C

Yarbay
16 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
237 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
C
geçen hafta
Fibasigorta
Kaskomun süresi dolmasına 2-3 hafta kala fibabankası tarafından arandım. Son kullandığım sigorta firması Zürich sigorta idi. Fibasigorta bana genişletilmiş kasko teklifini Zürich ile yakın fiyat teklif iletti. Bazı maddelerde daha avantajlıydı hatta. İkame araç istemeyince fiyat daha uyguna geldi. Ayrıca + olarak senede 6 kez (2 ayda 1) araç yıkama ve Aytemiz istasyonlarından akaryakıt alımına %3 indirim veriyor.
Sizce bu sigorta nasıldır? Herhangi bir problem yaşar mıyım?
C
geçen yıl
Yunan Adaları Turu
Merhabalar,

Balayı için Ağustosun 2. Haftası için Yunan adaları turu almak istiyoruz ama vizemiz yok. Tur şirketleri bu konuda yardımcı olmuyorlar dışarıdan kendiniz vizeye başvurun diye söylüyorlar. Merak ettiğim şey şu, yaklaşık 2 aylık sürem var, vizeye başvuru yapabilme için e tur satın almam gerek ama vize çıkıp çıkmayacağı belli olmadığı için param yanabillir? Peki bu kadar kalan süre içinde vizeye başvursam çıkma ihtimali nedir ?
C
geçen yıl
Eski telefondaki whatsapp taşıma
Merhabalar,

Şöyle bir problemim var,
Yeni almış olduğum telefona yeni bir icloud hesabı oluşturdum Eski telefondaki whatsappı yeni almış yeni iCloud’lu hesaba nasıl taşıyabilirim?
C
2 yıl
0,89 ile Kredi Çekebilen Var mı?
Arkadaşlar merhaba,

0,89 ile kredi çekebilen var mı? Benim bir bankada altın hesabım var ancak bu altını TL ye çevirmeden transfer edemiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı?
C
2 yıl
Konut Expertiz Değeri Konut experi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba.. Yakın zamanda nasip olursa ev alacağım. Benim için tek kriter konut expertiz değeri. Experler bu değeri hesap ederken neye göre bedel biçiyorlar ? Sarı sitedeki ilanlara mı bakıyor? Emlak endeksine mi bakıyor? Tam olarak neyi baz alıyor?
C
2 yıl
İCloud Drive ve Sistem Belleği
Arkadaşlar öncelikle telefonum iPhone 8 64gb. En çok sorun yaşadığım konuların başında hafıza sorunu var. Telefonumdan memnunum ancak telefon değiştirmeden hafıza sorununu aşabilmek için iCloud Drive aylık 50gb aldım. Şimdi merak ettiğim şey şu, telefonun hafızasındaki benim yedeklemek istediğim öğeler, icloud drive a koplayanmış mı oluyor yoksa oraya mı taşınıyor. Yani istediğim şey şu, fotoğraf video vb yer kaplayan öğeleri seçerek veya kendisi otomatik te olabilir oraya taşınması.. yani telefonun hafızasında yer açabilmek. Böyle bir seçenek mümkün mü? Yoksa bir tek sadece yedekleme işlemi mi yapıyor? Bir diğer sorum da şu, ben iCloud Drive aboneliği yenilemediğim zaman yedeklenen veya taşınan bu fotoğraf videolar abonelik bitince kendisi otomatik siliniyor mu? Kalıyorsa bir süresi var mı?

Bir diğer konu da sistem hafızasında 33gb veri görünüyor. Hafızanın büyük kısmını burası kullanıyor. Bunu azaltabilmenin bir yolu var mı? İlk bahsettiğim konuda tüm önemli bilgileri icloud drive a yedekleyip sistemi sıfırlamak gibi bir seçenek varsa o da olabilir.

Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
4 yıl
Laptop 1 metreden yere düştü açılmıyor
Sanıyorum bekleme modunda veya şarjı bitmişti. Mouse un usb alıcısı takılı olan kenara dikine düştü. USB soketi takılı vaziyette iken içine 4-5 mm içine kaçtı. Usb çıkarttım yerinden ama laptop hiç açılmadı. Şarja taktım ve açma tuşuna bastığımda hiçbir belirti vermedi. Sorun ne olabilir?
C
4 yıl
Silinen fotoğrafı nasıl bulabilirim?
2 gün önce işimle ilgili bir resim çekmiştim. Telefonun hafızası çok dolu olduğu için büyük ihtimalle gereksiz fotoğrafları silerken o da silindi. 64 GB hafızanın %99 u dolu olduğu için son çektiğim fotoğraf Icloud a yüklenmişti sanırım. Böyle bir durumda fotoğrafı kurtarabilir miyim ?
C
4 yıl
Kaldırıma Park Cezası
Geçtiğimiz hafta şirket aracıyla şehir dışına çıkmam gerekti. Kendi arabamı her zaman olduğu gibi park yeri arıyorum. Boş gördüğüm uygun bir yere bırakmak zorunda kalıyorum. Oturduğum evin etrafında doğru düzgün park yeri yok. Sokaklar her yer arabadan geçilmiyor. Bu nedenden dolayı ben de arabayı kaldırıma park etmek durumunda kaldım. iki teker kaldırımda iki diğer iki teker ise yerdeydi Ancak şehir dışında olduğum gün trafik cezası yazılmış. Yolu engelleyecek olsa ve trafik olan bir sokak olsa anlayacağım ama hiçbir kimseyi rahatsız etmeyecek durumdaydı. Birde şöyle birşey var. Sanki park yerleri var da biz parketmedik. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Soygun değil ney bunun adı?

Edit: Kaldırıma park etmenin yasak olduğunu bende biliyorum. Kaldırıma park etmeyi savunmuyorum.
C
4 yıl
Iphone kendi etkinlik oluşturuyor (virüs)
Nasıl ve nereden geldi bilmiyorum ama neredeyse her saat başı hatırlatma geliyor. Sanırım bu bir virüs. Resimde göreceğimiz gibi bir sonraki gün için de takvimde etkinlik oluşturmuş ve bu her gün bu şekilde devam ediyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.