H

Teğmen
22 Mayıs 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
3 yıl
Casper Nirvana CRY 17.3\" Allah için üzerime driver atın :D
Ya bu arkadaşın laptop, ne model numarası var, ne Casper'in sitesinde var. Bulamıyorum driverlarını. Laptop yanıyor ama fanlar hala hızlanmıyor. Macunu yeniledim Mx-4 sürdüm ama fayda etmiyor... Fan kontrolü de yapamıyorum yazılımı yok diye.
H
4 yıl
TürkTelekom Bayram hediyesi Aylık 1GB AMA
TTnet mobil uygulamasının bana özel kısmında "Ramazan kampanyası" diye bir şey çıkarmış. Özetle aylık 1 gb size ramazan bereketi falan filan. Ama aslında olan konum bilgisi dahil bir kaç veriyi diğer firmalara sattığımıza dair onay alıyor eğer bu paketi aktifleştirirsek. Altındaki cücük kadar yazıda yazmışlar, telefonu gözüne sokmadan görebilene helal olsun. Bu bir pazarlama hilesidir, şeref sorunudur. Bayramı bahane ederek, bu zor günlerde internete ihtiyacı olan insanlara böyle bir şeyle gelmeleri bildiğin saldırıdır. Ayıptır, günahtır. Allah kimseyi bunlara muhtaç etmesin.
< Resime gitmek için tıklayın >

*

< Resime gitmek için tıklayın >
H
7 yıl
Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
Konunun yeri doğrudur umarım. Ucuz yollu, ikinci el, çok fazla tarihin tozlu raflarına karışmamış bir sistem kurmak istiyorum. En iyisi olarak gözüme i5 2500k modelini kestirdim. Hala kullanan, performansı hakkında bir şeyler söyleyebilecek var mı? Özellikle oyun performansı önemli yani oyun dediysem LOL-CS:GO-FryCry4 falan. Son çıkan oyunlar değil anlayacağınız. Yada ddr3 uyumlu, GTX 960 ile kullanılabilecek her hangi bir sistem önerebilecek varsa ona da açığım. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
H
9 yıl
Photoshop Ekran Kaydı Sorunu
Photoshopla bir şey yaparken ekranı kaydetmem gerekiyor. Bir çeşit eğitim videosu hazırlayacağım da. Ama gel gör ki, kaç tane kayıt programı denedim, hiçbiri photoshop araçlarını kullanırken düzgün kayıt yapmadı. Kimi fırça boylarını kocaman bir yuvarlakla gösterdi, kimi hiç göstermedi. Bu kaydı doğru düzgün yapabilecek bir program var mı? Fırçayı seçtiğimde, boyutunu 250 ye ayarladığımda, tam ayarladığım gibi gösterecek bir çözüm bulunuyor mu?
H
9 yıl
LG Nexus4 Hattı Görmüyor, Rom Kabul Etmiyor.
Aynen başlıkta belirttiğim gibi herşey. 4.2.2 stock rom dışında hiç bir romda telefon açılmıyor. Bootloader'da kalıyor.

Merhab arkadaşlar. Bundan uzun süre önce lolipop ilk çıktığında, telefonuma yükledim. Herşey normal çalışıyordu. Bir gün, telefonu elime aldım ve hattın çekmediğini gördüm. Şunları denedim ve sonuç alamadım:

-Yeniden başlattım.
-Hattı değiştirdim.
-Rom yükledim.
-Kitkat ve diğer bir kaç fabrika romunu denedim.
-Modem(radio.img) yükledim. Bundan sonra teli açınca İmei'nin silindiğini gördüm. Ama hala kayıtlı.
-Ubuntu ve firefox os yükleyip denedim. Ubuntu zaten hazır olmayan bir sistem ki hat kısmı aktif değil. Firefox os ise açılmadı.
-Kernel denedim.
-Wipe'dır cache'dir ne varsa resetledim. Zaten bundan sonra rom kabul etmemeye başladı.

Bunların hiçbiri çözüm olmadı. Bunlardan önce garantiye gittim lakin, teli custom romda bırakmışım, onlarda rom bozdu diye iade ettiler. Halbuki orjinal romda olmuştu bu sorun. Telefonun daha senesi olmadı, ilk ay bi düşürüp arka cam kapağını çatlattım ama herşey hala çalışıyor. Birşey olacak olsa 1 ay beklemezdi diye düşünüyorum. İçini açıp baktım, fiziksel olarak hiç bir hasar gözükmüyor. En azından çıplak gözle.

Peki şuan telefonun neleri çalışıyor:
-Herşeyi, hat hariç herşeyi. Ancak başka roma geçemiyorum telefon bootloader'da yani açılışta kalıyor öyle. Saatlerce bekledim ama cevap yok.


Çözüm için sizden ricam, eğer elinizde sistem yedeğiniz varsa, benimle paylaşmanız. Belki bu şekilde çözüme ulaşabiliriz. Onun dışında önerilere açığım.
H
9 yıl
Sıradışı reset atma sorunu.
Selam arkadaşlar. elimde kendi kendine reset atan bir makina var. Sanki gücü kesiyor gibi. kapandıktan sonra 1-2 saniye bekleyip öyle açılıyor. Sistem şöyle:

i7 4790k işlemci
msi gtx 970 ekran kartı
Asus rog maximus VI gene Ana kart
16 gb ddr3 corsair ram
750w thermaltak psu
thermaltak water 3 pro su soğutma

Benim anlamadığım, her türlü sitres testinden, ısınma fln yapmadan geçiyor. Ben binanın elektrik sisteminden kaynaklandığını düşünüyorum zira bu resetlenmeler olurken lambalar hafiften kapanıyor gibi olup geri açılıyorlar. Eğerki sorun buysa, bi harici güç kaynağı almak çözer mi?

Ve evet, işlemciden rama kadar her şeyi zorladık ancak reset atmadı. Ama bi lolde bi cs go:da canı çektimi reset atıyor. Bir kere gittimi 1-2 dakika sonra birdaha gidiyor genelde.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.