Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
347
Cevap
14881
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Web Sitesi Açmak İsteyenler Mutlaka İncelesin (18. sayfa)
M
8 yıl
Binbaşı

web sitesi yaptırmak istiyorum, yardımcı olabilecek var mı?



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Günceldir.



E
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Ücretsiz Web Tasarım Çekilişimize Katılmak İster Misiniz?

Şu şekilde atacağınız bir tweet yeterli.
" Ücretsiz Web Tasarım Çekilişine Katıldım. Siz de Katılabilirsiniz. dijitem.com #webtasarım @dijitem aracılığıyla "

Detaylar paylaşılacaktır.



A
7 yıl
Er

Telefon numaranı verirmsn



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
7 yıl
Yarbay

Samsun'da yeni açacağımız kreş için web sitesi kurmak istiyorum. teferruatlı bir şey olmasına gerek yok. ismimizi google arama yaptıranların bizi görüp iletişim bilgilerimizi alabilmesi için gerekli.

xhtml ve css temel düzeyde biliyorum. bu şartlarda sitemi nasıl kurabilirim?



N
7 yıl
Yarbay

Merhaba, bilgisayar mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim. Okulda daha web tasarım ve programlama ilgili bir şey görmedik. Seneye göreceğiz, ben udemy.com üzerinden ingilizce bir kurs satın aldım. İçerisinde HTML,CSS,Bootstrap,JavaScript,JQuery,Angular.JS vs.. bir sürü konu var. Şuana kadar öğrendiklerim HTML,CSS ve Bootstrap. Bana bir tavsiyeniz var mı bu konularla alakalı? Bu arada bu tarz şeylere çalışırken hiç sıkılmıyorum. Günde 5-6 saat video izliyorum en az diyebilirim.



E
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Html css ve bootstrap yanına Jquery eklerseniz ve ilerleyen süreçte bu frontend gelişiminizi bitirdiğinizde bir tercihte bulunup (Benim tercihim elbette php) .net mvc veya php-laravel öğrenimi görmeniz.



U
12 yıl
Teğmen

Birincisi ben senin arkadaşın değilim. İkincisi reklama veya birilerinin tezahüratına ihtiyacım yoktur. Konuyu anlama konusunda biraz güçlük yaşandı galiba, sana anasayfanda şunu şunu yapıyom diye link ver dediğimi hatırlamıyorum.. İnsanların seni yanlış anlamaması için denek siteni imzana koymamalısın. Bu durumda asıl komik duruma düşen sen oldun. Benim sana anlatmaya çalıştığımın hukuk dilindeki ve halk arasındaki adını bilmem ama ben buna samimi bir biçimde eleştiri diyorum. Eleştirilere açık olmalısın.

Çok alıngansın, o yüzden seni tenzih ederek söylüyorum; İyi yani, az birşey birşeyler bilen birileri kendi egolarını tatmin etmek adına hemen destek veriyom diye ortalarda dolansın.. :}


Bu mesaja 1 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.