy

Sangello | Gamertag: Sangello

bhdrctr | Gamertag: bhdrctr

emirhan93 | Gamertag: OttomanSlap34

Zyprox | Gamertag: BurakBabanoglu

astraldoors | Gamertag: vengefulghoul82

ulwi | Gamertag: ulvi84

md07tr | Gamertag: md07tr

abel xavier | Gamertag: FitterWesker87

dartagnan90 | Gamertag: braveoliver

alyy | Gamertag: Raskrain

Vahlok | Gamertag: Vahlok DX

nec85 | Gamertag: xBourneGamerx

emre00 | Gamertag: emrece81

Immune | Gamertag: immune7

Divinity | Gamertag: EGKinetic

Joqure0 | Gamertag: EmreErdem53

duster_06 | Gamertag: McR4e555

fisherzalim | Gamertag: FisherZalimTR

abu1998 | Gamertag: DeliaPo

Vio35 | Gamertag: ViolentinoTR

atakanfzl | Gamertag: A T A K A N 5 3

kervanoglu | Gamertag: kervanoglu

MoonLightt19 | Gamertag: MoonLight19123

SultanApex | Gamertag: SultanApex

SonatKayahan | Gamertag: FanaticTURKEY

kileçe | Gamertag: erdgnclk , Erdgn

kamikaze_TR_ | Gamertag: VisualGolem4651

warmkitty | Gamertag: psikolog

Sevinckan_216 | Gamertag: AhmetSevinckan

LordWinchester | Gamertag: xatilkantrx

mustf66 | Gamertag: mustf66

tahasmsk | Gamertag: TheArmy32

hayalet3687 | Gamertag: riviyonwarrior

Eric Cartman. | Gamertag: medj4iTR

highmetin | Gamertag: HighMetin

kataliz | Gamertag: ermanu74

_Gamemaster_ | Gamertag: kaytazmel

Brandon Jennings | Gamertag: swaggyb8

Bogi | Gamertag: BatuBoraBogac

fosco | Gamertag: Mannheimia

FaTaL1Tr | Gamertag: FaTaL21Tr

Fujiwara | Gamertag: UAsarikirmizi

onlinemaniaq | Gamertag: Xecutioner34

dismorfofobi | Gamertag: kormemundi

feckless | Gamertag: Pixelkafa

dichrott | Gamertag: LT Janissary

gamer-x | Gamertag: darkmirror360

yusuf.apbt | Gamertag: ErotiqueAsphyx

Batman | Gamertag: RIDANES1

GreenWhite. | Gamertag: GreenWhite1963

Pierluigi Casiraghi | Gamertag: This is Deniz

yusuf.apbt | Gamertag: ErotiqueAsphyx

ersins58 | Gamertag: ersins58

Bosubasa10 | Gamertag: Bosubasa10

tako_ex | Gamertag: takolayer

DarkCross07 | Gamertag: DarkOrLight1375

necipfazıl2041 | Gamertag: xNFAx

Hornyman | Gamertag: DaffodilFox2207

serfe | Gamertag: terribleturko

metomero | Gamertag: metomero

bloodrap | Gamertag: Cnky12

mertkitapci | Gamertag: MertKitapci

YUNTECH | Gamertag: YUNUSTECH

.TheGamE. | Gamertag: TheOutlawTorn39

xlor | Gamertag: xl0r

edhunter | Gamertag: ccihann

metal_my666 | Gamertag: Tool666TR

Timecatz | Gamertag: TimeCatz

Silandus | Gamertag: Silandus Draz

ismail44 | Gamertag: SONAKINCI

jarkaman | Gamertag: jarkaman

megaturk | Gamertag: srhtrbk

musab63 | Gamertag: i30alp

theraptorx | Gamertag: theraptorx

faroz023 | Gamertag: Faroz023

Taşkın Mahmut | Gamertag: SerKazan

x3x | Gamertag: GOKTURKLER 1453

Attila the Great | Gamertag: CagatayKagan

belferkay | Gamertag: kasvagorr

ikafali | Gamertag: ikafali

toojohn | Gamertag: toojohn

charli293 | Gamertag: solidARDA555

esdarking | Gamertag: Raziernx

megamefta | Gamertag: lilililerle

Equal Threshold | Gamertag: Zeistxx

theja | Gamertag: Thejainthegame

bihemtakry | Gamertag: bihemtakry

adamantium_ | Gamertag: DorLomin0

MDELICE | Gamertag: MDELICE

Indomitablee | Gamertag: Indomitablee

T.M.C | Gamertag: grover27

merkingtr | Gamertag: merkintr

CROSSHAIR | Gamertag: CROSSHAIRX

cathedral | Gamertag: Cathedral Tr

yunusay | Gamertag: tryunus87

tonimotto | Gamertag: tekseker

VendettA | Gamertag: Nox Imperius

bloodypie | Gamertag: Ercankeskin TR

teakin55 | Gamertag: TRNAKN TR

Duff MC ® | Gamertag: BabaConan

Budd | Gamertag: AllDraconian

Zied217 | Gamertag: ZiedXbox217

seroseto | Gamertag: serosetoo

hornyman | Gamertag: FiratYapiciTR

berky88 | Gamertag: berkyDeckard

sorceress | Gamertag: banzaroglu

bluefear8 | Gamertag: bluefear88

ihuzeyfe | Gamertag: ihuzeyfe

Pritz21 | Gamertag: gamerfrytr

F.Kasap | Gamertag: FrknKsp

_Dominic_Toretto_ | Gamertag: TugiTR

Zied217 | Gamertag: ZiedXbox217

murad35 | Gamertag: MURAD35TR

tansusus | Gamertag: TANS81

jamie35 | Gamertag: alperoflas

theja | Gamertag: Thejainthegame

kendipizzasiniyapanadam | Gamertag: kr4t0s28

cemo17_fb | Gamertag: cemo17

airavcilar | Gamertag: onurclskn

okisevi | Gamertag: okimos

duddits11 | Gamertag: duddits11

fenercag | Gamertag: fenercag

Dmitri Karamazov | Gamertag: DimitrKaramazov

NmdBllc | Gamertag: ExemptLocket50

Luckylord | Gamertag: HAx TwiaterZz

J.A.Cooper | Gamertag: HavenBlack

süsse | Gamertag: engin1979

Yo Mama | Gamertag: NoMatterWha

KediKovalayanPsikopatFare | Gamertag: yasinpınarlı

Fenerbahçeli Üye | Gamertag: sambaras

mhasal | Gamertag: metinhasal

iFruit | Gamertag: grover27

ledlebi | Gamertag: ledlebi

lazysmeller | Gamertag: lazysmeller

vadu | Gamertag: dMertoo

toojohn | Gamertag: toojohn

Gamerasi | Gamertag: Gamerasi

mert2202 | Gamertag: EarningRope

Halleluja | Gamertag: AgresifPijama

Killknight | Gamertag: Evrolutions

Naa111 | Gamertag: Naa111

KeLepChe57 | Gamertag: KeLepChe

In Nox | Gamertag: vas an nox

kircoff_01 | Gamertag: TjComboTR

Tylergang | Gamertag: tolgaokul34

gsirin | Gamertag: Nyquist06

altann_ | Gamertag: CuboidDragon715

Bellyphax | Gamertag: Akhenaten34

KeepCalmGamer | Gamertag: Yigit34

the_cerberus | Gamertag: TnrAzorAhai

Gariban_Kuyumcu | Gamertag: SiBu1907

Squatch_TR | Gamertag: PROteinTR

N'DexteR | Gamertag: EkinTR

mint3407 | Gamertag: mint3407

Private-Miller | Gamertag: MaDShoT 86

guitarman | Gamertag: huzur Xboxda

Ygal | Gamertag: Ycgunal

parcali | Gamertag: ExCorwan

RadioheadTR | Gamertag: Shogun EEK

guitarman | Gamertag: funk guitarist

egeo | Gamertag: EORNE

krasimir39 | Gamertag: krasimir39

eray1997 | Gamertag: eray1997

emretasman30 | Gamertag: Rulysovalye

onurjk | Gamertag: Sooryfordeadyou

ToPrAcKx | Gamertag: ToPrAcKx

reiss35 | Gamertag: AhmetXone35

alimmm78 | Gamertag: FlyerCaretta

Ewarrr | Gamertag: Ewarrr

benkeiii | Gamertag: Taf0 Taich0

mhtmutlu | Gamertag: dudeinthehood1

C.R.U.I.S.E.R | Gamertag: ilker007yasin

no_Antijen | Gamertag: erhan28

boye585858 | Gamertag: emirhann58

barcacaner | Gamertag: elderfan67

berkaysonat | Gamertag: DrivenFriend

hakan4046 | Gamertag: hknist1903
















quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

Arkadaşlar İndia store'dan nasıl alışveriş yaparsınız.

india store'da oyunların çoğu gözükmez bu yüzden games sekmesine gelip orada search edeceksiniz.
Search Kısmına büyük harflerle FIFA - FORZA vb yazarsanız karşınıza çıkacaktır.

Oyunun üzerine tıklayacaksınız kredi kartı bilgilerinizi gireceksiniz.
adres line 1 kısmına ben ataşehir İstanbul yazdım ikinci adres kısmına Türkiye yazdım

çıkan city kısmına Madya Pradesh yazdım ardından tekrar gelen yerde Madya Pradesh'i buldum seçtim
şimdi zip kod, yani posta kodu.En önemlisi bu alan. Madya Pradesh in posta kodu 456001

Kredi kartınız "yada sanal kartınız" paypal hesabınız yurt dışına açıksa her şekilde bu bilgilerle alışveriş yapabilirsiniz.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

P
9 yıl (36092 mesaj)
Yarbay

Microsoft TR ofisine 2-3 kere gitmiş biri olarak başta Necibe hanım olmak üzere memurdan farksız takılıyorlar. Sabah 8 gibi ofise gelip öğlen 4 gibi basıp gidiyorlar birde Microsoft da çalışma saati diye bir şey yok isteyen istediği saatte gelip gidebiliyor velhasıl kelam bu şahıslardan Xbox adına hiçbir zaman olumlu işler olmayacak. Xbox'ın başına Loreal adlı kozmetik firmasından getirdikleri hayatında konsol kullanmamış karıyı getirirsen fazla da bir şey beklememek lazım.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
10 yıl (16094 mesaj)
Yarbay

Bence sen herkesin farklı zevkleri olabileceğini öğren



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Pinky_Demon
L
12 yıl (17488 mesaj)
Yarbay

Arap xboxı beğenmemiş diğer konuya gidiyor

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi onlar düşünsün

PS4ü fişe takınca çalışır mı? Başka bişey yapmam gerekirmi? Çok acil yardım...

Bilen kimse yokmu?

Up

Şimdi gamepadde ışık yandı problem olurmu?

Up

Biri yardım etsin, hala yanıyor..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 2 Şubat 2015; 23:36:09 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
Y
11 yıl (1454 mesaj)
Binbaşı

n.dexter denilen adam ?????? ...
sen bu forumu canlı tutmak için dhforum tarafından görevlendirilmiş birisin bence... sende konsol falan yok... burada bişiyler yazıp oturup pis pis gülüyor ve izliyorsun...
yazıkki dhforum sana musade ediyor... senin gibi tipler yüzünden inanki xbox bölümüne bakmak istemiyorum.
yeter be ... valla 10 yıllık dhforum uyeliğimden vazgecicem.
yürü karedeşim yatıcanmı kalkıcanmı ps4 ünle... uğrama buralara...
her ps4 lafı geçtiğinde buradasın .. botmusun nesin anlamadım




Bu mesajda bahsedilenler: @N'DexteR
S
10 yıl (16371 mesaj)
Yarbay

< Resime gitmek için tıklayın >

19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun!



G
9 yıl (20472 mesaj)
Yarbay

2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor.

Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı.
PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları?
Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta.

Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc.

Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi.
https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs

Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be.

Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6.
Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club.
Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya.
Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 9 Haziran 2017; 14:2:57 >
Bu mesaja 5 cevap geldi.
R
12 yıl (7330 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: YNQs

Son kale de düşmüş. Umarım gamescom'da xbox tarafı için güzel haberler görürüz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_4_Kuzey_Amerikada_Son_5_Aydir_Xbox_Onedan_Fazla_Satiyor-60624.htm

Gerçekten umuyor musun? Tüm samimiyetinle güzel haberleri görmek istiyor musun? Bence istemiyorsun, şu son yarım senede Xbox bölümüne attığın mesajların hepsi ya Xbox'ı kötülemekle alakalı ya da olumsuz haberlerle ilgili. Şu mesajı yazışında bile işinin gücünün gereksiz tartışma çıkartmaya çalışmak olduğu çok belli oluyor. Bir de güzel haber umuyormuş, anca çocuk kandırırsın. Sınırsız bölüm yasağı getirilmesi gereken kişilerin başında geliyorsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl (9327 mesaj)
Yarbay

Şaka mısınız?

Pro almışım hata yapmışım, hobi olarak ahşap boyayacakmışım.

Sizin gibileri görünce acıyorum, uyduruk iki makina için tanımadığınız adamlara saçma sapan laflar yazıyorsunuz.

Beni bu forumda bilen bilir...




Bu mesajda bahsedilenler: @Halleluja
G
9 yıl (20472 mesaj)
Yarbay

S
12 yıl (2408 mesaj)
Yarbay

Bir PS4 sahibi olarak 2 gündür Xbox konularını takip ediyorum ve keşke buradaki kullanıcı kitlesi PS4 konularında olsa diyorum. Xbox konusuna dalıp doğru düzgün fark edilemeyen çözünürlük farkıyla hava attığını sanandan konsol satışlarını kendi yapmış gibi sevinenine çeşit çeşit marka fanatiği gelip hiçbir katkıda bulunmadan insanları rahatsız ediyor, hale bak.

Neyse konuyu daha fazla kirletmeden şunu sormak istiyorum: Türkiye'de Netflix, Hulu, Amazon video gibi hizmetleri DNS ile sorunsuz şekilde kullanabiliyor mu Xbox One sahipleri? Uygun bir DNS hizmetini anlatan bir başlık gördüm, ancak pek aktif bir konu değil sanırım. İkinci bir soru olarak, Kinect kullanan ve çok faysa sağladığını düşünen var mı? Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
11 yıl (4053 mesaj)
Yarbay

iki konsolun da sahibi değilim. fanları hiç değilim bi xbox sempatim var sadece, ne marka ne de şirket tutkunuyum bu konuda

fakat bu konudaki ps4 sahiplerini görünce ben bile sinirleniyorum. ya kardeşim gitsenize konunuza siz? madem o kadar övüyorsunuz gidin o zaman orada kendi üst düzey konsolunuzu tartışın. ben buraya girip xbox hakkında bilgi almak, millet ne yapıyor konsolda diye merak edip takılmak istiyorum, ps4cülerin bağırmasından geçilmiyor etraf. ben bile bu kadar sıkılmışken xbox kullanıcıları ne yapıyor bilemiyorum Allah sabır versin işiniz zor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl (20472 mesaj)
Yarbay

Sevgili Playstation Fanlari;

Konuyu bir turlu terk etmemeniz sebebiyle, artik sizlere cevap verme ihtiyacı hissettim.



Uncharted 1-2-3 oyunlarinin hepsini bitirmeme rağmen, senaryo ve oyunlar hakkinda aklimda hicbir sey kalmadi. Bos beles bir senaryo, ordan oraya atlayan bir adam. Baska hicbirsey yok.



2011 de cikan Red dead redemption'un ise exc olmamasina ragmen oyuncular her saniyesini hatirliyor.



2007 lerde çikan Halo 3'ün youtube'daki yorumlarina bakin, halen unutamayanlar ve fan kitlesi mevcut.



Mesajim anlasilmistir, lutfen burayi terk edin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl (5990 mesaj)
Yarbay

Bu nesil Xbox'ın geride kalmasının en büyük nedeni konsolun tanıtımındaki marketing-pr saçmalıkları ve tv-kinect dayatması oldu.Dom Mattrick denen ismi lazım olmayan şahsiyetin yanlış stratejisi bu nesilde Xbox'a büyük zarar verdi, Phil Spencer geldiğinde beri iyi toparladı, gamepass gibi bir sistem kurdu ve şu anda milyonlarca üyesi var, geriye uyumluluk sistemini getirdi ve geriye uyumlu oyunlarda bile 4K güncellemeler yapıldı, sadece bu sene içerisinde 7 tane yeni stüdyo alındığını duyurdu, Xbox One X ile eski bildiğimiz Xbox= en güçlü konsol statüsüne tekrar kavuştu.(OG Xbox- ve Xbox 360 dönemi gibi) Birdahaki nesil çıkışında yeni Xbox alacak olan adamın elinde 3 nesillik oyun olacak ki bu çok büyük bir olay.

Xbox-Ps konusuna gelince, imkanı olan her iki konsolu da bulundurmalı, imkanı olmayanlar da kendi zevklerine göre tercih etmeli her iki konsolunda artıları eksileri var.Ben 360 döneminin ilk zamanlarından beri %95 Xbox kullanıyorum ve memnunun çünkü multiplayer oyunlar benim için önemli ve microsoft exc'lerinde genelde multiplayer'a çok önem veriyor Halo ve Gears serisi gibi. 360'ı ilk aldığımda Halo 3 oynuyordum bugün MCC ile hala bu oyun oynanıyor 12 yılın ardından, dün 3.5 saat aralıksız oynadık arkadaşlar ile, matchmaking'de beklediğimiz en uzun süre 3 saniyedir

Öte yandan yaklaşık 3 ay önce Pro'da aldım gerçekten güzel exc.'leri var ama 1 ayda hepsini bitirdim alet kenarda yatıyor 1.5 aydır oyun oynamıyorum.Sene olmuş 2019 artık konsol tartışmalarını hakaret seviyesine getirmeyi bir kenara koymalıyız, kime hangi tarz hitap ediyorsa onu oynar ve bu tercihinden dolayı dalga geçilmesi çok komik bir durum.Elbette çıkan oyunlar ve konsolların genel durumu her zaman tartışılır ama sen şu konsolu almışsın zuhaha gibi saçma sapan muhabetteri artık şu bölümde görmeyelim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
8 yıl (1146 mesaj)
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: SelfControl81

Bu mesaj silindi.
Dostum aklını sen kendine sakla. İhtayacın olabilir ileride.



W
11 yıl (11291 mesaj)
Yarbay
Konu Sahibi

Konunun hareketine bakilirsa, bolumu takip eden Xbox One kullanicilarinin epey fazla oldugu cikiyor ortaya. Okuyoruz, ama yazamiyoruz.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.