N

Yarbay
30 Haziran 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
357 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
BionTech asisi hakkinda
Merhaba arkadaslar bugun BionTech asisi oldum. Kafama takilan bir durum var. Benim duyduguma gore BionTech asilari -70 derece civarinda saklaniyor. 6'li asi kutulari seklinde ozel bir sekilde muhafaza ediliyor. Hatta BionTech olan insanlari 6'li grup seklinde aliyorlar. 6 kisi olmazlarsa bekletiyorlarmis. Ben bugun oldugumda ne 6'li gruplar halinde iceri aldilar. Tek sira vardi ve herkes sirayla iceri giriyordu tek tek. Ve asilarin tutuldugu yer masanin uzerinde normal bir kutuydu. Kutu icerisinde 10-20 tane asi vardi. Kutu dedigimde metal kalemlik gibi dusunun icerisinde 10-20 tane asi vardi. Ee bu asi -70 derecede muhafaza edilmesi gerekilmiyor mu? 6'li gruplar halinde asi yapilmasi gerekmiyor mu? Bu durum cok aklima takildi. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Tesekkurler.
N
3 yıl
Aşı pasaportu hakkında
Selamlar, bildiğim kadarıyla BionTech aşısı olanlar Çin'e giremiyor. Sinovac aşısı olanlar Avrupa'da bir kaç ülkeye giremiyor. Bildiğim kadarıyla yazdım zamanında bir kaç yerde okumuştum, yanlışsam lütfen düzeltin. Bu yasaklar ileriki yıllarda uygulanır mı sizce? Bundan 5 sene sonra Sinovac olan biri rahatça Avrupa'ya girebilir mi? Ne düşünüyorsunuz? İyi forumlar.
N
3 yıl
Bisiklet önerisi yapabilir misiniz?
Merhabalar. 23 yaşındayım. 188 boy, 93 kiloya sahibim. Spor amaçlı haftanın 2-3 günü bisiklet sürmek istiyorum. Hemde keyif aldığım bir aktivite. Ama bisiklet tiplerinden, markalarından vesaire hiç anlamıyorum. Bisikleti genel olarak sahilde bisiklet yollarında asfaltta yani şehir içi kullanacağım. Boyuma kilo uygun bir şey olursa çok güzel olur. Birde bu bisikletin oturduğumuz kısmı var ya, orası genelde bindiğim bisikletlerde çok ağrı yapıyor ve rahatsızlık veriyor. Yani açıkçası en önem verdiğim şeylerden biri bu. İkinci el bulabilirsem alabilirim. Bütçem 1000 TL. Öneri yapabilirseniz çok mutlu olurum. İyi forumlar.
N
3 yıl
TürkNet ve Türk Telekom deneyimlerim
Merhabalar. İki ayrı servis sağlayıcısını uzun dönemler kullanan biri olarak bu iki servis sağlayıcısını yorumlamak istiyorum. İkisinin de artılarını ve eksilerini yazacağım. Türk Telekomu çok uzun zamandır kullanıyordum. Yanlış olmasın 3-4 seneyi geçiktir. Türk.Net'i ise yaklaşık 6 ay civarında kullandım.

-- Türk.Net'in avantajları --
1-Gerçekten diğer servis sağlayacılarına göre fiyat olarak çok uygun. Yani aynı hızı Türk.Net'te 85 TL ye elde edebiliyorken Türk Telekom'da yaklaşık 120-130 TL'ye elde edebiliyorum.
2-Taahhüt denilen saçmalık yok. İstediğiniz zaman tak diye ceza ödemeden iptal edebiliyorsunuz. Bu çok büyük bir artı.
3-Taahhüt edilen hız değerlerine yakın değerleri rahatlıkla veriyor. Bu konuda sorun yaşamadım.
4-Müşteri hizmetleri yok fakat internet sitesi üzerinden ticket mantığıyla çalışıyor. Ve açıkçası ilgilenme düzeyinden memnun kaldım.

-- Türk.Net'in dezavantajları --
1-En düşük ping vs. söylüyorlar fakat kabloyla bağlanmama rağmen akşam saatlerinde çok fazla anlık ping yükselmesi yaşadım. Benden kaynaklı olmadığına eminim çünkü aynı problemi Türk Telekom ile yaşamadım.
2-Türk.Net'liyken akşam saatlerinde günde 2-3 defa 10-15 saniyeliğine internet kesilmesi durumu yaşıyordum. Sinir bozucuydu.
3-Nadir de olsa ara ara internet hızım düşüyordu. Normalde 50mbps almam gerekirken bazen 3-4 mbps aldığım oluyordu. Dediğim gibi bu durum nadir oluyordu.

-- Türk Telekom'un avantajları --
1-Gerçekten ping sorunu hiç yaşamadım. Hem kablolu bağlantıda hem kablosuz bağlantıda.
2-Taahhüt edilen hız değerlerinden daha düşüğünü hiç almadım. Paketim 50mbps ise hızım genelde 45-60 mbps arası oluyor.

-- Türk Telekom'un dezavantajları --
1-Gerçekten fahiş fiyatlara sahip. Gereksiz çok yüksek fiyatları var.
2-Taahhüt denilen saçmalık var. Kafanıza göre iptal edemiyorsunuz. Yüklü miktarda ceza ödersiniz.

Türk telekom ve türknet deneyimlerim bu şekilde. Ben şuan türk telekom kullanıyorum. Daha fazla ücret ödeyip en azından ping sorunu yaşamama taraftarıyım. Ama türknet dezavantajları bölümünde yazdıklarımı yaşamasaydım sanırım türknet ile devam ederdim. Umarım yardımcı olmuştur. İyi forumlar.
N
3 yıl
Veri Madenciliği ödevime yardımcı olabilecek var mı?
Ödev resimde verilmiştir. Sadece Vize kısmı için konuşuyorum. Ücret ödeyebilirim. Yardımcı olabilecek var mı? Çok mühim.


< Resime gitmek için tıklayın >



https://store.donanimhaber.com/f5/97/06/f5970672d97736b4270010220de5ce74.png
N
3 yıl
TürkNet arada internet kopması ve yüksek ping
Merhabalar.

TürkNet kullanıyoruz arada internet gidiyor 1-2 dakika içinde geri geliyor. Oyun oynayamaz oldum. Bazende internet gitmese bile ping yükseliyor çok fazla. Eğer sorunuma çözüm bulamazsam Türk Telekom'a geri geçiş yapacağım.
N
4 yıl
Bir kaç sorum var
Merhabalar arkadaşlar. Çok eskiden WoW oynamıştım ama daha önce hiç max levela ulaşmadım. Şimdi tekrar başladım. Şuanda level cap 60, shadowlands 50 de başlıyor. Ben 40 levelım.

1) 50 levela ulaştıktan sonra shadowlandse dair ne yapabilirim? 60'a kasmam gerecek diye düşünüyorum. Dungeon mu daha mantıklı questler mi?

2) Aslında benim hep merak ettiğim bir soru. Kiminle konuşsam WoW max levela ulaştıktan sonra başlıyor diyorlar. Max levela ulaştıktan sonra neler yapılıyor. Amacımız ne oluyor, bunların özetini geçebilerseniz çok mutlu olurum.

3) Şuan BFA da quest yapıyorum. BFA için war campaign görevleri veriyor. Followerlar falan var. Bunları yapmalı mıyım? Yoksa BFA eskidiği için bir anlamı yok mu?

İyi forumlar.
N
4 yıl
Class seçemiyorum
Arkadaşlar ben WoW da acemiyim. Daha önceden 1-2 sene önce oynamıştım. Ama bende bir kararsızlık söz konusu. Mesela 1-2 sene önce panda mage açmıştım 70-80 küsür levela kasmıştım sonra aklım hep başka classlarda olduğu için yeni karakter kasmaya başlıyordum. Hiç end game göremedim denebilir.

Şimdi oyuna tekrar başlayacağım fakat başlamadan önce free trial olarak 3-4 tane hesap oynadım. Bir kaç classın arasında kaldım. Seçmeme yardımcı olacağınızı umuyorum. Herkesin fikri farklıdır bundan eminim sadece seçmeme yardımcı olun lütfen.

Seçme kriterlerim nedir?
1) Kesinlikle oynaması eğlenceli olmalı.
2) DPS olmalı.
3) Yeterli DPS'i çıkarabilmeliyim. İleride aa bu xxx classındaymış bunu raide almayalım useless denmesin istiyorum.

Arasında kaldığım classlar:

Fury warrior
Beast Mastery hunter
Havoc demon Hunter
Mage
Shadow Priest

Açıkçası hepsini oynamaktan keyif alıyorum fakat birini oynasam aklım diğerinde kalıyor. Lütfen yardımcı olun. Artık bir karakterde başlayıp sürekli onun üzerinden gitmek istiyorum.

İyi oyunlar.
N
4 yıl
yarin direksiyon sinavim var
arkadaslar merhaba yarin direksiyon sinavim var herseyi iyi ogrendigimi dusunuyorum sadece donerken yavaslayip vites kucultme yapacagim zaman elim ayagima dolaniyor. Donmek icin veya yavaslamak icin vites kucultme nasil yapilmalidir? debriyaj,fren ve gaza nasil basilmalidir vites kuculturken? detayli yazabilecek varsa cok mutlu olurum. iyi forumlar.
N
4 yıl
İşletim Sistemleri dersi soru
Herkese iyi forumlar. Şu soruyu çözemedim. Çözmeye yardım edebilecek biri var mı? Çok mutlu olurum.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.