DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
38
Cevap
44724
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Web tasarım ve programlama ile ilgili DH'de anlatılmış konular (2. sayfa)
T
17 yıl (2651 mesaj)
Binbaşı

Arkadaslar gozumuzden kacan ve Dh de anlatilmis dersler, paylasimlar olabilir sizde bildiklerinizi gorduklerinizi soylerseniz ilk mesaja yazariz...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl (10414 mesaj)
Yarbay

T
17 yıl (2651 mesaj)
Binbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Razercode

Joomla Kurulumu

http://forum.donanimhaber.com/m_24329110/tm.htm

ekledim



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl (21 mesaj)
Onbaşı

paylaşımlar için teşekkürler



S
17 yıl (44 mesaj)
Çavuş

Dünyanın en büyük teknik ve mesleki örgütü IEEE(Institute of Electrical and Electronics Engineers) ‘nin ODTÜ deki öğrenci kolu olan IEEE ODTÜ ilköğretim ve lise öğrencileri için “Anlat Okulunu” Web Site Tasarım Yarışması’nı düzenliyor.
www.anlatokulunu.com

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen ve Türkiye’nin dört bir yanında büyük ilgi gören Anlat Okulu’nun bu yıl ikincisi düzenlenecek.

Bilişimin öneminin her geçen gün arttığı günümüzde web tasarımına ilgi duyan öğrencilerin hayallerini yetenekleri ile buluşturup katılacakları yarışma ile gelecekte bilişime yönlenmeleri hedefleniliyor.

Yarışma bilişimin erken yaşta ve doğru kullanımına teşvik ederken, geleceğin web tasarımcıları da yeteneklerini kanıtlama ve birbirinden değerli ödüllere sahip olma şansı yakalayacaklar.

Lise ve ilköğretim öğrencilerinin iki farklı kategori de yarışacakları yarışmada, dereceye giren 20 öğrenci ODTÜ’de Türkiye’nin en seçkin bilişim dergilerinin editörlerinden ve bilişim konusunda uzman isimlerden oluşan jürinin önünde sunum yapacaklar.

Yarışma sonucunda kazananlar sadece özel ödüller almakla kalmayacak aynı zamanda yeteneklerinin geleceklerine yön vermesini sağlamak ve bilişime yönelimlerini devam ettirmek için eğitim kampına katılma hakkı kazanacaklar.

Yarışma Türkiye çapında olup, finalistler Nisan ayında gerçekleştirilecek ödül töreni sürecinde Orta Doğu Teknik Üniversite’sinde ağırlanacak ve üniversiteyi de yakından tanıma şansı yakalayacaklar.

Anlat Okulunu aynı zamanda dünyanın en büyük teknik ve mesleki örgütü IEEE’den aldığı destek ile birçok kongre de adını duyurmuş ve IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu’na “2007-2008 yılında En örnek gösterilen öğrenci kolu” ödülünü almasında önemli rol oynamış bir projedir.

Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler 15 Ocak tarihinden itibarenwww.anlatokulunu.com adresinden başvurabilir ve bilgi@anlatokulunu.com’a e-posta atarak detaylı bilgi alabilirler.
Haydi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl (60830 mesaj)
Yarbay

Bu konuyu uzun süredir yeni farkediyorum.
İlk mesajdaki linkler çok faydalı.
Web tasarım ve php işine site açtıktan sonra, kendi işimi kendim görmek için yeni yeni merak salmaya başladım.
Uğur Gelişken in kitabından faydalanıyorum ama bazı linkler işime yarayacak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
16 yıl (2 mesaj)
Er

E
16 yıl (478 mesaj)
Yüzbaşı

5 sene olmus konu update yapılsa ıyı olur .


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
16 yıl (31 mesaj)
Er

Ellerine Sağlık



C
16 yıl (14242 mesaj)
Yarbay

Teşekkürler.. Güzel kaynak


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
15 yıl (215 mesaj)
Teğmen

değerli ve gerekli paylaşımlar için teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (6 mesaj)
Er

arkadaşlar elimde corel draw dersleri hakkında bilgi almak isteyen varsa çok güzel görsel anlatımlı programlar var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl (6 mesaj)
Er

işte size güzel videolar


http://hotfile.com/dl/139603693/7720476/Corel_Draw_Dersleri-01.avi.html


http://hotfile.com/dl/139605988/9030a5c/Corel_Draw_Dersleri-02.avi.html



derslerin devamı gelecek





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elityayin -- 3 Ocak 2012; 1:10:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
14 yıl (5 mesaj)
Er

İnternette gezinirken bulduğum ve faydalı bilgileri olan bir siteyi de ben paylaşmak isterim. Umarım faydalı olur. Web Tasarım



G
14 yıl (1 mesaj)
Er

Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Ben hazır bir şablon ile okul sitesini bayağı güzel hazırladım ve ftp ye attım sorun yok.Fakat benim tüm sayfalarım normalken index sayfam daha geniş ve dolayısı ile altta kaydırma çubuğu çıkıyor sağa sola kaydırmak istemiyorum.Kodlara baktım weight ti sanırım genişlik ama hangi weight bilemedim.Bir de ben başlığa meb hazır başlığı ekledim acaba ondan mı genişledi?
2. si ise alttaki e-okul mebbis v.b butonları koyunca sayfada sorun çıktı sildim .bunları nasıl ve nereden bulup koyabilirim acaba?

özellikle 1. sorumu kod ile yanıtlayabilirseniz çok sevinirim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
13 yıl (701 mesaj)
Yüzbaşı

teşekkürler.



W
11 yıl (629 mesaj)
Yüzbaşı

Teşekkürler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
11 yıl (1609 mesaj)
Yüzbaşı

U
11 yıl (559 mesaj)
Yüzbaşı

http://www.umutozturk.com.tr/icerik/css-html-dersleri-blog/

Sıfırdan CSS Dersleri (Kendi Anlatımım)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutozturk -- 19 Aralık 2014; 11:03:38 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.