Ücretsiz Web Tasarım Çekilişimize Katılmak İster Misiniz?
Şu şekilde atacağınız bir tweet yeterli. " Ücretsiz Web Tasarım Çekilişine Katıldım. Siz de Katılabilirsiniz. dijitem.com #webtasarım @dijitem aracılığıyla "
Samsun'da yeni açacağımız kreş için web sitesi kurmak istiyorum. teferruatlı bir şey olmasına gerek yok. ismimizi google arama yaptıranların bizi görüp iletişim bilgilerimizi alabilmesi için gerekli.
xhtml ve css temel düzeyde biliyorum. bu şartlarda sitemi nasıl kurabilirim?
Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Okulda daha web tasarım ve programlama ilgili bir şey görmedik. Seneye göreceğiz, ben udemy.com üzerinden ingilizce bir kurs satın aldım. İçerisinde HTML,CSS,Bootstrap,JavaScript,JQuery,Angular.JS vs.. bir sürü konu var. Şuana kadar öğrendiklerim HTML,CSS ve Bootstrap. Bana bir tavsiyeniz var mı bu konularla alakalı? Bu arada bu tarz şeylere çalışırken hiç sıkılmıyorum. Günde 5-6 saat video izliyorum en az diyebilirim.
Html css ve bootstrap yanına Jquery eklerseniz ve ilerleyen süreçte bu frontend gelişiminizi bitirdiğinizde bir tercihte bulunup (Benim tercihim elbette php) .net mvc veya php-laravel öğrenimi görmeniz.
Birincisi ben senin arkadaşın değilim. İkincisi reklama veya birilerinin tezahüratına ihtiyacım yoktur. Konuyu anlama konusunda biraz güçlük yaşandı galiba, sana anasayfanda şunu şunu yapıyom diye link ver dediğimi hatırlamıyorum.. İnsanların seni yanlış anlamaması için denek siteni imzana koymamalısın. Bu durumda asıl komik duruma düşen sen oldun. Benim sana anlatmaya çalıştığımın hukuk dilindeki ve halk arasındaki adını bilmem ama ben buna samimi bir biçimde eleştiri diyorum. Eleştirilere açık olmalısın.
Çok alıngansın, o yüzden seni tenzih ederek söylüyorum; İyi yani, az birşey birşeyler bilen birileri kendi egolarını tatmin etmek adına hemen destek veriyom diye ortalarda dolansın.. :}
Şu şekilde atacağınız bir tweet yeterli.
" Ücretsiz Web Tasarım Çekilişine Katıldım. Siz de Katılabilirsiniz. dijitem.com #webtasarım @dijitem aracılığıyla "
Detaylar paylaşılacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
xhtml ve css temel düzeyde biliyorum. bu şartlarda sitemi nasıl kurabilirim?
Çok alıngansın, o yüzden seni tenzih ederek söylüyorum; İyi yani, az birşey birşeyler bilen birileri kendi egolarını tatmin etmek adına hemen destek veriyom diye ortalarda dolansın.. :}
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle