Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
873
Cevap
59114
Tıklama
69
Öne Çıkarma
Cevap: VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (13. sayfa)
B
8 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Crypdeth

https://i.hizliresim.com/4MPPdp.gif



Bundan ötesi olamaz, yapan arkadaşı ayakta alkışlıyorum



G
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: broly7


quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Seni de inşallah bir güzel patlatırlar yakında. Steamin yüzünü göremezsin umarım.

Dünyada banlanıp da ağlayan suçunu kabul etmeyen tereyağ gibi üste çıkmaya çalışan sadece Türk oyuncular. Kuzenime verdim eşim yapmış falan filan. Yersen.

Ben sırf ban yemeyip başka insanlara muhtaç olmamak için 3 senedir c++ öğreniyorum, vacın nasıl çalıştığını da çok iyi biliyorum, sadece para kazanmak için yapılmış bir sistem, isteseler %99 unu banlarlar tüm hilelerin ancak yapmıyorlar...

Ayrıca neden bela okuduğunu da anlayamadım, ben bu işe emek verdim ve yakında satıp para kazanmayı bile düşünüyorum.

ya arkadaş source code'u leaklenmiş hilelerden kopyala yapıştır yamuk yumuk birşey yapmışsındır ne bu havalar yok vac'i biliyorum vs. komik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

beyleeeeeeeer şu kız oyuncular var. hepsinin 3-4 bin saat oynama süreleri vardı. diyorum ulan ben bile erkek başıma sürekli oynadığım halde o kadar saate ulaşamadım. bunlar ne zamandır oynuyo, ne kadar oynuyo diye böyle steam profillerini gezerken denk geldiğimde düşünürdüm.

şimdi düşünüyorum acaba o hesaplar, o kızlar, saat hilesini kullanarak mı yükselttiler. ve bu hesaplar acaba ban yedi mi?

şimdi kızların profillerini hatırlamadığım için girip bakamıyorum. ama bu xantares'in kız arkadaşının hesabını bulursak, ordan diğer saati yüksek hesaplara ulaşabiliriz. bakalım onlar ban yemiş mi. ya çünkü bi kız 4 bin saat cs go oynayamaz. lan kızsın sen kız hayırdır anasını satiyim.

daha şu son sayfada öğreniyorum cs go da saat yükseltme mevzusunu. valve iyi çalışmış gardaş helal olsun.

iyice saçmaladın kız diye oynayamıyor mu



F
8 yıl
Yarbay

arkadaşın hile kullanıp idleden ban yediği yalanını söylemiş. idle ban sebebi değil



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Mr.Cyber
Ö
8 yıl
Yarbay

Idle ban sebebi değil. Kolsuz hilecileri takmayın. Idle ban sebebi olsaydı 40 bin değil 400 bin kişi ban yerdi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Yarbay

Bazilari da csgoya girdim hack geldi diyo :D



Mevlana gibi dönmeyen birinin hack olup olmadığını nasıl bu kadar iyi anlıyorsunuz ben hayret ediyorum. Herkesin şanslı peekleri şanslı vuruşları vardır. Yediremediğiniz herkesi hack ile yargilamayin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
8 yıl
Binbaşı

inşAllah haksız bir yere gelen hile kullanan herkes banlanır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yüzbaşı

http://steamcommunity.com/id/mcanbal/

Bu şerefsize 3 ay önce ayar olmuştum 50 kere raporladım. 1500 liralık envanterle hile kullanıyordu . dün banlanmış. artık haber mi aldı ne olduysa envanteri boş. Ne olacak şimdi? temiz hesaba aktardı envanteri bi hesap daha açıp yine hile kullanacak. Keşke işlemci seri numarasına ban atmak gibi bir olayları olabilse... hesap değiştirmek kolay işlemci değiştirsinler de görelim.



H
8 yıl
Teğmen

Klavye-fare macroları da hileye giriyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @Darkwins Baba
D
8 yıl
Yarbay

Hileyle global olan arkadaşım var. Crsk kullanıyordu ban yememiş. Banlar rastgele atılmış


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Yarbay

ow izlemek maç atmaktan daha zevkli ve heyecanlı hale geldi artık


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
8 yıl
Teğmen

Hile kullanan ... hepsi banlansın oyun zevki bırakmadılar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
8 yıl
Binbaşı

çok severek oynuyordum ben bu oyunu. soğuttular. çıldırttılar. battlefield 1 aldım. birliğimiz bile var. gayet zevkli. komik eğlenceli. hileye 1 veya 2 kez rastlamısımdır. ( neredeyse 1000 maç attım ). cs go bu durumdayken oynamak çok saçma abi. bırakın hileciler takılsın kendi aralarında.



C
8 yıl
Yarbay

Valla 1 hafta önce 13-2 den comeback attılar. Hile olduğuna kesin emindim. Oyunu açmamak üzere kapattım. Bu konuyu gördüm keyfim yerine geldi. Taaa ki hilecilerin global e yeniden kastıklarını duyana kadar. Aramakıllı banlanma yapılana kadar girmem



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
8 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

ow izlemek maç atmaktan daha zevkli ve heyecanlı hale geldi artık

kesinlikle wallhackli silverlari izlemek cok keyifli


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
8 yıl
Yarbay

nerde nasıl izliyoruz?




Bu mesajda bahsedilenler: @blackwar19
R
8 yıl
Yarbay

DURDUK YERE KİMSE VAC YEMEZ BEBELER GİDİN LISELİ TAYFANIZI KANDIRIN



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yüzbaşı

Ulan şu hile açanların birinin rankıda nova olsun
hepsi LE ve üzeri :D
ağla ağla forum forum gez ağla :D
ağla ağlayın hileciler



P
8 yıl
Binbaşı

Beyler absolute un envanteri çok kalabalık mış , 10 15k değerinde item var , bu adam ya zengindir.. Yada bir hile kullanmıştır VAC sadece oyundaki hile kullanımından yenmez.

Market teki trade sistemin'de de botlar mevcuttu bir ara , arkadaşım yaptı ve ban yedi.. Üzerinden zaman geçti yaklaşık 9 ay falan hala böyle bir şey olabilir. Valve sebepsiz yere ban atıp kendini riske atmaz.

Oyundaki ticket ları yine oyuncular değerlendirir OverWatch biliyorsunuz. İnsanlar hem fikir ise hesap ban yer abi. Bu kadar net.. Griefing durumları falanda var da onlar kalıcı ban olmuyor, envanteri dolu bir kişi için market ile ilgili bir bot vs.. kullandığını düşünürüm yada çok zengin "Kolsuz" Dur hack açmıştır aimbot vs.. Olabilir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Binbaşı

Arkadaşlar hile yapanların ban yemesi iyi oldu tamamda dün bir oyuna girdim epeydir oynamıyordum full velet aim wall ne varsa açıp oyunun içine ettiler.Hiç oynamadım bile maçı salladım.Hepsine iletişim engeli attım hiç bu kadar oyundan soğumamıştım.



NOT:Hile kullanan herkes ban yemedi.Yiyenler(Arkadaşlarım kuzenlerim) hepsi çok zaman önce olsada,bir kereliğine açmış olsalarda,1 sn için açmış olsalarda ban yedi.Kendileride kabul ediyor zaten o yüzden artık boşa ağlamayın.İyi olduğu düşüncesindeyim bu dalganın.Keşke daha fazla hileci yeseydi.

Ayrıca vac yiyenlerin çoğu maalesef Türk.Bu da ne kadar kısayoldan bir şeyleri kazanma isteğimizi gösteriyor bence yazık.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 8 Temmuz 2017; 15:6:59 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >