I

Yüzbaşı
11 Şubat 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
244 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
10 ay
Damak Çatlatan \"REMNANT 2\" On XBOX
Hakkında ;

İlk piyasaya sürülme tarihi: 25 Temmuz 2023
Türler: Dövüş oyunuNişancı oyunuRole playing gameMacera Oyunu
Geliştirici: Gunfire Games
Platformlar: PlayStation 5Xbox X ve S SerisiMicrosoft Windows
Yayıncı: Gearbox Publishing
Seri: Gunfire Games' Chronos

"Alıntı Çeviri"
HAYAL EDİLEMEZ DÜNYALAR
AKIMSIZ ORANLAR
Remnant II, insanlıktan kurtulanları korkunç dünyalarda yeni ölümcül yaratıklara ve tanrı benzeri patronlara karşı karşıya getiren en çok satan oyun Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğindedir. Bir kötülüğün gerçekliği yok etmesini engellemek için bilinmeyenin derinliklerini keşfetmek için tek başınıza veya diğer iki arkadaşınızla birlikte oynayın. Başarılı olmak için oyuncuların en zorlu zorlukların üstesinden gelmek ve insanlığın yok oluşunu önlemek için kendi becerilerine ve takımlarının becerilerine güvenmeleri gerekecek.


Tanım
Hayali Olmayan Dünyalar. Acımasız Oranlar

Remnant 2, insanlıktan kurtulanları korkunç dünyalarda yeni ölümcül yaratıklar ve tanrı benzeri patronlarla karşı karşıya getiren en çok satan oyun Remnant: From the Ashes'ın devamı niteliğindedir. Bir kötülüğün gerçekliği yok etmesini engellemek için bilinmeyenin derinliklerini keşfetmek için tek başınıza veya diğer iki arkadaşınızla birlikte oynayın. Başarılı olmak için oyuncuların en zorlu zorlukların üstesinden gelmek ve insanlığın yok oluşunu önlemek için kendi becerilerine ve takımlarının becerilerine güvenmeleri gerekecek.

Yoğun Kalan Savaş Deneyimi

Metodik ve çılgın menzilli/yakın dövüş karışımı, kurnaz düşmanlar ve büyük ölçekli patron savaşlarıyla geri dönüyor. Önünüzdeki farklı biyomlar ve savaşlar için optimize etmek üzere belirli teçhizat ve silahları seçin. Patronlar, zorluğun üstesinden gelmek ve en büyük ödülleri almaya çalışmak için üst düzey oyuncuları bir araya getirecek.

Keşfedilecek Yeni Dünyalar

Oyuncular, hayatta kalmaya çalışırken efsanevi yaratıklar ve ölümcül düşmanlar tarafından istila edilen garip yeni dünyalarda ve ötesinde tek başına veya arkadaşlarıyla bir ekip olarak seyahat edebilir. Farklı türde yaratıklar, silahlar ve öğelerle keşfedilecek birden fazla dünya var. Daha zorlu zorlukların üstesinden gelmek için keşfedilen öğeleri kullanın ve yükseltin

Sonsuz Yeniden Oynanabilirlik

Dallanan görev dizileri, geliştirmeler, üretim ve ganimet ödülleri, dinamik olarak oluşturulmuş zindanlarda ve alanlarda en sert oyuncuların bile kararlılığını test edecek. Oyuncular amansız zorluklara karşı başarılı olduklarından, oyun geçişleri zorlu, çeşitli ve ödüllendirici olacak. Farklı dünyalar boyunca dokunan çeşitli hikayeler, keşfetmeyi ve birden fazla tekrar ziyareti teşvik eder

Yeni Arketipsel İlerleme

Expanded Archetype sistemi, oyunculara benzersiz pasif bonuslar ve çarpıcı güçler sağlar. Oyun sırasında birden çok Arketip kilidi açılabilir, seviye atlanabilir ve çeşitli oyun stilleri için birlikte donatılabilir

Youtube Link ;

https://www.youtube.com/@RemnantGame
Site Link ;

https://www.remnantgame.com/en
Görseller ;


< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >


Yorum ;
İlk oyunun enfes tadı resmen benim damağımı çatlatmıştı. Nicedir acaba serinin 2. oyunu çıkarmı diye yabancı siteler dahil araştırıyordum. Baktım forumda açılmış bir konuda göremedim. Nitekim oyuna olan ilgimi ve heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim.
Muhteşem atmosferi, mükemmel oynanışı, sınırları zorlayan comboları, ölmek bilmeyen bossları ve sair oynamak için sabırsızlanmamak kendi adıma elde değil. Şimdiden iyi oyunlar.
I
2 yıl
Naraka : Bladepoint
Merhaba, arkadaşlar bu oyunu Gamepass sayesinde denedim. Çok hoşuma gitti. Ancak pek oynayanı yok gibi. Birlikte oynamak isteyenler için GT : GavurboganHerif
I
5 yıl
DOSTLAR, VOLEYBOL TAKIMI İÇİN İSİM ÖNERİSİ LAZIM
Merhaba, dostlar yerel bir turnuva için yeni kurulan Voleybol takımına isim önerisi lazım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
I
5 yıl
Oyun Konsolu İçin Vodafone Kullanımı
Merhaba, arkadaşlar Xbox One X kullanıyorum. Hali hazırda Netspeed üyeliğim var ancak NAT problemi sebebi ile ISS değiştirmeyi düşünüyorum. Binada SOL FİBER alt yapısı kurulu vaziyette fakat SOL fiyatları malum yüksek. Vodafone'un 99 Mbps 99 TL kampanyası ilgimi çekti. Ne dersiniz sizce geçiş yapmaya değer mi?
Netspeed'e VDSL 35 Mbps sınırsız 65 TL ödüyorum. Taahhüt yok. 30 - 35 arası rahat alıyorum. Vodafone'da daha yüksek hız alır mıyım? Birkaç arkadaşın ekran görüntülerinde paket kaybı sorunu olduğunu gördüm. Ayrıca PUBG bağlantıları Download = Max 15 Mbps Upload = Max 4 Mbps seviyelerinde. Bu hali ile hali hazırda kullandığım net ile aynı değerlerde gibi. Teşekkürler.
I
5 yıl
APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]
< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >

Birlikte oynamak isteyen dostlar için ;

< Resime gitmek için tıklayın >

KARAKTERLER VE ÖZELLİKLERİ ;

Bloodhound
Pasif Özelliği: Düşmanın arkasında kalan izleri görebilir.
”LB” Özelliği (Allfather’in Gözü): Bu özelliği kullandığınız zaman belirli bir alan çerçevesinde yaklaşık 3 saniye önünüzdeki izli düşmanları, tuzakları ve ipuçlarını görüyorsunuz.
”LB + RB” Özelliği (Av Canavarı): Karakterin duyuları genişler, ”Q” özelliğine nazaran daha geniş bir alanda düşmanı görebilirsiniz. Ayrıca karakter bu özelliği kullandığında ekstra hareket hızı kazanıyor.

Bangalore
Pasif Özelliği: Koşarken karakteriniz hasar alırsa daha hızlı koşmanızı sağlar.
”LB” Özelliği (Smoke Bombası): Bu özelliği kullandığınızda 3’lü bir sis bombası kullanmış olursunuz. Böylece attığınız bölgeye doğru 3 sis bombası patlayacaktır. Rakip oyuncuları şaşırtmak ya da rakiplerden kaçmak için bu yetenek çok etkili olacaktır.
”LB + RB” Özelliği (Topçu Bombardımanı): Bu özelliği kullanırken belirli bir alanı seçiyorsunuz ve saniyeler içinde o bölgeye birden fazla füze düşüyor. Rakipleri bunaltmak ve hasar vermek için gerçekten etkileyici bir yetenek.

Caustic
Pasif Özelliği: Bu karakter tam bir zehirli gaz karakteri. Atacağınız zehirli gazla, gazdaki düşmanları görmenizi sağlar.
”LB” Özelliği (Gaz Tuzağı): Zehirli gaz tuzaklarını istediğiniz yere kuruyorsunuz. Bu tuzaklar vurulduğunda ya da tetiklendiğinde zehirli gaz çevreye yayılıyor ve düşmanların canını götürmeye başlıyor.
”LB + RB” Özelliği (Zehirli Gaz Bombası): Bu özelliği kullandığınızda yoğun bir zehirli gaz çevreye yayılıyor ve o gazın içinde olanların canı epeyce gidiyor.

Gibraltar
Pasif Özelliği: Gibraltar yere düştüğünde rakip mermilerin hasarını engellemek amacıyla bir kalkan görevi görür.
”LB” Özelliği (Koruma Kubbesi): 15 saniye boyunca hasar işlemeyen bir koruma kalkanı. Ancak bu koruma kalkanı yeteneğini aktifleştirdiğinizde siz de rakibinize hasar vuramıyorsunuz.
”LB + RB” Özelliği (Savunma Bombardımanı): Bangalore karakterinin ultisine oldukça benziyor. Yine bir yer işaretliyorsunuz ve o bölgeye saniyeler içerisinde füze atılıyor.

Lifeline
Pasif Özelliği: Takım arkadaşlarından biri düşmüşse ve Lifeline kaldırmaya gitmişse karşı cepheye karşı bir koruma kalkanı ortaya çıkıyor. Ayrıca iyileştirici maddeler %25 daha hızlı kullanılır.
”LB” Özelliği (İyileştirici Drone): Bu özelliği kullandığınızda bir drone gezmeye başlıyor. Takım arkadaşlarınızdan hangisinin canı azaldıysa, drone onunla bağlantı kurup can veriyor. Eğer takım arkadaşlarınız uzaktaysa, takım arkadaşlarınızı yanınıza çağırıp iyileştirici drone’u kullanmasını isteyebilirsiniz. Özellikle cephe çatışmalarında bu özellik çok işinize yarayacak.
”LB + RB” Özelliği (Bakım Paketi): Tüm Battle Royale oyunlarında bulunan drop olayını Lifeline karakteri kendisi yapıyor. Bu özelliği kullandığınızda belirlediğiniz bölgeye saniyeler içerisinde drop iniyor ve içinden önemli savunma eşyaları (özellikle Kask ve 3. Seviye Yelek) çıkıyor.

Pathfinder
Pasif Özelliği: Güvenli bölge’nin (safezone) bir sonraki yerini bu özellikle öğrenebilirsiniz.
”LB” Özelliği (Kanca): “Kanca” kabiliyetiyle birlikte bir duvara kanca fırlatıp hızlıca o yere ulaşabilirsiniz.
”LB + RB” Özelliği (Zipline): Taktiksel olarak ya da bir yere daha ulaşmak için herkesin kullanabileceği bir ZipLine oluşturabilirsiniz.

Wraith
Pasif Özelliği: Tehlikeye ya da rakip takım oyuncularına yaklaştığında bir ses sizi uyarır. Kulaklarınızı iyice açın!
”LB” Özelliği (Görünmez): Bu özelliği kullandığınızda belirli bir saniye görünmez olabilirsiniz. Çatışmalarda çok önemli bir özellik olan Görünmez özelliği ile birlikte çatışmalardan kaçıp kendinize yeni bir konumlandırma yapabilirsiniz.
”LB + RB” Özelliği (Kara Delik): Tüm ekip üyelerinin kullanabilmesi için kara delikler açabilirsiniz. Bu kara deliklerle birlikte başka bir bölgede tüm ekip arkadaşlarını bir araya toplayabilirsiniz.

Mirage
Pasif Özelliği: Ultinizi kullanıp kaçtığınızda karakteriniz 5 saniye boyunca gizlenebilir.
”LB” Özelliği (Sahte Yem): Düşmanı şaşırtmak için karaktere benzer bir yem gönderirsiniz.
”LB + RB” Özelliği (Ekip Çalışması): Düşmanları şaşırtmak ve rahatsız etmek için sahte Mirage karakterleri gönder.
I
5 yıl
Tom Clancy\u0027s The Division 2 Değerlendirme
İlk piyasaya sürülme tarihi: 15 Mart 2019
Motor: Snowdrop
Yayıncı: Ubisoft
Geliştiriciler: Massive Entertainment, Ubisoft Reflections
Platformlar: PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows
Türler: Aksiyon Rol Yapma Oyunu, Hayatta Kalma Oyunu, Üçüncü şahıs nişancı

Tanıtım ve Oynanış Videosu ;

https://www.youtube.com/watch?v=ZdPlH5RE_WU

Birkaç Resim ;


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Evet arkadaşlar sayılı gün çabuk geçer derler. Kimler sabırsızlanıyor, kimler heyecanla bekliyor görelim. İlk oyunun verdiği haz'dan sonra ikinci oyunu da benim gibi sizleri meraklandırıyor mu? Birtakım arkadaşlar ilk oyuna monoton, vuruş hissi yok, yapay zeka kötü durumda vb. eleştiriler getirebilirler. Bu durum kabul edelebilir tabii ki, ama hangi oyun dört dörtlük tabirinin karşılığı oluvermiş. Kaldı ki bu dört dörtlük algısı biraz bireysel düşünce gibi geliyor bana. Konuyu açtım ancak eğer daha önceden açılmış olan konu var ise kusuruma bakmayınız. Xbox platformunda oynamak üzere grupları şimdiden oluşturabiliriz. Arzı eden arkadaşlar GT paylaşımında bulanarak ekip oluşturabilirler. Şimdiden herkese iyi oyunlar. Umarım güzel bir oyun bizi bekler...

Bu ikinci oyunda benim ilgimi çeken 3 ana konu oldu.
1. konu ; Hikaye modu
2. konu ; Team Deatmatch'ların yapılacağı skirmish modu
3. konu ; Alan kontrolünü ele almak için verilecek savaşın yer aldığı dominion modu

Aslında Assault Drone skill'i de fena değil. Güzel bir düşünce, gerçek bir modern savaş hissiyatı almak için. Ayrıca oyunda 30 level'den sonra uzmanlaşmak istediğiniz bir branş seçme hakkınızda oluyor ki, buda oyuncu için tam anlamı ile özgürlük anlamına gelir bence. Bu üç branş ise ; Survivalist, Demolitionist ve Sharpshooter. Kabaca hayatta kalmaya çalışan birisimi, yıkıcı birisimi yoksa sniper mı olacaksınız?
Oyunda Washington D.C.'nin 1/1 ölçülerde tasarlanmış haritasını barındırması da bence başarılı olmuş. Olurda bir gün Washington'a gidersek yabancılık çekmeyiz. :)

Öte yandan çatışacağımız düşmanlarımız 3 gruba ayrılıyor. Bunlar ;
1. grup ; True Sons
2. grup ; Hyenas
3. grup ; Outcats
True Sons'lar, eski bir jtf subayı tarafından yönetilen sayıları oldukça fazla, ateş güçleri yüksek, akıllı ve örgütlenmiş gruplar halindeler.
Hyesans'lar, güçlü bir lider tarafından yönetilen bu ekip bir nevi yağmacı gruptan ibaret. Sinsi ve fırsatçı olduğu kadar organize olamayan, çabuk dağılan bir yapıya sahipler.
Outcast'ler, kabaca serseriler. En öfkeli lider tarafından yönetilen bu grup intikam almak için başımıza bela olmaya çalışacaktır. Hastalık yaymaya gelen vahşi ve saldırgan bir grup.
I
5 yıl
SIFIR XBOX ONE S ALACAKLAR İÇİN DUYURU
Merhaba,
Sıfır Xbox One S 1 Tb + Çift Kol + RDR2 + 3 Aylık Gamepass + 14 Günlük Live Üyelik
Toplamda Güncel Kur ile 1590 TL'ye denk geliyor ki bence iyi bi fiyat. Değerlendilebilir.

https://www.amazon.de/Konsole-Controller-Monate-Gamepass-Redemption/dp/B07JJG59RR/ref=zg_bsnr_2785606031_6?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=27ADCSKAXA7WGW0W5CXN< Resime gitmek için tıklayın >
I
6 yıl
TENDA V300 MODEM NAT OPEN YAPMA YARDIM
Arkadaşlar merhaba. bende Tenda V300 model modem var. İnternet sağlayıcım Netspeed. Bir türlü NAT OPEN yapamıyorum. Statik İp vermek için ön ağ eki hatası alıyorum. Yani konsola verdiğim İp yi modem arayüzüne eklemeye çalışınca bu hatayı alıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
I
6 yıl
D\u0026R SİPARİŞİ İPTAL ETTİ
Arkadaşlar geçen D&R'dan Ghost Recon Wildlans Deluxe Edition oyununu 30 TL'ye satın aldım. Aradan geçen 3. günde siparişin iptal edildiğini gördüm. Bilseydim 10 tane alırdım. madem iptal edeceksiniz. Bu işi hakem heyetine havale edeyim. Kapı gibi satış sözleşmesi var bunlar ne hakla iptal ederler. Fiyat hatası olabilir ama bu onların sorunu. Ayrıca aynı dönemde bir sürü oyunda indirim yapmışlardı. Hatta ve hatta stok yoktu çoğu oyunda. Yanarım yanarım da 10 tane vermediğime yanarım. En azından hakem heyeti ile uğraşmaya değecek bir miktar olurdu.


EDİT :
Az önce müşteri temsilcisi ile görüştüm. Stok ile ilgili bir sorundan dolayı tek taraflı bir iptal gerçekleştirilmiş. Benim daha fazla mağdur olmamam içinmiş. Ama dün bu ürünün normal satış fiyatı üzerinden satıldığını söyledim. Sürekli siteyi takip ediyorum dedim. Bu ürünün bu sabah itibari ile kaldırıldığını gördüm. Bunun stok yok gerekçesi ile reddedilmesi inandırıcı değil dedim. Oda direkt şikayetinizi oluşturuyorum dedi. Hiç uzatmadı. Buradan şunu anlıyorum. Belli ki bu konuda çok arayan var. Uğraşmak istemiyorlar.

EDİT 2 :
Bu hususta yalnız olmadığımı öğrendim. Hali hazırda benim dışımda ortak hareket etme planı yapılmış. Buna sevindim ve an itibari ile E-Devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. İnşallah sonuç istediğimiz gibi çıkar.

EDİT 3 :
Arkadaşlar, THH'den karar çıktı. Heyet, beni haklı buldu ve ürünün temin edilmesine yahut misli ile ödenmesine karar verdi. D%R'a mail yolu ile iletişim kurdum. Bakalım sonuç ne olacak.

EDİT 4 :
Karardan sonra D&R'dan mektup geldi. Aynı ürünün yerine bir üst modelini "Ghost Recon Wildlans Year 2 Gold Edition" oyununu aynı fiyata - 30 TL'ye - aldım. Toplamda 9-10 ay gibi bir sürede çözüme ulaştım.
I
6 yıl
Oyunlarda mail aktarma işlemi hakkında
Merhaba arkadaşlar,
X bir oyunu Y bir hesaba tanımladıktan sonra mail aktarımı nasıl oluyor. Yani tam olarak şunu öğrenmek istiyorum. Bu mail aktarma işi hesaba girilen oyunu alıp başka bir hesaba aktarma işi mi yoksa sadece güvenlik bilgisinde ki maili aktarma işi mi? Teşükkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.